Melyek a csótányok csapdái és hogyan kell őket tenni?

  A csótányok megkezdése azonnal szükség van a rovarok első tevékenysége után a helyiségekben. Ha nem figyelsz erre, a kártevők rendkívül gyorsan szorozódnak, és sokkal nehezebb lesz tőlük. Sok pénzeszköz áll készen arra, hogy segítsen megszabadulni a poroszoktól, de a csapdák a leghatékonyabbak.

  Általános leírása

  Fontos megjegyezni, hogy a csali hatékonysága a lakás fertőzésének mértékével vagy otthonával változik. Ha az egyének csak kissé vagy csak a fertőzés első jelei vannak, a csapdák jól működnek és szükségszerűen segítenek. Ha az ügy több fut, a termékek csak a kémiai és szakmai szétválasztással kombinálva segítenek. Íme néhány előnye a csapda használatának.

  • Elérhető költségek. A termék minden személyt vásárolhat, mivel kis ára van. Ezenkívül a csapdát önállóan lehet elvégezni, erre technikus segítségével.
  • Biztonság. A termékek nem károsítják a háziállatokat és a családtagokat.
  • Az eljárás után Nem kell óvatosan mosni a szobából, Míg a szakmai szétválasztás ajánlott az általános tisztításhoz.

  A csapda az alábbiak szerint jár el: a rovarok úgy érzik, hogy az aromás étel illatát vonzza, vonzza őket és csapdába. A csótányok könnyen bezártak benne, de lehetetlen kijutni innen. Rovarok maradnak csapdában, vagy meghalnak a “kezelés” után, méreggel áztatva. Sok olyan eszköz van, amelyek másképp segítenek abban, hogy megszabaduljanak a csótányoktól.

  Eltérnek egymástól a hatás hatékonyságával és elvével.

  Fajták

  A gyártók sokféle varratváltozatot kínálnak. Találkozhat egyszeri és újrafelhasználható termékekkel, valamint a modellek különböző halászati ​​módszerekkel és más végeredményekkel rendelkeznek.

  Ragasztó

  A mechanikus csapdák kis kartonházaknak tűnnek, amelyek falai közepes méretű lyukak vannak. Ez a lehetőség a legegyszerűbb és olcsóbb. Belül a ragasztóanyag (gél). A rovar egy ragadós dobozba emelkedik, hogy élvezze a csalit, és később továbbra is ott marad, mivel a ragasztóval ellátott falak nem engedik meg, hogy kijussanak vissza. Amikor a ragasztó dobozokat kitöltötték, cserélni kell őket.

  Az ilyen típusú csapdák fő előnye az állatok és a háztartások károsodásának hiánya.

  De nem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen akadály csótányok ellen nem öli meg őket, és nem tud megszabadulni tőlük egy lakást száz százalékos, mert nem minden rovar csapdába esik.

  Elektromos

  Az elektrolling meglehetősen népszerű, az elektromos hálózatból működik. Az elektronikus fém dobozban vannak lyukak és nyílt nagyfeszültségű érintkezők elektromos töltéssel. Amikor a csótány a csapdákba kerül, az áramot átadják a testén, ami megöli őt. Amikor a csapda kitöltött, meg kell tisztítani egy kefével, majd újra telepíthető a fekete rovarok későbbi halászatához. De vannak hátrányok az ilyen alapok használatának:

  • Nagyobb értékük van;
  • A csapdák telepítése csak száraz helyen telepíthető;
  • Szükséges csatlakozni a hálózati hálózathoz;
  • Száraz kézzel kell dolgoznia a termékkel, vagy gumikesztyűvel;
  • A csapdák mellett nem lehet olyan anyagok, amelyek könnyen meggyulladnak.

  Figyelembe véve az összes mínusz, az elektromos csapdák hatékony és igényelt eszközök.

  Ultrahang

  Tiltakozóként járjon el. A csótányok idegrendszere számos fény- és hanghatást érint, ami rovarokat okoz a szoba elhagyásához egy ideig. Kezdetben az emberek sokkal többet jelentenek a lakásban, de ez azt jelenti, hogy minden kártevő jön ki a fészkéből, ami jelzi a termék hatékony munkáját. Annak érdekében, hogy az összes csótány elhagyja a kedvezőtlen médiát, körülbelül 3 napot vesz igénybe.

  A készülék az emberek és a háziállatok számára ártalmatlan.

  Rovarirtókkal

  Az inszekticid csapdák olyan műanyag dobozok, amelyekben vannak lyukak. Belül van egy csali méreggel. A lyukakon keresztül rovarok esnek a csapdába, és a visszaverődés befolyásolja őket. Miután rovarirtókat hordoztak a test és a mancsok fészkéhez, ezáltal más kártevők fertőzésére.

  Pliva a kontaktlencsés tuskókon működik.

  Egyes gyártók olyan tépőzáras termékekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a csapdát nemcsak vízszintesen, hanem függőleges helyzetben is.

  A leghatékonyabb modellek

  Fontos, hogy komolyan kezeljék a rovarok fogása eszközeinek megvásárlását, mert ha az első kínai modellt veszi, akkor hatástalan lehet. Előzetesen figyelembe kell venni a legnépszerűbb gyártók különböző termékeinek jellemzőit, elemezni a legjobb pénzeszközök és ajánlások minősítését. Itt vannak a legkeresettebb opciók, amelyek szeretik a fogyasztókat.

  “Forsait”

  A márka ragasztós csapdákat állít elő, amelyek állandó ragadós réteggel rendelkeznek, amelyet vízzel nem lehet megsérülni. Teljesen biztonságosak az emberek és az állatok számára, és tökéletesen működnek, kiküszöbölve a szobát a csótányoktól. Egy csomagban 5 csapdát kell összegyűjteni saját kezével. A készletben is megtalálható ugyanolyan mennyiségű csali tabletta. Gyűjtsük össze az eszközt a következőképpen:

  • A kartonházt össze kell hajtani;
  • Az alap ragasztóval eltávolítjuk a védőpapírt;
  • A központ a központba kerül;
  • A zár bezárul, és a csapda olyan helyeken van felszerelve, ahol a legtöbb csótány él.

  A forsyt alapok számos előnye:

  • megfizethető költségek;
  • Sok rovarot egy csapdába helyeznek, így ha a fertőzés gyenge, akkor nem kell gyakran változtatni;
  • A tabletta körülbelül 7 napig működik;
  • A ragadós anyag fenntartja a tulajdonságait mintegy 45 nap;
  • Az eszköz ártalmatlan az állatoknak és az embereknek;
  • A csapda könnyen kihasználható;
  • Ha a karton alapítványa, az alap teljesítménye nem romlik.

  Ne felejtse el, hogy a ragasztócsapda nem mentheti a lakást a lakosságtól teljesen, mert nem minden csótány kapcsolatba lép.

  “Raptor”

  A márka jól ismert. Különböző gyógynövényeket termel, amelyek otthoni kártevőket takarítanak meg. A legnépszerűbb köztük vannak olyan csapdák, ahol rovarirtók vannak, ahol szintetikus anyag van a rovarok érintkezési-bélrendszerével.

  Annak érdekében, hogy a csótány más személyeket fertőzze meg, csak kis mennyiségű méreg. Belép a méregbe a fészekben, amelynek eredményeképpen a legtöbb rovar meghal.

  A csótányok számára a gyártók Vanilla és sárgabarack ízeket használnak.

  Az eszköz egy kis doboz műanyagból készült. Lyukak vannak, és a belsejében refore. A hátsó falon van egy tépőzár, amely lehetővé teszi, hogy a csapda függőlegesen és vízszintesen legyen. Egy csomagban 6 csapda van. Az új márka csapda “Kettős erő”, amely több rovarirtót is magában foglal. Az alapok a következő előnyökkel rendelkeznek:

  • megfelelő érték;
  • A rovarok nem félnek, de megsemmisültek;
  • A méreg hatása nem történik meg azonnal, de egy idő után, amelynek következtében fertőzöttek, amennyiben lehetséges olyan személyek, akiket nem kaptak kapcsolatba a csapdával;
  • A készülék után nincs nyomok és foltok;
  • Az eszköz körülbelül 6 hónapig érvényes;
  • Alkalmazza a csapdát rendkívül egyszerű, kis paraméterekkel rendelkezik;
  • bármely boltban megvásárolható.

  Mint bármely más eszköz, a csapdák “raptor” is több mínusz van:

  • Csak akkor telepítheti őket, ahol nem lesznek elérhetőek a gyermekek és a háziállatok számára;
  • A csótányok megszabadulása során gondosan felmászni kell a szobában, és átfedni a rovar hozzáférést a vízhez;
  • Egy csomagolás elég csak 25-30 kV-ig. m;
  • A csapda csak akkor hatékony lesz, ha a kártevő népesség nem túl nagy;
  • Ha a fertőzés szintje nagy, akkor más eszközökkel kell alkalmazni.

  Harc

  A “Raptor” eszközhöz hasonló csapdák, amelyek belsejében rovarirtó és csali. A visszaverődés hatékony, a rovarok megölése nem azonnal, de utána aktívan fertőzött más kártevőkkel. Külsőleg úgy néz ki, mint a műanyag dobozok lyukakkal. A választékban a klasszikus modelleket, valamint a “stílusos” termékeket, amelyek egyesíthetnek laminátummal. Egy csomagban 4 csapda van.

  Árgus

  Az Argus márka termékei eltérnek az analógjaiktól. A Bait-gyártó ragadós rétegében olyan aromás adalékanyagokat hoz létre, amelyek rovarokat vonzanak, amelyek az élelmiszer illatát imitáltak. A kártevők felmásznak a csapdákba és ragasztva a falakhoz. A készletben 5 csapda van telepítve a rovar klaszterek helyén.

  “Tajga”

  Az alapok rendkívül olcsóak. A csapdák csomagolásának megnyitása után egy házat kell létrehoznia a kartonból, és telepítse azt, ahol a rovar aktivitás leggyakrabban látható. A ragasztóréteg közepén csali, így nem kell törölnie semmit. A gyártó megjegyzi, hogy A berendezés csak ártalmatlan anyagokat tartalmaz, amelyek nem károsítják az embereket és a háziállatokat, de nem kell túlságosan kölcsönhatásba lépni velük.

  “Tiszta ház”

  Meglehetősen népszerű műanyag csapdák. A csalódottak illatát, amely a csali illatát borította, és a méreg hatása alá esik, amelynek eredményeképpen megfertőzik más személyeket a fészekben. Egy csomagban 6 csapdát tartalmaz, amelyek körülbelül 2 hónapig működnek.

  Rajtaütés

  A gyártó számos alapot kínál házi kártevők ellen, és garantálja a nagy hatékonyságot. Egy csomagban két teljesen különbözhet az akció elvén. A “RAID max” standard készlet 6 hagyományos bél- és érintkezési műveletet, valamint egy speciális reprodukciós szabályozót, amely képes sterilizáló csótányok, amelyek csalódottak voltak.

  Hogyan lehet magad?

  A házi készítésű csapdák ugyanolyan hatékonyak, mint a megvásároltak. Készítsen könnyen otthon, mivel ezt az egyetlen eszközt használják. Számos lehetőség van az eszközök készítésére.

  Műanyag palackból

  15 perc alatt ilyen eszközt készíthet. A palackot oly módon kell vágni, hogy az a rész, amelyben nincs nyak, több, mint egy másik. A vizet az aljára öntjük, és a csali el van helyezve. A felső rész átfordul, és be van helyezve az aljára, azt zsírtartalmú anyaggal kell ellátni. Emlékeztetni kell arra, hogy a műanyag tartály nem túl tágas, és a nyak meglehetősen keskeny, így rossz lesz, hogy kihagyja a csali szagait.

  A dobozból a ceruzákhoz

  Az anyag lapos alakú és kényelmes lyuk van kívül, amelynek köszönhetően a tökéletes lehetőség a csapda gyártásához. Hasonló házi készítés nem különbözik a házak megvásárolt csapdáitól, sem külsőleg vagy funkcionálisan.

  A doboz belső felületét egy rögzítő ragasztóval vagy kétoldalas szalaggal kell kombinálni. A központhoz a csali telepítéséhez szükséges. A rovarok érezni fogják az ízét, és belépnek, és nem lesz képes visszatérni.

  A kannáktól

  Az a tény, hogy a bankok a bankok nagyok, akkor kenheted ne csak azt, hanem a belső falak is. Ez lehetővé teszi, hogy biztos legyen benne, hogy a csonkok nem lesznek képesek kijutni az akaratból. Kényelmes és funkcionális csapda készítéséhez:

  • befőttes üveg;
  • zsírtartalmú anyag;
  • csali;
  • a ruha.

  A csali a bankok aljára kerül, a nyak és a falai alaposan kennek napraforgóolajjal. A vazelint is használhatja. A kapacitás óvatosan megfordul egy rongygal, hogy a csótányok ne csúszjanak a felületen. A kész eszköz olyan helyen található, ahol a vákuum felhalmozódik.

  Hogyan kell használni?

  A csapdák használatához szükséges utasítások szinte mindig egyedül vannak. Ez csak bizonyos esetekben különbözhet. Szükségük van arra, hogy nehezen elérhető helyekre, valamint ahol a kártevők leggyakrabban láthatóak.

  Ezeken a helyeken jobb eszközök használata:

  • a vödör közelében szemét;
  • a fürdő és a mosogató alatt;
  • bútorok és alatta;
  • A konyhában lévő technika közelében;
  • A konyhai szekrényekben.

  Sok csótányot is csatolhat, ha a csapdákat a lábazatok mentén telepíti.

  Értékelések áttekintése

  A felhasználók megjegyezték, hogy a szokásos csapdák hatékonyak, De érdemes megjegyezni, hogy a hatékonyság eltérő lesz a lakás fertőzésének mértékétől függően, valamint otthon, valamint milyen típusú eszközt választottak ki. Leggyakrabban a rovarirtókkal rendelkező csapdákat választják, mivel a legtöbb kártevőt érintik, és a lehető legrövidebb idő alatt képesek a szobától a szobát megmenteni tőlük.

  A legtöbb esetben a csapdák csak csökkentik a csótányok számát, ezért ajánlott használni őket a küzdelem egyéb intézkedéseivel kombinálva.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: