Brick Sha – Chamotted Refractory Tégla

Brick Sha - Chamotted Refractory Tégla

A tégla Sha (Chamoite refractory) nagy tűzálló – több mint 1500 Celsius fok. Mindenki, aki valaha is részt vesz a kemencék vagy kandallók építésében, tudja, hogy a legjobb refrakter a Chamoten tégla.

Sajátosságok

  • Megjelenése szemcsés, sárga-homok színe.
  • Chamota (por) és speciális tűzálló agyagból készül. Ezek az anyagok magas hőmérsékletnek vannak kitéve.
  • Ha egy átlátszó film van a téglákon, azt jelenti, hogy megzavarták a sütőben. Annak ellenére, hogy nagyobb erővel rendelkezik, de a film jelenléte miatt rosszabb, mint a megoldás.

Emlékeztetni kell arra, hogy az épületek építése során a varratnak minél vékonyabbnak kell lennie. És az agyagban a rögzítéshez hozzá kell adnod a zúzott tűzálló téglát.

Márkák

Tűzálló téglák a következő jelek: Sha, Shack, Shus, SHV, SB, PB és PV.

A leggyakrabban – Tégla sb és Cha. A GOST 390-96 szerint készültek.

A széles iparágban Mark SHA-t használják a kemencék felállítására. És magán (belföldi) nem csak kemencék, hanem kandallók számára is. A Tégla Shar az Al2O3 összetételében az egész tömeg 30% -ának összege (SB 28%). Ez egy refrakter, amely akár 1690 ° C-ig is képes ellenállni. Lágyulási hőmérséklet 1300 ° C.

Brick Sha - Chamotted Refractory Tégla

Bélyegző Shah bemutatja a GOST követelményeinek való megfelelést. Chamotless alumínium-szilikát, és egy refraktorok osztályára utal.

A szabványos téglalapon kívül más formák is rendelkezésre állnak az ívek és a különböző fokú görbületi ívek ívek építéséhez. Különböző méret: 230x85x65 mm., 230x114x75 mm., 230x114x100 mm. és T. Ns. Vannak és méretek 300x150x75 mm.

Érdemes megjegyezni, hogy a Mark Shar téglája rendelkezik egy tulajdonsággal, hogy gyorsan hőt nyerjen és lassan lehűljön. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a házat egy ideig melegítse, még a kemencében, vagy a kandalló eltűnik. Azt is melegen tartják a házban.

A specifitás és a speciális jellemzők lehetővé tették őt, hogy népszerűséget és gyakori alkalmazásokat szerezzen az építkezés és az ipar különböző területein. És viszonylag egyszerű gyártási technológia, és ennek eredményeként, viszonylag nem túl magas költsége tette megfizethető és kedvező lehetőség az építési kandallók, kályhák a magánszektorban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása