Hogyan kell használni a levendulát a szúnyogoktól?

A Lavender számos tulajdonsággal rendelkezik. Hasznos személy számára hasznos, így a növények és az olaj az üzemből gyakran használják az idegek megnyugtatását a stresszes helyzetek után, megszabadulnak a reumatizmus, a migrén és más betegségek között. És ezek a virágok tökéletes lehetőség azok számára, akik védelmet igényelnek a szúnyogok ellen. Leggyakrabban használt olaj, amint könnyen megvásárolható bármely boltban.

Hogyan működik az olaj levendula?

Az olajat, amelyet később szúnyogok ellen alkalmaznak, gőz-desztillációval, extrakcióval készülnek. Ehhez egy bizonyos fajra van szükség – levendula szűk. Kellemes szaga van, ahol könnyű fa megjegyzéseket kaphat. Sokan szeretik a levendula illatát, de a rovarok félnek e szagtól. Gyakran használ szárított virágokat, hogy megijedjen. Szintén levendulaolaj cselekszik a szúnyogokon. Ez egy virág egy fazékban vagy szárított levendula. Szúnyogok megpróbálják szembenézni a szagaforrással.

Ez a kompozíció egyes anyagok, például:

  • kámfor;

  • Geraniol;

  • Lináris.

Rendkívül szagúak, mert a legtöbb rovarok nagy része kellemetlen. Még egy kis csepp esszenciális levendulaolaj is megmentheti a kellemetlen rovarok támadását.

Hogyan kell használni?

Annak ellenére, hogy a szúnyogok nem szeretik a levendulaolajat, ami megrémíti őket, ez az egyik legszélesebb és nyugodt olaj. Inkább illatos (köszönhetően, hogy segíti a rovarok elleni védelmet), de nem érinti a bőrt agresszíven. Az érzékeny bőrrel és kisgyermekekkel rendelkező emberek élvezhetik.

De emlékezni kell arra, hogy milyen illóolaj, mint bármely más, allergiás reakciókat okozhat. És a személynek egyedi illat intoleranciája lehet. A problémák elkerülése érdekében az első használat előtt meg kell hallgatnia az illatát és hallgatni az érzéseit. Ha van hányinger, akkor ne használja az eszközt.

Ha egy személy használata során úgy érzi, hogy migrén, köhögés, orr-torlódás vagy tachycardia – ez azt jelenti, hogy nem kell olajat alkalmaznia minden bőrre. Jobb, ha a következőképpen alkalmazzák: egy csepp eloszlását a keze hátulján, és miután figyelte a jólétet. Ha nem került kimutatásra, akkor biztonságosan alkalmazhatja az illóolajat az egész testre.

A szerszám meglehetősen enyhe, de amikor gyermekek számára használják, jobb, ha gyermek krémmel vagy olívaolajjal keverjük össze.

És nem, hogy az arcot az eszközhöz ne essen be a szájba és a szembe. Ez a nyálkahártya duzzanatát és mérgezést okozhat.

Népszerű receptek

Ahhoz, hogy a szúnyogok ne zavarják a várost, vagy lazítanak a természetben, levendula jogorvoslatot kell alkalmazni a bőrre. De jobb, ha nem tiszta formában alkalmazni, hanem más eszközökkel keverve. Vannak hatékony receptek, amelyek segítenek megvédeni magad a rovaroktól.

  • Tökéletes természetes reptér – keverjük össze maguk között 5 csepp levendula és mentaolaj.

  • A fent leírt recept hozzáadódik teafa vagy szegfű. Ezek a szagok egymás hozzáadásával és abszolút rágós szúnyogok.

  • Néhány ember nem szeret tiszta érzés. Hatékony permetet készíthet. Ehhez 10 csepp levendula illóolajat adunk hozzá 10 csepp alkohollal, az oldatot 100 ml vízbe öntjük. A spray nem csak védi a rovaroktól, hanem kellemes bőrápolási eszköz is lesz. És az illatot is kijavítja, amely képes minden parfümöt elfedni.

Az eszköz jó gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, így a mérgek gyorsan semlegesítik. Ez megkönnyíti az ödéma eltávolítását és megszabadulni a viszketéstől, ha egy személynek már szúnyogcsípése van.

A szúnyogok elleni védelem érdekében a legjobb, ha az aromaterápiára szánt termékeket használják.

  • Olajégető. 5 csepp pénz kerül hozzáadásra és néhány forró vízre. Nemcsak a szúnyogokat vezetheti, hanem egy kemény munkanap után is pihenni.

  • Aromadifoszor. 10 csepp olaj és gőz permetez a szoba körül. A rovarok megszüntetésének kellemes kiegészítése erős nyugtató illat lesz.

  • Aromakolar. Egy porózus szorengy, aki gyorsan elnyeli az eszközt, és fokozatosan megadja az illatnak. A szoba védelme érdekében 5-10 csepp.

Ha levendulát használ az elmével, akkor nem csak megszabadulhatsz a szúnyogoktól, hanem javíthatja magát a hangulatot is, hogy gondoskodjon a bőrre, és megbirkózzon minden stresszel. A Lavender egyedülálló eszköz, amely szívesen alkalmazható különböző helyzetekben. Fontos, hogy megfeleljen az óvintézkedéseknek, hogy ne károsítsa az egészségét. Ha egy személy allergiás reakciókra hajlik, akkor jobb, ha egy másik eszközt talál a rovarok elleni védelemre.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: