Gyönyörű, egyemeletes házak gyönyörű projektjei levegőztetett betonból

Házak a gázblokkoktól ma – az országszerkezet egyik legnépszerűbb lehetőségei. Alkalmasak mind az állandó lakóhelyre, mind a nyárra – mint nyári ház. Az ilyen széles körű terjesztés könnyen megmagyarázható – a levegőztetett beton olcsó, könnyen kezelhető, míg jó minőségű hőszigeteléssel rendelkezik.

A GASOBLOCK-tól mind az egyemeletes, mind a kétemeletes házat, sőt “félthnikus” -t is építhetsz – egy padlással. A levegőztetett betonházakban a tulajdonos, a szauna, a garázs és / vagy a földszint.

Tervezési jellemzők

Könnyű beton,. A cement vagy mész, kvarc homok, alumínium por és víz keverékéből nyerünk. A kémiai reakció, amelyben az alumínium por és mész be, felszabadulását idézi gázok, ami miatt a porózus szerkezet jön létre, a blokkon belül, elosztott egyenlő arányban.

A porózus szerkezetének köszönhetően a levegőztetett betonblokkok a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • jó hőszigetelés;
 • Alacsony gyúlékonyság és magas tűzállóság – 70 perc;
 • Kiváló hangszigetelés;
 • Fagyállóság – 50-100 ciklus;
 • a hő felhalmozódása és megőrzése, hogy a házat állandó levegőhőmérséklet támogassa;
 • A gázblokkok sima és sima felületének köszönhetően anyagi anyagok és oldatok mentése;
 • hosszú élettartam – 100 évig;
 • Az anyag egyszerű feldolgozása.

Mint más építőanyagokból származó projektek, egy háztartási házak a gazdaság-, közepes és üzleti osztály épületeire oszthatók.

Az első csoport magában foglalja a legköltségvetési lehetőségeket. Általában, ebben a helyzetben a második emeleten nem beszélünk, a költségvetésben halmozott maximális érték a tetőtér.

Az ilyen épületek területe körülbelül 20-30 kV. méter. Ennek megfelelően egy nagy nyári házban egy ilyen ház lehet vendég, valamint a “tőke” ház, amelyben a tulajdonosok élnek. Ha a webhely kicsi, és a költségvetés korlátozott, akkor a levegőztetett beton kialakítása is könnyűvé válik, amelyen a tulajdonosok problémamentesen töltik a nyarat.

Átlagosan az ilyen struktúrák költsége 300-400 ezer rubel.

Narzard, bár nem tekinthető teljes körű padlónak, lehetővé teszi, hogy jelentősen bővítse a ház területét. Leggyakrabban benne van, ami a hálószobát teszi lehetővé, amely lehetővé teszi egy nappali konyhasarokkal, tágas fürdőszobával és egy csarnokkal. Ugyanakkor, a padlás építése érdekében annyira költségek nem szükségesek, mint a második emelet építése, nem szükséges és megerősített alapítvány.

A középosztályú szénsavas házak (egy emeleten és tetőtér nélkül) projekteket olyan területek fejlesztenek ki, amelyek nem haladják meg az 50 kV-ot. méter. Függetlenül attól, hogy van-e padlás, vagy nem, a projekt költsége körülbelül 900 ezer rubel lesz.

Ismét, ha van egy padlás, akkor a tulajdonosok hálószobája és a gyermekszoba (ha vannak gyerekek a családban).

Ami az első emeleten, mivel a terület meglehetősen nagy, két lehetőséget vehet igénybe a hely használatához:

 • Két vagy három nagy szoba (nappali, konyha-étkező és a szoba a tulajdonosok kérésére – biliárdterem, edzőterem, iroda);
 • Négy-öt kis szoba.

Ha a házat folyamatosan élni kell, meg kell határozni a műszaki helyiségeket (kazán).

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a ház csatlakoztatható a házhoz, és egy étkezőbe kerül. Mi lehet kellemesebb, mint egy csésze tea ivás, a virágos kertre nézve?

Ami az üzleti osztályban levegőztetett betonházakat illeti, ezek a projektek ritkán kényelmesek, ezek teljes házak. Költségeik – kétmillió rubelről és felett, és a terület legalább 80-90 kV. M.

Luxus házak közé tartozik a tágas szobák:

 • hálószobák;
 • konyha;
 • külön étkező;
 • Kiegészítő helyiségek blokkja (kazánház, kamra);
 • Nappali, talán egy íjászat ablakban;
 • ruhásszekrény;
 • szekrény;
 • Fürdőszobák és WC-vel, talán szaunával;
 • Alagsori padló, szabványos mennyezet magassága;
 • További helyiségek a tulajdonos vágya – egy garázs egy vagy két autó, fűtött veranda, üvegház egy téli kert.

A házhoz egy nyitott nyári teraszt készíthetsz grillezési lehetőséggel. Röviden, a tulajdonos fantasy repülése csak a költségvetése korlátozható. Ellenkező esetben – nincsenek akadályok annak érdekében, hogy az álmok házának házát a levegőztetett betonblokkokból építsük ki.

Ez az anyag lehetővé teszi, hogy a kényelem és a déli régiói összes felsorolt ​​osztályának házát, valamint a középső csíkot és az északi. Szellőztetett, tömören kompatibilis bármilyen fűtéssel – kemence, kandalló, kazánház.

Ezenkívül elég erős ahhoz, hogy kétszintes házakat építsen tőle. Ezért annyira széles körben használják az ország házak építésében.

Válassza ki az alapítványt

A többi építőanyaghoz képest a levegőztetett betonblokkokat könnyedén jellemzik. Ezért a levegőztetett beton háza nem igényel összetett és drága alapítvány építését. Az egyetlen feltétel – az alapot kompetensnek kell kiszámítani. Mivel a levegőztetett betonblokkok fala – a szerkezet nehéz, nem életképes, ha az alapítvány látni fogja, akkor megreped.

Mi lesz az alapítvány típusa, dönteni, elemezni a talaj minőségét és a ház paramétereit. A kispadlók levegőztetett betonházaiból – akár 3-ig.

Az ilyen épületek legmegfelelőbb alapja:

 • szalag;
 • monolit;
 • aranyér;
 • oszlopos.

A fentiek legdrágább lesz az első és a második. Számukra nagy mennyiségű szerelvény és konkrét összeg szükséges, és ez mind a pénzügyi, mind az építési idő költségét jelenti.

Ezért, ha nem akarsz nagy számú munkát és készpénzforrást fektetni az alapítvány építésére, jobb, ha egy oszlopos szalagverzión marad. Ez segít megmenteni a lemezeket az otthoni alapon.

Vannak azonban olyan helyzetek, ahol csak a szalagbázis használható a ház építésére. Például, ha a talaj homokos, szivattyúzott és hajlamos mozogni. Továbbá a szalagalapítvány szükség van arra is, ahol az alaptakarékot sekélynek kell tekinteni – 60 cm-ről.

  A monolitikus alapítvány általában ki van helyezve, ahol a talajvíz magas a felszínre. A födém-bázisok bordákra és szigorúakra vannak osztva.

  Ha a fúrók nem a kályhákon vannak, akkor az erő szintje csökken, és lehet ilyen alapot használni egy kis szerkezetű kamra vagy egy pajta számára. Nagyobb méretű struktúrák esetén jobb, ha egy monolitikus kis dugó van, erősítő bordákkal.

  Tulajdonságai:

  • Amikor a talaj fagyos, megtartja az integritás, nem keresett és nem repedés;
  • Magas hordozó képességek;
  • ellenáll a deformációnak, amikor a talajmozgás.

  A monolitalizáció ezen tulajdonságai nemcsak egy-, hanem két-, valamint egy háromemeletes, szénsavas betonblokkokból származnak. De figyelembe kell venni, hogy az ilyen típusú alapítvány nem teszi lehetővé az alagsori berendezéseket is, ez nem költségvetés.

  A halom és az oszlopos alapok sokkal gazdaságosabb lehetőségek, mivel az anyag fogyasztása sokkal kisebb, könnyebb felépíteni, és mindkettő komplex talajok számára alkalmas.

  Telepítés Mind a cölöpök, mind az oszlopok egy ponton az épület kerülete körül készültek. A pillérek mélyedése előre készül előre.

  Továbbá a pólusok, amelyek a cölöpöket a kerethez kötik – vasbeton holisztikus vízszintes keret. Rollock funkciók – a rakomány egyenletes eloszlásában a cölöpök / oszlopokhoz, és szilárd kialakításúak. A fafelületen, és a ház építése van.

  Ha a talaj gyenge, fagyasztott, szivattyúzott vagy vízpart, akkor a halom alapítvány is használható, de a cölöpöknek speciális típusú csavarnak kell lenniük. Akkor még csak nem kell sima földet.

  A halom és az oszlopos alapítványok előnyei:

  • az év bármely időpontjában;
  • A ház üledéke ilyen alapon kevesebb, és egyenletesen fordul elő;
  • Scarlet erősíti a tervezés stabilitását.

  A szalag alapja jobb két- vagy háromszintes házhoz.

  Ahhoz, hogy egy nem-késleltetett takarítás blokkok az alapja a ház, mert ez az anyag meglehetősen törékeny, és zsírmentes, a talajvíz könnyen elpusztítani. A szalag alapozásához az FBS (alapblokk szilárd) megfelelő súlyú, mintegy 3 center.

  A kis ömlesztéssel ellátott szalagalap alkalmas alagsor nélküli házakra. Ha egy alagsorra van szükség, akkor az alapot egy bellulált, standard mélység körülbelül 150 cm. Általános szabályként az árkot 20 cm-es mélyebbre kell helyezni, mint a talaj primerizációjának szintje.

  Az árok szélességét minden esetben egyedileg kell kiszámítani, és attól függ, hogy mennyi az épület súlya. A falak vastagsága egy másik paraméter, amelyet az alapítvány kiszámításakor figyelembe kell venni. Ezért a bázis szélességének meghaladja a fal szélességét 10 cm-rel. A fal az árok közepén helyezkedik el, és mindkét oldalon 5 cm az árok.

  Annak érdekében, hogy megtanulják a talaj hordozó képességét a régióban, ahol az építés folyamatban van, kapcsolatba léphet mind az interneten, mind a projekt műhelyének szakembereivel. Ha tudod, hogy milyen típusú talaj van, ahol az építményt tervezik, könnyű megtudni.

  Tervrajzok

  A levegőztetett beton egyszintes házának projektje, ha van néhány készség, fejleszti magát, vagy segítséget kér a vonatkozó szakembereknek.

  Ha egy gazdaságot vagy középosztályszerkezetet tervezel, 8-tól 10-ig terjedő területen, a számítás és a rajz egyedül alakítható ki.

  Abban az esetben, ha “swung” -t a 10×10 luxus házhoz, 100 kV-os területen. méter vagy még több – 150 kV. méter, jobb segíteni a szakemberek. A cipők ilyen területének háza óta nem szabad megpróbálni megmenteni a projektjét, mert ez egy terv, amely alapján az álmodat elvégzik.

   A jelenlegi szabványoknak megfelelően a “egy” padló “egy” padlóburkoló házat kell felállítani:

   • A falblokkokat olyan körülmények között kell alkalmazni, amelyekben a páratartalom nem haladja meg a 75% -ot;
   • A külső falaknak fagyállósággal kell rendelkezniük – F25 vagy újabb, és magas páratartalmú szobákra – nem alacsonyabb, mint f;
   • A függőleges és vízszintes varratok nem lehetnek vastagabb 1-2 mm;
   • A falak falazására használt ragasztóoldatnak legalább 98% -os vízoldat, valamint nyomószilárdság – 10 MPa;
   • A külső falak csapágya 600 mm-es szélességű és önellátó – 300 és magasabb;
   • Az építés során használt fémelemek rozsdamentes vagy eloxált acélból készülnek;
   • Az alagsorban vagy a második emeleten átfedő lapoknak 120-150 mm mélységig kell rendelkezniük.

   Tippek

   Gyakran egy olyan személy, aki találkozott egy “házak a kulcsrakész gázblokkokból származó házak” bejelentésével, és látva, hogy a költség kicsi, örül, és úgy véli, hogy a kimenet megtalálható. De ez nem mindig így van, különösen olyan esetekben, amikor rossz minőségű anyagot használnak az ilyen házak építésére.

   A legtöbb esetben az ilyen cégek fenyegető beton blokkokat tesznek maguknak, anélkül, hogy megfigyelnék a termelési technológiát. Az anyagot kapjuk, amely nem felel meg a gázbeton követelményeinek, és gyakran káros az egészségre.

   A kézműves termelési feltételek csökkentik az anyag költségeit, de ez a képzeletbeli megtakarítás drága javításokba önthető.

   Ezért elsősorban az anyag minősége, a GTA-val való megfelelés igazolásának jelenléte, valamint a dokumentumok által kidolgozott dokumentumok jelenléte.

   Az egyszintes ház egyik projektje, finom levegőztetett betonnal, lásd a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: