Isover szigetelési sűrűség a homlokzathoz: Hogyan válasszuk ki?

A homlokzat szigetelése messze van a hosszú téli és forró nyári régió lakói számára, vagy olyan helyeken, ahol a shrill szelek gyakoriak. Az európai vállalat termékeinek kiválasztásával nem lesz csalódott. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és kiváló minőségű.

Az anyag jellemzői

A Saint Goabain cég, a homlokzat szigetelésének előállítása 75 évvel ezelőtt kezdte meg munkáját. Ilyen hosszú ideig jelentős eredményeket ért el, folyamatosan dolgozik innovatív technológiákon, és ma sok európai és hazai építőszervezet használja az Isover termékeket. Napjainkban a vállalat termékei megfizethetőbbek lettek: több Saint Gobanain vállalkozás található Oroszországban.

Az egyedülálló termékvállalat az ásványgyapot alapján alakult ki. De a minvata puha anyag, amely hajlamos a deformációkra, míg az Isovernek van szükségük a szükséges merevségre. Az anyag műszaki adatai az ilyen termékek egyik legjobbja. Sok előnye van:

 • Ez természetes természetes anyagokból származó környezetbarát anyag;
 • Nagyon könnyű – az átlagos érték 45 kg / m3;
 • javította a rugalmasságot és a rugalmasságot;
 • Nagyon egyszerű a szállításhoz, háromszor összezúzható, majd visszatér az eredeti formába;
 • a szigetelés funkciójával kiválóan másol;

 • Nincs gyújtás;
 • Tartós – A gyártó 50 év alatt garantálja az élettartamot;
 • Jó gőz permeabilitással rendelkezik;
 • Jó szintű hangszigetelést biztosít;
 • nem rothadó;

 • Egyszerűen szerelhető, a szakmai készségek és a speciális eszközök jelenléte opcionális;
 • Ez egy “lélegző” anyag, segíti a jó mikroklíma beltéri tartását;
 • A termékek széles választékban kaphatók, ami lehetővé teszi a megfelelő típusú szigetelés kiválasztását;
 • Ellenáll a hőmérsékleti ingadozásoknak és a szezonális nedvességváltozásoknak, nem változtatja meg méretét;
 • A telepítés előtt nem igényel gondos előkészítést, amely a fogyóeszközöket és ideiglenes költségeket takarít meg;
 • A termékeket tekercsekkel és lemezekkel állítják elő, amely lehetővé teszi a letelepítési módszer kiválasztását.

Opcionális, hogy fedezze az arcán kívül – a szigetelés csodálatos megjelenésű.

A termék csodálatos tulajdonságai ellenére még mindig szükség van néhány pontra:

 • Vágáskor a por lehetséges, így a munkát a légzőkészülékben és a védőruházatban kell elvégezni;
 • A szigetelést a por, a szennyeződés, a régi festékrétegekből jól tisztított felületre kell elhelyezni;
 • a szigetelő lemezeken a telepítés előtt talajt kell alkalmazni;
 • Kis sűrűség miatt a károsodás megsérülhet az erős külső hatásoknál.

Hatály

Az Idover széles körben alkalmazható ipari és civil építés, mind az épületek, mind a beltéren kívül használható. A különböző fajok jelenléte az anyag multifunkcionális:

 • A többrétegű falazatban és szellőztetett homlokzatokban használható vízszintes, függőleges és ferde felületekhez;
 • Szigetelnek átfedések a padlók, a gyenge és lapos tetők között, falak között;
 • Ezzel melegedhet a tetőtéri szobák, átfedések és válaszfalak;
 • Alkalmas az épület csapágyfalához;
 • Figyelmesen alkalmas padlókra és mennyezetekre;
 • Néhány faj kifejezetten a csővezetékek szigetelésére szolgál, hogy megvédje a pontos felszerelést a hideg levegő beviteléből;
 • Az Isover további hangszigetelés létrehozására szolgál, a fali partíciókon és a felfüggesztett mennyezeteken alkalmazva.

Fajták és jellemzők

Sok fajta ISOVER termékek, és kiválasztják a megfelelő fajta, a termék jellemzőinek meg kell vizsgálni, és vonatkoznak rájuk a közelgő feladatokat. A ház homlokzata szigeteléséhez, házak, kis ház, gyakran használják az Isover “homlokzati mester”. Hatékony megőrizni a hőt a házban, és nem sérti meg a megjelenését. Kis struktúrák esetében – ez egy olyan anyag, amely optimális szilárdsággal és sűrűségű.

Ez az anyag 50-200 mm vastagságú lemez, 1000 mm hosszúságú és 600 mm szélességű. Mivel a lemezek tömege kicsi, a telepítés gyorsan és jó minőségű. Ez szintén hozzájárul a ragasztókompozícióval ellátott lemezek magas szintjéhez.

A jó funkciók “gipsz homlokzat”. A legfrissebb technológiák által létrehozott ásványgyapot az alapbeállításhoz a termék alkalmas a különböző típusú épületek szigetelésére. A lemezekkel felszabadult, a tűzhely szabványos méretű.

A keretfalakhoz, a felfüggesztett mennyezetekhez, különböző partíciókhoz, a csuklós homlokzati rendszer belsõ hőszigetelő rétege alkalmas az Isover “Light” -ra. Termeléshez a vulkáni kőzeteket minimális szintetikus kötőanyagokkal használják. A bazaltkályha hossza 1200 mm, szélesség 600 mm, vastagsága 50-150 mm.

Az anyaggal könnyen kezelhető, mivel könnyű vágni, a véna telepítésekor nincs szükség további kötőelemekre. Magas hővédelem, az anyag létrehozása és hangszigetelés.

Különösen az Ismer “meleg falak” által létrehozott falak hőszigetelésére. Alkalmas külső keretfalakra, a külső falakra, amelyen burkolat kerül sor, amely téglából vagy iparvágányra kerül. De alkalmas a falak szigetelésére is, a tetőtérben, a fedő tetőhöz. A szigetelés kényelmes mikroklímát fog tartani a házban, amely hozzájárul a termék megerősített víztaszító tulajdonságaihoz – annak gyártásával, az Aquaprotect technológiát alkalmazzák.

Ezenkívül az anyag nagy rugalmassággal rendelkezik, így:

 • visszaállítja az űrlapot;
 • Nem fog megszakítani a telepítési folyamatban;
 • nem osztja a keretbe;
 • Nincs szükség további kötőelemekre.

Azokban az esetekben, amikor a szigetelés nem hordoz terhelést, célszerű az Izover “Classic Plus” alkalmazása. Gyártásához, speciális szálakkal végzett ásványi gyapjú, ami lehetővé teszi a hő- és hangszigetelés hatásának javítását, bár sűrűsége 11 kg / m3. Használható falakra és partíciókra, padlószigetelésre és mennyezetre, különböző típusú tetőfedések elkülönítésére. Ez egy tartós anyag, nagy teljesítményű jellemzőkkel. Ez teljesen környezetbarát, nem károsítja az emberi egészséget.

Nagyon kényelmes a szállításhoz és a tároláshoz, mert a csomagban kis méretre van tömörítve, de nem veszíti el tulajdonságait. A speciális csomagolóanyag védelmet nyújt a mellékhatalmak ellen. Meg kell jegyezni, hogy minden szigetelés az isover tűzálló, nem égetnek. Minden hitelesített áru.

Hogyan válasszuk ki?

A szigetelés kiválasztása, figyelembe kell venni néhány árnyalatokat. Először is, a fogyasztók az árra összpontosítanak. Természetesen egy jó termék nem lehet nagyon olcsó. Az Isover termékek a legjobb ár és minőségi arány.

Megfelelő szigetelés kiválasztásához a jellemzők alapos elemzését kell elvégezni. Meg kell figyelembe venni a mutatók hővezető, sűrűség, páraáteresztő képesség, figyelni, hogy a méret a lemezek és a gyártó ajánlásainak alkalmazása. Egyes anyagok széles választékával rendelkeznek, és segíthetnek a falak, válaszfalak, padló, mennyezet, és így tovább.

Más anyagok specifikus orientációval rendelkeznek, és csak egy adott feladathoz használhatók, például a “Ventfasad Top” vagy a “Ventfasad Bt”.

A kiterjedt anyagok száma célja a szigetelés homlokzatok, és fel lehet használni, amikor a külső díszítés „nedves típusú” tervezik. Egyes anyagokon nem szükséges a díszítő vakolat alkalmazása.

A szigetelés eltérő sűrűségű lehet, és ennek megfelelően eltérő súlyt tartalmazhat. Könnyebb anyagokat felhasználásra szánt belső, nem ró nagy követelményeket hőmérsékleti viszonyok és fenntartása nagy páratartalom. Több sűrű anyagot használnak olyan helyeken, amelyek hőmérsékletcsökkenésnek vannak kitéve más hatásokkal.

Az Isover könnyű anyag, még a vékony falú szerkezetek ellenállnak a súlyának. Ha kiválasztja, figyelmet kell fordítania a csomagban lévő lemezek számára is, és ezen a területen, amelyet lefedhet. A lemez vastagságától függően a csomag különböző mennyiségeket (általában 3-8) tartalmazhat.

Tippek és ajánlások

Vásárlóanyag, ne lusta, hogy megtanulják annak jellemzőit, hogy ne tévesszen meg, hogy ne tévesszen meg a megfelelő választás az Ön célja. És gondosan kiszámolja a szükséges számú lemezeket a területen.

Győződjön meg róla, hogy a hermetikus csomagolás integritásának tárolásakor nem volt törött – ez a szigetelés károsodásához vezethet.

A telepítés előtt távolítsa el a súlyos szennyezést és megszüntesse a nagy felületi szabálytalanságokat. Hasznos lesz a fungicid hatóanyaggal való kezelésére – enyhíti a forma képződését. A szigetelő lemezek telepítése nem igényel szakmai készségeket. A fő dolog az, hogy gondosan kövesse a gyártó utasításait.

Minden munkát légzőkészülékkel és védőruházattal kell elvégezni, hogy megakadályozzák az így kapott port a légzőszervek és a bőrön, mivel a legkisebb részecskék köhögést és súlyos viszketést okozhatnak.

A munka és a talaj elindítása A lemezek, mint primer, használja a ragasztó kompozíciót. Minden következő sor telepítésekor a függőleges varratnak kissé eltolódnia kell az előző sorhoz viszonyítva.

Hogy a bevonat hosszabb ideig szolgáljon, kívánatos, hogy a megerősítő réteget a szigetelés felett alkalmazzuk. Ehhez a szigetelést alkalmazzuk ragasztókészítményt, és az erősítő rács szorosan nyomódik. Meg kell várnia, hogy szárítsa meg az erősítőréteget és a projektet. Most alkalmazhat egy réteg dekoratív vakolat, vagy egy másik típusú arcot. Minőségi megbízható lefedettség, amit garantált.

A vakolat homlokzatának szigetelésére, valamint az Ismeri utasításokról, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: