Ecet a bedbugokból a lakásban

Bugs – veszélyes paraziták, amelyek az emberi vérre táplálkoznak. Ahhoz, hogy kihozza őket, használhatsz kész vásárlási drogokat. Azonban nem mindenki szereti a kémia, sokan inkább népi jogorvoslatok, és ezek közül az egyik lett ecet. Természetesen nem képes a paraziták megölésére, de az emberek lakóhelyét elhagyhatja.

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Működési elve

Az ilyen kellemetlen szomszédok lakóövezetében az ágyhibák, azzal fenyeget, hogy valódi katasztrófa lesz az egész család számára. És nincs semmi meglepő ebben – a kis méretének ellenére, ez a midge képes sok bajt biztosítani az embereknek. Bugs táplálja az emberek vérét, és eljutni az “élelmiszerre”, harapnak. A legjobb esetben a harapás helyét ezután rögzítik, a legrosszabb esetben – nehéz betegségekkel fertőzik. Ezenkívül a bedbugs nem ad csendben aludni éjszaka, így a küzdelem ellenük kell a lehető leggyorsabban elkezdeni. A modern háztartási kémiai piacon számos rovarirtó létezik, hogy elpusztítsa ezeket a hibákat.

Azonban sokan attól tartanak, hogy otthonukban mérgező eszközöket használjanak, bár a gyártók biztosítják, hogy nem befolyásolják az emberi testet. Ezért a legtöbb felhasználó a házi bedbugok megjelenése előnyben részesíti a szokásos étkezde ecetet. Ez egy megfizethető népi jogorvoslat, amelyet a nagyszüleink idejétől kezdve megszabadulnak a bogarakból. Összetételében az ecet természetes antiszeptikus és rovarirtó anyag. A lakóövezetben minden felületen használható a padlóra a mennyezetre. A konyhák, fürdőszobák, vágódeszkák, konyhai készülékek és folyosók antimikrobiális feldolgozása során széles körben elterjedt.

Természetesen a bevásárló termékekkel összehasonlítva az ecet kevésbé hatékony, ezért rendszeresen meg kell ismételni a hibák kiküszöbölésének eljárását.

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Szóval, maradjunk részletesebben az ecet hatásának jellemzőire a vérhely-rovarokra. Függetlenül attól, hogy a hibái félnek, ha az ecet megöli a vérszelvényeket, és hogy valóban hatékony-e ilyen küzdelem ilyen módszere? Tény, hogy az ecet nem jelent semmiféle veszélyt az élősködők, de az éles szaga nem szeret rovar, ő megrémíti őket, és arra kényszeríti, hogy elhagyja az élőhely. Ezért az ecetsavat a bedbugok lakóépületeinek tisztítására használják. Specifikus illat teszi a bedbugokat, hogy feltérképezzék a helyeket és meneküljenek. Az ecet használata gyakran a rovarok tömeges kivándorlásához vezet. Jellemzően ezek a paraziták túlterheltek a szomszédos lakásokba, ezért sokáig meg kell védeni a bogarakat a hibákból, több helyiség átfogó feldolgozása szükséges lesz.

A vérterem hosszú ideig nem jelenik meg a szobában, ahol illat, mint egy ecet. Sok valószínűséggel eltűnnek az előző területeken. Mindazonáltal szem előtt kell tartani, hogy az ecetsav káros hatással van kizárólag a felnőtt egyéneken, a paraziták tojásai nem szörnyűek. Ezért az egyszeri feldolgozás nem lesz elég -, hogy megszabaduljon mind a társszerelemektől, és a falazat nem fog működni. Egy idő után a fiatalok megjelennek, ami aktívan szaporodik.

Ezért folyamatosan meg kell ismételni a felhők elleni küzdelmet az ecet segítségével, csak ebben az esetben a hatás hosszú távú lesz.

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Használati útmutató

Kiképzés

Bármilyen szoros ajánlás az ecet a bedbugokból a lakossági helyiségekben. Nyilvánvaló, hogy egy dolog – minél többet fognak használni, annál éles lesz a szaga, és ezért több hatás fogja adni a felhők elleni küzdelmet. Ezért elsősorban a szaga intenzitására kell összpontosítani. Ha azonban nem tudja függetlenül meghatározni a kész munkaoldat optimális koncentrációját, használhatja az alábbi recepteket. Készítsen 9% -os ecet oldatot. Oszd meg hideg vízben a víz vödörben lévő víz 200 ml-es arányában. Egy ilyen összetétel gyengén koncentrálódik, szinte megfoghatatlan szaggal – az emberek jól tolerálják, de elegendő hatékonysággal rendelkezik az ágynemű befolyásolására.

Ha lehetősége van arra, hogy 70 százalékos ecetsavat használjon, elő kell hígítani. A tiszta gyógyszer használata az életkörülmények között nem ajánlott. Természetesen a felhők elleni küzdelemben segít, de negatív hatás is van a háztartásokra is. A lényegét 10 ml ecetet 100 ml vízenkénti arányban tenyésztik – a kijárat 9% koncentrációban ecetet alakul ki. Ez az, amit a kívánt térfogatra hígítanak. Néha az arányoknak meg kell változtatniuk. Ez akkor történik, ha a nem nyers vendégek lakossága túl nagy, és a gyenge megoldások nem képesek elpusztítani őket. Ebben az esetben a legnagyobb hatás érhető el ecet oldatával egyenlő arányban vett vízzel – egy ilyen készítmény agresszívebb hatású. A hatás növelése érdekében ecet keverékét más élesen szagú anyagokkal is használhatjuk.

A lakás feldolgozásához ecetet, alkoholt és naftalint egyenlő mennyiségben kell bevenni, minden alaposan keverjük össze. Az előkészített keveréket minden olyan területre alkalmazzák, ahol a vérszelszelők maximális fürtje figyelhető meg.

Ha a kompozíció közvetlenül a midge-ra kerül, akkor azonnal meghal. De a megoldás párjai nem olyan radikálisan vannak – csak a parazitákat kényszerítik, hogy elhagyják a kimerült helyeket.

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Nagyon jól működik a bedbugs összetételével az ecetsav-esszenciából és koncentrált sugárú féregfenyőből, amelyek egyenlő mennyiségben vannak. Ez azt jelenti, hogy az összes érintett felületet permetezzen. Az ilyen intézkedés hatékony, mint profilaktikus, amikor a paraziták már telepedtek le a szomszédos helyiségekben. Ebben az esetben különös figyelmet kell fordítani azon területek feldolgozására, amelyeket a paraziták használhatják az egyes apartmanok közötti átmenethez – a felsőrészek, ajtók, szellőztetési járatok, valamint a falak közelében lévő falak közelében.

A paraziták eltávolításának változatlan hatása megadja az alkalmazást Ecet és skipidar, Ezeket egyenlő mennyiségben is összekeverik. Rovarok reagálnak egy ilyen maró szagra és gyorsan elhagyva terek. Az ilyen illat azonban sokkal lassabb lesz, mint az ecet, és kényelmetlenséget okozhat a lakás lakói számára. Adalékanyagként alkoholt vagy corvololot használhat. Az ilyen koktélok jó alternatívá válnak a drága bevásárlási kábítószerek számára, miközben gyakorlatilag nem rosszabbak és hatékonyságuk.

Ha az ilyen receptek által az ilyen receptek általi hibák feldolgozásának eljárása magánlakásokban történik, akkor a kívánt eredmény garantált. A bosszantó aromáktól való futás, a rovar egy ellenséges külső környezetbe esik, és egy rövid idő rovarok meghalnak. Az apartmanokban az eredmény nem annyira egyértelmű. Sok valószínűséggel a hibák még mindig találnak egy kiskaput, amely visszatér a tetszett területre. A szofikus klaszterek, az Apple és az Apple ecet elleni küzdelemben. Természetes gyümölcs nyersanyagokból készül, kevesebb kémiai vegyületet tartalmaz. Ezenkívül az Apple lényegének vékonyabb az emberi értelemben. A bedbugok esetében azonban olyan határozott, mint a szokásos ecet szaga.

Ezenkívül az Apple lényege otthon készíthető. Nem hagy semmilyen nyomot a kárpitozott bútorokkal és az anyagokkal szemben – ez egy ilyen népszerű.

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Kezelés

Mielőtt az eceten alapuló hibákhoz való kötés előtt megszabadulni kell a szemetetől. Meg kell dobnia a felesleges puha játékokat, a régi bútorokat és a fel nem használt szőnyegeket – általában ott van, amely a vérhely-rovarok ropogó fóruma van, amelyek annyira kellemetlenséget okoznak a családtagok és a háziállatok számára. A leggyakrabban az egy személy alvóhelyén lakik, megpróbálják felszerelni az aljzatukat az élelmiszerforráshoz. Ezért, mielőtt az ecet feldolgozását folytatná, el kell távolítania a matracot az ágyból, párnákból és ágyneműből. Óvatosan ellenőrizze az alvó létesítményeket – ha károsítja őket, győződjön meg róla, hogy a benne lévő hibák nem. Nagyon szereti a paraziták kanapékot és foteleket, inkább elrejtik a hajtásukban. A feldolgozás előtt az ilyen bútorok kívánatosak arra, hogy részben szétszereljék a tervezés minden félreeső sarkához való hozzáférést. Figyelembe véve, hogy általában az ilyen bútorok tárgyak összecsukhatóak, ez nem lesz nehézség.

Blookos szereti a lakás többi helyeit:

 • szőnyegek;
 • ruházat;
 • a bútor belső oldala;
 • Az ablakkeretek, a padlók és az ablakpárkányok nyílása;
 • Plinths;
 • aljzatok;
 • falszalagok részei;
 • Poszterek és képek.

Ezenkívül néhány előkészítő lépést kell tennie.

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Mossa le 60-90 fokos hőmérsékleten minden játék, lap, paplanfedél és párnahuzat. A jó hatás a gőzfejlesztő feldolgozását adja. Az a tény, hogy ilyen helyeken a nők gyakran hagyják a tojásokat, és ha nem tölti forró feldolgozást, akkor egy új generáció a vérszegekből egy rövid idő után megjelenik a tojásokból. Szőnyegpadló bevonatot kell fordítani. Ha a szőnyeg be van írva a szobában, akkor meg kell próbálnia megtörni a széleket. Rovarok szeretik elrejteni ezeket a helyeket.

Ingyenes a szekrény – meg kell biztosítania a maximális hozzáférést az összes belső felületéhez. Ugyanakkor próbáld ki a nagyon hosszú dolgokat. Lehetséges, hogy valahol közöttük lakik a hibák családjával. Minden bútornak el kell nyomnia a falat. Nem szükséges mozgatni a szobai központba, elegendő 10-15 cm-re mozogni. Ez lehetővé teszi a függőleges partíciókhoz való hozzáférést, a szekrények hátsó felületét és a hordozószerkezeteket.

A bedzsugákból származó ecettel ellátott apartmanok feldolgozása különböző technikákat használnak:

 • Tassel vagy szivacs – Ezek lehetővé teszik az ecet-oldatot a lábazatokhoz, a bútorokhoz és más függőleges felületekhez;
 • permet – segít a kárpitozott bútorok, matracok és más helyek kezelésében a hibák.

Ecet – nem mérgező anyag, így nem szükséges komoly védelmi eszközöket használni. Azonban ajánlatos a kesztyűre helyezni – megvédik a kezek bőrét a szoba feldolgozása során.

És biztosítani kell, hogy a megoldás ne érjen a szemmel. Hogy ez ne történjen meg, meg kell tartania a porlasztót 15-20 cm távolságra a kezelt felülettől.

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Hasznos tanácsadás

Annak érdekében, hogy teljesen lime rovarokat, és megszüntesse a problémát, az egész szoba alapos feldolgozását kell töltenie. Egyetlen fröccsenő és mosófelületek csak rövid távú hatással lehetnek. Amint a szag viharvert, a paraziták azonnal visszatérnek a lakásba. Ezért az ecetsav aromát a házban kell támogatni, ameddig csak lehet. A paraziták visszatérésének első jeleiben újra feldolgozni kell a feldolgozást.

Ne feledje: Még ha az ecet-oldattal való kezelést az összes aránynak megfelelően elvégezjük, nem szabad elvárnunk a bedbugok teljes beszerzését. A felnőttek migrációja után a tojások, a női halasztott, biztonságos és megőrzött, és másfél vagy két héttel később, az otthonát a fiatalabb fiatalja támadja meg, és a harcnak újra meg kell kezdenie. Nyilvánvaló, hogy a konkrét illat nem minden háztartásba kerül. Ez egy dolog, amikor néhány csepp ecetet egy saláta tankolásként használják, teljesen más – rendszeres feldolgozás az egész lakóhelyiségek. Ez nem csak kellemetlen, hanem veszélyes is. Ezért a feldolgozás utáni helyiségeket szellőztetni kell, és ez a szaga semlegesítéséhez vezet. Ezért a hibák újra visszatérhetnek.

Az ecet culopjának elpusztításának egyetlen módja, hogy koncentrált oldatba helyezzük. Ezért a használata ez az eszköz nagyobb a kereslet, mint a megelőző intézkedés – ha a szomszédok vannak gravírozva a poloska, és ha feltételezzük, hogy a menekültek megy neked. Ha a paraziták már határozottan telepedtek le otthonában, az ecet nem válik panacea. Ilyen helyzetben van értelme, hogy egy minősített fertőtlenítőre utaljon – az általuk használt gyógyszerek gyors és hosszú távú győzelmet biztosítanak a bosszantó vérszívók felett.

Mindazonáltal vannak olyan helyzetek, ahol az ecet használata az egyetlen lehetséges megoldás a probléma. Ez akkor történik, ha:

 • A háznak háziállatai vagy kisgyermekei vannak;
 • A családtagok allergiás megbetegedésekkel rendelkeznek;
 • A háztartásoknak nincs lehetősége, hogy elhagyják a házat a mintavétel során.

Ecet a bedbugokból a lakásban

Ecet a bedbugokból a lakásban

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása