Komarov karkötői

Az anti-szúnyog karkötők lehetővé teszik, hogy elkerüljék a rögeszmés kártevők támadását, függetlenül a helyzetetől. Az ilyen eszközök modelljei alkalmasak még kisgyermekek viselésére is.

Mi az, és hogyan?

Karkötő a szúnyogok ellen, ahogyan azt kitalálhatja a név, célja, hogy megvédje a személy bosszantó szúnyogok. Általában úgy néz ki, mint egy sűrű és keskeny szalag, amelynek hossza eléri a 25 centimétert, és amely egy gomb vagy tépőzárral van felszerelve. Ez a fajta termék segít abban, hogy ne csak a szúnyogok, hanem a midges, és néha akár legyek vagy kullancsok is. Az anti-szúnyog karkötő az alábbiak szerint működik: összetételében van egy erős, repellent illatú anyag. A termék sugaraja legfeljebb 100 centiméter átmérőjű. A rovarok aránya kiderül a kapszulából, annál kisebb a hatás.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

„Tűzálló” keverék általában össze tiszta cytronella olajat, valamint a levendula, citrom, menta vagy muskátli illóolajok. A fenti komponensek egyenként és összetétel formájában használhatók. A szíj védelmi tulajdonságai átlagosan 7-30 napig kerülnek mentésre. A termék univerzális lehet, csak felnőttek vagy gyermekek számára készült. Szükség van arra, hogy hozzá kell adni, hogy a szúnyog karkötők az allergiákban szenvedő emberek számára mutatkoznak.

Az impregnáláshoz használt növényi kivonatok, rovarok megijesztenek, de nem károsítják a személyt.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Érvek és ellenérvek

A szúnyogok ellen “díszek” elegendő előnyökkel rendelkeznek. Természetesen a fő a felhasználás hatékonysága – a vérfeldolgozó rovarok valóban kevésbé bosszantó emberek. Használja a tartozékot nagyon egyszerű – tegye a csuklóra, és rögzítse a gombot, a karkötő könnyű, praktikus és nagyon esztétikus. A modellek többsége akár fürdés közben is használható víztestekben vagy az esőben. A karkötőknek alacsony toxicitása van, elég hosszú ideig szolgálnak, és alacsony áron értékesítik.

A hátrányok közül a leggyakrabban a “botlogás” valószínűségét a hamisnak, és ennek eredményeként ne kapjon eredményt. Néhány embernek még mindig allergiája van, és mások túl erős szag miatt fejfájást okoznak. Ezenkívül néhány heveder tilos a 3 éves, terhes és ápolási nők, valamint a megnövekedett bőrérzékenység birtokosainak viselésére. Természetesen az ellenjavallat allergiás az alkalmazott alkatrészek egyikére.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Nézetek

A szúnyogok elleni összes meglévő karkötő eldobható és újrafelhasználható. Ezenkívül a gyártási anyag modelljei. Lehet pl. Polimerek, gumi, mikroszálas, sűrű anyag, érezhető vagy szilikon.

A termék egyszerűen kézzel vagy boka, a zsákok, babakocsik vagy ruházat hevederjein. A védőanyagot egyenletesen elosztják a karkötő teljes felületén, vagy speciális kapszula.

Egyszer használatos

Az eldobható karkötők egy bizonyos időszakot működnek, majd a cselekvés leállnak, és a tartozék csak a.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Újrafelhasználható

Az újrafelhasználható karkötők cserélhető patronokkal együtt kerülnek eladásra. A helyettesítéssel sokkal hosszabb időtartamot használhat. Az újrafelhasználható hevederek költsége nagyobb magas költségekkel jár, mint az egyszeri. A szilikon termékek is feltöltött impregnálás. A karkötővel együtt van egy folyadék, amely újra alkalmazható a tartozékra, és meghosszabbítja az életét. Lehetetlen, hogy ne is beszéljünk ilyen jellegűekről a szúnyogok ultrahangos karkötőjeként.

A készülék eléri a repellensek hatását, ami maguk a rovarok hangjait imitálja. Működésének időtartama körülbelül 150 óra.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Komarov karkötői

A legjobb márkák

Sok márka nemcsak a felnőttek számára, hanem a gyermekek számára is magas szúnyogos pántokat termel. Kiválasztásánál termékek, meg kell navigálni nemcsak a költségek, hanem a használati kényelem eredetiségét a termékek és a képesség, hogy többször használhatja.

Gyerekeknek

Ellenőrzött termékek A márka olasz gardex. A polimer karkötő három fő színekkel rendelkezik: zöld, sárga és narancssárga. Ezenkívül három cserélhető patron van kitöltve geránium illóolajok, menta, levendula és citronella keverékével. Nagyon könnyű megváltoztatni magukat az előző lejárta után. Az ilyen tartozék hatását közel három hónapig tartják, és a lemez cseréje 21 nap után következik be. Engedélyezhet gyermekeket kétéves korból, és ezt megelőzően a termék nem javítható a babakocsiban.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Érdemes megemlíteni ezt Márka Gardex Brand Brand Brand márka is megijesztheti a menyeket, és akár kullancsokat is. Az egyéni jelölés lehetővé teszi az optimális védelmi eszköz kiválasztását bármely korban. Plusz van hozzá egy keverék szúnyog város élelmiszer-adalékanyag, darabolás gyermek vágya, hogy megpróbálja a tartozék íz. A gyermekek kialakítása ellenére hasonló anti-szúnyogpántok kopottak és felnőttek. A Gardex ellenjavallatok között allergiás az összetevőkre, a terhességre és a szoptatásra. Viseljen védő terméket, amelyet naponta több mint 6 órát ajánlott.

Az anyac márka márka márka kiváló teljesítményt nyújt. Az elegáns tartozék kizárólag természetes összetevőkből áll, és a dermatológusok által jóváhagyott. A pesti zavarosságot az illóolajok citromfű, geráni és borsmenta miatt végzik. A termék akciója több mint 100 órát tart. A testen viselte a hároméves korú gyermekek számára, valamint a terhes nők számára. Elvileg és egy rendes felnőtt vagy tinédzser nem tilos kihasználni egy hasonló terméket. A kisebb gyermekeknél a szúnyogok védelme egy babakocsihoz, kerékpárhoz vagy ruhaszemezhez csatlakoztatható. A tartozék nedvességálló, ezért az úszás során még nem szükséges eltávolítani.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Termékek márka Bugslock jönnek létre a puha gumírozott mikroszálas, amely lehetővé teszi számukra, hogy viselni őket, még a mell gyermekek. A speciális CLASP “gombnak köszönhetően könnyen rögzíthető a karkötőt kézzel vagy bokával, vagy megváltoztathatja a méretet. Maga az anyag, amelyből a kiegészítő készült impregnáljuk a scaring szúnyogok folyékony – illóolaj a levendula és citronella, így a cserélhető patronok nem szükséges. A védőtermék érvényessége azonban 10 napra korlátozódik. Az előny az, hogy a Bugslock Allergiás reakciók nem okoznak. Az univerzális kialakítás hat színben lehetővé teszi, hogy karkötőt és felnőtteket viseljen.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

A megbízható védelem a szúnyogból származó karkötőt biztosítja. Gyermekek különösen, mint például a tartozék megjelenése: díszített egy figurájú békák vagy delfin. A keverék magában foglalja a citronellaolajokat, levendula, menta és gerániumot is. A tartozék használatának hatékonyságát a párok egészében tartják fenn. Az inszektív karkötők két év alatti gyermekekkel viselhetők.

A design előnye az automatikus csatolás, valamint a kézi lefedettséghez való beállítás.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Felnőtteknek

A Bugstop Brand Assortment univerzális, családi és gyermekviszonya van. A felnőtt karkötőknek van egy visszatartó designja, és a gyermekek, nagyon világos, a játékokkal teljesítettek. A legkisebbek számára olyan speciális matricák is megvásárolható, amelyek védőszerrel impregnáltak. A védőfelszerelés érvényessége 170-180 óra. A Citronella-alapú impregnálás miatt a szúnyogok elleni nedvességálló termék működik. A speciális fólia nem teszi lehetővé neki, hogy elpárologjon, ami meghosszabbítja a karkötő kifejezését.

Ukrán gyártó “Farewell Pisk” az ügyfelek gyermekeinek, női és férfi termékeit kínálja. A védőanyag egy speciális kapszulában helyezkedik el, amelyet meg lehet szüntetni a hatás fokozására. Naponta legfeljebb 7 órát ajánlott.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Egy másik kiváló minőségű “felnőtt” márka a szúnyogok ellen a “kempingvédelem” termékmárka.

A szilikon tartozék egy speciális kapszulában is tartalmaz egy munkaanyagot.

A termék akció intenzitásának módosítása miatt érvényességi ideje elérheti a 4-5 hetet. A Green Lucistól származó karkötők alkalmasak bármely korra, és szinte 480 órát biztosítanak. Ennek a tartozéknak több színváltozása van.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Hogyan kell használni?

Használjon karkötőt a szúnyogokkal szemben, nem jelent különleges nehézségeket. Nem több, mint 5-6 óra egy sorban, és még mindig jobb a friss levegőben, sem a szellőztetett szobákban. Alvás a tartozék nem ajánlott. Ha az éjszakai tartózkodás a friss levegőben vagy olyan helyeken tartózkodik, ahol a rovarok élnek, akkor jobb, ha védelmet nyújt a hálózsákhoz vagy a fejlécbe. A terméket nem szabad a szájban venni, és érintse meg őket a nyálkahártyákhoz. Ha a kapcsolat még nem történt meg, akkor jobb, ha azonnal öblítse le egy folyóvízzel.

A gyermekeknek csak a felnőttek felügyelete alatt kell alkalmazni egy antitomarin-t. By the way, bizonytalanság az allergia hiányában, az egyik összetevő ésszerűen nem is próbálja meg a karkötőt, hanem egyszerűen csatolja egy hátizsákhoz vagy ruházathoz. Tárolja, hogy az eszköz egy hermetikusan zárt zacskó polietilént kövesse az impregnálás elpárologtatását. Ezenkívül távol kell feküdnie a hőforrásoktól és a világítóberendezésektől, mivel a készítményben jelen lévő olajok meggyulladhatnak. Jobb, ha nem mossa meg a terméket, és nem specifikusan alacsonyabb a vízben, akkor is, ha az utasítások azt mutatják, hogy vízálló.

Természetesen nem szabad olyan termékeket használni, amelyek lejárt eltarthatósági időtartammal rendelkeznek, vagy azok, akik régóta a szabadban voltak.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Abban az esetben, ha az egyik karkötő cselekedetei nem eléggé válnak, akkor egyidejűleg két karkötőt viselhet, amelyek különböző kézben vagy kézben és bokain terjeszthetnek. A karkötőt szorosan rögzíteni kell a testre, de nem az erek áthelyezése. Az első pár órányi viselet ajánlott a saját egészségének állapotára. A torkát viszketési, bőrkiütés, bőrpír vagy ártalmatlanítás esetén a karkötőt azonnal el kell távolítani, és a vízzel való érintkezés helyét vízzel mossuk. Tartozékként a gyújtás elkerülése érdekében kerülni kell a nyílt tűzzel való érintkezést.

Értékelések áttekintése

A szúnyogok zúgásának körülbelül fele közeledik abban a tényben, hogy meglehetősen hatékony, de csak akkor, ha valódi terméket vásárolnak. Sok gyermek örömmel visel egy ilyen tartozékot, és még csak nem is próbál meg megszabadulni tőle. A védőkeverék természetes összetétele megakadályozza az allergiás reakciókat. Azonban a megjegyzések megítélése, a heveder hatása sokkal alacsonyabb az erdőben vagy a faluban, míg a város lakói nem panaszkodnak a vérzavarokról.

Ezenkívül a legtöbb értékelés még mindig tartalmaz egy panaszt egy éles és meglehetősen sajátos szaga. Azt is megjegyeztük, hogy a tartozék viselése hatása fokozatosan csökken a megfelelő tárolás mellett.

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Komarov karkötői

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása