Casov fillisa és telepítése

A legjobb módja annak, hogy megvédje webhelyét vagy házát a születendő vendégektől a magas színvonalú alagsorba. A kapu vagy ajtók telepítése után is. Önmagában a Casov egy kis elem, amely meglehetősen könnyen telepíthető. Ugyanakkor a tervezésnek van egy fontos funkciója – az ajtók, kapuk vagy wickets megbízható zárása. Milyen kaszusz különbözik a szeleptől, amelyik vannak fajták, hogyan lehet megkülönböztetni a hitelfelvételt a tervezésből a szemtől, lapos vagy függőleges Casov segítségével, hogyan kell telepíteni a garanciát a biztonság magad – olvassa el a cikkben.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

Ami?

Casov – a design, amelyet az ókori Egyiptom napjaiban használtak. Egyszerűen tegye, ez a szelep nagy változata. Általános szabályként a masszív kapu, a nyílások blokkolására szolgál. A bázis fő összetevői olyan elemek.

 1. Rama: téglalap alakú vasprofil. A burkolatlapok a kereten vannak rögzítve.
 2. A vászon: a keret azonos kerete, amely fémlemezből vagy polikarbonátból, műanyagból, fa panelből készült. Néha egy vászon kombinálhat többféle anyagot, például egy professzionális lapot polikarbonáttal.
 3. Útmutató sugár: Ez egy profilcső, amely megbízhatóan rögzített egy nyílással.
 4. Carries: A görgőkkel felszerelt támogatás típusa. Köszönjük nekik, a vezetősáv, amelyen egy öntőforma van, mozoghat, ezáltal két módot biztosít – “nyitott” és “zárt”.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

Ezenkívül egyes modellek tartalmazhatnak automatizálási elemeket. Ez egy elektromos vezeték, egy fogazott sín, amely a távvezérlő gomb megnyomásával indítható. Az automatikus rejtett drágám legújabb modelljei lehetővé teszik, hogy ellenőrizzék a folyamatot a telefon használatával. Egy ilyen egyszerű és ugyanakkor a védelem hatékony elemét a következő árnyalatok szerették.

 1. Hosszú élettartam. Casov akár 30 évig is szolgálhat. Ez a mechanizmus működése során az egységes súlyeloszlás következménye.
 2. Erő. Még egy kis design is képes ellenállni a nagy terheléseknek. Mivel a gyakorlat azt mutatja, hogy egy ilyen egyszerű és megbízható mechanizmus rendkívül ritka.
 3. A méret. Lehetőség van arra, hogy a célokat korlátozott helyen, valamint olyan esetekben használják fel, ahol bármilyen más típusú zárolást nem lehet telepíteni.
 4. Automatizálás. Lehetővé teszi, hogy megnyitja és zárja be az ajtókat a lakásba. Kényelmes kemény időben és más körülmények között. Fontos megjegyezni, hogy ez a funkció csak elektromechanikus termékekre áll rendelkezésre.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

A hiányosságok közül a betétek tulajdonosai gyakran kiosztják a mechanizmus telepítésének költségeit. Ebben a cikkben részletesen megmondjuk, hogyan kell megmenteni a telepítést és bármilyen problémát a kölcsön létrehozásához.

Casov fillisa és telepítése

A fajok áttekintése

Egyszerű

Az egyszerű típusú ajtó egy olyan primitív kialakítást jelent, amely egy hasonló anyagból származó ruhához csatlakozik. Egy ilyen mechanizmus harmonikusan néz ki a belső térbe, és nagyon kényelmes ahhoz, hogy a kapuhoz legyen, amely vízszintes keresztezővel rendelkezik. A fából készült egyszerű borsát önállóan lehet megvásárolni és készíteni. Gyakran ez a design helyettesíti a díszítő vagy egy nagy szerelt horog. Mivel egy ilyen modell az árkategóriák egyikének és elérhetőbbnek tekinthető, a további jellemzőkkel, előnyökkel és mínuszokkal kell elismerni közvetlenül a gyártótól.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

Csúszó

Ez a legeltetési tervezés általában a swing típus ajtaján van felszerelve. Ezzel ellentétben egy egyszerű verzióval, ez főként a fémből készült, kovácsolt vagy acél. A tervezés nézete meglehetősen bemutatható, így jól illeszkedik a belső térbe. A CASHA kétféle lehet: csík és kerek. Kényelmesebb telepíteni egy csúszó zárat a kapu a profilból. A rögzítés mind a csavarokat, mind a hegesztést elvégezhető. Ugyanakkor a második lehetőség a leggyakoribb, mert kényelmes a gyakorlatban. Ez kombinálható a zárral. Ez a személyes területre való behatolás elleni további védelem érdekében történik.

Ezenkívül ez a kiegészítés megakadályozza az ajtó vagy a kapu spontán nyitását erős szélrel.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

Önzáró

Ez a típus általában a kapura van csatlakoztatva. Kényelmes és megbízható. Annak érdekében, hogy a mechanizmus egyszerűen dolgozzon, telepítenie kell a szemetet és a karot. Meg tudod csinálni csavarokkal. A Wicket-en egyfajta kiemelt lemez van felszerelve. Ha a lezárás lezárása a kerítésen lévő bárhoz ragaszkodik, és biztonságosan javíthatja ezt a pozíciót. A karok egyszeri és kétoldalúak lehetnek. A második lehetőség azt jelenti, hogy képes megnyitni a Wicket mindkét oldalán.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

Káromkodás

Ez a típusú zár nem található a boltokban, kézzel készül. Ez az alábbiak szerint történik: a lyuk a keresztlécben fúrt, a csavar szélén lévő csavar rögzítve van. Ebben az esetben a csavaros kupaknak széles körűnek kell lennie ahhoz, hogy biztosítsa a megbízható védelmet. Fontos továbbá figyelembe venni azt a tényt is, hogy nagy terhelést tesz lehetővé. A hátrányok közül az elforduló megragadó tulajdonosai megkülönböztetik a szemét, amely a szemébe rohanhat.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

Csavaros

Bár a csavarok vizuálisan úgy néznek ki, mint esztétikailag, mint egy halálos vagy félautomata, a megbízhatósága nem kétséges. Ennek az az oka, hogy a mechanizmus nincs felszerelve a belső, de a kapu elülső oldalán. Maga a készülék egy menetes rudat és kulcsot tartalmaz a kulcshoz. Neki köszönhetően a “nyitott” pozíciók megváltozása. A szakértők tanácsot, hogy ne mentse csavaros építési és megszerezni a modell egy komplex zár szinten, hogy vegye fel a legfontosabb, hogy lehetetlen volt. A hátrányoktól a más analógokhoz képest az időigényesek kiemelése a nyitó és a zárás folyamatához képest kiemelhető.

Casov fillisa és telepítése

Egyéb

A népszerű Casov mellett számlát vagy kicsapódott rugót (160 mm, 190 mm) és automata. Ha a kastélyok első két neve magukra szólnak, akkor az automatizálás összetettebb kialakítású. Az ilyen betétek felhasználhatók az “intelligens otthoni” rendszerhez vagy az automatikus garázskapukhoz. Ellenőrizze a zár elhelyezkedését egy speciális gadget vagy az alkalmazás segítségével a telefonon keresztül. Ezenkívül a rendszer energiatakarékosság esetén vészkivágást biztosít vészoldat. Lehetőség van arra is, hogy manuálisan ellenőrizzék a pozíciót speciális fogantyúk segítségével.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

Anyagok

A legegyszerűbb eszközök általában fából készültek. Azonban a fémmodellek népszerűbbek voltak. Ha fából készült opciókat főként a kerítéshez és a kapuhoz használják, akkor az acél analóg univerzális használata. A fából készült alagsorból származó fő különbség az, hogy ilyen design lehet.

Ez nem igényel különleges ismereteket, készségeket vagy eszközöket. Elég ahhoz, hogy képes legyen egy csavarhúzót és rulettet tartani a kezemben.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

De hamisított termékek – ez egy másik kérdés. Ezek a mechanizmusok jobb rendelés a tisztességes mesterekből. Ezután a design hosszú és kudarc nélkül fog működni. Az ilyen megközelítés biztosítja a személyi terület megbízható védelmét 24 órával a hét 7 napján. Természetesen, ha összehasonlítja az összes lehetséges anyagot egymással, akkor a tulajdonságok működése során nagyon eltérő lesz.

Casov fillisa és telepítése

Casov fillisa és telepítése

Így, A fából készült készségek rosszabbak a kovtő és az acél erővel. Az utolsó rosszabb hordozza a nedvességet a rozsdamentes acélszerkezethez képest. Mindenesetre, mindegyik lehetséges lehetőségek előnyei és minuszjai, amelyeket figyelembe kell venni. Lehetetlen a legjobb vagy legrosszabb megoldás. Ebben az esetben kizárólag személyes preferenciákra, a kívánt jellemzőkre és árakra kell törekednie.

Casov fillisa és telepítése

Hogyan kell telepíteni?

Lehetőség van arra, hogy a bejárati ajtó alagsorának független telepítését – mind a fém, mind a fa. Mindenesetre a pénz és a várakozási idő varázsló megtakarítása. Az elképzelt igénybevétel érdekében szükség van a minimális eszközkészletre.

 1. Forgatás vagy csavarhúzó.
 2. Rulett és mérési szint.
 3. Ceruza vagy jelölő a címkékhez.

Casov fillisa és telepítése

A telepítés önmagában számos egyszerű szakaszban készül. Mindegyik együttesen körülbelül 10-15 percet vesz igénybe. Tehát az összes típusú fokozat telepítéséhez a Mortise mellett követnie kell a következő utasításokat.

 1. Első szakasz – Markup. A vászonon, ahol a mechanizmus telepítve lesz, ki kell választania az optimális helyet a szereléshez, és jegyezze fel a ceruza kialakításának határát. Hogy a mechanizmus pontosan telepítve van, jobb a szint használata. Általában akár 100 cm magasságban helyezkedik el a padlótól. Ehhez a paraméterhez szükséged lesz egy rulettre.
 2. Második szakasz – öntés rögzítése. Támogató csavarok (széles szál). Segítségükkel az eset az ajtó felületén rögzítve van.
 3. Harmadik szakasz – A válasz rögzítése. A leszállási helyet pontosan meg kell helyezni a szelep tengelye.

Casov fillisa és telepítése

Mind a műanyag, mind a fából készült vagy fém ajtók számára fel lehet használni a fejét és a mortizálást. Ha a felső opció rögzíthető csavarokkal vagy hegesztésével hegesztőgéppel, akkor a mortise típushoz rögzíthető, amit a következő utasításhoz kell ragaszkodnia.

 1. A jelölést ugyanúgy kell elvégezni, mint a mechanizmusok felsőfajta esetében.
 2. Ezután az ajtó fedélzetének végén egy lyukat kell készítenie. Ez a szakasz fúróval történhet. A lyuk átmérőjének meg kell felelnie a Rigale méretének, hogy az elem a csatornán keresztül bármilyen probléma nélkül mozogjon.
 3. A vászon hátulján meg kell jelölnie a meghajtó bárányának jövőbeli helyét, és készítsen egy lyukat a megfelelő méretű.
 4. Az eset és a lemezjátszók a kirakodáshoz kapcsolódnak. Ezután a lyuk fúrt a keretben a RIGEL átmérőjén. A résnek 1-1,5 mm-nek kell lennie. A mélységet a kiemelkedő alagsortól függően határozzák meg, szabályként 2-3 mm.

Casov fillisa és telepítése

A fa ajtóhoz még mindig meg kell telepítenie a választ, majd javítania az önsebességeket. Abban az esetben, ha az ajtó és a doboz közötti különbség kevesebb, mint 3 mm, akkor a sáv jobban megfullad a keretben 1-2 mm-rel. Szükség van erre az eljárásra egy csúszáshoz. Így lehet gyorsan és szabadon telepíteni az ajtó készségeit napokig.

Casov fillisa és telepítése

Hogyan válasszuk ki?

Függetlenül attól, hogy a bejárati ajtó a lakáshoz vagy kapuhoz a házhoz, meg kell választania a célokat, fontos, hogy figyeljen több árnyalatra. Segítenek a legsikeresebb verzióban maradni, amely nem fogja megbánni a választást a működési termék végéig. Így, Ha az elektromos mechanizmust gyakrabban használják az ajtóhoz, akkor a rugó vagy a kültéri alkalmas a wicket számára. Az ilyen zárak a bírósági biztonság garanciájává válnak. Egyes szakértők magabiztosak abban, hogy a WICKET számára jobb, ha Caszy-t szerez a boltból, és a kapuhoz, hogy magad.

Casov fillisa és telepítése

Ezt a véleményt három okkal magyarázhatja.

 1. A wickets kialakítása és tervezése általában azonos, így egyszerűen a kívánt modellt választhatja a szabványos paraméterek alatt.
 2. A kapu szelep sima formában van, ami azt jelenti, hogy az esztétikai összetevő fontos szerepet játszik. Ezenkívül ez az árnyalat és az építés titkos összetevője.
 3. Jellemzően a kaput gyakrabban használják, így a székrekedés mechanizmusa pontosan és hatékonyan kell működnie, és nem könnyű ilyen kezeket készíteni.

Casov fillisa és telepítése

A kapuk esetében a kitalálni vagy nehezebben vegye fel. Ez befolyásolja az egyéniségüket. Ezt követően a méret, az anyag vagy a struktúrák megjelenésének következetlensége nehézségekhez vezethet a telepítés pillanatában. Valószínűleg, a közeljövőben ilyen helyzetben egy új célnak szüksége lesz, ami azt jelenti, hogy kétszer túlfizetnie kell.

Casov fillisa és telepítése

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása