Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

Új betonkeverővel a gyártó tartalmazza a megfelelő szerelvény utasításait. De nem mindig történik meg oroszul, és nehézségeket okozhat vásárláskor. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan kell összeszerelni a betonkeverőt.

Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

Kiképzés

Sok betonkeverők hasonlóak, így az utasítások alkalmasak a legtöbb keverők típusára.

Először is, győződjön meg róla, hogy az összes összetevő a helyén van – megtalálható az utasításból. Még akkor is, ha angolul vagy más nyelven van, a részletek és azok száma látható a képeken.

Ezután készítse el az eszközöket:

 • olló vagy írószer kés (kicsomagolás esetén);
 • A 12, 14, 17 és 22-es csavarkulcsok;
 • Talán egy hexagonok készlete;
 • Passatia;
 • Keresztcsavarhúzó.

Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

További helyezzen mindent, hogy kényelmes dolgozni. Rajt.

Szakaszszerelés

Mielőtt összegyűjti az autót a saját kezével, ismerkedjen meg a kézikönyvvel – Valószínűleg van egy rendszer a képeken. Még angol vagy kínai magyarázattal is, ez fontos információforrás. Ha nincs ilyen rendszer, ne kétségbeesés, a betonkeverőszerkezet nem különbözik a nehéz helyzetben, és az egyes részek célja a névből kitűnik.

Összeszerelheti a betonkeverőt egyedül, de jobb, ha van 1-2 asszisztense. Különösen hasznosak lesznek a nehéz részek és a végleges beállítások telepítésekor.

 • Szerelje be a kerekeket a háromszögletes támaszra, és zárja őket Hoptes-el (végeiket az oldalakhoz kell hozzáférni). A csap és a kerék között mosó kell lennie. Győződjön meg róla, hogy a kerekek jól homályos.
 • A támogatásban zárja le a keretet (állvány). Szimmetrikus, így nem számít, hogy melyik oldalra helyezi. Ha a végei eltérnek – a háromszögletű tartónak a motor oldaláról kell lennie. Az elemet csavarokkal és alátétekkel rögzítjük.
 • Másrészt regisztráljon egy támogató konzolt (egyenes támogatást). A csavarokhoz is csatlakozik, nincs probléma vele. Az összegyűjtött betonkeverők kerete. Itt az ideje, hogy menjen a dobba.
 • A kereten, hogy az alsó féltagot a támogatásával együtt telepítse. Nehéz keményen, itt, és szükség van asszisztensekre. Ha nem, akkor húzza ki a félig hibát a tartóból, és ezeket a részeket külön-külön helyezze el. Általában a legnagyobb csavarokkal vannak rögzítve.

Fontos! A helyes összetevő helyesen – a Podbak támogatásainak vége más. Az egyik oldalról egy vezető csillagot telepített egy meghajtó tengellyel, amely a kerekek oldaláról kell lennie.

  Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

  Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

  A félelem belsejében telepítse a pengéket. A V-alakú kanyarukat a tartály forgása (általában az óramutató járásával megegyező irányba) kell irányítani.

  • A felső tömítésen tegyen egy tömítőgyűrűt. Zárja be csavarokkal vagy csapokkal. Ha nincsenek gyűrűk, az alsó félig test a jövőbeni ízület helyén, ébressze a tömítőanyagot (meg kell adni). Ellenőrizze az eltarthatóságot.
  • Szerelje be a felső félig testeket az aljára (szintén jobb a segítővel). Ez csavarokkal vagy csavarokkal van rögzítve. Az alsó és felső tartályokban általában vannak nyilak – telepítés közben meg kell egyeznie. Ha a lövő nem, a burkolatokon lévő szerelési lyukaknak és a felső féltestek egybeesnek kell lennie.
  • Biztosítsa a belső pengét a felső féltágra.
  • A közvetlen támogatás oldaláról szerelje fel a dőlésszög-zárat. A csavarok rugós alátétekkel és diófélékkel vannak rögzítve.
  • A Podbab támogatásának hétvégén telepítse a forgás fogantyúját (forgó kerék, “kormánykerék”). Ehhez tegye a tavaszt az alsó lyukba, igazítsa a lyukakat a “kormánykerék” és a rögzítőn, majd rögzítse a forgó kereket két anyacsavarral.

  Fontos! A “kormánykerék” szabadon forgatnia kell. Ehhez kapcsolja be az első anyát nem teljesen. A második meghúzza jól – meg kell végeznie az elsőt. Szerelés után ellenőrizze, hogy a kerék könnyen elforduljon, de nem utazik.

  Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

  Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

  A háromszög támaszon rögzítse az elektromos motorot. Ez azonnal telepíthető az esetre, vagy elválasztható. Ha a motor már a házban van, akkor csak a helyére kerül. A szerelés előtt helyezze a hajtószíjat a csigákra, és húzza meg a tartóit.

  Ha a motor ház nélkül jön, tegye a következőket:

  • Biztosítsa a védőburkolat felét;
  • A tengely kiemelkedő végére helyezze a slave szíjtárcsát (ragaszra van csatlakoztatva vagy kulcs);
  • A csavarokon telepítse a motor támogatását (ugyanakkor a tartó nem szigorítható erősen);
  • A csigákon helyezzük el a hajtószíjat, majd rögzítse a motort.

  Mindkét esetben, mielőtt az utolsó meghúzás, az övfeszességet be kell állítani – erre az elektromos motorra mozgassa. Nem szabad túlságosan feszíteni, de a sagging nem megengedett.

  Ezután csatlakoztassa a takarmánykábeleket. Szükség esetén tegye a védőburkolatot.

  Minden, új betonkeverőt gyűjtünk össze. Reméljük, nincs extra pótalkatrésze.

  Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

  Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

  Tippek

  Bár a keverő összeszerelése egyszerű, számos pillanatot kell sorolni.

  • Főszféra Tanács – Mindig kövesse a biztonságot. Óvatosan használja a kulcsokat, és ne tegyen túl sok erőfeszítést összeszereléskor. Nem csak mechanizmusokat takarít meg, hanem te is.
  • Nézze meg az olaj rendelkezésre állását minden mozgó elemben. Gyakran a növény nem kenhető, hanem tartósítószert. Ezután el kell távolítani, majd kenje meg a vegyületeket ipari olajjal vagy szolidollal.
  • Mielőtt forgatná az anyákat, vigye a szálat gépi olajjal. Elment a korrózióból, majd könnyebb lesz szétszerelni. A legfontosabb dolog – nem lehet túl sok, különben a szálak a port és a szennyeződést ragaszkodnak.
  • Jobb, ha a csavarok fejét egy irányba irányítják. Ez megkönnyíti a vegyületek összeszerelését és szabályozását.
  • A szomszédos csavarok meghúzása egyenletesen termel, uralkodó ferde részek.
  • Az összeszerelés után győződjön meg róla, hogy ellenőrizze az összes menetes csatlakozást – megbízhatóan meg kell húzni őket.
  • A bekapcsolás előtt ellenőrizze az elektromos motor szigetelését. Ehhez a multiméter méri az ellenállást az egyik következtetése és az eset – végtelennek kell lennie. Az ellenőrzés egy kis időt vesz igénybe, és senki sem biztosított a termelési házasság ellen.
  • A készüléket az UZO (védő leállító eszköz) vagy a megszakító segítségével kell csatlakoztatnia. Ezután a rövidzárlat valószínűsége minimálisra csökken.
  • A munka után tisztítsa meg a keverőgépet a cementből és ellenőrizze a kapcsolatokat. Lehetséges, hogy némelyikük kihagyott.

  Ne feledje, hogy minél gyakrabban az ilyen ellenőrzések, annál nagyobb a bajmentes működés esélye, a javítások kevesebb leállása, és ennek eredményeként magasabb bevételek.

  Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

  Hogyan kell összegyűjteni a betonkeverőt?

  Hogyan kell összegyűjteni egy betonkeverőt, nézd meg az alábbi videót.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása