Mit használhat a törmelék helyett?

Minden építész és javítómen fontos tudni, hogy mit használjon a törmelék helyett. Győződjön meg róla, hogy foglalkozik a törött törmelék és agyag használatával. Egy másik nagyon releváns téma – Hogyan cserélje ki a betonba, és lehet, hogy egy téglát használjon az alapítvány konkrét megoldására.

Törött pala alkalmazása

Ez a törött vagy fogmosó anyag a zúzott kő helyett bármely márka betonban használható. Igen, a pala gyakorlatilag beton összetételben. Az egyetlen különbség az, hogy a homokot az azbeszt fibesztisével helyettesítik.

Ez az azbeszt, és komoly problémákkal jár. Igen, az oldatban és a befejező anyagok rétegében, nem érintkezik az emberekkel, teljesen inaktív kémiailag. Az azbesztszálak azonban könnyen bolyhosak és bejuthatnak a légzőrendszerbe. És ott provokál súlyos rákos változások, valamint a különböző szervek.

Ezért, ha a pala zúzásnak kell használnia Egyéni védelem és vízfüggönyök. Ez is kívánatos, mielőtt az építőanyagot vízbe zúzná. Ez jelentősen csökkenti a porkibocsátás intenzitását.

Kavicsot használ

Az ipari termelésben főként gránit zúzott kő. Kiváló teljesítményt és más fontos jellemzőkkel rendelkezik. A kavics nem használható a felelős konkrét termékek és öntvények gyártásához. Ez azonban sikeresen alkalmazható az alacsony emelkedésű épületek alapjainak javítására. Csak figyelembe kell venni a mérnökök, építészek ajánlásait.

Mit tudsz cserélni a zúzott?

Néhány esetben jó ötlet lehet egy téglát (vagy inkább törött téglákat) használni. Kiváló csere lesz a drágább építőanyagok számára. Küzdelem alkalmazása:

 • Betonoldat (keverékek);
 • Főzéshez párna az építőipari kapcsolatok alatt;
 • A járdák és az utcai díszítéskor kerti pályák;
 • díszes megoldásként a területek tervezésében;
 • Mozgóképek céljából (elaludni és sima réteggel nem csomagolva).

Zúzott tégla helyettesíti a zúzott kőzetet a betonhabarcs különböző arányokban.

  A beton nagyon erős, tolerálja az erős terhelést és a magas hőmérsékletet. Az alapítvány biztonságosan használható. Ami fontos, a repedések megjelenése, amelyek bármilyen konstrukcióban kellemetlen következménynek tűnnek. Ami az agyag használatát illeti, ez teljesen lehetséges, például a mennyezetre, de nem mindenhol.

  Olvasson tovább  Hogyan kell mosni a szarufákat a megfelelő szög alatt?

  A ceramzitobetont gyakran használják az egyéni konstrukcióban. A kis termikus vezetőképesség kiváló lehetőséget kínál a jumperek, válaszfalak rendezésekor. A padlóburkolat esztrichjében is megengedett. Azonban a clamziton alapuló beton viszonylag kis terhelést hordozhat. Ezenkívül nem fog megbirkózni a víz expozícióval, amely erősen szűkíti az agyag alkalmazási körét, mint a kőműves keverék töltése PGS-ben.

  De a kisebb gazdasági és országszerkezetek meglehetősen indokoltak egy ilyen összetételből. Az agyag töltőanyagként történő használata nem igényel komplex technológiai felszerelést. A csökkentett részvény lehetővé teszi, hogy ilyen blokkokat is alkalmazzon még a gyenge teherbírású talajokon is.

  Fontos: A Ceramzit elfogadhatatlan, mint egy lenyelős alapítvány töltőanyagként. Még jobb, ha klasszikus törmeléket használunk, és az ár teljesen indokolt.

  A zúzott kő helyettesíthető salak kohászati ​​termeléssel. Ezt az anyagot néhány évszázaddal ezelőtt használták fel alapítványok, házak és útburkolatok rendezésére. Ma a legfejlettebb országokban is megtalálja a legfejlettebb országokban, mint egy kiváló gyakorlati döntés. Számos vizsgálat azonban azt mutatta, hogy ez az anyag hozzájárulhat a mérgező anyagokkal való fertőzéshez.

  Kritikusan fontos kiválasztani a kő megfelelő nézetét, hogy garantálja a saját biztonságát, és ne károsítsa a természetet.

  Ami a kavicsokat illeti, szinte teljes mértékben megfelel a kiváló minőségű zúzott paramétereknek. Azonban a riasztás a simasége miatt nem elég tartós az aszfalt vagy cement padlóburkolat. Ő elkerülhetetlenül szeretni és őszni. De mint egy beton kavicsok kitöltése jól illeszkedik. Ráadásul még megbízhatóbb, mint a lime zúzott kő.

  Néha egy kavicsot használnak a talaj javításában (nem aszfaltozott!) Utak. A nyitás homokcseréjéval használható. De a zúzott kő csak részben cserélhető. A szétválasztási tömeg fő feladata a terheléseloszlás egységességének növelése és a késztermék optimális térfogatának fenntartása. Mivel a szűrés nagyobb a részecskék sokszínűségével rendelkezik, mint a homok, javítja a belső tengelykapcsoló minőségét a cementben

  Ő is több előnye van:

  • Kis szemek kémiai reakciói cementgel, azzal jellemezve, hogy oldhatatlan vegyületek képződnek;
  • nehezebb és sűrű beton készítése;
  • Növelje a keverék erősségét.
  Olvasson tovább  Mi a pincerek a párnákba néznek, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

  Vissza az Oroszország számos régiójában (beleértve az urálokat is), a szűrés észrevehetően olcsóbb, mint a homok. Javasoljuk, hogy a magmás eredetű tartós anyagot használjon. Az optimális fajta, amely főként 1,5-4 mm-es részecskeméretből áll. Meg kell adnia a radioaktív sugárzást. Általában akár 370 bc / 1 kg maximum.

  De fontos megjegyezni, hogy konkrétan vagy aszfaltban kategorikusan kivetik:

  • faipari;
  • üveg;
  • bármilyen szemét és háztartási hulladék, még a keménység és a tartósság jellemezésével is.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: