Mindent a pite pite tortaról

Mindent a pite pite tortaról

Tudja meg mindent a pite pite-ről mind az építőkre, mind azokra, akik építéseket rendeltek. A finomságai egy reggeli rendszerrel rendelkeznek, vízszigeteléssel a ház körül. Különálló fontos téma – a sokoldalú eszköz.

Mindent a pite pite tortaról

Mi az?

A jelenet a ház körül található, a perem körül egy speciális design bár, amelynek áthatolhatatlan felületfelülete van. A fő cél – Az alapítvány és az épület magasabb részei a referenciaként. Ha a jelenet hiányzik vagy helytelenül (az optimális séma megszakad), a ház alapja folyamatosan megnedvesedik. Az ilyen körülmények között hosszú távú működéséről beszélnek, teljesen lehetetlen. Egy komoly bánat lesz a ház állandó eltömődése a csapadékkal és azzal a képtelenséggel, hogy nyugodtan mozogjon otthonában Nekotnaya-ban.

Mindent a pite pite tortaról

Mindent a pite pite tortaról

Mindent a pite pite tortaról

Az alapítvány előkészítése

Az ilyen munka sokkal könnyebb, mint amilyennek tűnhet. Indítsa el a szükséges védőszalag szélességének definíciójával. Végezze el a szélsőséges tetőfedő pontok merőleges vonalát a földre. Az észlelt referenciapontból legalább 50-60 cm van. Amikor a végső távolság meghatározása megtörtént, húzhatja a vezetéket, amely összeköti a földön.

Lehetetlen földmunka nélkül. Ezeket figyelembe veszik, de az egyetlen lehetséges lehetőség. Tipikus shant eszköz Távolítsa el a földet legalább 50 cm mélységig. Egy ilyen mélyedés alkalmas lemezek és poliuretán hab használata esetén.

Ha a kerámia töltési szünetét tervezik, a réteg 100 cm-re emelkedhet, különösen a hideg régiókban.

Mindent a pite pite tortaról

Mindent a pite pite tortaról

Membrán és vízelvezetés

Mivel a jelenetnek meg kell küzdenie a nedvességgel, elengedhetetlen ahhoz, hogy a vízszigetelésért felelős réteggel felszerelje. Az alsó formában hidraulika. Az innovatív fejlesztések ellenére az optimális opció az agyagkönyvjelző használatának tekinthető. Sok agyag nem szükséges – csak 10-15 cm-t kell használni, de kötelező traam segítségével. FONTOS: Ha a telek már bonyolult az agyagból és a LOAM-ból, egyszerűen kompakt és hozzáadhat semmit.

A hidraulikus összejövetelen szükségszerűen helyezze el a membránt. Leggyakrabban geotextilből készült. Rajta, 20 cm-es homok, amely kiegyenlített a házból származó dőlésszöggel. A homok eltávolítása 2 vagy 3 részből áll a terület körül.

Ha van szükség (amely a projektben van feltüntetve), a homokos szint vízvevőkkel és viharos eszközökkel van felszerelve.

Mindent a pite pite tortaról

Kiváló minőségű geomembránok:

 • legalább 50 évig is nagyon kemény körülmények között szolgálnak;

 • Az istálló tolerál a vízzel való érintkezést;

 • tökéletesen védett a gyökér csírázástól;

 • nagyon egyszerű;

 • önmagában telepíthető;

 • olcsó költségek;

 • Alkalmas szétszerelésre és újrafelhasználásra.

Mindent a pite pite tortaról

Mindent a pite pite tortaról

Ezután jön a szigetelés ideje. Ha ferde hőpajzsokat helyeznek el, akkor rendkívül sík alapnak kell lennie. A hajlítások nagyon egyszerűek: Távolítsa el az anyagot és az alvó homokot. Előnyösen két vékonyabb lapot, és nem egy vastag számítás. Az építők régóta kiderült, hogy ez a technika segít a sokkal jobb védelmet biztosítani a hőveszteség ellen.

A vízelvezetés hatékonyan kell távolítania a vizet. Minden ember ezt a tervezést megteheti. Megjelenik a vízelvezetés szükségessége:

 • a talaj agyagterületén;

 • vizes élőhelyeken;

 • magas szintű talajvizekkel;

 • amikor az Alapítvány talpát helyezi el a Föld jelölési pontja alatt;

 • alföldön.

Mindent a pite pite tortaról

Mindent a pite pite tortaról

Védőréteg

A technológia szerint konkrét esztrich formátumban készült. Az egész kerület mentén fából készült zsaluzat. Ideális esetben a 150×50 táblákból kell lennie. A beton tömegét a töltés után kell igazítani. Nem szabad elfelejtenünk a kompenzációs varratokról, amelyeket 2,5 cm vastagságú szegélyezett fűrészárutól kapunk.

Érdemes megfontolni ezt a konkrétat, annak ellenére, hogy meg kell védenie. A keverék gyártásának időpontjában már hidrofóbizátorok bevezetése szükséges. A keverék elhelyezése és a felületre történő beállítása után speciális impregnálókat alkalmaznak a felületre. 4 különböző funkcióval rendelkezhetnek:

 • Univerzális védelem;

 • a por megszüntetése (a gyakran látogatott helyek szempontjából);

 • keményedés (behatolás egy kőbe maximum 0,4-0,5 cm-rel);

 • Dekoráció (különböző színű keverékek, hatékonyabb, mint a festék tömeges változata).

Mindent a pite pite tortaról

Mindent a pite pite tortaról

A száraz védelem meglehetősen egyszerű, és nem igényel széles körű költségeket. A cement és a homok keverékét kell előkészítenie az 1-2 arányban. A réteg vastagsága a nedves betonon a réteg szitán keresztül 0,2-0,3 cm-re kell lennie. Ez a réteg egyenletesen dörzsölnie kell. A reggelit még mindig hidrofób gyógyszerrel kezelik.

Az összes kezelés után lehetővé kell tenni azt, hogy megnyerte a 4 vagy 5 napot.

Mindent a pite pite tortaról

Mindent a pite pite tortaról

A célréteg eszköze

Ez a végső szint is nagyon fontos. Általában tisztán dekoratív jelentéssel bír – de ez nem jelenti azt, hogy a megfelelő formátum nem fontos. Leggyakrabban a külső héj egy burkolólapból vagy más burkolólapokból áll. Az alapítványtól kívül, a legjobb módja annak, hogy “magunktól”. Az ilyen megközelítés lehetővé teszi a hordozó integritásának problémáinak kiküszöbölését.

Minden csempe meredik fel szigorúan meghatározott helyekre. Lehetőség van olyan gumi vagy fából készült kalapácsra. Megverte a blokkokat, nem kívánatos, hogy egy deszkát tegye fel. A túlzott vetőmag burkoló léceket egy keverék korrigálja. Telepítenie kell az utóbbit:

 • Vágott csempe;

 • ülőblokkok;

 • határ.

Teljes munka szükséges a varratoknak. Ehhez ugyanazt a kompozíciót használja, mint a bevonás. Nem is megváltoztathatja az arányokat. A csattagos keverék egy seprűvel igazodik, hogy a háta szivárogjon a csempékbe. A vízzel való öntözés cementet ad a keményítéshez, és a jelenet kialakulása.

Mindent a pite pite tortaról

Mindent a pite pite tortaról

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása