Keretek legyek az utcán

A repülő rovarok eltávolításának problémája tavasszal és nyáron releváns. Különösen bosszantó Vannak legyek, sok faj, amelynek olyan fajja, amely él és szaporodik az emberek házának közvetlen közelében. Kényelmetlenségek, amelyeket az általuk szállítanak, összehasonlíthatatlanok az egészségre gyakorolt ​​valós veszélyek skálájával, és néha egy személy életét. Lehetséges harcolni a legyekkel a népek népi módjaival, megerősítve őket a vegyi anyagok arzenáljával a legyek megsemmisítéséhez.

A kültéri legyek elleni küzdelem bizonyos árnyalatokat tartalmaz. Bár a természetben szinte minden eszközt lehet alkalmazni, amelyek hatékonyak a helyiségekben, néhány funkciót figyelembe véve.

Keretek legyek az utcán

Vegyszerek

A speciális rovar aprítógépek segítenek megszabadulni az utcán és drámai módon. Általában drága, de hatékony gyógyszerek, amelyek jobbak a legtöbb híres népi jogorvoslatoknál. Ezzel párhuzamosan biztosítják a rovarok többi részét, például szúnyogokat, midgeseket és hasonlókat.

Jelentősen csökkenti a helyszínen lévő legyek lakosságát. A kémiai készítmények és a speciális eszközök segítenek.

 • “Flya byte”. Granulátumok a felnőttek megsemmisítéséhez. Ne cselekedjenek a lárvák ellen. A Flybait szét lehet szétszórva a helyszínen vagy a vízben a területet feloldott vízzel. A folyékony oldat jobb az udvaron található épületek permetezésére és külső falaira. A készítmény vonzó a rovarok számára a speciális illékony anyagok összetételében.

Keretek legyek az utcán

Keretek legyek az utcán

 • “Karakurt”. Porított orvoslás szemcsés textúrában, amelyet utcai körülmények között és a házban használnak. A legyek inváziójának helyein (Cesspool és komposzt gödrök, udvarfürdők, hulladéktartályok). Használható hígítva (vastag tömeg) az ablakkeretek és ajtók kenésére.

Keretek legyek az utcán

Keretek legyek az utcán

 • “ECO SNIPER GE4”. Az eszköz egy nagy sugarú akció, hogy elpusztítsa a helyszínen lévő repülők populációját. Az utcán való használatra alkalmas készülék kényelme a napelemeknél fekszik, ahonnan működik. A zümmögő rovarok UV-lámpák vonzódnak, de a készülék közelében vannak, és a rovarok megérkeznek, a rovarok haldoklik, az áramütés által érintettek.

Keretek legyek az utcán

Ezen kívül, hogy gyorsan meghajtható könnyen a pirotechnikai fumigátorok spirálok és párologtatók formájában. És megakadályozzák, hogy a levegővel való szoros érintkezés, az aeroszolok vagy emulziók formájában lévő különleges repellensek megakadályozzák. Az ilyen inszekticidek könnyen használhatók a rovarok szabadban. Hogy tisztítsa meg a légtér egy telken a legyekből, meg kell helyezni a hélixet a kerületén.

Fumigátorok fő feladata – megijeszti a mérgező párokat. Ez a rovarok bíboros megsemmisítéséhez a legjobb megoldás.

A hatékony eszköz a legfontosabb méltósággal rendelkezik – nem káros az emberekre, az állatokra és a növényekre az oldalon. A legjobb nagyszabású lefedettséget is bemutatja.

Keretek legyek az utcán

Keretek legyek az utcán

Csapda

Egy másik hatékony eszköz a fertőzés szárnyas hordozóinak kiutasításához – a különböző csapdák szervezése. Kaphat egy professzionális eszközt az elemeken, vagy kész eldobható csapdákon.

 • FC001. Tömíti az anyagokat, az emberi testből kilépő legegyszerűbb szagot. Ez magányos repül, és a csapdába esnek – egy különleges tartály. Végül elpusztíthatja a szárnyas fejedelmeket úgy, hogy a tartályt forró vízzel elhelyezi a tartályba.

Keretek legyek az utcán

 • Árgus. Eldobható csapdák az utcán vagy a házban. Belül, valamiféle folyékony csali gyümölcslé, komposzt, sör vagy bor öntött. A csapda rovarok kitöltése után meg kell ártani.

Keretek legyek az utcán

 • Hasonló csapda készítése könnyen dolgozik otthon. Ebből a célból üres műanyag palackokra van szüksége, faszterek vagy üveg, papírzacskó és hasonló technikusok. Az édes csalétet a tartályba öntjük, majd minden olyan filmből van borítva, amelyben a lyukak megtörténtek. A fly a bankok belsejében zárva van, és nem tud kijutni.

Keretek legyek az utcán

 • Ha az utcán egy pavilonban akarsz vacsorázni, és ne vezesse a legyeket az asztalról, megmentheti a helyzetet Különleges ragasztószalagok a közelben. A ragadós papír csapdák nehéz papírszalagokból készülhetnek, mézzel vagy telített cukorszirupmal impregnáltak.

Keretek legyek az utcán

Keretek legyek az utcán

 • A legyekkel foglalkozhatsz elektromos és könnyű csapdák segítségével. Az utcai körülmények között való használatra erősnek és nagyoknak kell lenniük, különben nem lehet különleges hatást elérni.

Keretek legyek az utcán

Keretek legyek az utcán

Ha a szabadban elhúzódó összejövetelekre tervezték, nem messze az emberek helyétől meg kell szervezni a kártevők kezelését. A zavaró csapda létrehozása, minden gyümölcs édes vagy akár egy kis címkézett csali. Ez kiváló alternatíva a tépőzárat. Ha az elakadás alapja, hanem szórakoztató gyümölcsök, meg kell tisztítani és kis darabokat készíteni kell. Húzza össze a vágást a tartályba, húzza meg az élelmiszerfilm felülről, majd a fogpiszkáló segítségével, hogy meglehetősen nagy lyukakat végezzen benne. Szükséges, hogy a rovarok bejuthassanak a gyümölcs szaga által vonzó csapdába, és nem tudtak kijutni.

A töltött csapda szappanvízbe helyezhető. Kész csapdák a legyek flip helyén. Az ilyen házias bolyhások hátrányai közé tartozik a kis cselekvési sugara és az alacsony rovarirtás.

Egy másik lehetőség az utcán lévő legyek megváltásának egy olyan bútorok törlése, amelyeken az utcán tartózkodnak, beleértve a megosztott asztalt is. Az ecetsav szaga kikapcsolja az indokolatlan “vendégeket”.

Keretek legyek az utcán

Keretek legyek az utcán

Annak érdekében, hogy megakadályozzák a területek villogásait, a hatékony intézkedés a megelőzés.

 1. Időszerű ellátás a háziállatok és a madarak számára. Különösen, ha a gazdaságban szarvasmarha van.
 2. Fenntartás tisztaságban Terület.
 3. Tartsa a zárt szemetes tartályokat, Időszakosan vágott gyep.
 4. Ne adjon a füvet és elesett levelek az oldalon.
 5. Ne késleltesse a Cesspools tisztításával, Elalszik a szeptikus.
 6. Tartsa fenn a vízben lévő víz tisztaságát a helyszínen. Állandó és rothadt víz vonzza a különböző rovarokat.
 7. Helyezze a betakarítást. Spoty zöldségek és gyümölcsök kiemelik a medálszagot, amelyen a legyek repülnek, mint egy ünnepen.

Keretek legyek az utcán

Keretek legyek az utcán

Scaping rovarok növények

Dömping legyek segítenek a kemény növényszaga. A rovarok félnek az akut illatú növényektől. Kell ültetni a veranda vagy az apák közelében, a konyhai ablak alatt, hogy megvédje a rovarokat tőlük. Ezek lehetnek pite bokrok, bodza, paradicsom, mogyoró vagy cseresznye. Illatos gyógynövények jobb földet, mint az otthoni.

 • Bazsalikom. A természetes ízek kétszeresen hasznosak lesznek, mert meg lehet enni. Ezenkívül nemcsak repül, hanem szúnyog is. A növényt száraz formában lehet használni, a gerendák beltérben. A bazsalikom kötegek alkalmasak a nyári oldalakra.

Keretek legyek az utcán

 • Levendula. Aromája is megijesztheti a szúnyogokat és a mólt. A pot a növény egyformán jól működik a házban és a teraszon.

Keretek legyek az utcán

 • Menta. A kártevők ellen nem csak a növekvő menta friss illata, hanem illóolaj is használható. A növekvő menta bónusza, hogy hozzáadhatjuk a teát.

Keretek legyek az utcán

 • Muskátli. Nagyon népszerű házi üzem, amely kiküszöbölhető a legyek és más rovarok területén. A geránium sikeresen növekszik a nyitott földön.

Keretek legyek az utcán

 • Sagebrush. Az ágyakkal bélelt fű, minden repülő kártevők megijesztése. Ha továbbra is földet fogsz szállítani, akkor a hatás nem fog várni sokáig.

Keretek legyek az utcán

Népi módszerek

Megszabaduljon a bosszantó rovaroktól néha segít a szokásos ecetet. Az ablakok ablakai az acetát oldat, az összes fa és műanyag felület az utcán és a szoba bejáratánál. Alkalmas utcatermek és zónák feldolgozására is, ahol az élelmiszer-hulladék felhalmozódik. A fertőtlenítéshez is gyakran élvezik Klór vagy skipidar.

De így érdemes legyen óvatos, tekintve az ellenálló és éles illatát, és az emberi légzőszervi szervek elpárologtatását.

Otthon könnyen biztonságosabb és hatékony kompozíciókat és ízeket készíthet a rovarok meghajtására.

 • Citrom szegfűvel. A csészealjban nagy citromú darabokat helyeztek el. Közelük szárított szegfűszeg rügyek. Ez az íz alkalmas a természetben való pihenésre, és ebédre a friss levegőn.
 • Fekete bors tejjel és cukorszirup. Kis mennyiségű telített cukorszirupban adjunk hozzá egy csipetnyi földi fekete borsot, és hígítsuk 1 csésze tejet. Medivo-Tej megoldás paprikával leereszkednek a csészealjak felett, és olyan helyeken állítva, ahol a rovarok leggyakrabban jelennek meg (a tejet vízzel helyettesítjük).

Keretek legyek az utcán

 • Cukor-méz. Három tea kanál a mézet 200 ml vízzel cukorral. Ez a kompozíció impregnálja a pergamenet vagy a szokásos papírt, és elhelyezi a lapokat a szemetes dobozokban és a komposzt gödrökben, vagy helyezzen egy tartályt a veranda megoldására.

Keretek legyek az utcán

 • A Citromgrass, az eukaliptusz, a menta és a szegfűszegények aromájával,. A bőrre kiterjesztették a bőrt, vagy kombinálhatók a rovarokból származó egyéb készítményekkel. A férfi az emberhez az emberhez segít, és balzsam illóolajokkal, mogyoróban főzve a mogyoró bátor, ecet hozzáadásával egyenlő arányban.

Keretek legyek az utcán

 • A legyek nem tolerálják az alkoholszagot. Az utcán alkoholos italt permetezhet, és egy ideig elfelejti a rovarok létezését. Műanyag palack sört az italmaradványokkal vagy üres, de fekete szaga, meg kell osztani két részre. A felső rész átfordul és be van helyezve az alsó nyakába. A repülni vonzott legyek legyek belsejében és haldokló csapdában.

Keretek legyek az utcán

Küzdelem a legyek különböző módon, De fontos, hogy ne felejtsük el – ezek a rovarok élnek és szaporodnak a zónákban a felhalmozási élelmiszer és a háztartási hulladék, így meg kell, hogy vigyázzon a tisztaság a helyszínen.

Keretek legyek az utcán

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása