Minden a Knauf puzzle lemezekről

A modern világ kifejezetten a gyors technológiai fejlődés különböző területein az emberi tevékenység, amelynek köszönhetően anyagok igazolt évezredek használat hirtelen irreleváns. Ez történt például a régi jó téglákkal – bár még mindig szükséges a tőkeépítéshez, a belső partíciók nem mindig épülnek. Ehelyett új megoldásokat használnak, mint a puzzle lemezek. Ha a vállalat is felismerhetően felismerhető, mint például a Knauf, akkor a kereslet is magasabb lesz, mint a legmagasabb.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Sajátosságok

Hogyan világossá válik a név, a puzzle-lemezek, amelyeket szintén blokkok is neveznek, egymáshoz kapcsolódnak hornyokkal és gerincekkel. Az építéshez ez a forradalom értelmében van, mert nincs szükség további rögzítőelemekre és ragasztó keverékekre, és a szerelvény egyszerű és gyors, továbbá szükségtelen szennyeződés nélkül. Ez azonban nem az egyetlen olyan jellemző, amely lehetővé teszi az új anyagok számára, hogy sikeres legyen a téglával a népszerűségben.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

A többszintes épületekben, különösen azokban, akik régóta épültek, a tulajdonos a felújítás során köteles figyelembe venni a partíció maximális megengedett súlyát, ami a leggyakrabban kicsi. A téglafalabot még egy rétegben is könnyű, de nem hívják, de A PGP-t egy kis tömeg megkülönbözteti, mert nem vállalja felelősséget a lakhatási normák megsértéséért. Természetesen a tömeg, a verseny egy habblokkok és levegőztetett betonlapok, de ezek az anyagok nem rendelkeznek az első bekezdésben említett tisztasággal és egyszerűséggel.

A PGP Knauf, ellentétben a versenytársakkal, még gyorsabban vannak felszerelve, mint az egyetlen megfelelő versenyző a gipszkarton arcán. Az új fal azonnal készen áll a szerelvény végén: Nem kell várnia a megoldás száradását, és a szennyeződés nem igazán, gyorsan elhozhatod a lakást, és élhetsz, és élhetsz.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

A telepítéshez nem szükséges bérelni szakembereket – ha van egy tapasztalt ember a házban kézzel készségekkel, függetlenül fogja megbirkózni a telepítéssel. Figyelembe véve, hogy a PGP általában nem is igényel vakolatot, és közvetlenül befejezhető a befejezéshez, hatalmas megtakarítást vált ki. Ugyanakkor a zaj és a hangszigetelés mutatói tekintetében egy ilyen anyag meglehetősen méltó.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Nézetek és méretek

A vakolatból egy intermeterroompartíció megtervezése, érdemes figyelmet fordítania mind a méretre, mind egyéb tulajdonságokra. Helyesen mérte a tervezett partíció méretét, kiválaszthatja a gipszfragmenseket úgy, hogy a vágás egy kis időt és erőt vesz igénybe, és a lehető legkevesebbet kapjunk.

A Knauf termékek jóak, mert A vállalat a fogyasztók számára meglehetősen széles választékot kínál a lehetséges blokkméreteknek, a telepítési munka további egyszerűsítése. A tartomány rendszeres időközönként változhat, de a legtöbb futó megoldások változatlanok – ez 667x500x80 és 667x500x100 mm (néhány árujegy 670x500x80 mm), valamint 900x300x80 mm. A fentiekből már észrevették, hogy nem csak a szélesség, hanem a vastagság hossza – 80, és 100 mm van. Ezek a számok, amelyek nem vannak kiválasztva – ez a falak és a tőkeépületek leggyakoribb vastagsága, mivel az ajtókereteket a két szabvány kiszámításával fejlesztették ki.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Alapértelmezett

A német gyártó rendes puzzle lemezei készülnek A vakolat, minimális kiegészítésű kiegészítő összetevők mellett. Ez egy teljesen természetes anyag az eredetéhez, amely feltétlenül nem károsíthatja az emberi egészséget, ezért a hálószobákban, konyhákban és gyermekszobákban is építésre is használható.

Minden szabványos blokkot készítenek a folyékony vakolatokkal való speciális formák üzemanyaggal – ennek köszönhetően a gyártó biztosíthatja, hogy az általuk kiadott összes lemez teljesen azonos méretükben.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Ugyanakkor, a szabványos termékek esetében is van egy osztályozás teljes vagy üreges. Az elsővel minden tiszta – egy szilárd gipszből állnak, ami tartósabbá és tartósabbá teszi őket. Az üreges lemezek 5 és több speciális lyukak vannak, amelyek tele vannak levegővel – szükségesek ahhoz, hogy hatékonyabb hőszigetelést biztosítsunk. Bizonyos esetekben a varázslók, amelynek kezében csak üreges másolatok vannak, míg ebben az esetben jobb lenne teljesíteni, egyszerűen öntsük ezeket a hornyokat fagyasztott megoldásokkal, ami szintén növeli a fal erősségét.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Hidrofobizált

A német vállalat fejlesztői úgy vélték, hogy tisztességtelen lenne megfosztani a jó anyag fogyasztói fogyasztókat olyan helyzetben, ahol a partíciót telepíteni kell, például egy fürdőszobában vagy a konyhában. Különösen ilyen esetekben termékeik nedvességálló változata, amely a szokásos vakolat mellett specifikus hidrofób adalékanyagokat is tartalmaz. A gyártó kifejezetten az eladási tesztek elindítása előtt, amelynek köszönhetően kiderült – Az ilyen PGP-k még szabadtéri épületekhez is használhatók.

A nedvességálló lemezek teljes vonala ugyanúgy néz ki, mint a rendes, amely kényelmes az építéshez. Annak érdekében, hogy az eladók és a vásárlók vizuálisan megkülönböztessék, hogy melyik tűzhely rejlik előttük, a hidrofóbizált termékek szándékosan enyhén zöldesek, míg a szabványnak mindig tipikus gipsz színe van. A megnövekedett páratartalom elkerülhetetlenül egy adott megbízhatósági partíciót igényel, mivel a Knauf nedvességálló PGP csak teljes körű.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Összehasonlítás a “VOLMA” lemezekkel

Miért választják a fogyasztók Knauf-t, nem okoz kérdéseket – A német minőség az egész világ számára ismert, ebben az országban egyszerűen nem tudják, hogyan kell tennünk valamit, és mindig kövessék a saját termékeket, hogy szégyelljék. Egy másik dolog az, hogy a Németországban dolgozó munkavállalók fizetése meglehetősen magas, és a minőségre van szüksége.

Olcsóbb alternatíva, de ugyanakkor nem különösebben alacsonyabb az osztályban, az orosz vállalat termékei cselekedhetnek “Volma”.

Ez a “Volma”, amelyet az Orosz Föderáció PGP egyetlen intelligens gyártója alig tartanak – a versenytársak még nem állnak szorosan. Mindazonáltal a szakértők felismerik, hogy a német kályhák még jobbak, bár nem alapvető fontosságúak, és a választás egy hazai márka sok esetben csak a vágy, hogy pénzt takarítson meg.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Figyelembe véve a “VOLMA” termékek feltételes hátrányait, érdemes megjegyezni ezt A tartomány nem elég széles – ha a hossz és a szélesség a német termékekkel való szinten választható, akkor a vastagság standard – 8 cm, és nincs alternatíva, és valaki nem elég. Ha a Németországból származó PGP meghúzódik az a tény, hogy a vakolat nem szükséges, akkor a “Volm” lap meglehetősen durva, még az elülső oldalról is, és anélkül, hogy a vakolat tapéta nem szakít meg rajta. És ha igen, a PGP előnyei a telepítés sebességének formájában, a munka tisztaságának és az olcsóságnak a kérdések hívása.

Kompenzálja az orosz cég hiányosságait, úgy döntött, hogy az üvegszálat adja hozzá, ami a lemez tartósabbá teszi, de ez a medál fordított oldala van – vágja le a lemezanyagot.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Választott kritériumok

Eldönteni, hogy a puzzle lemezekből épüljön, először meg kell értenie, hogy elvben nem alkalmasak a csapágyfalak építésére – az ilyen célok elérése érdekében nem megfelelőek. Az összes előnyeivel ez az anyag nem rendelkezik ugyanazokkal az erősséggel, amely lehetővé teszi, hogy jelentősen betölti a fentiektől, és semmi sem nagyon nehéz az épített falon.

A Knauf-i puzzle-lemez megvásárlásával a fogyasztó megkapja a lehetőséget, hogy mentse a későbbi befejezést. Természetesen önmagában az ilyen PGP nem egészen esztétikus ahhoz, hogy ép-e sértetlen maradjon a belső térben, de legalább ne legyen vakolat – azonnal festeni vagy félkövér tapéta.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Ne feledje, hogy csak a német gyártó termékei elegendő a felület elegendőek, míg a versenytársak jelentősen rosszabbak.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Ha a hossz és szélesség függően választjuk a méret a jövőben fal, úgy, hogy a kevésbé haszontalan vágás lehet beszerezni, a vastagsága több, attól függ, hogy a célja a fal és a szeszély a fogadó. 8 cm vastag blokkokat általában a lakás belsejében használnak, és még az üreges oldatok is megengedettek. A 10 cm vastagságú puzzle-lemezek sokkal gyakrabban választottak a Weltering partíciókhoz, ahol a hangszigetelésnek a legmagasabb szinten kell lennie, ugyanezen okból általában teljes.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Technológia fektetése

A PGP felszerelése nem jelent különleges nehézséget, de szigorúan az utasítással összhangban kell elvégezni, ha azt szeretné, hogy a fal tartós és biztonságos legyen a háztartások számára. Ajánlások egyszerűek, de nem érdemes figyelmen kívül hagyni, ezért többet tartunk nekik.

Ne feledje, hogy a relatív törékenységét tekintve a puzzle lemezeket nem használják túl nagy méretű struktúrák építésére. A szakértők azt mutatják, hogy még a Knauf termékek esetében sem kell megtervezni a falakat, amelyek magassága több mint 3 méter, és a szélesség több mint 6. A lakásban egy kis átépítésre elegendőnek kell lennie egy margóval, de egy magánházban ismét gondolkodni kell arról, hogy a projekt meghaladja-e az engedélyt.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Mindez a padlón lévő helyszínek előkészítésével kezdődik, és a mennyezet, amely egy jövőbeli falhoz kapcsolódik. Mottónk ismét tisztítást és tisztítást takarít meg, mert itt hagyva, hogy a nedvesség, az olaj vagy a régi festék foltja, akkor kockáztathatja, hogy a fali backlash nehezen elérhető a rögzítéshez. Ha nem akarja a jövőben, a fal szó szerint a zárójelben lógott, elérje az alapítvány tökéletes tisztaságát.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Mielőtt bármit telepítene a padlóra és a mennyezetre, jelölje meg a jövőbeli tartók helyét. Ne lusta, hogy megduplázza az összes csípést, egy vízvezetékkel és szinten, mert bármilyen hiba egy füstfal, elrontott padló és mennyezet.

A lemezeket egyetlen designban gyűjtik össze, hornyok és címerek segítségével, de csak maguk is vannak – a padlón és a mennyezeten, természetesen nem fognak fúrni a hornyokat. Ennek megfelelően a padlóra való beállítás helyén, és a keskeny gerinceket kiemelkedő mennyezetet el kell távolítani, különben megzavarják. A gerinc eltávolításánál győződjön meg róla, hogy a födém széle a lehető leghamarabb lehet – ez attól függ, hogy az ízületeket és milyen mennyiségben kell elhelyeznie.

Különálló blokkok összekapcsolása, nem ellenőrizheti, hogy együtt jöttek-e, tökéletesen sík felületet alkotnak – a Knauf-hez, és világhírű márkájúnak számít, hogy termékei nem nyilvánvaló jambs. A telepítési folyamat során azonban egyszerűen szükség van az új blokk telepítésére, hogy ellenőrizze, hogy a tervezés a padlóhoz, mennyezethez, szomszédos falakhoz viszonyítva 90 fok. Jobb, ha most ellenőrizni kell, mint a redo.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Pontosan hogyan kell javítani a lemezeket a tőke okai attól függ, hogy mit fog tenni a felállított falon. A PGP Knauf legfontosabb előnye, hogy nem lehet elhelyezni. Ezért a rögzítés módja nyilvánvaló – ragasztásra kerülnek – a padlótól és a felső széltől a mennyezetig, ha kicsi, közelről hab. Ha a szoba teljesen meztelen, és a vakolat úgy néz ki, mint egy teljesen elkerülhetetlen eljárás, akkor bölcsebb, hogy olyan zárójeleket használjon, amelyek gyakran megbízhatóbbak. Azonban ebben az esetben is, az előregyártás kialakítás egyedi fragmensei közötti kapcsolat ragasztást biztosít, amelynek szerepe a FUGEN PUTTY szerepe.

Felhívjuk figyelmét, hogy a ragasztás két puzzle lemezek, szükséges, hogy hiányzik a ragasztó, hogy a ragasztó, és nem tüskék, különben fennáll a felvételi egész felületén a jövő fal. Bár a fagyasztott ragasztó (vagy gitt) sokkal kevesebbnek kell lennie, mint az idő, mint a téglák cementoldása, ezt az építési időt továbbra is meg kell adni, mielőtt a dokkoló varratok keletkeznek. A varrás mászás pontossága nem érinti közvetlenül, hogy további vakolatba kell-e részt venni a felületi szintezéshez. Ugyanakkor bizonyos típusú fejlécek, mint a dekoratív vakolat vagy tapéta dombornyomott textúrával, lehetővé teszi, hogy elrejtse a kis szabálytalanságokat.

Minden a Knauf puzzle lemezekről

Minden a Knauf puzzle lemezekről

A következő videóban azt mondják a puzzle lemezek telepítéséről.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása