Hogyan tegyünk egy kézibeszélőt egyetlen tetőre?

A mai napig a professzionális padlózás univerzális és igényelt anyag. A tetőfedő lapok kényelmesek a karbantartáshoz, sok éve működtethető. A hullámosított lemezek sokkal könnyebben szerelhetők egyetlen darabból tető, mint a két-szalag, vagy clen komplex tervezési. Ezért azt fogja mondani, hogyan, hogy egy kézikönyv egyetlen darabból tető megfelelően – mi jelöljük a munkaterv, a legfontosabb lépéseket, és válassza ki az eszközt a munka.

A tetők jellemzői

A modern konstrukcióban egyetlen tető nemcsak a kabinok, garázsok, fürdők, akkor is az egyik trendi tájtervezés. A professzionális padlóról készült egy tető kényelmes a gazdaságos költségekben. A tető telepítésével kapcsolatos munka elég egyszerű: Még egy kezdő is képes lesz egyszerű számításokat készíteni, fel kell szerelni a ládát a tetőből, ráadásul egy olyan lejtőből származó eszköz sok éven át örvendezi tulajdonosát.

A tető egy lejtővel biztonságos a szélterhelés és a legegyszerűbb a saját kezed gyártásában.

Az egyetlen tető professzionális padlózása jó, mert bármilyen opciót választhat színes, alak, méret; Elfogadható áron, kényelmes szállítás közben. Az egyasztalos szerkezetek esetében jobb választani a “H” és “NS” típusú lapot az NS35 vagy NS44 jelöléssel. Az egyes tulajdonosok hossza úgy dönt, hogy a tetőparaméterek, a kényelem, amikor működik.

Kiképzés

A munkát a tető tanulmányozásával kell elkezdeni az operatív képességekből. A következő szakasz a számítások terméke, amellyel meghatározzák azokat a szerkezet, az anyagok által megkövetelt fogyóeszközök száma.

Elsődleges feladat – Építési terv kidolgozása. Újonc jobb minden pont lépésről lépésre írjon papírra. Az egyik fontos szakasz – a teljes kialakítás rajzolása a méret, anyagok jelzésével. A Skat-t részletesen meg kell dolgozni a képen több lehetőségben.

A kezdeti szakaszban a tetőterhelést az egész tervezés egészére számítják. Számításhoz két képletet használunk.

 • Első képlet: C = A X TG (B). A C alatt a falak magasságát kell érteni, a tetőszerkezet dőlésszögének szögében és a felső átfedés méretével.
 • Következő képlet a projekthez: E = C / SIN (b). Itt a szarubba hossza, a korcsolyázás szögében, a fal magasságával.
Olvasson tovább  Mindössze annyit kell tudnod a homlokzathabról

A szarufák közötti középső lépés jobb választás a 60-80 centiméterben. A kiszámításkor meg kell emlékezni a tető zabjairól, amely csapadékvédelemként szolgál.

Ezután ki kell számolnia a tetőszerkezet teljes területét. Tudva, kiszámítjuk a teljes anyag mennyiségét az elrendezésen. Ehhez többszörözze meg a tetőfedő felület szélességének hosszát.

Meghatározása után a hossza a rája, a szarufa lépés is könnyen megtudja az összeget a fa szükséges munkát. Az út mentén érdemes kiszámítani a vízszigetelés, a szigetelés. Körülbelül a tető hossza lesz, plusz 5 százalékot adunk a kínálatról. A profilistákat ugyanazzal a számítással vásárolják meg. Egy lap tetőfedéshez akár 50 csavart is igénybe vehet.

A dőlésszög meghatározása

Az építési normákban a minimális dőlésszöget regisztrálták. Ez azonban nem az egyetlen követelmény egy olyan szög kiválasztására, amelynek követnie kell. Szükséges a tetőfedő anyag lejtőjére is.

A legkisebb dőlésszögnek olyan szögnek kell tekinteni, amelyeknél a hullámok közötti víz túlcsordulása, és nem fordul elő a tetőn. Szükséges továbbá figyelembe venni a hó súlyosságát a tetőn, annak képessége, hogy a tetőre gördüljön.

Más szavakkal, A dőlésszög optimális szögének meghatározásához az éghajlati viszonyokat figyelembe veszik, a szaruferendszer típusát, a tető hosszát, a tető típusát. Szintén figyelembe veszi a szerkezet falainak magasságát is. Az átlagos lejtő számítás 8-20 fok. Ha nagyon kicsi torzítást végez, akkor több rétegben vízszigetelést kell fektetni, és az ízületek alaposan szigeteltek.

Terhelés számítás

Fontos, ha a hajlítás szögének kiszámításakor helyesen határozza meg a tetőn lévő terhelést. Itt a fő pont az éghajlati viszonyok. Mint az egész tető, a professzionális padló a vitorláshajóval rendelkezik. Ha az ország szeles területekhez tartozik, akkor a meredek szög nem érdemes megtenni.

A VESZÉLY A HÓNAK HÓBÓL SZÁRMAZÓ KÉSZÜLÉKBEN. Gyakran a hó súlya alatt, a tetőfedő anyag deformációja. Másrészt, ha a lejtő nem hűvös, akkor gondoskodnia kell az ízületekről és a szigetelésről.

Még a tetőfedés terhelésével is befolyásolja a napot, a hőmérsékletet, a gyakori ködeket, a vegyi anyagok hatásait. Ezenkívül érdemes megfontolni azt a tényt, hogy az építkezés terhei eltérőek lesznek, például a középső sávban és a tengerparton.

Szellőztető design

Minimális torzítással az egyoldalas tetők általában tetőtéri szoba nélkül vannak kialakítva. Ezután a tető szellőztethető a külső levegő, amely a szigetelés rétegeiön keresztül áramlik, vagy a panelek lyukain keresztül. Ez a legjobb megoldás, mert nem lesz kondenzátum a tetőn.

Olvasson tovább  Milyen fehér csótányok néznek ki, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

Ugyanolyan félelmetes a tető hideg és hő. A közvetlen napfény hatásától a bevonatot is érdemes megvédeni. Nyáron a bevonat erőteljes fűtése van. De a kompetensen elhelyezett szigetelés tükrözi a nap sugarait, megakadályozza a túlmelegedést.

Montaja technológia

Minden becsült időszak mögött, az egyik nehéz pillanat marad – az építés az egész terv saját kezével. A tető felszerelése a ház bármely kiterjesztésére is elvégezhető, és még egy kezdő is megbirkózik vele. Meg kell adnia a munka összes árnyalatát a diagramban, és határozza meg az eljárást. Ismertesse ezt a folyamatot szakaszban.

 1. Munkafolyamat kezdődik a Mauerlat telepítéssel. A 10 * 15 centiméter időzítését használhatja, az alapot meghatározott méretekkel lecsökkent. Ha az épület nem a bárból származik, akkor elég lesz a felső koronához. Gyakran előfordul, hogy a tetőcsomópontok megerősített övét használják a terhelés terjesztésére. Maurylalat szükséges annak biztosítására, hogy a tető sarkok minden oldalon azonosak legyenek.
 2. A szarufák elhelyezésére irányuló lépések: a Mauerlat-on lévő táblákat 40-45 cm. A gyártott golyók szélességének meg kell egyeznie a Mauerlat szélességével. A felső és az alsó dobokat minden szarufészen kell elvégezni. Az istálló vagy más építés tetője egy végzet. Töltse ki szilárd területen vagy 30 centiméterrel. Ha a lejtő közepes, akkor a tengely lépése 55 centiméterre hagyható. Tegye a ládát az alul felfelé, rögzítse a táblát egy köröm vagy egy konzol a Rafter. Ezután szükség van az SKE-t vagy az üzemanyagokat a gumioid béléssel. Ez egyfajta védelem a nedves ellen, ami később blokkolja.
 3. A későbbi problémák elkerülése érdekében azonnal javasoljuk a vízszigetelést. Ragadain az alulfilmfilm jobb, mint a vászon alulról felfelé, így a konzol nélküli tartó. A ládában a szigetelő réteget szögsugárral rögzítik. Ha a tetőn lévő szellőztetés nincs megadva, akkor jobb vásárolni és bevonni egy hidro-szemű film vagy gőzálló membrán. Még mindig szükséges, mert a tavaszi hó megolvad, tegye a tömegüket a lapokra, és ha van egy kis repedés, akkor sovány lehet. De a védőréteggel ellátott film nedvességet fog tartani.
Olvasson tovább  Arbolit: az építőanyag jellemzői és célja

Fontos az egyetlen tetőn, egy kis elfogultsággal, hogy professzionális tulajdonos legyen, hogy a lapok hossza több korcsolya volt. A telepítéshez készen kell állnia feladateszközöket:

 • elektronika;
 • csavarhúzó;
 • Csavarok gumi betétekkel és hatszögfejekkel;
 • lépcsők;
 • Staples, tűzőgép.

A professzionális csomók telepítéséhez átlagosan 9 csavart kell előkészíteni. Az első rögzítő a tetején vagy elhajláson van. Lehetetlen túl sokat húzni, de nem kellene gyengíteni őket. Az első rake, a Krepim One feloldja az eltérést. A második – 2 kötőelemben, váltakozva 2 eltérés után. A harmadik – 3-tól 2-ig, a negyedik – 4 csavaron a lap teljes területén. A fektetés függőlegesen egy hullámméreten van. De a vicc falai legalább 15 centiméterrel kell rendelkezniük, a kötőelemeket a depresszióba helyezik.

Ajánlások

A munkafolyamat során érdemes néhány tanácsadást használni a szakemberekről.

 • A lap vastagsága a szerkezet megbízhatóságát eredményezi, de növeli a struktúra terhelését is. Ezért az ilyen árnyalatoknak előzetesen elő kell nyújtaniuk a súlyos tető és az erőteljes szarufák segítségével.
 • Válassza ki, amikor arany közepét építi a minőség és az ár között. A drága közüzemi épület nem igazolhatja annak költségeit.
 • Nagy figyelmet kell fordítani a fejfehelyek megfizetésére. Ez bármely régió épületeire vonatkozik, mert valahol nedves éghajlat, tengeri levegő, hófödte tél, és vannak régiók-rekord tartók eső.
 • Vigyázzon a szellőzőrendszerre, különben nem csak a tető, de az egész struktúra hamarosan sikertelen lesz.

A professzionális padlók elhelyezése egyetlen tetőn – nem olyan összetett folyamat. Fontos, hogy tartsa a megfelelő számításokat, kompetensen vegye fel az anyagot. Ezután minden az újoncon fog történni.

Hogyan tegyünk egy kézibeszélőt egyetlen tetőre, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: