Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Az eltömődött kémény tisztításához nem szükséges a mesterek felvétele vagy különleges eszközök megvétele. Bizonyos népi jogorvoslatok segíthetnek a szennyezéshez, például a burgonyahéjjal.

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Hogyan működik a módszer?

Az üzemanyag égése a kéményben, egy korom van kialakítva, amely meleg levegővel együtt emelkedik. Ő marad a falán. Idővel a szennyező réteg vastagabbá válik. Ez arra a tényre vezet, hogy a kémény falai gyorsabban kopnak. Ezenkívül a kémény tolója csökken, a kémény belsejében lévő tűz valószínűsége nő. Hogy ez ne történjen, rendszeresen meg kell tisztítani. A burgonyapocsok segítenek megbirkózni ezzel. Nagyszámú keményítőt tartalmaznak. Ez az, aki befolyásolja a szennyeződést.

A tisztítás égése során a keményítő forró levegővel emelkedik. Segít a korom rétegének lágyításában. A szennyezés egy része azonnal eltűnik a falaktól. Lehet, hogy távol van tőlük rétegektől. A szennyező maradványok manuálisan eltávolíthatók.

Ha a kéményben lévő korom nem túl sok, akkor problémamentesen megbirkózhat a tisztításával.

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Hány hámozott szükség van?

A burgonya betakarítása a kémény tisztításához előre lehet előre. De ne mentse meg a bőrt. A legjobb, ha a munka friss, enyhén szűrt tisztítás. Sokkal keményebb keményítőt tartalmaznak. Ezért használatuk hatékonyabb. A sütő tisztítása egy kis magánházban vagy fürdőben, elég tisztító vödrök. A termék mennyiségének fele egy kis kéményt vesz igénybe.

Ha szükséges, a tisztítás helyett a szokásos burgonyát használhatja az alkatrészekké. De egyáltalán nem nyereséges. Ezért jobb, ha egyszerűen választani a megfelelő mennyiségű hulladékot. Ha az összes családtag szereti az ételeket a burgonyából, akkor nagyon egyszerű lesz összegyűjteni őket. Használható a hatékony tisztításhoz is. Megvásárolható a boltban vagy főzni magad. A kémény tisztításához a kemencében adunk hozzá egy kanálot a termékből. De ez a módszer is kevésbé népszerű, mint a szokásos száraz héj használata.

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Hogyan kell tisztítani?

Távoli kémény évente kétszer ajánlott. Ha a kemencét aktívan használják, a lakástulajdonosoknak gondosan ellenőrizniük kell a láng színét. Ha a színét sárgavé változtatta, a világos narancssárgáig, és a kályha rosszabbodik megolvasztani, ez azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy tisztítsa meg a kéményt. A szennyezés jele lehet a sötét füst, amely közvetlenül halmozódik fel közvetlenül bent.

A burgonya héja kéményének tisztítása, bármilyen probléma nélkül, a folyamatban meg kell tartania a fontos szabályokat.

  • Ellenőrizze a szemét kéményét. Ezt minden alkalommal meg kell tenni, a sütőt egy hosszú szünet után, beleértve a kémény tisztítását megelőzően.
  • Ha a burgonya héj használata után a kéményt manuálisan kell tisztítani, A tisztító munkát száraz és széltelen napon kell elhalasztani.
  • A munka megkezdése előtt a tűzhely melletti padló a legjobban polietilénnel megjegyzéssel történik. Ebben az esetben a korom maradványai nem kell hosszú ideig tisztítaniuk. A tűzhely ajtaja nedves ruhát fúrhat. Megbízhatóan megvédi azt a koromra.

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

A kémény tisztításának folyamata a burgonyahéjjal nagyon egyszerűnek tűnik. Először meg kell gyulladnia az erős tüzet. Amikor egy kicsit egy kicsit, meg kell dobni a vödör tartalmát tisztítással. Ezután meg kell várnod, amíg a burgonya ég. Meg kell égetnöm. A héj égetése után az erősen aggregált kéményt a Nagar és a koromtól egy noche vagy ecset segítségével tisztíthatjuk. A sörtéknek minden bizonnyal keménynek kell lennie. Szükség esetén csatlakoztathatja a megfelelő hosszúságú fogantyút az eszközhöz.

A fém kaparót a vastag szennyeződés eltávolítására használják. Ha meglehetősen erősen nyomja meg, még egy nagy számú lemezből is megszabadulhat az időktől. Burgonya tisztítást is adhat a tűzifa számára is. Ebben az esetben a kémény nem lesz olyan aktívan. És a feltörekvő szennyezéssel sokkal könnyebb lesz.

A profilaxis esetében elegendő egy kis mennyiségű hulladékot dobni a tűzhelybe hetente egyszer vagy két.

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Hogy a kémény nem mászik, érdemes betartani a szakemberek tanácsát.

  • Ne dobja a háztartási szemét és a műanyag termékek tűzhelyébe.
  • Kapcsolja be a tűzhelyet jól szárított tűzifa. Ha kiváló minőségű nyersanyagokat használ, a kémény nem fog eltömődni.
  • Ne használja a gyanta tartalmú fa kivonására.

Összefoglalva, ezt mondhatjuk A burgonyaporítás használata nem a leghatékonyabb módja a szennyezés elleni küzdelemben. De előnyös a megelőzéshez. Egy kis mennyiségű szárított hulladék hozzáadásával a kemencébe jelentős időt takaríthat meg a kémény tisztítására.

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Burgonya tisztítás a kémény tisztításhoz

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása