Lehet-e megölni a kompok hibáit, és hogyan kell csinálni?

  Lehet, hogy a tapadások nem érzékenyek a méregre, de nem ellenállnak a magas pár hőmérsékletnek. A gőzölők kiválóak, nem tartalmaznak vegyszereket az ágyhibák és más kártevők eltávolítására, például a porfogókhoz. A gőzgenerátorok meg fogják ölni a hibákat és a tojásokat, ha kapcsolatba lépnek, és alaposan tisztítják a fertőzött területet. A webhely feldolgozása során több ajánlást kell követni az összes rovar teljes megsemmisítésének biztosítására.

  Előnyök és hátrányok feldolgozása

  A megfelelő használat mellett az otthoni gőzgépek segítenek elpusztítani a hibákat a fejlődésük minden szakaszában. A gőzt nagy nyomáson és hőmérsékleten táplálják. A 120 ° F jelző 15-20 percig megöli a kis rovarokat.

  de A tojás megsemmisítése érdekében körülbelül 90 percig expozíciós időt igényel, ha ugyanazt a hőmérsékletet használják. Ezért ennek a módszernek a hatékonysága az expozíció és a hőmérséklet időpontjától függ.

  A 2018-ban végzett tanulmány szerint, megfelelő használat mellett mind a szokásos otthoni, mind a professzionális gőzfejlesztők megsemmisíthetik az ágyhibákat.

  A kísérlet azt mutatta, hogy a matracokon forró gőzzel megölheti a hibákat, valamint a textíliák és repedések mögött rejtőzködő rovarokat. A vizsgálat azonban azt mutatta, hogy az ilyen kezelés nem volt hatásos ellenük, amikor a testek bujkálnak a bőrben.

  A gőz használatának előnyei:

  • Olcsóbb, mint a professzionális hibák használata;
  • nincs vegyszer, így a módszer biztonságos a környezet számára;
  • elpusztítja az ágyhibákat a fejlődésük minden szakaszában;
  • A párok áthatolhatnak és megölhetnek rovarokat rejtett helyeken, mint például repedések és repedések, matracok és bútorok anyagai révén.

  A hibák – nem mindenkinek van ilyen felszerelése. A fertőtlenítéshez megvásárolni kell. Ezenkívül a pusztítás lassan halad.

  Milyen gőzfejlesztőket használnak?

  Ahhoz, hogy helyesen válassza ki a gőzfejlesztőt a feldolgozáshoz, tudnia kell, hogy melyik technikának kell figyelnie az elsőre. Az alábbiakban néhány a legjobb gőzgyapot gépek, amelyek felhasználhatók az ágyhibák és más kártevők kiküszöbölésére.

  McCulloch

  McCulloch Motors Corporation Steamers az egyik legnépszerűbb a piacon. Az Amazon-on a legjobbak és bizonyítottak.

  Különböző méretek és különböző funkciók vannak. Nagy teherbírású, könnyű / hordozható és kezelhető. Ezek a gépek minden szükséges lehetőséggel rendelkeznek, hogy könnyen megszabaduljon a hibáktól.

  Az ilyen aggregátum kiváló teljesítményt mutat – olyan hatékony párosítást tesz lehetővé, amely képes behatolni az olyan területre, amely más módszerekkel történő feldolgozáskor nem áll rendelkezésre. Ez különösen igaz a matracokra. A gőzös jön több fúvóka, tartalmaz egy víztartályt, egy zárható gőz ravaszt, egy nagyon hosszú tápkábel.

  A hordozható modell könnyen átvihető bármely helyre bármely helyre.

  Vapamore MR-100 és MR-75

  A legtöbb felhasználó szerint ezek az aggregátumok a legnagyobbak. Hűvös tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segíthetnek az ágyhibák és más apró rovarok elpusztításában rövid ideig és örökre.

  Ezek a gőzkabillák nagy teherbírásúak (MR-100) és könnyű / hordozható kézikönyv (MR-75), csodálatos teljesítményt és feldolgozási hőmérsékletet több mint 200 fok.

  Használják a száraz pár technológiát, amely nagyon jól működik a felhőkkel. A nagy teherbírású egység nagy tartályt tartalmaz, amely hosszú ideig folyamatos fertőtlenítést biztosít hosszú ideig. Ők is állítható fúvókákkal járnak, ami megkönnyíti a leginkább rejtett helyeket is.

  Ez a márka azonban drága a többi modellhez képest. A termékek másik hátránya – csak megölnek, de ne gyűjtsenek halott bogarakat.

  Ráadásul a hűtés a teljes fűtés után viszonylag hosszabb időt vesz igénybe.

  Dupray

  Ez az egyik legjobb gőz tisztító attitűdje az Amazon-on. Jellemzői:

  • Minden felületen működik;
  • A nagy tartály legfeljebb 50 percig feltételezi. tisztítás;
  • hagyományos vizet használ;
  • nagyon könnyű;
  • 275 ° F / 135 ° C-ig;
  • Beépített tölcsér;
  • Vannak kerekek;
  • Extra hosszú vezeték.

  A negatív értékelések nagyon kicsiek, és gyakrabban fordulnak elő a helytelen használat eredményeként.

  Egyes felhasználók azt állítják, hogy a készülék nem melegszik fel a bejelentett hőmérséklet és kiköpi a víz helyett gőzt.

  Technológia

  Megsemmisíteni a lakás ágynemű nem munka a szokásos pár. Érdemes megtalálni a gőztisztítót legalább 3,8 liter tartálymennyiséggel. Ugyanakkor javasoljuk, hogy elkerülje a ruhák és szőnyegek mozgatására szolgáló eszközöket. Nem érik el a szükséges hőmérsékletet, és előfeltétele a hibák teljes megsemmisítéséhez. Az ilyen fertőtlenítés hatástalannak tekinthető, megszabaduljon a káros rovaroktól.

  A Bedbugs hozásához először háromszög alakú fúvókát kell csatlakoztatnia a berendezés tömlőjéhez. A legtöbb gőztisztítószer széles sarokfúvókával van felszerelve a kárpitozáshoz és más felületekhez. Ezzel a küzdelem hatékonyabbá válik.

  Ne használjon szőnyegfúvókát, mivel a sörték megakadályozhatják a fúvókát a tárgyhoz. Ebben az esetben a gőz nem öl meg a bedbugokat, mert nem éri el őket.

  Ne használjon pontot vagy más keskeny fúvókát, mivel a közvetlen hatás a bedbugokra és a tojásukra helyezhető a szobában.

  Megvizsgálja a crissed elemeket repedésekben és krémekben. Töltse ki a tartályt szokásos csapvízzel, majd tartalmazzon berendezéseket. Elkezdi eltűnni az egész szobában, a legmagasabb ponttól a legalacsonyabbig mozog. Ez segít abban, hogy a hibák leálljanak, és ne a szobát.

  FIGYELMEZTETÉS: Húzza ki az elektronikát azokon a helyeken, ahol el kell távolítania a munkát.

  Lassan mozgassa a berendezést a feldolgozott elemek felületén a kívánt eredmény elérése érdekében. Érdemes 30 másodpercenként körülbelül 30 cm sebességgel törekedni. Ez biztosítja, hogy a téma felülete elegendő számú gőznek van kitéve.

  Ne feledje, hogy a gőzfeldolgozás unalmas folyamat, különösen akkor, ha nagyfeldolgozó terület van.

  Érdemes megszakítani, ha szükséges, vagy kérjen valakit, hogy ne sietjen a munkával.

  Ha a tisztítás során az élő felhőn megbotlik, tartsa a gőzt 30 másodpercig tartva. Elég ahhoz, hogy megölje őt. A bogarak után használjon papírtörlőt, amely felemelhető és eldobható.

  A hibák és a tojásuk kb. 121 ° F-os, és a gőz 180 ° -200 ° F, így biztosan elég meleg ahhoz, hogy megölje a rovarokat. Azonban annak érdekében, hogy a gőz hatékony legyen, legalább néhány másodpercet kell tartania.

  Nyissa ki az ablakokat, és futtassa a friss levegőt a szobába, amikor befejezte. Bekapcsolhatja a mennyezeti ventilátort, ha rendelkezésre áll, vagy szabadtéri.

  A levegő ilyen mozgása segít a száraz tételek számára, és megakadályozza a penész és a gomba kialakulását.

  Ismételje meg a Steam feldolgozás folyamata 2-3 alkalommal havonta, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden hiba halott. A legjobb, hogy ismételje meg a következő gőzzel való kezelést, néhány órán belül, vagy a következő napon. De nem várhatsz több napig, mert ezek a rovarok gyorsan megszorozódnak.

  A 71-82 ° C közötti hőmérséklet ideális az ágyhibák megsemmisítéséhez, miközben nem károsítja a feldolgozott tárgyakat. Használhat infravörös hőmérőt annak ellenőrzésére, hogy a készülék befolyásolja a készülék felületét. Körülbelül 1,3 cm-es távolságra kell tartani a fertőtlenítési területet a végzettség után. Ha az indikátor 71 ° C alatt van, akkor előfordulhat, hogy be kell állítania a készüléket, vagy használjon másikat.

  A tárgyak felülete nem lehet nedves az érintéshez, miután megtartotta a gőzgenerátort. Ha van nedvesség, újra kell vizsgálnia a beállításokat.

  Ha az alany túl nedves lesz, törölje le száraz törülközőt.

  Néha szükség van olyan szakemberre, amely inszekticidet alkalmazhat a gőzfeldolgozás után. Bár a pár megöli a bedbugokat, nem lesz képes behatolni elég mélyen behatolva néhány helyen. Ez lehet mély repedések.

  A rovarirtó használata a gőz tisztítás mellett – tökéletes lehetőség a probléma megoldására. Érdemes emlékezni arra, hogy a rovarölő szerek használata veszélyes lehet, ezért ajánlatos egy professzionális szétválasztást bérelni.

  Meg kell érteni, hogy még ha szakmai felszerelés is van, nem mindig lehet teljesen megszabadulni a bedbugoktól egyszerre. Amikor az egyszerű szabályokat nem tartják tiszteletben, a rovarok ideje van a lakás körül, és először el kell kezdeni. A legjobb, ha a felületen lévő felületek feldolgozását kezdjük, majd lassan lefelé a padlóra.

  A rovarölő szerek használatát a klaszterek elleni küzdelem utolsó szakaszában használják.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: