Leltári zsaluzat: Típusok és telepítés

Leltári zsaluzat – Az építési munka egyik nagyon fontos eleme. Az ügyfeleknek feltétlenül tudják, hogy a monolitikus építéshez és más lehetőségekhez szükséges fémpajzsok képviselik. Figyelembe kell vennie az átfedések méretét és szabályait, más finomságokat is.

Ami?

Közvetlenül meg kell jelölni, hogy a leltár zsaluzat a modern monolitikus konstrukció jellegzetes eleme. Amikor egy ilyen típusú építés csak kezdett fejlődni, sok nehézséggel kellett szembenéznie.

A hagyományos fa pajzsok természetesen bizonyos mértékig kijöttek. Azonban nem lehetett meghatározni. A fa meglehetősen drága volt, csak kézzel készítették el a formatervezést, és lehetetlen volt újra felhasználni az ilyen típusú zsaluzatokat.

A megfelelő leltár zsaluzat sokszor alkalmazható anélkül, hogy a legkisebb nehézségekkel járna a minőségi. A telepítés nagyon gyorsan történik, ami egyszerűsíti az egyik legnehezebb munkát. A pajzsok rögzítése nem visel különleges problémákat. Az ilyen pajzsok rögzíthetők (mérete függetlenül) bármilyen lehetséges arcra. Néha tömböket és paneleket gyűjtenek.

Alkalmazás

Leltári zsaluzat szükséges a monolitikus konstrukcióhoz elsősorban azért, mert lehetővé teszi, hogy jó szilárd monolitokat lehessen önteni. A tervezés hatással lehet:

 • geometriai paraméterek;

 • számla;

 • Az elemek térbeli elhelyezkedése.

A zsalu:

 • épületek és struktúrák függőleges struktúráinak felállítása;

 • nagyméretű és hatalmas struktúrák betonozása;

 • differenciapical kialakításának betonozása;

 • Töltse ki az alapítványokat.

Nézetek és méretek

A készletfunkcióval megoldott különféle feladatok specializációját okozzák. A nagy és kis modellek általában alkalmasak permutációra. A design tömege legalább 50 kg. Úgy is ismert mint:

 • a változó átmérőjű elemek eléréséhez szükséges emelési ütemváltások;

 • térfogat-stop (szükség van a falra vagy átfedésre);

 • A készletformák blokkjainak blokkolása (külön fragmentumokhoz és nagyméretű dugaszolókhoz szükséges);

 • Alagút zsaluzat vízszintes mozgással (nemcsak az alagutak elrendezésében, hanem vízcsövek, tartályok);

 • A készletfunkció pneumatikus csoportja – az egyik ultra-modern faj, amely lehetővé teszi, hogy jelentősen egyszerűsítse a görbületi konfiguráció épületeinek építését.

Természetesen a boríték nem kevésbé fontos, mint a típus. A pajzs szélessége 0,25 és 2,4 m között változik. A magasság általában 3,3 m-re korlátozódik. A magasabb tervek egyedileg vannak kitéve, vagy akár különleges sorrendet is adnak. A lineáris paraméterek nagymértékben függnek az anyagtól; Tehát a legnagyobb méretű könnyű műanyag szerkezetek.

Anyagok

Kétségtelen, hogy a zsaluzat klasszikusa fém pajzsok. A modern konstrukció összes eredményével nem lesz megegyez az előfordulási idővel hosszú ideig. A pajzs gyártásához leggyakrabban használt acélvastagság 0,2 mm-ig.

A Harmadszor csak szükség szerint fémeket használnak. Az acél viszonylag csak hajlik, de nagyon olcsósan áll.

A fából készült leltár zsaluzat rendkívül ritkán alkalmazzák. Kicsi, Sok szakértő kétséges, hogy általában a leltár szintjén lehet-e. A műanyag modelleket általában akkor használják, ha az egyetlen kialakítás magassága több mint 4 m. Természetesen minden objektum egyénileg. És ezért a megrendelés előtt konzultálni kell a szakértőkkel.

Telepítés a saját kezével

Az átfedések leltár zsaluzása – és más minták is – mindig szigorúan számítanak számítással. Kerületi pántok fúrókkal és dugóval. A geometria pontosságát szabályozza a szabály vagy szint. A megfelelő vonalak kinyújtják a kábelt. Az írószerjelzőre telepíthető jelek.

Emlékeztetni kell arra, hogy a táblát nagyon óvatosan kell kimutatni. Az egyetlen állvány terhelésének túlzott feleslege az egész szerelvény megsemmisítéséhez vezethet. A dugók felszerelésének lépése 50-80 cm. FONTOS: Az állványok nem támogatják, ezek csak a falak és átfedések felépítése során mutatnak. Ezután ezeket a állványokat a kívánt hosszúsághoz kell húznia, és rögzítse a zárat vagy a különös hangsúlyt.

Az ilyen számítással rendelkező rack elemek, hogy megfeleljenek az összes létrehozott helyiségnek. A RIGEL 1 sorában 3 állványnak kell lennie. A gerendákat a riglel hosszának megfelelően kell behelyezni az egyenruhába. A megkönnyebbülés átfedése 30 cm.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: