Márvány a konyha belsejében

A modern piac számosféle építőanyagot kínál. Környezetbarát és kényelmes lehetőségek nagy igényűek, így a márványt külön kell választani, amelyből lenyűgöző termékeket kapnak. A kő használatával a konyhák esztétikailag, bemutathatók és adjunk hozzá egy különleges elegánsságot a belső térre, ráadásul az anyag praktikus és tartós.

A befejezés jellemzői

A sok tervező hagyományos választéka a márvány konyhai asztala. Ezt a kőet azonban a lakások, a szigetek és a lakások falainak átfogó befejezésére használják, látványos tartozékokat hozhat létre tőle. Fontos megjegyezni, hogy A márvány az egyik olyan lehetőség, amely alkalmas a különböző belsőépítészeti tervekhez, függetlenül attól, hogy romantikus Provence vagy rusztikus ország, minimalizmus, skandy vagy más stílusok.

A mesterséges kőnek számos előnye van, amelyet meg kell jegyezni. Először is, az anyag tartós, ha megfelelően gondoskodik róla, és ez nem veszi el sok időt. Az ilyen felületű bármely termék drága, esztétikai és kifejeződik.

A piacon sok márvány lehetőség van, beleértve a különböző árnyalatokat, sőt mintákat. Tehát az anyag tetejére vagy kötény anyaga kiválasztására biztonságosan fontolhatja meg az ilyen lehetőséget.

A márvány tökéletesen kombinálódik a természetes fával, ezek a természetes textúrák impregnálják az esztétikát. A fém tökéletesen illeszkedik a belső térbe, ha egy asztalt a kőből készítenek. Sok tervező kültéri márvány burkolólapokat használ a kulináris zónában. Nem szabad megfeledkeznünk az anyagból származó kagylókról, csodálatosnak tűnnek a belső térben.

Ismeretes, hogy a természetes kő szeszélyes és törékeny, így mesterséges módosítást is figyelembe vehet.

A márvány konyhai fejek kiválasztása

A márványfejek megjelenhetnek és elegánsak, így egy ilyen stílus hosszúságúvá válik építészeti trend. A nemes anyagok használata asztalok és konyhabútorok gyártásához hangsúlyozza a tulajdonosok állapotát, és tökéletesen kombinálható különböző stílusokkal. A felszínen lévő rajzok változatossága miatt egyedi készletet kaphat. Ha a kulináris zóna felszerelését választja, sok szép opciót találhat.

A fényes fejhallgatók nagy figyelmet fordítanak magukra, de emlékezni kell arra, hogy a felületnek gondos keringést igényel, mivel a karcolások észrevehetőek lesznek rajta. Ha ez az opció nem alkalmas, akkor fontolhatja meg a matt modelleket, ahol a szín kissé elnémul, és a kopás nem lesz olyan látható. Az antik márvány fejhallgatók gyönyörű árnyalattal rendelkeznek, van egy eredeti textúrájuk, amely hasonlít a bőrre, ezért sem nyomtat, sem a károsodások nem fognak észrevehetőek, és ez praktikus.

Vízvezeték-tervezés márvány alatt

A formázott kőből származó héj a tökéletes megoldás bármely konyhához. Az ilyen anyagból való vízvezeték könnyen kezelhető. A baktériumok sima felületének köszönhetően, és a mikrobák nem késleltetik, ezért könnyű fenntartani a higiéniát a kulináris zónában. A piacon elegáns mosdókészülékeket kínálnak, amelyek egyediséget adnak hozzá. Az ősi időkben megkezdődött a márvány a belsejében.

A Noble Start-ot fürdik, Foaders és mosdókagylók létrehozására használták, ma mesterséges anyagok is alkalmasak az elit vízvezeték előállítására. A héj kialakítása változatos, bármilyen formájú és méretű, így felveszi ezt a lehetőséget, amely a közös konyhai stílushoz jön.

A kerek mosdókák nagyszerűen néznek ki a klasszikus belső térben, és itt vannak a négyzet és a téglalap alakú gyakran használják a high-tech stílusban, minimalizmusban, ahogyan úgy tűnnek, tömören és szigorúan.

Konyha szín és stílus

A hagyományos fehér márványnak tekinthető, amelynek válás vagy szúrás ezüstszürke. A könnyű és légtér létrehozásához elegáns krómozott tartozékokat és hófehér bútorokat készíthet. Ha a konyha nagy, akkor jobb, ha egy nagy rajzot választanak.

Sötét árnyalatok, például fekete és barna tejes vénákkal, nem szeretnek mindent, de egy ilyen kulináris zóna szigorúan és stílusos.

Sokan előnyösek a malachit moramor vagy smaragd zöld kő, amely gyönyörűen gravírozza a szöget.

Nem könnyű megtalálni a kék vagy kék anyagot a piacon, de ha ez lehetséges, akkor nem kétséges, hogy a konyha drágul, mert a kő hasonlít egy szétszórt zafírokra.

Gyakran két ellentétes márvány virág kombinációja látványosnak tűnik, így sok tervező ilyen mozgást tesz lehetővé. Két színnek köszönhetően megoszthatja a munkaterületet a bárban.

A tágas szobában szigetet támaszt, melyeket minden oldalról márványból készítenek. Tehát a tervezés befejeződött és monolitikus. Ebben a térben a szekrényeket márványárcsákkal készítheti.

Az ilyen kőből származó kötények bármely belső tér remek elemének tekinthetők, ráadásul tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusba. Itt a kontraszt színeket használhatja, vagy válasszon egy árnyékot, kiegészítve a falak falát és a padlóburkolatot.

A tetőtéri stílus kiválasztása, elég ahhoz, hogy az asztalt egy márvány asztalt szerelje fel, és minden mást, hogy fém és üveg – ezek az anyagok harmonikusan kombinálódnak, így a konyhai tervezés látványos lesz.

Ha tetszik a klasszikusok, használhat egy könnyű fát, és mint szabadtéri bevonatot, hogy egy kő vagy egy ilyen munkafelületet alkalmazzon.

Az ország is vonzza a javításokat is. Ebben a stílusban természetes anyagok és természetes árnyalatok uralják. A kifinomultság egy fából készült fonott táblát ad hozzá egy zöld márvány vagy bézs színű munkalappal. Természetesen lehetetlen elfelejteni a high-tech stílusát, ahol a fehér árnyalatok mindig szívesen láthatók.

A Stone Countertop, a mosás és az üvegtermékek hangsúlyozzák a tulajdonosok ízét. Annak ellenére, hogy a márvány drága és luxus anyagnak tekinthető, tökéletesen alkalmas a minimalizmus stílusában készült konyhában. Ehhez választhat Carrara márványt, ötvözi a szürke és a fehér színeket.

Példák a belső térben

A konyha több belső terét felajánlják a figyelmedre, ahol a márvány különböző változatokban használják:

  • A természetes kőpanelek teljesen átalakítják a konyhát;

  • Sötétszürke márvány, mint kötény és világosszürke munkafelület a modern konyhában;

  • Konyhai sziget gyengéd árnyalatokban;

  • A konyha ilyen stílusban nem hagyhat senkit közömbös;

  • A márvány szokatlan színezése nyereségesen díszíti a kulináris zónát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: