Házak projektjei a tetőtérben

A tipikus projektek padlásával rendelkező bruse házak nagymértékben népszerűek. Az ilyen standard megoldások lehetővé teszik, hogy gyorsan és gazdaságosan tiszta anyagból teljes körű házat hozzon létre. Ezért érdemes figyelembe venni az ilyen épületek különböző projektjeit.

Sajátosságok

A késztermékekre épülő különböző négyzetek országos házai gyorsan és minimális költséggel emelkednek. Mindegyik elem, méret, a hasznos hely használata, a mérnöki számítások a lehető leghatékonyabban és ergonómikusan gondolkodnak. Különösen figyelemre méltó, hogy nem szükséges bölcsíteni a saját egyedi tervének kialakításával, rajzolása és komplex számítások készítése. A késztermékek sávjainak házai csak építési munkát igényelnek.

A padlással rendelkező bárból származó házak lehetővé teszik számunkra, hogy maximalizáljuk a hasznos helyet beltérben, A házban szinte a négyzet továbbra is fel nem használt. Lehetőség van egy szép és hangulatos tetőtéri szoba erkéllyel.

A tetőtér maga az épület tetője alatt lakóhelyeket jelent, az ilyen építészeti technikák a középkori napok óta használhatók. Lehetőség van egy tetőtéri helyiség megszervezésére és szerény országházakban a késztermékek által készített bárban. És ez meglehetősen eredetinek tűnik mind a helyszínen, mind a belső térben.

Érvek és ellenérvek

A fedélzeti keret háza a tetőtérrel a következő előnyökkel jár:

 • Mivel nem ad zsugorodást, azonnal ülhetsz az építés után;
 • A fa egy környezetbarát anyag, ártalmatlan és biztonságos, ilyen szoba támogatott optimális páratartalmat képződése nélkül gomba és penész;
 • Tartósság – A Brusev Ház megfelelő kialakításával és működésével akár 100 évig is állhat;

 • A minimális építési idő a kész öv alapítvány falán és tetője 3-4 napig;
 • Az anyag alacsony költsége, továbbá a feldolgozás során a sáv gyakorlatilag nem ad hulladékot;
 • A textúra és a magas hőszigetelés természetes szépsége miatt a fa lehetővé teszi a befejező és szigetelőanyagok mentését.

Az ilyen épületek fő hátránya tűzveszély. Még annak ellenére, hogy a használata tűzálló impregnáló és öntött, egy fából készült bár mindig nagy éghető tulajdonságokkal, ebben ő sokkal rosszabb, mint a tégla, beton, gázszilikát blokkok és más nem-fás anyagból. Ez talán az egyetlen lényeges mínusz, az azonos ház többi része nagyon nyereséges, különösen mivel sok kész eredeti projekt létezik.

Tervezési lehetőségek

Az ilyen házak vetítési profilja általában négyzet (6×6, 8×8 kV. m) vagy téglalap alakú (6×8, 6×9 kV. m), kevésbé valószínű, hogy vannak lehetőségeket egy kiszolgáló verandával, terasszal, terasszal. Az ilyen projektek összetettebbek, többek között az alapítvány elhelyezésére, de növelik a belső teret, hogy további szolgáltatási vagy szabadidős helyiségek legyenek az épületben. A szobák helyétől függően a hasznos nappali 30-80 kV lehet. M.

A legegyszerűbb lehetőségek első emelete 2 szoba partícióval van osztva, Bonyolultabb projektekben lehet egy csarnok vagy előszoba, 2 hálószoba, valamint egy fürdőszoba, fürdőszoba vagy tárolószoba. Az első és a második emelet közötti lépcső lehet egyszeri – hasznos életteret takarít meg, de ez teszi a növekedést és a leereszkedést bonyolultabbá teszi, előírja az éles lépések telepítését.

A kényelem érdekében kétfővesztő lépcsőt építhet, amelyek egymással párhuzamosan helyezkednek el, egy ilyen módszer a leggyakoribb.

Egy tetőtéri szoba lehet egy szoba vagy két, mindez az alap területétől és a ház projektétől függ. A padlás egy kis erkéllyel vagy loggiával lehet felszerelni, ugyanabból a profilozott fűrészárutól. Jellemzően a helyiséget a tető alá helyezzük, amelyben a szaruferéket rétegelt lemezekkel, műanyag lapokkal vagy csíkkal díszítik. A tetőtér belső felülete és közvetlenül a tető belső felülete között is hatékonyan alkalmazható, például kis tárolóhelyiségek készítésével, amelyek ott vannak a kommunikáció belsejében.

A ház tetőtéri padlója további hőszigetelést igényel a tetőn. Ha állandóan lakóan van, érdemes megvédeni, és a nedvességtől. A szigetelőanyagot hatékonyan használják a fengisztáns, hab, ásványgyapot használata polimer filmréteggel.

Ha egy tűzhely fűtőcső áthalad a lakóépületen, amelyet gyakran találnak ilyen projektekben, akkor is szükség van egy befejező dekoratív kivitelben.

Anyagok

A brusade ház több anyagból is épülhet.

 • Masszív bár – Ezek szilárd törzsek természetes fából, szárítva, összehangolt felületekkel. A szakasz négyszögletes vagy négyszögletes lehet. Az ilyen anyag nagyon tartós és lenyűgöző megjelenésű.

 • Profilozott bár Leggyakrabban használják. Masszív bárból készül, a hornyok és kiemelkedések az oldalak oldalán készülnek, köszönhetően, amelynek megbízható fenntartható kialakításra kerül.

 • Ragasztott bar Számos nagynyomású fedélzetet képvisel. Annak megakadályozása, hogy a koronák csavarja a tábla falazatában, halmozott szálak különböző irányokban. A ragasztott sáv előnyei az, hogy nem reped, és nem ad zsugorodást.

 • Sip-panel Készezve többszörös forgácslemez ragasztásával hőszigetelő réteg közöttük. Ennek köszönhetően ez az ilyen típusú építőanyag nagyon meleg és nagy szilárdságú.

 • Brux természetes naplók utánzása, Nagyon látványos és lenyűgöző.

Ami a fa fajtáit a leggyakrabban használt fenyő, mint a legolcsóbb, de gyakorlati anyag. A fenyő időzítés puha, könnyen kezelhető, kis sűrűséggel és jó hőszigeteléssel rendelkezik. De ez a fa nagyon ült, repedést ad az idővel, instabil formában. Sokkal sűrűbb és stabilabb a cédrus és a vörösfenyő bárok, de rosszabbak a hőszigetelésükben.

A padlással ellátott bár házának bármely lehetőségét a kész alapítványra kell építeni, aki keményített és normális zsugorodást adott. A cement és a homok alapú vasbetonból készült. Az alapítvány lehet födém, oszlopos vagy szalag. Az utolsó fajta leggyakoribb, mivel ez egyrészes alapítvány a ház falának bármely pontján, és az épület legnagyobb stabilitását két vagy több emeleten biztosítja.

Elrendezés

Bár a fa jó szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, de a társalgó házak további szigetelésre van szükségük. Ez különösen igaz a tetőtérre, ami kevesebb, mint az alsó padló védve a széltől és a súlyos fagytól. A helyes megoldás lesz a padló szigetelése mindkét szinten az öko-művészet vagy a poliuretán, amely a Rafter rendszerben látható. Az első és a második emelet ablakai, az erkélyajtóknak szintén biztonságosan meg kell oldaniuk szilikon vagy szerelőhab.

A padlás helyiség elrendezése során szükség van a természetes szellőztetésre. Ez különösen releváns lesz a forró időben, amikor a tető nagyon forró, és az előbbi vagy erkélyek a padláson nincsenek.

Villamos energia elvégzése a brusade házakban, tetőtérben a legjobb mosodai elektromos kábelek műanyag dobozokban vagy hullámkódú csövekben. Nem éghető anyagokból jönnek létre, és további védelmet nyújtanak, amelyek könnyen hajlamosak a száraz fából készült Bruus tűzre. A vízvezeték és a csatornák a legjobbak a rugalmas és tartós polipropilén csövek segítségével.

Példák a projektekre

A népszerű projektek közül 8×8 és 6×8 kV. M meg lehet jegyezni a legegyszerűbb megoldást egy fedett terasszal, két szobával, egy kis társalgóval és egy fürdőszobával az első emeleten, és egy tágas hálószoba a második alfejezetben. A minimális tételek száma, egy egyszerű rajz, könnyű összeszerelés teszi ezt a projektet nagyon kedvező. A 8-6 m méretű méretekkel ez a ház kényelmes és tágas lesz egy 3-4 fő családjához, ahol egész évben könnyedén élhetsz.

Ház profilozott bar 2004200 mm méretű 6×6 kV. m tartalmaz egy kis, de hangulatos padlást a második emeleten. Ez a leggazdaságosabb lehetőség.

Házak Bruus 6×9 és 9×9 kV. m kész szabványos projektekkel rendelkezik. Ez már egy tágasabb ház, amelyben konyhát, szaunát és a második emeleten elosztható, két, teljes körű nappali.

A hibákról, amikor egy sávot választanak egy sávból. Lásd a következő videót

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: