Hogyan és milyen oldalon helyezkednek el a gumioid?

A ruberoid nagyon népszerű építőanyagokhoz tartozik, és ez nem az alacsony költségű tényező nélkül. Igen, a hozzárendelt funkciók jól illeszkednek. A tetőfedő javítási igényekhez, például az országban ez az anyag optimális. Lényegében a ruberoidok sűrű karton, feldolgozott bitumen kompozíciónak számítanak, és tekercsbe kerülnek. Ez az, hogy kezelni kell. És azzal, hogy pontosan az oldal, hogy leereszti ezt a különleges kartonpapírt, mint a kompetensen verem és javítsa ki, mint a varratok hiánya, az újonc ebben az esetben lehet kapcsolódni.

Melyik oldalon sétál?

Korábban a futóidat igazán meglehetősen sűrű kartonként érzékelték, amely speciális feldolgozást végzett. Ma nagyobb mértékben Ez magában foglalja az üvegszálas alapot, amely speciális szilárdságot és jelentős nedvességállóságot biztosít. Tetőfedő padlóvédelem ellen védi az időjárást és a csapadékot, a mechanikai expozíciótól.

A többrétegű padlóburkolatok esetében a gumioid márka, amelynek maximális anyag sűrűsége van. Ma és az euroberoidot előállított: nagyobb vastagságú és még felületi díszítéssel. Viszonylag nemrég jelentett üvegkerítői, melyet kisebb érzékenység jellemeztek meteorációval.

Az egyik leggyakoribb kérdés: “Melyik oldal a padlót?”. A bevonat végső zónáin az anyagot durva megszórjuk. Ha másképp csinál, akkor a kapcsolási minőség szenved.

Ha egy forró alapítási módszer van kiválasztva, amikor a beton masztixig megolvad, ugyanúgy történik.

Az anyag tervezett többrétegű padlójával hideg módon kell elvégezni a felső réteget a felső réteghez. Pontosabban, kizárólag ez kötelező lesz. Ez a rendelkezés garantálja a legmegfelelőbb bevonó szellőztetést.

Minden további anyagréteg 15-20 cm-es eltolódással történik az előző. És hogy a ragasztó egyenletes és kiváló minőségű, bitumenes ragasztó volt az alkalmazás során, túl kell mennie a tekercs felületén, nem kevesebb, mint fél menedék. A felesleges késsel tisztítható, ha a kapcsolat teljesen elkészül.

Ha a gumioidot a garázs tetőjén helyezik el, csak forró technológiát használnak. Ebben az esetben nem kell felmelegedni, nem egy tekercs, hanem padló is. Tegye az utolsó 2 rétegbe, a második – 90 fok alatt az elsőre. A felső csíkok felmászik (morzsával). A bevonat végeit pala körmök rögzítik.

Kiképzés

A jó lapos tető legalább két (és jobb, mint három) réteg. Ezután sokat fog tartani, és nem igényel sürgős javítást. A gyökeresedés végrehajtása előtt a tetőfeltételeket objektív módon kell értékelni. Ha a tető beton, van egy régi gumioid réteg, az új nem illeszkedik az előző réteg tetejére. Még mindig nem optimalizálja a vízszigetelést, de nem lesz elég pontosan pontosan – és nehézségek merülnek fel.

Ha a futómű egyenesen a lemezre van szerelve a betonból vagy a kőből, a merev adatbázis felszíni rétege nyugodtan megbirkózik a személy súlyterhelésével, nem lesz szünetek.

De ha az új gumioid beillesztésre kerül a régi tetejére, akkor az egész tetőszerkezet minősége romlik. És eladja ezt a vászonot is elemi cipő – és még több, mint a munkaeszköz.

Mivel fontos, hogy törölje a Runneroid régi szakaszait – ez a fő dolog az előkészítésben. Ez egy vésővel vagy széles késsel történik, a szerszámokat jól meg kell erősíteni. A tengelyt a bevonatokon lévő hornyok végzik, majd egy késsel lehet felvenni és eltávolítani. A problémás területeken a véső.

A régi rétegek eltávolítása után a lemezek minden deformációja olyan lesz, mint egy tenyér. A látott távtartók szerezhetők a szerelőhab, amelynek extra fragmensei egyszerűen ellopják a fagyasztott után. Minden zónanak szépnek kell lennie a cement-homokos oldattal, és kis repedések kezelhetők, például folyékony üveg.

Külön gyártók biztosítják: anyagukat a régi gumioid eltávolítása nélkül használhatjuk. Ez vonzónak hangzik a vevő számára, de ez a marketing lépés a bevonat megfogalmazásának és tartósságának minőségének folyamatos elvesztéséhez vezet. Sőt, ha eltávolítja a régi runneroid, akkor kiderül, hogy nem csak, hogy helyrehozza a lemezeket, csiszolás repedések és lyukak, – meg lehet változtatni a dőlésszöget (ha szükséges).

Például, Még ha csak 2 fok növeli ezt a paramétert, akkor ez elég lehet a tető minőségének javítása érdekében.

Az ilyen tetőből származó víz gyorsabban távozik, a lefolyó jobban működik, a pocsolyák nem fognak elkezdődni a felszínen, és ezért a szivárgás kockázata jelentősen csökken.

Hogyan kell felhelyezni a tetőt?

Először kell főzni az eszközöket. A régi bevonat eltávolítása, valószínűleg hasznos lesz, egy scoop lapát, egy perforátor, egy bayonet lapát, egy panif, egy fejsze, Kirk, valamint táskák, ahol az építési szemetet összegyűjtik. Amikor az összes előzetes munka befejeződött, itt az ideje, hogy beállítsa a következő szakaszot – a ládák telepítése. A design meghatározza az épület funkcióját.

A ládák felszerelése

Van egy változat egy ritkált kagyló, amely táblákból áll. A 15-ös időközönként (minimum 10) cm-ben csökkennek. Ilyen megoldás alkalmas a háztartásra vagy a tető tetőjének felszerelésére, ahol a futóanyagot a levélrétegek alatt pároljuk. Ha pontosan a lapfedél alatt van, akkor egy puha szalaggal, intervallum-félméteres és ellenőrzött. Már az alapvető szuplán van felszerelve, a felületi réteg lapjai halmozódnak.

A címsor alatti folyamatos láda meg kell tennie, ha a ház lakossági. Aztán alapvető padló lesz. Hogy általában 1 cm vastagságú rétegelt lemezekből vagy 1,5 centiméter fedélzeten.

Ha a tető alatt lévő hely a szálláshelyre szolgál, a lámpa szuperhatalomnak kell lennie, vagyis jobb, ha még a rétegelt lemezt is fenyegető, 2 centiméterben vastag, és 2-szer elhelyezi. Alternatívaként – a 30 mm vastagságú táblák szilárd doomletje.

A ládákra vonatkozó gumioid telepítésekor saját jellemzői jellemzik.

 • Ha az alapítási módszer többrétegű, a rétegek egy másikra helyezkednek el, szigorúan merőlegesek. Az első azonnal hozzá kell kapcsolódnia a tetőfedő szegfűszegek keretéhez, széles kalapokkal. A rögzített anyagot szorosan szorosan nyomja meg. Igaz, gyakran megváltoznak, mert a fából készült lécek nem különösebben erősek.
 • Ha a kerítés nem működött nagyon sima, a fémszalag segít megoldani a problémákat. Töltsön alumínium, sárgaréz vagy lágy fajok fajtáit. A szalag rugalmassága pontos, az anyag maximális sűrű illeszkedése a láda deformált szakaszaihoz.
 • A futó kiürülését (legalább 9-10 centiméter) kell kivonni (legalább 9-10 centiméter), amely ugyanazzal a tetőfedő körmökkel rögzíti a ládák széleit.
 • És legalább a hengerelt anyag súlya nem különösebben nagy, a láda erejében kétségtelenül. A tetőn több munka lesz a keveréken.

A szakértők szerint a legjobb, ha a bevonatot kettős padlón fektetjük. Ez így történik: a támogató struktúrákon, a szarufák egy durva fórumon helyezkednek el. A hegyek erre a célra is alkalmasak. A padló vastagsága körülbelül 25 mm, a lemezek között a rés elérheti az 5 cm-t. Rajta, 40 fokos fordulattal, szilárd szintező lámpát helyeznek el. És most száraz, keskeny fertőtlenítő táblákból kell elvégezni 1,5 cm vastag. Egy ilyen padló a spatulával a masztix (vagy egyszerűen lefedni a bitumen masztikusokkal), először az oka, hogy jó dolog lesz, mielőtt elhelyezi a futó.

A tetőfedő tető gumioid a saját kezével, mindig meleg, száraz és széltelen időjárás. Könnyebben terjeszti a tetőfedő anyagot, ha nem kell küzdenie a meteorálási feltételekkel.

Rögzítőanyag

Két gumioid töltő technológiát különböztetünk meg: párhuzamosan a korcsolyázással vagy merőleges hozzá (mentén és át). A Ruberoid felszerelése a Skunk Board mentén csak akkor lehet, ha egy rafting lábak, valamint a végső tetőréteg hordozója. Nos, vagy ha a lágy vászonnak három rétegben kell lennie, minden alkalommal megváltoztatja az irányt.

Egy párhuzamos alapítási módszert írunk le.

 1. A Montage egy karosszéria fórumon kezdődik. A tetőt vízszintesen csíkokkal borítják, amelyek megfelelnek az 5 cm-es tapadásnak.
 2. A vászon szegeződik, de megkötözheted őket és masztikát.
 3. A tető második rétegét úgy fedik le, hogy a gumioid új futóai a korcsolyából párhuzamosan fekszenek, átfedjék az első vászon ízületét, vagy merőlegesek a karosszériás bárra.

A gumioid merőleges telepítése nagyobb számú munkafolyamat tartalmaz. Azt választják, amikor a roller vászon lesz a fő tetőburkolat.

 1. Először is, a teherautó rendszer zárva van rétegelt lemez. Ehelyett a rétegelt lemez 2 cm-es lapokkal borítható.
 2. Mastic vagy körmök (mindkét lehetőség alkalmas), 10 cm-es átfedő élekkel, gumioid rétegek fából készült alapon. Indítsa el ezt egy leeward tetőterületen kell elvégezni.
 3. Az egyes új réteg csíkjai a tető másik oldalán kezdődnek, különben a bump a víznek sérülékeny lesz. Ha ezt teszed, akkor a korcsolyázáson lévő fém profiljában nincs szükség. A varratok a redőnyalábra vannak csatlakoztatva.
 4. A közepes tartály csíkjait a karosszéria alá kell vetni, és rögzíteni kell a szorítótáblát és a rögzítőt.
 5. A határhoz való rögzítés megerősítése érdekében navigálnia kell a síneket vagy ugyanazt a fémcsíkokat.
 6. A második és az azt követő futó-rétegeket a tetőre kell felszerelni az alapul szolgáló anyag varrásainak átfedésével, és csak egy nappal az első réteg elhelyezése után. Annyi idő van szükség, hogy a masztix egy elutasításra.

A beton tetőn általában a ruberoidok pontosan ragasztásra kerülnek. Mastic az egész szalag mentén alkalmazott. Az anyaglapok elterjednek, a középpontból a szélekbe kerülnek, hogy a buborékok ne alakuljanak ki. Ha a buborék még mindig megjelent, meg kell ölni, és ez a hely eléggé nyomja a földre. Ragasztó, amint azt már megjegyeztük, győződjön meg róla, hogy száraz, amelyre legalább 12 órát vesz igénybe.

A lefektetés egyszerűsítése, kezdetben megvásárolhatja az anyagot öntapadó oldallal. És akkor könnyebb meghatározni, hogy melyik oldalon élesíti a rukeroidot – az, ahol ragasztót alkalmazunk, és sima – kifelé.

Csak akkor maradhat meg, hogy megszabaduljon egy védőfóliától a ragasztó oldalról, a többi munka ugyanaz lesz, mint ugyanaz. És lassú ilyen munka nem lehet, különben a ragasztó a kezelt oldalon szárítja.

Ha a fektetést a régi tetőn végezzük, és a munka egy égővel van ellátva, egy új gumioid fűtött, és régi. És a régi fűtés nagyobb, mint az új. De a tiszta betont egyáltalán nem melegítjük, ebben az esetben a gázt hiába használják. A beton nagy termikus vezetőképességi mutatókkal rendelkezik.

És néhány árnyalat a gumioid szereléssel az égővel:

 • Nem kell nagy tüzet helyezni, a tekercset egy pár átjáróra melegítik a futóid mentén;
 • Az égőnek mozgásban kell lennie, nem lehet megállítani;
 • Ha a vicc szükséges melegen melegen, akkor a készülék sebessége csökken, de az égő nem áll meg;
 • A láng iránya a vászon tangens, és nem merőleges.

Ez megtörténik, hogy a túlmelegedés észlelhető, mivel az anyag egy része megtört. Lehet sérült és a felső réteg. De ez nem érdemes esni egy pánikba, mégis a tető, először is, szoros, és csak akkor tökéletes design. Csak meg kell vágnod a javítást, és mindent rögzíteni kell. A morzsák sötétedéséhez következik, ami a bitumen olvadását jelenti.

A két módszer közül a forró és hideg, mindenki még mindig választja sajátját, legalábbis a személyes kényelem elvétől. A hideg módszer, kétségtelenül, kényelmes, hogy a masztix nem szükséges felmelegedni, és a munka forró és ragadós összetétel nélkül történik. De a hideg masztikus drágább, mert csak a kész formában lehet megvásárolni, és forróvá teszik.

A vásárlási hideg azonban nem veszíti el rugalmasságát, és nagyon fontos a munkához. A forró megoldás plaszticitásához teljesen aktívan fel kell melegednie.

Mit kell mosni a varratnak?

Használhatja ugyanazt a ragasztót a futó számára, amely rögzíti a fő padlót. Egy példa egy ilyen készítményre – “TEHONIKOL”. Használható 5-35 fokos hőmérsékleten, de jobb ellenáll a 15-25 fokos résnek. A ragasztókészítményt szabályozzák, szabályként egy fogazott spatulát egyenletesen elosztják a felületen. A ragasztó vastagságát folyamatosan ellenőrizni kell a fogyasztás ellenőrzése érdekében. Olyan helyeket, ahol az anyagot a falhoz csatlakoztatják, különösen gondosan kell kidolgozni. Ha még egy kis repedést is hagysz, ez a hely áramlást ad. Az ízületeket bitumen masztikus feldolgozzák.

A varratok hiányoznak ugyanazon összetételű, nem lehet újra feltalálni a kerékpárt. Az összes csomópont feltételeit ellenőrizni kell, ez a padló feszességének kérdése. Az anyagnak van értelme előre terjedni a felszínen depresszió és magasságok nélkül: Ha a Ruberoidot előre megkeresett, bármilyen konstrukción (fészer, ház, garázs) még inkább csökken.

Az alapításon alapuló

Az alapszigetelés az alapító ruberoid egyszerű és nem különösen drága. Könnyen ragaszkodni egy anyagot egy másik alapon. Legalább azért, mert a gyártók önmagát ragasztófajtákat kínálnak. Használhat olyan bélés opciót, amely nem drága, megerősítheti vagy polimer-bitumen. Elvben, minden.

Megtanulják, hogyan néz ki a tárgyaló technológia.

 1. Az Alapítványi síkokat törölni kell, ellenőrizze a deformációkat (ezek a cementhabarcs által korrigálva vannak).
 2. Ha megszáradhat, a felület őrölt alapozó.
 3. Az előző réteg szárítása után bitumen masztikus lehet. Ideális, ha 2-3 rétegben, teljes körű kenyérrel történik.
 4. A játékvezető maga elhelyezése előtt a méretű csíkokat gázégővel melegítik.
 5. Ezek megfelelnek a serdülőknek 1 dm-ben. Az anyag szélei a maszticációval gonoszok, hogy jobban fajtassák őket, és lezárják a vízszigetelés vásznáit.
 6. És ismét az anyagot felmelegítik, de már félénk.
 7. Lehet, hogy égő nélkül is megtehetsz, csak a masztikusnak kell megszereznie egy különleges, nagy viszkozitású.

A leírt technológia szerint átfedheti a szalagalapítványt, az anyag bezárja az alap- és alagsori övezetet. Az alagsorot szellőztetni kell, hogy a vízszigetelő sávok ne legyenek panaszok rögzítve. Ha nem távolítja el a túlzott nedvességet, a masztix nem veszi figyelembe, mint amilyennek kellene.

Az oszlop alapjainak építése során a masztixet is használják. De Az alapítvány pillérei olyanok, amelyek konkrét betonba kerülnek és tele vannak. A talaj fölé emelkedő rész a vízálló problémák nélkül – ugyanazon technológia, mint egy szalagos alapítvány esetében.

De az alsó részre a kimenet csak egy: tegyen valamit, mint egy zsaluzat, henger alakú, azonos frontieroid.

   Aztán a Boree ássa a barna, homok hozzá van adva – a párna szakadt. A padló padlójától a kút paraméterei szerint hengerből áll, a széleket bitumen masztikus. A henger a kútba csökken, a megerősített keret ott van. A zsaluzat készítenek, amely egy olyan bázist alkot, amely műanyag csővel épülhet. És végül, beton öntött. A ruberoid henger úgy van felszerelve, hogy a talaj hossza elválasztása megfeleljen az alaprésznek.

   Ruberoid – kényelmes, egyszerűen még az újoncok esetében is, amelyek a szabadtéri munkában nagyon “engedelmesnek” viselkednek, Lapos felületen (és nem csak) lefoglalható, fából készült késésre, fanorára, betonra helyezhető. Gyakran ragasztott, a tetőfedő körmökhez, az építőipari tűzőgép kevésbé valószínű. Ha mindenki kompetens, évek óta kiváló minőségű vízszigetelési alapot biztosít a tető vagy az alapítvány számára.

   Hogyan lehet elhelyezni a futóidat, nézd meg a videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: