Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Mindenki számára, akik értékelik az esztétikai minőséget a téglák, érdekes anyag nem csak homlokzatok, hanem a belső díszek is lehet az úgynevezett rugalmas tégla. Ez a modern anyag kényelmes működésben, és kiváló lehetőségeket nyit meg a különböző felületek díszítéséhez.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Ami?

Lényegében a rugalmas tégla egyfajta arcú csempe, amely az oldalról meglepően hasonlít téglára. Az ilyen termék gyártásának technológiája magában foglalja a finom kvarc homok és a speciális gyanták használatát különböző pigmentek bevonásával, amelyek a terméket egy adott árnyékba adják. Minden csempe lakkozott védőréteggel rendelkezik, amely nem teszi lehetővé az ultraibolya és a mechanikai hatás hatása alatt.

Az ilyen befejező anyag jól hajlítható, ami lehetővé teszi az ívelt felületeken való használatát. Ennek köszönhetően lehetséges, hogy szépen elkülöníthető különféle fülkék és kiemelkedések, oszlopok és más elemek az épületben. Számos olyan csempe van, amely méretben különbözik. 240 × 71, 240 × 65, 210 × 50 milliméter. Termékvastagság – 4 milliméter.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Kiválaszthatja a “tégla” tizenkét színeket. Fehér, sárga, tégla, barna, narancssárga, rózsaszín és így tovább. A gyártók is kínálják a lehetőséget, hogy anyagot készítsenek a színben, ami szükséges az ügyfél számára. A dekorációhoz nemcsak az egyéni csempe, hanem a hálózaton is megvásárolhatja. A rugalmas tégla az egész szakaszban előre halad, ami a telepítési folyamatban gyorsan ragasztható a falra, ami jelentősen felgyorsítja a munkafolyamatot.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Előnyök és hátrányok

A szabadtéri rugalmas téglák sok előnye van.

 • Jól ellenáll a napfénynek való kitettségnek. A festéskor használt pigmenteknek köszönhetően nem fakul.
 • Ellenáll a mechanikai terhelésekkel. A repedések és a zsetonok nincsenek kialakítva.
 • A rugalmas téglán keresztül nem adja meg a nedvességet.
 • Környezetbarát.
 • Csendben ellenáll a hatalmas hőmérsékleti különbségek egy plusz nyolcvanöt foktól, hogy mínusz harmincöt.
 • Alacsony hővezető képességgel rendelkezik.
 • Az ilyen cél élettartama egy évszázada.

Az előnyök mellett ez az anyag hátrányai vannak. A fogyasztói visszajelzések azt sugallják, hogy a homlokzat ilyen célja nehezen tisztítható a szennyeződésektől, ami elkerülhetetlenül a csapadék, a por üledékessége és így tovább.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Ezt a csempe nehézségekkel jár, míg a lúgos alapú detergensek elronthatják a rugalmas tégla védőréteget. Ez az anyag a belsőépítészethez hasonló a homlokzathoz.

 • Ez a rugalmas tégla ellenáll a súrlódásnak, az ütközésnek és más mechanikai hatásoknak.
 • Biztonságos az emberi egészségre.
 • Érdekes megjelenésű, amely lehetővé teszi a belsőépítész teljes megvalósítását a kreatív ötleteinek.
 • Nem ég ki.
 • Sok éven át szolgál.
 • Ellenáll a magas hőmérsékleten.
 • Könnyen telepíthető, mert csak vágja. A befejezéshez különleges elemek nem szükségesek a sarkokban lévő felületek elrendezéséhez.
 • “Lay” ilyen tégla gyorsan és problémamentesen lehet.
 • A rugalmas tégla ára “nem harap”.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

A hátrányok, valamint a homlokzat rugalmas téglák között számos probléma megkülönböztethető.

 • Ez a gondozás nehézsége, amely a mosáshoz lúgos szerszámokkal társul.
 • A téglafinatika nem használható, ha sok modern stílusban díszített.
 • Van egy rugalmas tégla indokolatlanul magas áron. Ugyanakkor, egy kis díjat, amelyet teljesen egy olcsó anyagba lehet futtatni, amely gyorsan csalódni fog.
 • A különböző pártokból származó egy színezés “téglája néha kifelé különbözik, ami megsérti a cél minőségét.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Usál hatókör

Ha a homlokzat rugalmas tégláról beszélünk, akkor ez az anyag előnye van az időtesztezett kerámia burkolólapokon, mivel az anyag súlya sokkal alacsonyabb. Ez nem ijesztő, hogy elkülönítse ezt a “téglát” még a régi homlokzat látogatását is. Az anyag jól kötődik egy kő, vakolat, beton vagy fából készült alap, eltávolítása repedt és szabálytalanság a szemtől.

Inside épületek, rugalmas tégla leggyakrabban a folyosók, folyosók, erkélyek és konyhák burkolatára. Ez egy csodálatos anyag a kandallók és a szokatlan kanyargós építészeti elemek befejezéséhez. Ez egy ilyen anyaggal boríthat egy egész falra, és csak szögeket díszíthet. A befejezésekhez gyakran különböző árnyalatú csempéket választanak. Ez lehetővé teszi, hogy szokatlan tervezést hozzon létre a szobákban.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Hogyan válasszuk ki?

Amikor egy rugalmas téglát választ, hogy díszítse a szobát, be kell tartania több szabályt. A befejező anyagnak jól illeszkednie kell a szoba általános stílusába. A színek kiválasztásakor meg kell fontolnia a szóköz létrehozásához kiválasztott színes gamint.

A rugalmas tégla kiválasztása, pontosan értékelnie kell annak minőségét. Szükséges gondosan meg kell vizsgálni a kísérő dokumentációt az anyagon, ahol a rugalmas tégla minden jellemzője megjelöl. Nem szabad alacsony áron vásárolni. Meg kell győződnie arról is, hogy a befejező anyag nem tartalmaz káros anyagokat, ami rendkívül fontos, amikor az épület belsejében kialakul.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Hogyan kell elválasztani a szobát?

A rugalmas tégla elhelyezése nem vonatkozik az összetett eljárások kategóriájára. A dekorációval kapcsolatos munkákkal az ilyen anyag is megbirkózhat egy speciális építési oktatási vagy sokéves tapasztalattal ezen a területen. A drága speciális eszköz itt nem kell. A rugalmas téglákra vonatkozó különleges ragasztó szükséges. Lehet, hogy egy por, amelyet elváltak egy bizonyos mennyiségű vízben vagy a munkára kész keverékben.

Egy vállalkozás indítása, először fel kell készítenie a felszínt, amelyen egy rugalmas tégla esik. Ehhez hozzá kell igazodnia és tisztítania kell a portól. A szokásos megoldást olyan igazításra használják, amelyet ilyen célokra terveztek. Ezután a fal fertőtlenítővel van ellátva. A rugalmas téglákkal való befejezést olyan hőmérsékleten végezzük, amely nem alacsonyabb, mint öt hőfok. Ha a szoba túl hideg, a befejező anyag nem lesz képes ragaszkodni a felületre.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

A falon jelölje be a jelölést, borított ragasztóoldattal, vastagsága körülbelül két milliméterrel. Ehhez használjon fogatú spatulát, lehetővé téve a ragasztót sima réteggel. Ezután a csempe sorba kerül. Az első elindítható az egész, a második sorban – az első ragasztó fele. Hogy az egész rugalmas téglát el kell hagyni, hogy jól élesített ollót használjon. Ennek a módszernek köszönhetően, hogy “rajzot” alakíthat ki, akkor a téglafalt szimulálhat.

Fontos megfigyelni a munkahelyi pontosságot, hogy a csempe közötti hézagok azonosak legyenek. Ha a varratok egyenetlenek, az egész formát elrontják. A fordulói csempe kanyarok, amely lehetővé teszi, hogy szépen tegye meg. Ha minden egyes elemnél nehéz dolgozni, vagy nincs idő, akkor a rács rugalmas téglájának használatát igénybe veheti. Ez nagymértékben egyszerűsíti az ügyet, és az eredmény méltó lehet. Hogy szép megjelenésű varratok legyenek, ne kelljen dörzsölni. A benne lévő ragasztó egy vékony nedves tassel segítségével kiegyenlített, amely túl sokat törlődik.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

Hogyan kell törődni?

A rugalmas tégla kényelme az, hogy könnyen cserélhető. Mossa meg az ilyen bevonatot hagyományos nedves rongy vagy sponot lehet, de fanatizmus nélkül. Erős push képes deformálni a “falazat” elemeit. Annak érdekében, hogy ne tegyen erőfeszítéseket, a nedves feldolgozást szisztematikusan kell elvégezni. Ezután nagy mennyiségű port másolhat a felületen, amelyet nehéz dörzsölni. Az egyszerű eljárásoknak köszönhetően az ilyen bevonat sokáig képes lesz szolgálni, és kérem.

Mi a rugalmas tégla és hogyan kell használni?

A következő videóban megtalálja a flexibilis téglák styling mesterosztályát.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása