Bloch Wormwood

A káros és veszélyes rovarok elleni küzdelemben különböző alapok érvényesek. A népszerű módszerek különösen népszerűek a növényekkel. Ez az opció hatékonyan és biztonságosan bizonyult, mert mi volt a széles körben elterjedt.

Bloch Wormwood

Milyen a fű néz ki?

A “Witinkled” nevű növény az ország szinte bármely régiójában található. Az időjárási viszonyok, a talajösszetétel és egyéb jellemzők. Külsőleg ez egy alacsony cserje. Curiz levelek és hosszabb alakúak. Színes – világos zöld, észrevehetően állva a háttérben a fényes és sötétzöldség. A bolhák főzéséhez keserű fűre van szükségük.

A Wormwoodot az év bármikor gyűjtheti, de jobb, ha nyáron foglalkozunk vele. A virágzási időszak alatt az illóolajok százalékos aránya eléri a maximális értéket.

Ebben az időben a növény ágai borítják a fényes sárga virágzatok formájában golyók.

Bloch Wormwood

Bloch Wormwood

Hogyan lehet férfival a bolhák ellen?

A Wormwood egyik jellemzője éles és erős illat, amelyet hosszú ideig tartanak fenn. Ez rovására van, hogy a mosószer segít megszabadulni a bolháktól és más káros rovaroktól. Sok kártevők félnek e szagtól. Wormwood használható a házban, lakásban vagy bármely más helyiségben.

A Wormwood elkezdi az illóolajok elpárolgásának eredményeként működni. Ezek befolyásolják a rovarok viselkedését. A lemorzsolódott jogorvoslat a mentesítési hatással nagy köles, nem csak egy tucat év, és nem csak a bolhák megszabadulása, hanem a megjelenés megelőzésére is.

Bloch Wormwood

A bolhák érzékelik a féregfák illatát, mint fenyegetést, és megpróbálnak távol maradni tőle. A növény nem öl meg a kártevőket, de megkerülik a veszélyes területet. Az erős hatás ellenére a féregfa hatása teljesen biztonságos a háziállatok és az emberek számára. Ráadásul néhányan kellemes és invigoránsok könnyű illata. Összehasonlítjuk a nyári rét aromájával vagy a virágzó tisztítással.

A legerősebb szaga van egy fű, amelyet a közelmúltban gyűjtöttünk és szárítottak. Szintén jelentős hatás mutatja a friss féregfát. Sokan tévesen úgy vélik, hogy a féregfák mérgező tulajdonságai vannak, de nem. Ha bezárja a bolhát egy tartályban, több levelével, ez a növény, akkor szintén sértetlen marad.

A keserű féregfák gyakran használják a bolhák eltávolítását a háziállatokból. Ez a kutyák és a macskák számára hatékony lesz. Ebben az esetben ajánlott megfelelő házi készítésű készítményt készíteni.

Ön is elhelyezhet néhány ágat a standon vagy a hely mellett, ahol a kisállat alszik.

Bloch Wormwood

Frissen használható

Ha nincs idő a növény elhelyezésére, akkor friss formában használható. Ez a lehetőség rendkívül alkalmas megelőző intézkedésként. Az összegyűjtött ágakat kis részekre kell vágni, és lebomlanak a szobában. A növényt kis szövettáskákra is csomagolhatja.

Bloch Wormwood

Bloch Wormwood

A száraz féregfenyő használata?

A száraz fű szintén hatékony lesz a bolhák kezelésekor. Ehhez infúziót vagy kiváltást tehetsz. Szárított féregfenyő is használható frissen növényként. A maximális hatékonyság, szárak és virágok számára meg kell tudnia betakarítani és tárolni. A száraz fű bármely kényelmes időben használható.

A növény nyáron vagy az ősz elején kerül összegyűjtésre, és a nagy gerendákhoz kötődik, és hagyja ki a friss levegőben. Miután zúzódott és az agyag vagy üvegtartályok tárolására küldött.

Fontos, hogy a féregfenyő ne haljon meg a tárolás során, így a csomagolásnak szorosnak kell lennie.

Bloch Wormwood

Ha nem lehet a füvön gyűjteni magát, akkor megvásárolható egy gyógyszertárban. Szárított növényt is megrendelt az interneten, egy speciális oldalon. Olyan vásárlás lesz olcsó, és a széles körben elterjedtnek köszönhetően mindig raktáron van. A megvásárolt füvet egy teljes csomagban kell tárolni. Ellenkező esetben az illóolajok eltűnnek, és az üzem elveszíti tulajdonságait.

Vásárolhat egy kész tinktúrát vagy a kivágást is. Egy másik népszerű termék – a keserű féregfenyő illóolaja. Kis üveg lesz elég sok felhasználásra.

A JAR átlagos ára körülbelül 200 rubel, a gyártótól függően.

Bloch Wormwood

Bloch Wormwood

Bloch Wormwood

A főzés módszerei

A főzés hatékonyan azt jelenti, hogy saját kezével elvégezhető. Ahhoz, hogy hasznos összetételt készítsen, nem kell különleges ismeretekkel rendelkeznie, vagy drága komponenseket vásárolnia kell. Egy szokásos recept segítségével visszavonhatja a bolhákat és megakadályozhatja további megjelenését.

Bloch Wormwood

Főzet

Ha egy főzetet szeretne, akkor elég csak 15 perc szabad időt tölteni. Csak 2 összetevőre lesz szüksége: friss ágak és tiszta víz. A discocion elkészítéséhez a férfirokat meg kell őrölnie, és egy serpenyőbe vált. Töltse ki a füvet vízzel. A tartály után helyezze el a tűzhelyet, és forraljuk fel a készítményt. A főzőeszköz kb. A következő lépés az, hogy eltávolítsa a serpenyőt a tűzhelyről, és hagyja lehűlni.

Hagyja legalább fél órát. Ez idő alatt nem csak lehűl, hanem elképzelni is. A kész kompozíciónak törzsnek kell lennie. Ehhez az eljáráshoz gézzel vagy vékony és laza anyagot használhat. A kiváltást permetezővel ellátott tartályba továbbítják. A helyiségek és a problémás területek feldolgozhatók. A bútorokat, a szőnyegeket, a lábazatokat és a nehezen elérhető helyeket kell feldolgozni, ahol a paraziták elrejthetik.

A gerenda másik alkalmazása nedves tisztítás közben hozzáadja a vízhez.

A legnagyobb hatás bizonyítja a friss összetételt.

Bloch Wormwood

Infúzió

A következő népszerű használat az illatos fű – főzési infúzió. Ezzel gyorsan és biztonságosan megszabadulhat a káros rovaroktól. Az infúzió egy csodálatos megelőző ügynöknek bizonyult, azonban a háztartási háziállatokból származó bolhától való kiszabadulás ellen, ez a kompozíció tökéletesen illeszkedik. A kompozíció kompetens használatával nem lehet félni az újbóli fertőzéstől.

Infúzió teszi száraz fűből. Elkészíthető önállóan vagy gyógyszertárban. A levelek por állapotára zúzódnak. Megteszed egy kávédarálóval. Wormwood tiszta alkohollal vagy erős vodkával öntött (legalább 50%). Szükséges, hogy a terméket tiszta üveg kapacitással kell ragaszkodni, szorosan zárt fedéllel.

Bloch Wormwood

Bloch Wormwood

Arányok – 1: 6. Szükség van a speciális hőmérsékleti rendszer fenntartására is. A tartályt olyan helyiségben kell tárolni, amelyben a hőmérséklet 18 és 20 ° C közötti hőmérsékleten változik nulla felett. A termék későbbi héten lesz. Ugyanakkor 2 naponta kell rendszeresen rázni.

Ezután a kompozíciónak törzsének kell lennie, és egy üvegpalackba vagy bármely más kapacitásra kell öntöznie. A parazitákból származó állat megmentéséhez az infúziót a gerincen lévő gerincre kell alkalmazni, a faroktól a farokig.

Nézd meg, hogy az állat nem nyalja meg a kompozíciót, azonban, ha megfelelően alkalmazzák, lehetetlen.

Bloch Wormwood

Hogyan lehet megszabadulni a bolháktól az illóolaj segítségével?

Az illóolaj is hatékony lesz a bolhák és más káros rovarok kezelésekor is. Megvásárolhatja azt egy gyógyszertárban vagy áruk tárolására az aromaterápia. Ha nem találta meg a megfelelő terméket raktáron, akkor te is készülhet. Az olaj előkészítéséhez el kell készíteni a féregfa leveleit és a felső szárakat. Csak friss fű alkalmas.

Előkészítse az olajtároló tartályt. A legjobb lehetőség egy üvegedény, amely szorosan záró fedéllel rendelkezik. A szokásos bank is illeszkedik.

A főzési folyamat meglehetősen egyszerű. Friss üzem Önnek teljesen kitölti a tartályt. A fű öntötte az olajat. A legjobb az olívaolaj használata, de ha nem fordította meg, a kiváló minőségű növényi olaj is illeszkedik.

Válasszon egy szaga terméket átlátszó konzisztenciával.

Bloch Wormwood

A készítményt két héten keresztül kell kialakítani. Az illóolajat két naponként meg kell rázni. Tökéletes tárolóhely – sötét és hűvös szoba.

14 nap elteltével a kompozíciónak törzsnek kell lennie. Használja a gézet, miután több rétegben elősegítené. A kész terméket hűteni kell.

A házi készítés kevésbé koncentrálódik, összehasonlítva a termékek megvásárlásával, így a hatékonysága csökken. Használja, hogy meglehetősen egyszerű. A szoba, bútorok vagy más helyek összetétele, ahol káros rovarokat fedeztek fel, kezelhető. Néhány cseppet is alkalmazhatsz a kis anyagcsomagokba, és az egész szobában lebomlik.

Amint a szag elveszíti a telítettséget, meg kell ismételnie az elhelyezési eljárás feldolgozásának eljárását.

Bloch Wormwood

Hasznos tanácsadás

Az eszköz a lehető leghatékonyabb eszközhöz, ajánlott a következő tanácsok meghallgatására.

  • A féregfa jobb a városból, valamint autóútvonalak, gyárak, gyárak és egyéb tárgyak, amelyek negatívan befolyásolják a környezetet. Gorky fű szinte minden területen vagy réten található.
  • Gyűjtsük össze a növényre reggel, azonnal a reggeli harmat után elpárolog. Legjobb Válasszon napsütéses napot.
  • Óvatosan ellenőrizze a féregfát betegségeket. A bolhák elleni védelem érdekében csak egészséges füvet használhat, sűrű szárral és rugalmas lombokkal.
  • A virágok nélküli fiatal hajtások jobbak, mivel az illóolajok koncentrációja minimális lesz.
  • Amint a gyűjtési folyamat véget ér, a féregnek tiszta vízzel kell öblítenie.

Bloch Wormwood

Bloch Wormwood

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása