Hol vannak a csótányok?

A csótányok … A kellemetlen rovarok inváziói sok aggodalomra adnak okot a lakások és házak tulajdonosai számára. Hirtelen megjelennek, majd eltűnnek, de ha egy adott helyet választanak, akkor maradj ott sokáig. És aztán az egyik módja annak, hogy megszabaduljanak tőlük – vegyi anyagok. A csótányok megjelenésének forrásai és okai nem mindig világosak, de a legtöbb esetben meg kell magyarázni.

A csótányok legjobb feltételei

Csótányok – a túlélési és a megsértő lények.Az ő fiziológiájában olyan helyzetekben, ahol a tipikus élelmiszer hiányzik, étvágyban lehetnek tartalma a banális por, a szennyeződések, a ruházati maradékok, a ragasztó nyomok a könyvek, a haj, a kábelezés és más. Azonban, míg az apartmanházakban, ahol nagy mennyiségű étel van, a csótányok még mindig inkább a szokásos ételeket és morzsákat szeretnek. Ráadásul az entomológusok legújabb kutatásában megjegyezték, hogy a csótányok kiegyensúlyozott táplálkozást követnek. Ezért az az eszköz, amely a szokásos szirupot a készítményben, mint csali, már nem működik. Alapvetően a külföldi gyártók elkezdenek megoldani ezt a problémát, de számos orosz vállalat létezik. Például GEKTOR gyártja a gélt egy kombinált csalisal, amely kiváló eaterabilitást biztosít, és ennek megfelelően a hatékonyság.

Ha a csótány könnyezi a fejét, akkor anélkül, hogy mindössze néhány napig tart, mert az egész testgel lélegzik. A sugárzás magas szintje nem akadályok, továbbra is élnek és sikeresen valóra válnak.

Érdekes módon, megbízhatóan “úgy teszik, mintha” a halottak, hiszen vannak jelen benne, és arra kényszerítik őket, hogy leválasztják őket, ha bármilyen mérgezést használnak – az önvédelem sajátos mechanizmusa. Egy idő után a csótány az élethez jön, és folytatja keresztjeit.

Tisztességtelen leszünk, ha csak a hiányosságokról a cikkre összpontosítunk. Ezek a csuklyák teremtményei viszonylagos előnyöket hoznak a természetnek és a személynek.

  • Csótány nélkül, településeink a szemétlárt ellátás megszűnése esetén gyorsan szemétbe kerülnek. A csótányok ugyanazok a szaniterek, amelyek különböző biodes-ot használnak, mivel a 4500 csótány több mint 99% -ot élnek a természetben, és elpusztítják a különböző szennyvizet, rothadtak a gyümölcsök, az élelmiszer és a széklet maradványait. Nélkülük az élettermékek maradványai sokkal hosszabb ideig döntenek és ösztönözték a káros baktériumok terjedését. Ez nem csak a természetre, hanem a városi tárgyakra is vonatkozik, ahol egy másik szerves szerves tárolódik hosszú ideig. Mindössze 55 a csótányok közül csak 55 él a CIS-ben, és csak 4 közülük jelennek meg a lakásodban. A faj többi része saját aratjaikat az erdőkben, földalatti, barlangokban, mocsarakban és a réteken. Bár a bogarak lakóövezetében szennyeződések és fertőző betegségek forrása.
  • A csótányok újrahasznosítása, a rothadó szerves nitrogén, amely gazdagítja a talajokat értékes természetes műtrágyákkal. A csótányok teljes halála a természetes nitrogén-ciklus megsértéséhez vezetne, amely rendkívül negatívan befolyásolná az erdők növekedését, és ez az állatok halálához vezetne, amelynek lakóhelye, kaszkád reakció formájában. Ráadásul a csótányok az ételek a hüllők, a madarak és a kis állatok számára.
  • Az angol tudósok szerint a csótányok tökéletesen alkalmazkodnak a létezéséhez a létfontosságú állapotban, ahol különböző típusú baktériumokkal szembesülnek, vagyis Különböző módon vannak a veszélyes mikroorganizmusok ellen. A tudósok azt mutatták, hogy a rovarok hatalmas tulajdonságokkal rendelkeznek antibiotikumokkal, amelyek alapul szolgáltak a fertőzések kezelésének új és produktív módszereinek kidolgozásának alapjául. Tehát kiderült, hogy az agy csótány képes megölni akár 90% arany staphylococcus, valamint a patogén bél pálcát, amely nem károsítja az emberi sejteket.
  • Csótányok, amelyek a musculoskeletális rendszer csodálatos kialakításával rendelkeznek, rendkívül Gyorsan és manőverrel mozog, gyorsabb, mint a gepárdok és a delfinek. Ezért a biomechanikában és a robot épületekben, ezek a legszebb tanulmány tárgyai.

Mindazonáltal a házakban és az élelmiszeripari vállalkozásokban ezek a rendezetlen lények veszélyeztetik egészségüket. És ezért nincs hely a házban, hadd vigyázzon a természet ökológiájáról. Bár keletre tenyésztik őket, és még enni is.

Általában a csótányok ilyen helyeken merülnek fel, ahol léteznek számukra a legkedvezőbb feltételek. A lakások számára sötét, litteres és nedves sarkokat vesz igénybe, nem messze az élelmiszerhelyektől. A Kedvenc ülések konyhájává váltak a kagylók és a szemét vevők területén.

Ők gyűlölik a hidegeket, gyakran az akkumulátorok sorait, a lemezek közelében. Nem messze a háziállatok alomtól, amit nem fognak rendezni. Imádják őket az elektromos készülékekbe – televíziós távadók, számítógép, mikrohullámok, cipők, gyakran kimeneti technika. Olyan helyeken van, ahol tojást fektetnek.

Az élelmiszerekhez való szabad hozzáférés az egyik legfontosabb feltétel a kényelmes Cockroach életének egyik fő feltétele. Táplálják és friss ételeket, rothadás, papír és bőr. Ezért egy rendetlen asztal, egy tűzhely, egy tisztátalan szemét vödör biztosítja őket elég kényelmes és gyümölcsöző reprodukcióval. A csótányok szeresek édes, hús és keményítő termékek. De szinte mindent esznek. Elkötelezettségük közvetlenül arányos az élelmiszer-hozzáférhetőség mértékével. A rossz menüben még haj, szappan, ragasztó. Az eredetükben lévő Padalkers, a rothadó fák és a halott rokonok táplálása.

Tracker valódi ellensége – tökéletes tisztaság és rendelés a konyhában. Tehát a szemét minden nap elviseljük, és minden ételt az éjszaka elrejtésére.

A vízcseppes víz rendkívül releváns, Függetlenül attól, hogy egy kis pocsolya csöpög egy daru egy mosogatóban vagy vízben egy virágban. A velük való küzdelem során a virágokat reggel vagy napon kell vízzel, hogy a nedvesség teljesen felszívódjon a földbe. Az éjszaka ajánlott alaposan törölje a konyhai mosogatót.

Kényelmes hőmérséklet, nedvesség és titkok beltérben – a rovarok behatolásának fő okai a lakásban és otthon. A legtöbb esetben a szomszédok lakása nem teljesen elszigetelhető egymástól, akkor kommunikációval csatlakozik, amellyel a csótányok szabadon mozoghatnak. Általános szabályként a csótányok terjedése több példány penetrációjával kezdődik, amely egy egész népességet generál, nagyon hamar, néhány hét múlva.

A konyha mellett a nedvességforrások fürdőszobák és WC-k is vannak. És ha a csövek áramlik a lakásban vagy a házban, a nedvesség folyamatosan jelen van, ezek a feltételek rendkívül kedvezőek a csótányölő telepek kialakulásához. Az ilyen antiszitáció gyakran fertőzést eredményez fertőzéssel, ami különösen veszélyes, ha éttermekről, kávézókról vagy étkezőszobákról beszélünk.

Hol jelenik meg a tiszta lakásokban?

Gyakran, még a Tidy Apartmentsben is Tarakanya invázió, ami azt jelenti, hogy ezek más helyekből származnak. Ha a feltételek nem alkalmasak számukra, akkor nem maradnak hosszú ideig, vagy általában nem jönnek. A házi készítésű csótányok folyamatosan áttelepülnek, és a reprodukciójuk folytatódik az óra. Ezért az új csótányok megkövetelik azokat a területet, amelyeket újra keresnek.

Még ha teljesen biztos benne, hogy otthona tiszta, megelőző intézkedéseket kell végezni időről időre.

Bizonyos esetekben, a megelőző intézkedések végrehajtása után a mérgező létesítmények használatával a csótányok elhagyják, de ismét megjelennek. Hol jönnek, nem teljesen érthetőek. Általában ilyen esetekben hibáztatjuk az állítólag rossz minőségű eszközöket vagy a szakemberek rossz munkáját. De az okok eltérőek lehetnek. Végtére is, nem minden mérgezés befolyásolja a csótány tojást. Érett egyének meghalnak, és a falazat megmarad, mert az embriók szilárd lárvákban találhatók, akik védik az utódokat a károktól. Behatol a lárvák méregében. És most a többi generációs rovarok utazik a konyhában, a fürdőszobában és a WC-ben, de ezek már nem a régi személyek.

Szomszédoktól

Idegenek a szomszédoktól – kétféleképpen vannak. Az első rovarok futnak, mert a szomszédok a feltételek nem gondoskodtak róla, vagy hiányzik a helyük. Egyéb lehetőség – A megelőző intézkedések nagymértékben folyamatban vannak, és a csótányok más, kényelmesebb menedékhelyeket keresnek.

Ha a szomszédok nem akarnak megsemmisíteni a rovarokat, akkor a megjelenésük kockázata még mindig megmarad. A szomszédok kénytelenek lehetnek megelőzni a bíróságon keresztül. Először olyan dokumentumokat kapunk, amelyek jelzik a szomszéd lakás nem egészségügyi állapotát. A menedzserekben vagy az egészségügyi és lakhatási ellenőrzésekben kiadott dokumentumok. Ha a szomszédok egyetértenek a megelőző intézkedések magatartásával, akkor érdemes egyetérteni velük az események egyidejű magatartására, amelyek rendkívül produktívak lesznek.

A csótányok a padlón és a mennyezeten a legkisebb réseken keresztül mászhatnak, a falakon lévő repedések, a gyengén rögzített struktúrák, a konnektorok révén. A bejáratokban, az épületekben és a pincékben mozognak.

Szemét elhelyezése révén

A csótányok legvonzóbb lakói a szemét ártalmatlanítás, ahol valódi kiterjedés van – az élelmiszer és a víz, kényelmes menedékhely. A vágy, hogy az ilyen “paradicsom” apartmanokba költözzenek, valószínűleg nem, de talán a túlzott reprodukciójuk eseteiben. És nem lehet behatolni a lakásba. És ha a pilótafülke, megvizsgálta a szobát, vonzónak találja, akkor várjon, amíg több tucat példány megjelenése egyszerre – meg kell látni. De a tisztaság, pontosság, a hiánya a nedvességet és élelmiszer, a boldogság, nem jönnek a lélek nem kívánt vendég.

Mozgás közben

A rovarok megjelenése nagyon valószínű, hogy az egykori lakást az új. Ezután a háziasszonyodat csótányokkal ünnepeljük, mert a csótányok elfogása nem olyan nehéz. Elég ahhoz, hogy megragadja a csótány tojás falazatát vele, és az életed új helyen lesz árnyékolva. A csótányok szeretnek maradni a kárpitozott bútorok és matracok elemeiben. Sokan élnek a szekrényekben, dobozokban, könyvespolcokon.

Ezért, amikor a változó lakások, lehetőség van ahhoz, hogy a tisztaság, ellenőrizze a legtöbb gabona csótány helyeken, mert a szívós rovarok nyugodtan aggódnak is megindító kényelmetlen körülmények között. És étkezések esetén mindig találnak valami értelmetlenséget.

A vendégekkel

Bizonyos esetekben a vendégek a tantárgyakkal jöttek, szintén csótányokat hoznak. Természetesen véletlenül kiderül, mert A rovarok az ételeket keresik az élelmiszerek keresésében, szüntelenül keresnek ételeket, ami a leginkább váratlan túljárásokhoz vezet, például a hordozható dolgokban. És már a lakásban vannak kiválasztva.

A zsákokban általában elrejtették, próbálja meg észlelni magunkat. Az otthoni rovarok egy éjszakai életet vezetnek, inkább a sötétben jelennek meg, teljes csendben.

A gép vásárlásakor

A csótányok jól behatolhatnak a táskákba vagy háztartási csomagokba, amelyek meglátogatják a piacokat, vagy a boltokban. Gyakran csótányok megérkezik az új lakóhely megvásárolt (bemutatott) dolgok: elektromos berendezések, műszaki eszközök, bútorelemek, ruházat.

Természetesen a megvásárolt technikai eszközöket ellenőrizni kell, gondosan ellenőrizni őket.

Egyéb megjelenés okai

A használt technikai eszközök vásárlása, és az új dolgok, amelyek óvatosak. Rovarok vagy tojásaik maradhatnak. Nem teljesen világos, hogy az elektronikába kerülnek, de imádják. TV, különböző blokkok, mikrohullámok és egyéb. Mindezek a félreeső sarkok.

Fontos megérteni ezt A technológia rovarainak kiküszöbölése érdekében nem ajánlott háztartási vegyi anyagokat használni, valamint a népi készítmények – eszközök sikertelenek. Javasoljuk a gyanús eszközöket egy erős fagy, szétszerelés, ellenőrzés és tisztítás érdekében. A mikrohullámú sütőt a legnagyobb erőre kell elindítani – a bajusz rablók szétszóródnak.

Az üzleti utazásokból és az utazásból hazaérhetsz. Az egyén egyének talán bejuthat a táskákba vagy a baulába, és ott van egy fektetés. Nem garantálja, hogy nincsenek csótányok a szállodákban, a vasútállomásokon, a repülőtereken. Mindenütt jelen vannak, ahol az élelmiszer ételeket tartalmaz.

Tarakanov szokásos, hogy rendszeresen futjon minden élelmiszerboltban. De újra megjelennek, ha a hely elrendeli őket, és a mérgek nem elég hatékonyak.

Most az interneten keresztül kapott felvásárlások nagyon népszerűek a postai úton. Az ilyen szállítás jól rendezhető a házban és a múltban. Talán a világ körül kerülnek. Például hazánkban szokatlan fekete csótányok voltak az amerikai kontinensből.

Meg tudod kapni a szopott rablók vásárlása üzletek, piacok. Problémamentesen behatolnak a csomagba, várjon egy megfelelő pillanatot. Nehéz látni őket, eltávolítják őket az órákban és repedésekben. Az egyik behatoló nő egy nagy kolóniát eredményezhet.

Különböző nem varrat nélküli elemek vásárlásakor a rovarok véletlenszerűen esnek. A termékekkel kapcsolatos szakaszokban a csótányok behatolása valószínűbb, hogy a rosszul szabályozott piacokra jellemző.

Hogyan jelenik meg a magánházakban?

A magán fából készült házakban a szomszédos helyszíneken Usachi jelenhet meg. Ez az opció lassabban működik, mint a városi lakásokban. De az ország területeken, ha az étel nem elég, és a kolónia nőtt nagyon sok, a tarakanya átmenetek a telek a webhely nem ritkák. Így növelik élőhelyüket.

Behatol a csótányok mind különféle vásárlásokkal, valamint a lakásban is. A nagyvásárlási vállalkozások raktári helyiségeiben gyakran lakosok. A rovarok elektromos tűzhely, mikrohullámok, hűtőberendezések és más eldugott helyek hátsó falaiban vannak elrendezve. Lehetséges, ha a technikát cseréli, hogy néhány csótány-személyt kapjon otthonukban.

A szupermarketből származó termékekkel vagy régi dolgokkal hozhatod őket a lakásból. Még egy, egyszer megtermékenyített nőstények, elég ahhoz, hogy a házat számos kolónia rovarral rendezzék.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: