Kétszintes ház Mansard: Az anyagok és a projekt példák kiválasztása

Az egyes személyek számára meglehetősen természetes vágy az otthonuk javításának vágya, mert ez az a hely, ahol az idő nagy részét töltjük. Ez a ház, hogy a családi cozinizáció kellemes emlékei kapcsolódnak. A családtagok növekedésével azonban a tér nem elegendő, és megjelenik az élőlény kibővítésének szükségessége. Gyakran további szobákat kapnak ehhez a célhoz, például a vidéki házhoz, például a padláshoz.

Sajátosságok

A tetőtéri kétszintes épületek nagyon népszerűvé váltak az utóbbi időben, mivel biztosítják a tulajdonosuk további négyzetmétert, amelyek tudod, nem sok. Az első emelet általában bevásárló létesítményekhez és egy nappalihoz tartozik, a második szinten hálószobák vannak.

Amikor a kabinet, egy kreatív műhely vagy tartalék lakóhely, a tulajdonosok a tetőtéri terem alatt használják a tulajdonosokat. A ház a tetőtér padlóval, így a paraméterek jelentős szerkezetét és területét biztosítja.

Érvek és ellenérvek

Az épületek a padlás padlón nagyon népszerűek, mivel sok előnye van, amelyek megfelelnek az ügyfeleknek.

A tetőtéri terület használata az egyik legelőnyösebb módja a ház térének bővítésének és növelésének, Mivel a Mansard többfunkciós. Ott felszerelheti a következő nappalit, vagy megverte a helyet, például a tetőtérben az irodában, a pihenésre, a biliárdra vagy a kreatív stúdió helyére rendezve.

Ráadásul a tetőtér szokatlan építészeti megoldás a standard szobában. A mennyezet ferde kialakítása lehetővé teszi, hogy megtalálja a Windows NonTrivially – közvetlenül a tető lejtőjében. Ez egy olyan helyiséget biztosít, amely magas szintű szigetelt, azaz világítás. Hasonló tényező alapvető fontosságú, különösen akkor, ha egy lakóházat terveznek a tetőtérben. Az ilyen döntés azonban az egyik jelentős hátránya is társul, nevezetesen a telepítési munkák magas költsége, amikor a padlás ablakokat a ferde tetőbe telepíti. Gyakran az áruk két vagy háromszor drágább a szokásoshoz képest.

Ennek ellenére aligha a fő érv a padlás építésének javára, az építési gazdasági hatékonyság. A teljes körű szabványos padló szokásos konstrukciójához képest a padlás jelentősen csökkenti az építési költségeit. Ez a tetőszerkezet sajátosságainak köszönhető: annál nagyobb a tető sík, annál kisebb költségek szükségesek a padláshoz.

A tetőtér fontos építészeti és stilisztikai szerepet játszik, Mivel egy bizonyos képet képez a ház külső részéről. A tetőtérnek köszönhetően az épület kompozit befejezett nézetet szerez, és vonzóbbá teszi a struktúrát és a szerkezetet is.

A pozitív jellemzőkkel együtt vannak olyan hátrányok is, amelyek nem említhetők. Ezek közé tartozik a hőszigetelés: a tetőtér, amely valójában a tető alatt nagyon érzékeny az időjárási változásokra és a hőmérsékleti különbségekre. A tetőtér mérnöki telítettségének megfelelő megközelítésével ez a hiányosság önmagáért fizethető, vagyis a hőveszteségek csökkentése a ház tetején és különösen a tetőn keresztül. Ehhez nagyon óvatosnak kell lennie ahhoz, hogy figyelembe vegye az összes szükséges anyag használatát. Például szigetelni kell a tér a tető alatti és a frontonok között. Az ilyen mérnöki technikák lehetővé teszik a helyiségek immunisága bármely légköri jelenségre.

Milyen anyagokat választani kell?

A padlással rendelkező házak egy kényelmes élet egy kiviteli alakja, az ilyen szerkezet építése szabadságot kínál az építőanyagok kiválasztásában és használatában. Mivel a fő és talán a legnépszerűbb gipszkartonnak nevezhető. Elég tartós, de ugyanakkor nagyon könnyű. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően további nyomás a csapágyfalakra és a ház alapja nem jön létre.

A közelmúltban a keretépítés kifejezetten népszerű, amely alkalmas az épületek építésére szolgáló épületek építésére. Képesek önmagukat és önállóan építni, de előzetesen vásárolhatsz, azaz kész.

Ezen kívül a houselock házak is érdeklődnek az ügyfelek körében. Az ilyen épületek nagyon megbízhatóak és tartósak, modernnek tűnnek, és lehetővé teszik, hogy legyőzze a tervezői megoldást. A felületek könnyen elfordíthatók, különböző külső felületeket használnak. A kellemes kiegészítés a blokkházak ára: sokkal olcsóbb, mint a téglák, bár nem rosszabbak azok jellemzőiben. A habblokkok használatának köszönhetően nem csak az építési költségek csökkentése, hanem az épületek építésére is csökkenthető.

Nem számít, mennyi anyagot használnak, a padlás alapja mindig a sávból történik, Az ilyen fából készült keret ezt követően rétegelt lemez vagy úgynevezett OSP-kályha – egy többrétegű chips lap, ragasztott. Fontos, hogy emlékezzünk arra, hogy minden építőanyagot csak a lakásépítéshez kell tervezni, hogy környezetbarát legyen. Ellenkező esetben megsérti az egészségügyi normákat, és nem kívánatosan befolyásolja a tulajdonosok állapotát.

A modern projektek áttekintése

Az ingatlanpiac otthon egy tetőtérben nagyon kereslet, mivel szinte a leginkább tágas és kényelmesebb. Ebben a tekintetben kidolgozták a további mentőtermékkel rendelkező projektjavaslatok egészét. A különböző padlás különböző módszereire az alábbiakban lesznek.

Megemlítem a házról egy kis négyzet, megjegyezzük a következő projektet. A semleges élénk színekben ábrázolják, amelyek az év bármely időpontjában jól néznek ki. Például télen egy havas környezetbe illeszkedik, és a nyári győztes, vizuálisan hűvös árnyalatot teremt a természet hátterén. A kontrasztelemek ékezetekként működnek, hangsúlyozva az épület kemény, geometriai körvonalait.

Egy kis négyzetű ház építése során különös figyelmet kell fordítani a tetőre. Meglehetősen rámutat, és a slotja – a leghűvösebb. Ez a megközelítés segíti Önt vizuálisan a ház magasabb és tágas, a tető egyszerű formáján kívül megmenti az ügyfeleket további kiadásokból, és lehetővé teszi a belső tér területének bővítését. Amint a 3. ábrán látható, több hálószoba és tágas fürdőszoba található a tetőtérben.

Gyakran megtalálja a lakóépületeket erkéllyel, ez az egyik építészeti technika, amely lehetővé teszi, hogy egy további kötetet hozzon létre a házon kívül. Végtére is, beszélt, az erkély az alsó emeleten néhány sík zónát képez. Ez lehetővé teszi, hogy a növekedés miatt egy épületterületen “játsszon”.

Egy nagy család számára a megfelelő méretű házhoz van szüksége, például egy vidéki ház, amelynek tetőtéri 10×10. Maga a tetőtérben tágas hálószobákat és gyermekszobákat kínálhat. Forduljon a projekthez. Első pillantásra a ház kicsinek tűnik, de kiterjedt helyet biztosít az összes családtag befogadására és az igényeik kielégítésére.

Tehát, a terv-rendszer látható, hogy az első emeleti teljesen rendelt a bevásárló területek, valamint a nappali és a tetőtérben három tágas hálószoba, egy fürdőszoba és egy tágas fürdőszoba. Ebben a projekt mondatban egyértelműen kimutatták, hogy hatékonyan használják a négyzetmétereket, hogy nem voltak “halott zónák” a házban. Ez a technika lehetővé teszi, hogy bonyolult, elegáns és eredeti belső teret hozzon létre.

Gyönyörű példák az inspirációra

A tetőtéri helyiség átalakulásának tervezője jelentős hatással van arra, hogy a ház tulajdonosai hogyan érezhetik magukat. Ezért azért kell összehasonlítani a szoba célját stilisztikai összetevőjével.

Meleg fény hangok alkalmas a hálószobában és a gyermekek hálószobájába, amely létrehoz egy kellemes hangulatot a szobában, és hozzájárul a relaxáció egy személy is.

Az irodában kiváló lehetőség a hideg árnyalatok használata – energiával töltik ki, és segítenek a munka koncentrálni.

Ugyanakkor lehetetlen elfelejteni a stilisztikai megoldásokat: például a több szín belsejében való használat nemcsak megtöri a vizuális ékezeteket, hanem segít a zónás térben is. Ez hozzájárul majd a különböző gerendák, szarufák és fülkék között. Azonban érdemes megjegyezni, hogy ajánlatos megtenni abban az esetben, ha a tetőtér nagy, és nincs szükség vizuálisan bővíteni.

A lakóépületekkel rendelkező épületek érdekes megközelítés egy magánház építéséhez. Nemcsak a modern és szilárd, hanem további négyzetmétert is biztosít ésszerű értéket is. Hasonló praktika kombinációs áron és minőségben meghatározta az ország házak építésének tendenciáját.

Vázlatos kis ház tetőtérrel néz ki a videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: