Hogyan válasszunk alacsony zajú benzingenerátort?

Annak érdekében, hogy megvásárolja a villamosenergia-termelés generátorának megvásárlását, a legtöbb vásárló érdekli az ilyen pillanatok, mint a méretek, a motor típus, a hatalom. Ezzel együtt bizonyos esetekben az aggregátum működése során felmerülő külső zaj jellemzője. Különösen ez a kérdés aggasztja az embereket, akik egy országházban használnak generátort vásárolnak.

Sajátosságok

Olyan aggregátumok létrehozása, amelyek teljesen nem kibocsátott zajt, nem a természetben. Ugyanakkor az alacsony zajszintű generátorok jönnek létre, kiküszöbölve a tulajdonosok kényelmetlenségének lehetőségét. Például, A benzinmotorral ellátott eszközök nem olyan zajosak, mint a dízel prototípusuk. Ezenkívül az alacsony zajú benzogenerátorok elsősorban felszereltek Speciális hangszigetelő héj (burkolat). A jó motorkiegyenlítés révén rezgés csökken, és lehetővé teszi, hogy kevésbé zajossá váljon.

Fajták

Egyfázisú és 3 fázisú

A fázisok számát és az elektromos feszültség nagyságrendjét a benzogenerátorok kimeneténél Vannak egyfázisú (220 V) és 3 fázis (380 V). Ugyanakkor meg kell ismerni, hogy egy 3 fázisú egységből az egyfázisú energiafogyasztók előterjesztése – a fázis és a nulla közötti összeköttetés. A 380V-os 3 fázisú aggregátumok mellett vannak és vannak 3-fázisú 220 V. Csak a világításra gyakorolják őket. A fázis és a nulla összekapcsolása, akkor kaphat egy 127-es villamos sávot. A benzogenerátorok külön módosításai 12 V-ot tudnak előállítani.

Szinkron és aszinkron

A benzinegységek kialakításában jönnek Szinkron és aszinkron.Szinkronnak is nevezik ecset, és aszinkron – fogmosás nélküli. A szinkronegység hordozza a tekercset a horgonyon, ahol az elektromos állományok. A paraméterek megváltoztatásával módosítsa a tápfeszültséget, és ezért a feszültséget az állórész tekercselés kimeneténél. A kimeneti értékek szabályozása az áram és a feszültség visszacsatolásával történik, amely hagyományos áramkör formájában készült. Ennek eredményeképpen a szinkronegység nagyobb pontossággal támogatja a feszültséget, mint az aszinkron típusú, és könnyedén ellenáll a rövid távú kiindulási túlterhelések ellen.

W Kefe nélküli A tekercsek nélküli horgonyt csak a maradék mágnesezését használják az önindukáláshoz. Ez lehetővé teszi az egység kialakításának megkönnyítését és megbízhatóbbá tételét, biztosítva a burkolat és a páratartalom és a por védettségét. Csak ennek ára rossz képessége, hogy ellenálljon az induló terheléseknek, amelyek reaktív energiával vannak felszerelve, például elektromos motorok.

A háztartási igények esetében célszerűbb gyakorolni a szinkron benzogenerátorok használatát.

2 zárással és 4 órás motorokkal

A benzin aggregátumok motorjai 2-clum és 4-stroke. Az eltérésüket a 2 és 4 ütemű motorok közös szerkezeti tulajdonságai okozják – azaz A második a hatékonyság és a szolgáltatás időtartama tekintetében.

Generátorok 2 órás motorokkal kisebb méretekkel és súlyokkal rendelkeznek, kizárólag tartalék áramforrásokként használják őket – kis erőforrásuknak köszönhetően körülbelül 500 óra. Benzingenerátorok 4 órás motorokkal a legaktívabb működésre szánták. A tervezéssel összhangban szolgáltatási időtartama akár 4000 órát is elérhet.

Gyártók

A csendes benzogenerátorok hazai piacán jelenleg a benzingenerátorok összes híres védjegye, amely különbözik egymástól költség, kapacitás, tömeg, beleértve az orosz és a kínai termelést is. Kiválaszthatja a módosítást a fogyasztók kérései és képességei szerint. A költségvetési szegmensben nagyon igényelt Elitech (orosz védjegy, de benzogenerátorok gyártása Kínában), DDE (Amerika / Kína), TSS (Orosz Föderáció), Huter (Németország / Kína).

Ebben a szegmensben minden benzogenerátor fajtája van, köztük 10 kW automatikus indítással. Közepes árkategóriás A védjegyek által bemutatott HYUNDAI (KOREA), FUBAG (NÉMETORSZÁG / KNK), Briggs & Stratton (Amerika).

Premium kategóriában – védjegyek benzogenerátorai SDMO (Franciaország), Elemax (Japán), Honda (Japán). Nézzünk néhány különösen keresett mintát részletesebben.

Yamaha EF1000IS benzingenerátor

Egy Inverter egyfázisú állomás, amely szélsőséges teljesítményű, legfeljebb 1 kW. A kis méretek lehetővé teszik, hogy kihasználhassák azt a különböző nehézségekben, vigye magával távoli utazásban. Az állomás 12 órás autonóm munkából áll rendelkezésre.

Speciális hangszigetelő burkolat jelentősen csökkenti a zajszintet. Ez a benzogenerátorok leginkább hallgatása.

Honda EU26i benzingenerátor

A tömeggenerátor meghaladja az 50 kilogrammot. 2,4 kW-os kapacitás, hogy a villamos energiát nem egy nagyon nagy vidéki ház biztosítja.

Honda eu30is

A benzin elektromos állomás maximális ereje 3kw-re van. Több mint 60 kilogramm tömege. Ez a módosítás két beépített aljzattal rendelkezik 220 V-os. A beépített kerekek egyszerűsítik a mozgást a területen, hangszigetelő burkolat csökkenti a zajt. Kezdő idő – egy kicsit több mint 7 óra. A használat területe szinte relatív az előző módosításhoz.

Caiman Tristar 8510mtxl27

Van Erőteljes, 3 fázisú benzin alacsony zajú generátor, amelynek költsége több mint 100 ezer rubel. Telepíthető mind a fekvőbeteg, mind a kerekeken. A 6 kW teljesítménye a háztartási energiafogyasztók nagy részét biztosítja. Ezenkívül a benzin elektromos állomás működtethető a javítási és építési munkák szervezésében.

Mit kell figyelembe venni a kiválasztáskor?

A legegyszerűbb benzogenerátorok listája lehetővé teszi, hogy pártatlan értékelést végezzen. Azonban a végső döntés a konkrétól függően történik célcél. Bizonyos helyzetekben különleges fontosságúak Méretek akár tömeg. A benzinmotorokon alapuló autonóm elektromos állomások olcsóbbak, még hideg is. Ez a berendezés folyamatosan működik nehéz körülmények között túlzott zaj nélkül.

A szakemberek azt tanácsolják, hogy a benzogenerátorokat műszaki paraméterekhez válasszák ki. Ezek a készülék használatától és könnyű használatától függnek.

A következő jellemzők lényegesek:

  1. Kilátás a motorra. A fogyasztói vélemények szerint a legmegbízhatóbb módosítások a Honda GX motorokkal. Ezeket tesztelik, a működtetésű meddőség, és nincs szükség speciális karbantartásra.
  2. Védelem. Ha a benzogenerátor stabil megfigyelés nélkül fog működni, akkor figyelembe kell venni az automatikus teljesítményt. Otthoni használatra elegendő módosítás van az olajérzékelőkkel és a felesleges fűtés elleni védelemmel.
  3. Kezdet. Alacsony költségű módosítások esetén kivételesen kézi indítás van. Az elektromos indító drágább és erőteljes aggregátumokban van jelen. Az automatikus indítással rendelkező generátorok fő előnye, hogy a fagyban sok erőfeszítés nélkül indíthatóak.
  4. Erő. A benzogenerátorhoz csatlakoztatott berendezések számától függ. Az ország terület energiájának biztonsági ellátásához elegendő egység van, amelynek kapacitása legfeljebb 3 kW. Ha egy építőipari gép vagy szerszám csatlakozik az egységhez, kívánatos 8 kW-os felszerelést vásárolni.

És ne feledje, hogy meghosszabbítja az egység élettartamát, minden benzogenerátor Rendszeres karbantartás szükséges. A készülékben szisztematikusan megváltoztatni kell az olajat, és add az üzemanyagot, és folyamatosan tisztítsa meg a légszűrőt is.

A videó bemutatja az egyik legcsendesebb inverter generátor – Yamaha EF6300ISE.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: