Hogyan válasszuk ki a megfelelő szigetelést a belső fali dekorációhoz?

Minden olyan helyiség, ahol az emberek élnek, vagy egy ideig van egy személynek, alkalmasnak kell lennie az ilyen használatra. A legfontosabb dolog az, hogy egy kényelmes életre – ez friss levegő, amely egész idő alatt frissül, fény és víz. Olyan fontos mutató is van, mint meleg. Ha hideg van a szobában, kellemetlen lesz benne, és néha veszélyes, ezért fontos a falak melegedése, így megfelelő anyagokkal.

Sajátosságok

A lakossági területen lévő mikroklímának optimalizálásának folyamata magában foglalja a belső vagy külső szigetelés használatát. A házhoz, ahol folyamatosan él, ideális lesz a belső szigetelés. Az ilyen választás az a tény, hogy a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és nem igényel jelentős költségeket, mind pénzügyi, mind fizikai. A falak szigetelését az építkezés előtt álló feladatok alapján választják ki.

Minden lehetőség eltérő méretekkel, súlyokkal és szerkezettel rendelkezik. Választhat pontosan azt az anyagot, amellyel a legkényelmesebb lesz. Szigetelés A ház belsejében fontos, hogy a nap folyamán nem túlmelegedett, és éjszaka nem gyógyultam. Ez mind a legtöbb épület számára ártalmas, és azok számára, akik benne élnek. Vannak olyan normák, amellyel a padló hőmérsékletét nem szabad több mint +25 fok, és a falak nem lehetnek hidegebb, mint a +18 fok. Az optimális hőmérséklet, amelyben egy személy kényelmesen élhet, a +22 – +25 fok jelzője.

A szigetelés felületének és a falnak a belső felmelegedésében kondenzátum van kialakítva, amely az egymással szemben álló hőmérsékletkülönbséggel jár. Annak érdekében, hogy a falak ne MoCley-be, akkor telepítenie kell egy gőzszigetelő réteget, amely beállítja ezt a folyamatot. Az összes szigetelőelem telepítése után nemcsak a ház belső része védett, hanem külső, hanem akkor is, ha a hőmérséklet csökken, nem lesz hatás ugyanazon a tégla, amely hosszabb ideig szolgálhat.

Anyagok

Annak érdekében, hogy szigetelje a falat a házban, meg kell osztania az előkészítési folyamatot, amely magában foglalja:

 • Anyagok és szerszámok előkészítése és beszerzése;
 • A gőzzáró réteg rögzítésének folyamata és a keret gyártása;
 • A szigetelés és a befejező falak meghatározása.

A falak szigetelésére szolgáló anyagokból, üvegkamblátás, salak, kő és bazalt gyapjú, polisztirol hab, penurex, poliuretán hab és néhány más lehetőség. A rész csak belső munkákra vonatkozik, kizárólag külső részre, de mindkét esetben is megfelelnek azok is. Néha erre a fűrészporra, amely szigetelte mind a falak, mind a padlót, de gyakran nem használja ezt az anyagot a gyúlékonyság miatt.

Ha a falak szigetelése kívül történik, akkor a díszítéssel, az EURODOSKA-val vagy bármely más anyaggal való díszítéssel teljesen le kell zárni, majd a szigetelés telepítve van.

Csak a munka befejezése után és a gőzgőzfilm telepítésének befejezése után a panel visszahelyezheti a házat egy gyönyörű megjelenéshez.

Leggyakrabban a külső szigetelés egy tőke házhoz használják, ahol az emberek folyamatosan élnek. Ami az ország házát vagy szezonális házat illeti, elegendő a belsejék elválasztása. Miután megfelel a megfelelő anyag falába, bezárhatja a kartont, a farostlemezt, a rétegelt lemezt vagy akár gipszlapot. A választás figyelembe veszi a javított lefedettség és pénzeszközök költségeit.

A hőszigetelésre vonatkozó munkához szükséges anyagokhoz:

 • egy gőzös film, amely ellenzi a nedvesség behatolását az utcáról, és arra törekszik, hogy belépjen a szobába;
 • Fából készült fűrészárut, amelyből egy fából készült lámpa jön létre;
 • A kötőelemek, amelyek közül a legjobb lesz önzáró csavarok;
 • Gipszkarton a befejezéshez. Jobb, ha nedvességálló levelet vásárol.

A ház belsejéből történő szigetelésére számos anyagot használhat. A legnépszerűbb számos lehetőség.

Egyikük – ásványgyapot, amely az üvegenambon és a kőgyapoton alapul. Kiváló termikus védelmi tulajdonságokkal rendelkezik. Különböző munkákhoz 50-200 kg sűrűsége van a köbméterenként. Három vékony opciót készítenek tekercsekben, és a Tag Minisztériumba sűrűbb sűrül. A rögzítés egy fából készült fából készült dugóval történik. Ebben az esetben jobb, ha nem használják a ragasztót, ami rétegződéshez vezethet.

Ha figyelembe vesszük az ásványi gyapjú jellemzőit, akkor érdemes azt mondani, hogy nem szeret nedvességet. Ha a szálakat csomagolják, akkor elveszítik a tulajdonságaikat. Ha olyan szigetelést szerel, fontos, hogy jó vízszigetelést végezzen. Ez az anyag tökéletesen kezelhető a beltéri jellemzőivel. A termék különleges előnye a nem okozó. Ezzel az anyaggal dolgozik, védőanyagokat kell használni a szemekhez és a légzőkészülékekhez a nagy mennyiségű por és a kis részecskék miatt.

Élvezze a népszerű I.-et Habosított szigetelés: polisztirol hab / hab és poliuretán hab. A polisztirolos hab kényelmes lehet a szoba belsejének szigetelésére. Méltányossága a könnyűség, a jó erő, a telepítés és a mérsékelt érték egyszerűsége. Ez az opció nem rosszabb az ásványi gyapjúnál, de nem fél a nedvességtől, mert az épületen belül és kívül használható. Rögzítse a hab jobb, mint az önhúzás vagy a dowel-nails, de használhatja a ragasztóösszetételt.

A mínuszok közül csak az ízeket tudjuk megjegyezni, mert ez az anyag a fényforrásoktól távoli helyeken használható. A poliuretán habot csak olyan speciális berendezésekkel alkalmazzuk, amelyek lehetővé teszik a poliuretán hab kiemelését. Ez az opció lehetővé teszi, hogy egy darabos réteget alkalmazzon, amely nagyon szorosan tartja a felületen. A hátrányokból csak az ilyen típusú szigetelés magas árat oszthat meg.

Között Fólia szigetelők A legnépszerűbb a penofol. Az anyag alapja fém fóliával habosított polietilén. A penofol nagyon vékony, így lehetővé teszi, hogy ne vegye a szoba lakóterét. Ez az anyag alacsony hővezető tényezővel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy jól karbantartott.

Ömlesztett szigetelés – A ház hőszigetelésének nem szabványos változata,. Ehhez használhat Clayzit, környezetbarát, moha, fenyő vagy lucfenyő, széna, fűrészpor. Ennek a lehetőségnek a pozitív jellemzője a környezetbarátság, de csak a padlóra és a mennyezetre használható. A mínuszok közül megjegyezheti, hogy a rágcsálók megjelenésének nagy kockázata ebben a fajta rétegekben.

Az eszközökhöz használatos:

 • Ásványgyapot vágó kés;
 • Rulett és ceruza, amely minden mérést és jelölést eredményez;
 • Csavarhúzó az öntapító csavarok rögzítéséhez;
 • A tűzőgép építése, amely kényelmes a gőzzáró film rögzítésében;
 • Védőfelszerelés, például kesztyű, poharak, légzőkészülék.

A szerszámok és a védőfelszerelések kiválasztása közvetlenül attól függ, hogy pontosan mit fogsz kiválasztani a szigetelés.

Hogyan válasszuk ki?

Annak érdekében, hogy válasszon egy vidéki ház megfelelő felmelegedését, amely belülről helyezkedik el, fontos tudni, hogy mit kell dolgoznunk. Ha meg kell szigetelni a második emeleten, vagy egy régi hideg tetőtér helyett, hogy a helyiséget lakóövezetbe fordítsa, fontos, hogy helyesen válassza ki a szigetelés típusát. Fontos elemezni, hogy melyik anyag épült házat. A fából készült kunyhóknak légáteresztő hőszigetelőnek kell lenniük, és a tégla vagy a hab betonszerkezetek nélkül.

Az anyag kiválasztása a falakkal való együttműködéshez, meg kell vizsgálnia nedvességállóságát, amely az egyik fő kritérium lesz. Ez is érdemes megfontolni a fűtést. Ha a kemence belsejében működik, az utcán és a ház közötti különbség nagyon nagy lesz. Az ilyen folyamat akkor vezet, amikor a kondenzátum kialakulása megkezdődik, ami befolyásolja a szigetelést és elősegíti az elutasítását. Ilyen körülmények között az anyag sokáig tart, és hamarosan romlik. Annak érdekében, hogy elkerüljék az ilyen kimenetelt, használjon egy gőzgörlőfilmet, amely megvédi a nedvesség szigetelését.

A megfelelő szigetelés kiválasztásához érdemes figyelmet fordítani a mutatókra:

 • hővezető képesség, amely alacsonynak kell lennie ahhoz, hogy képes legyen fenntartani az optimális körülményeket a lakóövezetben;
 • A fagyok fenntarthatósága fontos a házak számára, amelyek télen nem gyógyulnak meg, és a ház hőmérsékletjelzője nulla lehet, ami hátrányosan befolyásolja a hőszigetelést;
 • A könnyű szerelési munka, ami fontos abban az esetben, az ország háza, a munka, amelyre a tulajdonos maga is gyakran végeztek, ezért az egyszerűség valamennyi intézkedés rendkívül fontos ebben az esetben;
 • Az árpolitika, amely különösen fontos az országház elrendezése esetén, ahol az anyagokat olcsóbbak.

Ha a falakon kívül a mennyezeti szigetelés is szükséges, akkor szükség van az eljárásra vonatkozó anyagok jelenlétéről. Ha a házban a tetőtéri szobák lakóépülekké alakulnak ki, akkor díszítés nélkül és a szigetelés használatával, nem szükséges. A mennyezeti átfedéshez fontos, hogy az anyagok, a légköri csapadék és a szignifikáns hőmérsékletkülönbségek ellenállnak. A lemezsűrűségnek magasnak kell lennie, hogy késleltethessék a hőt beltérben, ne hagyja ki a külső hideget a tető alatt. Az újjáépítés során a padlóra szükség lehet, és a padló szigetelése, különösen, ha egy vasbeton lemezen található. Ehhez egy ládát kell készítenie, elhelyezi a szigetelést, amelynek tetején helyezkedik el, amely a padlóanyagot a rétegelt lemez, a farostlemez és más típusára helyezi.

Különösen fontos, hogy dolgozzon munkát a szoba szigetelésére, ha a ház pajzs.

Ebben az esetben szinte minden felületet ki kell egészíteni egy hőszigetelő anyag réteggel, hogy létrehozzák a tartózkodási állapotra alkalmas élőhelyeket. A szükséges anyagok e folyamathoz kell tudni, hogyan kell helyesen használni őket.

Hogyan kell telepíteni?

Ha szükség van a hőszigetelés telepítésére saját kezével, fontos, hogy egyértelműen megértsük a munka algoritmust. Az első dolog, amit meg kell kezdeni, a falak előkészítése, amelyre a felületük összhangban áll és törölve az összes problémás területet. A szoba belsejének megfelelő szigeteléséhez gondoskodnia kell a vízszigetelő réteg eszközéről. Ha nincs megfelelő speciális anyag, az egyszerű polietilén alkalmas, amely a szalag segítségével van rögzítve.

Lépésenkénti utasítások esetén, ha a vidéki házat szigetelni kell, az ilyen elemekre kerül:

 • Megfelelő szigetelés kiválasztása a ház anyaga és a javítandó hely alapján.
 • Hőszigetelés lemezek felszerelése a kívánt helyen. A megbízhatóbb rögzítéshez ragasztóval kell mosni.
 • A lemezek elhelyezése a sakk sorrendben történik, és az ízület ízületeiben fontos, hogy nagy mennyiségű ragasztót és szerelési habot használjon.
 • Lemezek rögzítése műanyag dugóval.
 • A szalag felületi rétegének alkalmazása a szigetelés kerülete során.
 • A ragasztóanyag rögzítő hálójának bélése és a ragasztóanyaggörgőbe való merülés.
 • A ragasztó szárítása után a felületet helyezzük el, és a felületet elvégezzük.

A telepítés legmegfelelőbb anyag a Penplex, még egy tapasztalat nélküli személy is működhet vele. Ha van egy vágy, hogy a ház olyan meleg legyen, hogy egész télen éljen, akkor a legjobb megoldás ásványgyapot lesz. Dolgozzon vele valamivel keményebben. A szigetelési folyamat ilyen elemekből áll:

 • Falak előkészítése, bármilyen probléma felszámolása;
 • a felület párologtatása;
 • egy fából készült láda gyártása egy lépéssel, amelynek számít, amelynek számít az ásványgyapot tekercs méretétől;
 • az anyagot a niche-ben;
 • Az ízületek ízületeit ragasztószalaggal ragasztják;
 • a párologtatás második rétegének alkalmazása, amely a ládához rögzítve;
 • Befejező fali dekoráció.

Használható fűtőfólia hőszigetelő. Ez egy viszonylag új anyag, amely egy vagy két oldalról fóliát tartalmaz. A falra való használatához szüksége van:

 • Készítse elő a felületet;
 • készítsen egy ládát;
 • Növényi hőszigetelő anyag;
 • Alumínium szalaggal ragasztott ízületek;
 • Befejeződés.

Ha valami mást használ, a rostos lemezek kiváló lehetőség lesz.

Ez a falak szigetelésének legegyszerűbb lehetősége, hogy még egy amatőr is megteheti, mert a hőszigetelő anyag felszerelése bármely felületen, még egy régi felületen is. A fő kritérium a falak szárazsága és tisztasága.

A telepítési folyamatot speciális körmökkel végezzük, amelyek fúrt fejük vannak. Miután az összes anyagot a falra helyezték, bármilyen szükséges felületet használhat a tetején, a tapéta, a vakolás, a festés és a t. D. A szigetelés kiválasztása a szakmai készségektől függ, szükség van az egész évben és a termékköltségben teljesen kényelmes feltételek megteremtésére. Mindenki kiválasztja azt a lehetőséget, amely minden oldalról legkényelmesebb.

Tippek és ajánlások

A ház belsejéből történő szigetelésének tervezése fontos, hogy egyértelműen megértsük a különbséget a szükséges anyagok főbb lehetőségeinek, amelyekre szükség lehet. Abban az esetben, ha a termék gőzzáró, elegendő, hogy egyszerűen a megfelelő helyre helyezze, de ha nem olyan fontos, hogy egy párologtató filmréteget használjon. Ha ez nem történik meg, akkor a kondenzátum elkezdi létrehozni a hőszigetelést a szigetelés és a ház fala között, amely megsemmisíti a termikus szigetelést belülről, és minden munka hiába lesz.

A szigetelés telepítése, fontos, hogy egy kis szakadékot hozzunk létre közötte és a jövőbeli dekoratív felület jövőbeli rétege, hogy a megjelenő párologtatások ne befolyásolják a felületet mindkét oldalon. A szigetelés beltéri használata megfelelő, ha a ház elegendő méretű, és ha nagyon kicsi, akkor jobb, ha extra hőszigetelőréteget adunk ki kívül. A szigetelés felvétele, el kell döntenie a vastagságát, amely közvetlenül a ház használatának időpontjától függ. Ha ez csak meleg szezon, akkor nem szükséges vastag anyagot szedni, és fontos az egész évben, hogy válassza ki a legtöbb általános terméket, amely biztosítja a legjobb eredményt.

Azokban az esetekben, amikor a házat csak a szezonban használják, nem tudsz nagy pénzeszközöket költeni annak biztosítására, hogy a ház tőkéje legyen. Ebben az esetben az anyagokat érdemes olcsóbbak, mint egy hasonló helyzetben, amikor állandó házat javítanak. Szigetelés nélküli szigetelés nélkül tehetsz, de akkor az építés sokkal kevesebb lesz, és hamarosan új vidéki házat kell építeni, ezért jobb, ha megvédi magát ebből a fajta bajból.

Hogyan válasszunk egy fűtőtestet a belső fali dekorációhoz, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: