Bitumen primert készítünk a saját kezével

Tegyen elegendően a bitumen alapozót saját kezével. Tudnod kell, hogyan kell főzni a bitumenből egy dízelmotorral, hogy milyen technológiát. Figyelembe kell vennie a primer összetételét, és megismerkednie kell a készítmény fő módszereivel.

Összetett

A “Bitumen Primer” kifejezés nem új. Építõinek és javítóinak sokáig tudják. E név alatt az egyik olajfinomító terméket értékesítenek. A bitumen mellett a keverék szerves vegyületeket, többnyire alkoholokat tartalmaz. A kerozin bevezetése, valamint a fehér szellem.

A bitumenes alapozó egy egységes konzisztencia alapozó. Ezért minden alkatrészt választanak és kevertek, hogy azok a lehető legjobban kombinálhatók legyenek. Ezen túlmenően más komponensek is hozzáadhatók. Bevezetésük egy adott technikai szükségességnek köszönhető.

A fő primert vízszigetelésre használják, és menteni kell, hogy helyesen kellene csinálni.

Gyors előkészítési módszer

Néha rövid idő alatt meg kell főzni az elsődleges keveréket az elsődleges keverékkel. Például, ha építésére vagy javítására már javában zajlik, és a reagens sürgősen szükség van a munka elvégzésére is. Ebben az esetben egy “főzés” néven ismert módszer. De a “főzés” a kompetensen kiválasztott összetevőket jelenti. Ebben az esetben kiderülnek:

  • valójában bitumen;
  • gázolaj;
  • Bizonyos esetekben – benzin (ezek helyettesítik a dízel üzemanyag, és nem kiegészítik, nagyon fontos).

A konkrét készítményt a cél meghatározza a primer előkészítése. Ha a fémre kell alkalmazni, akkor a bitumen 1 részét 3 üzemanyag-részvényekkel kombinálják. De amikor a beton feldolgozása más arányt igényel a “gyors” főzéshez. Akkor a gyanta 1 részét és az üzemanyag 2 részét használják, és kitaláljuk, hogy mi van összekötve, ez nem nehéz. Míg a fém vízszigetelés csak húzható, ez is felszívódik a betonba, ezért az egyensúly az inert komponens javára változik.

Az előmelegítési módszerek saját belátása szerint válasszanak. Melyik hőforrás áll rendelkezésre, használni kell. A forrasztó lámpákat gyakran használják otthon. A nyaralókon és a magán országok területén széles körben elterjedt szakácsok tűz. Bizonyos esetekben még a kerozinlámpa is alkalmas.

Természetesen főzzük, hogy bitumenre, nem benzinre vagy dízelüzemanyagra van szükséged. El kell érni, hogy az összes gyanta megolvadt, mindenben. Ellenőrizze ezt a folyamatot, valamint a keverék csomókat és a forró folyadék segít a szokásos fából készült botot. Amint a gyanta elkezd felrobbantani és buborékozni, óvatosan óvatosnak kell lennie, fokozatosan túlcsorduljon egy tartályba dízel üzemanyaggal vagy benzinnel (ellentétben sem ellenkezőleg); A keveréket összekeveredni kell.

HOGYAN HOGYAN KÉSZÜLT BITUMEN PRIMER?

Elkészítheti az alapozót a bitumenből a Dieselmore-val és egy hosszabb technológiával. Azt választják abban az esetben, ha elegendő idő van a munkához. A várakozás 7-12 napig lesz. Vegyünk egy speciális tiszta és száraz tartályt, ahol a benzint öntjük, és a bitumen darabokat kis méretű (szigorúan oly módon, hogy a kis darabokat gyorsabban reagáljanak). Az arányok gondosan kiszámolják, hogy semmit sem képzelte el. A tartály feltétlenül szorosan tömörít, különben a benzinbemutatás megsemmisül, amely nemcsak az esetet zavarja, hanem talán veszélyesebb lehet.

Természetesen hasznos, hogy ez a folyamat gyors. Még akkor is, ha az építés vagy javítás lassan, akár vízszigetelést is alkalmaz, így nem olyan hamar, nagyon fontos, hogy a keverék készen álljon. Rendszeresen az egész tömeget keverni kell. És az idő alatt, míg a primer készül, legalább 3-4 alkalommal történik.

Természetesen az eljárásnak száraz, tiszta, tűzálló helyen kell lennie, távol a hőforrásoktól, a kábelezésektől.

Emlékezni kell az ilyen finomságokra:

  • A házi alapozó hajlamos sűrítve (ezért nem ajánlott előre főzni);
  • A keverék (és tárolt) előállításának hőmérséklete nem haladhatja meg a 80 fokot;
  • Ha a primer üzemeltetése során megfagyott, fel kell melegíteni és alaposan keverni;
  • Mivel a készítmény meglehetősen alacsony hőmérsékleten szilárd állapotra vált, meleg helyiségben kell tárolni, stabil körülmények között;
  • Szigorúan lehetetlen, hogy a tárolás során fagyassza le a primert;
  • A készítmény alkalmazása után száraznak kell lennie (legalább 16 óra);
  • A primer főzésének folyamatában, és általában mellette, füst és fajta további tűz kategorikusan nem ajánlott.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: