Hogyan készítsünk egy tetőt a profilistól a garázsban?

Tudás, hogyan lehet a tető a professzionális levél a garázsban, nagyon fontos mindegyik tulajdonosa számára. Miután megértette, hogyan kell lefedni egy kántáló asztalt egy darabból álló és osztó tetővel saját kezével lépésről lépésre, akkor megszüntetheti sok hibát. Külön fontos téma – Hogyan készítsünk egy ládát.

A készülék jellemzői

Mesterek a garázsban – sok ember öreg álma; Számos más már sikerült végrehajtani. De egyébként is, A jármű és a kényelem biztonsága nemcsak a falaktól és az alapítványtól függ, zárakból és tárolórendszerektől.

Tető fontos szerepet játszik. Természetesen kísérletezhet különböző megoldási rendszerekkel.

Azonban szinte a legjobb megoldás az, hogy a profilistól a garázsban tető legyen. Ez a módszer:

 • megkönnyíti a kialakítást;
 • Egyszerűsíti a munkát;
 • garantálja a használat tartósságát;
 • korróziós rezisztenciát biztosít;
 • Lehetővé teszi, hogy saját belátása szerint válasszon különféle színeket;
 • Viszonylag elérhető az áron.

Válasszon űrlapot

Az egyszerűség egyszerűségei miatt sokan egyszemélyes ágyat választanak. Ezután az alatta lévő szoba egyenlőtlen mennyezet magassága lesz. A lejtő egyértelműen egy irányba irányul. A referencia szerepet elvégzik:

 • korcsolya;
 • Frontolható gerendák;
 • Kúp alakú deszkák.

Nincs kifejezett hajlandóság nagyobb erővel a hó tető tisztítására. Igen, és amikor az eső elveszett nedvesség, akkor hosszabb marad, ami növeli a renderelt terhelést. A stresszes elemek megtagadása egyszerűsíti a rendszert észrevehetően, megkönnyíti a telepítést. Az élettartam észrevehetően növekszik. Igaz, erős szél, egyrészes végrehajtás lehet, hogy szenvedjen, és problémák merülnek fel a teljes hővédők képződésével.

A tető sormodellje vonzó, az útközben, a tetőtér felszerelhető padlással. Nem feltétlenül még él – további hely a különböző dolgok tárolására is nagyon hasznos.

A mennyezeti gerendákat Mauerlatra helyezik. A lejtős lejtő általában 25 fok. A tető fontos tulajdonságai két lejtővel:

 • gyakorlatiasság;
 • Kötelező szükség van a hallási ablakok rendezésére;
 • Kiváló csapadékeltávolítás;
 • a nagyobb számú anyag szükségessége, mint egy lejtőn;
 • fokozott esztétika;
 • A javítási igény csökkentése.

Kiképzés

A rendszerek tervezéséről és megtervezéséről beszélünk. Szükségszerűen meghatározzák a hordozó szükséges vastagságát és a legtöbb anyagi házat. Ugyanezen szakaszban:

 • Döntse el, hogy melyik profi padlóburkolat és típusának márkája van;
 • Megvásárolja a szükséges anyagokat és eszközöket (szükség esetén);
 • Teljesítsen legalább a falak és a rafting struktúrák építése;
 • szabad hely a munkához;
 • Készüljön fel a szigetelésre, a párologtatásra, a vízszigetelésre és más szükséges munkára.

Technológia

Ekehet

A profilistól lépésről lépésre gyökér a garázsban és egyszerűen, és ez egyidejűleg nehéz. Különös figyelmet kell fordítani a szubsztrátum végrehajtására. A ládatípus nem függ a tetőszerkezet lapos, egyoldalas vagy bartális formájától. Nem befolyásolja a profilozott lapok háttámláját is. És itt A profilérték szerepe nem lehet alábecsülni – Eközben csak ilyen hiba néha megengedett még szakképzett mesterek.

A fa kupola viszonylag könnyű és olcsó. Ezen, pozitív tulajdonságai vége. A rothadás és a bomlás tendenciája, a könnyű tűz kénytelen, hogy további kompozíciókat áztassa a fát.

Azonban nem csak az anyag kezdeti jellegét megszüntetik – ami fontos, további költségek jelennek meg. Ha a táblák még mindig vannak kiválasztva, szélességük több mint 15 cm-es online.

A rozsdamentes acél drágább, de több, mint egy hosszabb élettartam. Az acélszerkezetek megbízhatósága kétségtelenül. A tetőszerkezetek teljes lejtése kulcsfontosságú a láda paramétereinek kiszámításakor. Minden pala esetében a számítás külön-külön készült. Ez lehetővé teszi, hogy megszüntesse sok súlyos hibát és félreértéseket.

Az első táblákat az ereszre kell rögzíteni. A kölcsönösen érintkező elemek szélei szükségszerűen csatlakoznak egy teljes Rafter lábhoz. A horizontális szintnek a legszigorúbbnak kell lennie. Néha szükség van még vékony bounces-t is bélésre. Hasonlóképpen, a skatebouses közelében dolgozzon.

A köztes részek közötti távolságot, a szarufákkal szembeni kreppeket a professzionális padló márkájával határozzák meg. Jobb, ha azonnal tisztázza ezt a körülményt az eladóktól – akkor könnyebb lesz a láda elhelyezésére. Nem szabad elfelejtened egy olyan ellenkeresetet, amely fontos szellőzési funkciókkal rendelkezik. A kötőelemeknek meg kell egyezniük a fűrészáru vagy az acél elemek vastagságának. Ellenkező esetben nincs nehézség egy többé-kevésbé tapasztalt személy számára Ez az eljárás nem képviseli.

Szigetelés

Jobb, ha a tetőfedő anyagot szigetelési nélkül helyezzük el teljesen lehetetlen. De a felmelegedés csak a vízszigetelés gondos elrendezésével igazolja magát. A membránt a teljes térfogatra helyezzük, egyetlen szabad ízületi és üres szakasz sem megengedett. A legegyszerűbb módja annak, hogy a membránanyagot az építőipari tűzőgép segítségével rögzítse. Ha a hőszigetelés elrendezésének folyamata a lehető leghatékonyabban és gyorsan beépíthető, akkor a poliuretán hab használatát igénybe veheti.

Egy kicsit nehezebb dolgozni ásványgyapot. Ez az anyag teljesen elnyeli a vizet, ezért szükségszerűen szükség van a vízre és a gőzvédelemre. A párologtatás rétegének további befejezése nem mindig szükséges. Használja – meg kell oldania magát.

A hőszigetelés részeit a szarufák elválasztó rések alatt kell testre szabni. Ajánlatos egy nyers kést alkalmazni. Rögzítse a hővédő elem racionálisan minden kapron szálat. A további megőrzést a sínek biztosítják 5×5 cm. Mivel a tömörítés károsítja az ásványgyapotot, a legpontosabb dimenzióknak kell lennie – akkor a problémák kizártak.

Szerelési folyamat

Átfedik a garázs beton tetőjét mosogatóval, vagy anélkül, hogy a szigetelő és a héjmunka nem olyan nehéz. Azonban az anyagnak alaposan meg kell vizsgálnia. Hasznos, hogy mindig minőségi tanúsítványt kell előterjeszteni. Egy ilyen dokumentum hiányában a termékek bízására nincs értelme. Ha egy vonzó megjelenés és az optimális élettartam kritikus, lehetséges, hogy egy anyagot plasztiszoleummal vagy polivinil-klorid bevonattal – azonban nem költségvetési döntés.

A garázs tetőjén biztonságosan hagyhatja mind a falat, mind az univerzális professziust. A csapágyszerkezetek tartósabbak, de a fektetése drágább.

Egy lapos tetőn, amelynek lejtője körülbelül 5 fok, vagy a magas profilú univerzális lapok vannak elhelyezve, vagy a fuvarozási módosítások. A rudakon, előnyösen NS vagy egy nagy hullámosságú falon. Ha meg kell fednie a saját kézművességét, a saját kezét a ház mellett, vagy egy téglából készült autonóm garázs, Mauerlat szükséges.

Egy ilyen szerkezeti elemre van szükség a blokkszerkezetben. 10×15, néha 15×15, a megerősített rész felett. A rögzítést kiömléssel, horgonycsavarokkal végzik. Megjegyzés: A kis struktúrákon a Mauarelat megerősítő oldalfalak nélkül történik. De ebben az esetben szükség van az összes terhelés kiszámítására.

A szarufákra van szükség, ha a hordozófalak közötti rés meghaladja a 4,5 m-t. A lépése 0,6-0,9 m. A szarufák lábai speciális sarkokkal vannak rögzítve, amelyek a Maurolalat határain túl 0,3 m.

Ha a garázs átfedése magas esztétikai követelményeket ért el, akkor az ereszeket csatolhatja, széltáblák. Mindazonáltal teljesen nem szükséges.

Lehetőség van arra, hogy egy asztalra és a csatorna tetőre professzalizálhassák a professziót megközelítőleg ugyanazon sémával. Lopás lábak vízszigetelő film. Gondolva, hogy nem éri meg, néhány saggingnak maradjon. A csíkok a tető alacsony arcával vannak kialakítva. A túllábban 10-15 cm-nek kell lennie.

Helyesebb, hogy az egész szorosot az egész egyenesre zárja. Ha lehetetlen, a panelek, a korcsolyázás alacsony részével kezdődnek. A köztük lévő mélyedés legalább 15 és legfeljebb 30 cm.

Hasznos kapilláris mélyedésekkel ellátott lap használata. Lehetővé teszi, hogy a tömítőanyagok vásárlása nélkül.

Emelje fel a professzionális listát a Lagas által. A szakértők azt tanácsolják, hogy a széltelen száraz időjárás várható. Egyéb ajánlások:

 • Rögzítse a lapolót a csapolócsavaron polimer alátéttel;
 • Hozd vízszintes tapadást, amelyek kizárják a nedvesség szivárgását;
 • Előre kell tömíteni a tetőt, kevesebb, mint 12 fok;
 • alaposan ugorjon az első lapot;
 • Igazítsa a második lapok helyzetét, az elsőre összpontosítva;
 • Csatlakoztassa a profilt az öntapadok ládájához (4 darab / négyzet. m, nehéz esetekben – 5 darab);
 • Rögzítse a végtámogató lécjeit és egy korcsolyát, amikor az egész tetőcserélő tömböt rögzítették és rögzítették (erős vonzerő nélkül, szabadon címzett levegővel);
 • Fejezze be a munkát a komplex helyszínek felszerelésével, például a szomszédos falakhoz, szellőzési következtetésekhez.

  Önzáró csavarok A megfelelő tetőfedő hangot ajánlatos. A dripperek szinte mindig. Egy méretű lap felszerelése mindig lapos helyeken van. A vágást leginkább az elektromos kéziszerszámok hajtják végre a lemezfúvókákkal. Csiszoló lemezek – beleértve az USM-t – elfogadhatatlan.

  Emlékeztetni kell arra, hogy a dőlésszög és a tervezés erőssége fordítottan arányos. Módosítsa az Allen méretét, ha a tojás nem. Ezért előre kell kiszámítani, és nagyon óvatosan kell kiszámítani. Elfogadhatatlan, hogy csökkentse az önkapó csavarok számát a projekt univerzális követelményeihez képest. A beton tetején ajánlott az elsődleges primer alkalmazása az erő növelésére.

  Hogyan készítsünk egy tetőt a profilistól a garázsban, nézd meg a következőt.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: