Mit keresnek a kanapé ágyak és hogyan kell kezelni őket?

A kanapéágyak közös háziasított kártevők, amelyeket gyakran meleg és hangulatos kárpitozott bútorokban látnak. Sok bajba kerülnek egy személyt, így megjegyezve ezeket a rovarokat a lakásukban vagy a házban, azonnal meg kell szabadulnod őket.

Leírás

A blugok apró paraziták, amelyek az emberi vérre táplálkoznak. Külsőleg úgy néz ki, mint a szokásos kisebb hibák. Sok rovar hasonlít a csótányokra. Ugyanakkor a hibáknak szélesebb teste és kisebb méretei vannak. A rovar test hossza eléri a 7-8 mm-t. Ez egy bőrös, mancsokból és egy kis fejből áll. Az éhes egyéneknek lapos alakja és átlátszó színezése van. Hajtogatott növekedés a méretben, és megváltoztathatja színét a gazdag sötétbarna. Ezért a felnőtt bedbugs nehéz észrevenni a bőr kanapékon.

A szárnyaknak nincsenek kis rovarok. A hibák gyorsan futnak. Bár kevesebb sebességük van, mint a csótányok. Az ilyen rovarokat a kanapé összes laza krémjein és ízületeiben keresik. Mindössze egy meleg hely és a közelben lévő áramforrás. Megfelelő körülmények között, nagyon gyorsan megszorulnak. Életük átlagos időtartama 14-19 hónap.

A jelenléből?

Figyelembe véve ezeket a rovarokat, sok ember meglepődik, ahonnan származnak. A kanapé ágyak különböző módon csökkenhetnek.

 • Bútorokkal együtt. Rendszerint ezek a rovarok régi kanapékban élnek. De néha új bútorokkal fertőzhetők. Ritkán történik. De annak érdekében, hogy megvédje magukat, még mindig gondosan meg kell vizsgálnia a bútorokat, mielőtt megvásárolná.
 • Szomszédoktól. Bizonyos esetekben a hibák behatolnak a szobába a következő lakásból. Ez általában az egészségügyi feldolgozás után történik, vagy ha a loppopuláció annyira megnőtt, hogy szükségük van egy új élelmiszerforrásra.
 • Az emberekkel együtt. Néha a bedbugs a vendégeket hozza. Ezenkívül utazási vagy üzleti utazásokból származhatnak velük. Ez akkor történik, ha egy személy hátrányos helyzetű egészségügyi helyzetben tartózkodik. Ebben a kiviteli alakban a paraziták egy bőröndbe vagy táskába esnek, és feltérképezik, amikor kicsomagolják.
 • Háziállat. A háziállatok alkoholfogyasztók is elvégezhetnek. Különösen, ha sok időt töltenek az utcán.

A hibák is megjelenhetnek abban, hogy a tisztaságot megfigyeljük.

A megjelenés jelei

A SOFA BEDBUGS érzékelése nem könnyű. Az a tény, hogy délután nem mutatnak tevékenységeket. De amikor a hibák száma nő, sokkal könnyebb észrevenni őket. Ez megtörténhet, összpontosítva a következő jelekre.

 • Harapás. Blugok – Ezek a vérzókorok rovarok. Az ember hajlamosak harapni egy álomban. A rovarok harapása fájdalommentes. Azonban egy ideig, a duzzanat és a vörösség a helyén. Az elágazó helyet folyamatosan ihlette. Ha sok hiba van, támadnak csoportokat. Megjegyzés A testükön való harapja könnyű, mivel elsősorban a “pályák”. Általában a rovarok inkább a nyak, a hátsó, a has és a lábak harapása. Az áldozat személyei ezek a rovarok ritkák.
 • Vérfoltok. Értesítheti őket ágyneműn vagy pizsamában. Úgy tűnik, hogy egy személy véletlenül elhelyezi a hibákat egy álomban, vagy a rovar fáj a bőrt.
 • Allergia. Ha egy személy érzékeny a külső ingerekre, allergiás lehet a bedbugokhoz. A fő jelek – a bőr szélessége, duzzanat és hólyagok. A súlyos allergiák eredménye anafilaxiás sokk lehet.
 • A rovarok hatalmainak nyomai. Általában határozza meg a házban lévő hibák jelenlétét egy szokatlan héj jelenlétében a szobában. Így a kagylók úgy néznek ki, hogy mely lárva bedbugok lemerülnek a moltálás során. A tisztításkor is könnyű észlelni a rovarok ürülékét. Ezek a kis golyók, amelyek hasonlítanak a mákszemcsékre, általában a kanapé mellett helyezkednek el. Lehetőség van a rovarok által lefektetett tojások észlelésére. De sokkal bonyolultabb, hogy megcsinálja, mert kicsi, szinte átlátszó, és emlékeztetett a megjelenésükre.
 • Csúnya szaga. Észlelje a bedbugokat, és vegye figyelembe a Fényes kellemetlen szagot a bútorokból. Ő hasonlít a bukott anyák vagy bogyók illatára.

A hibák megjelenésének legalább egyikének egyike, hogy szétszerelje a kanapét, és gondosan megvizsgálja az összes részét. Ez segít megtalálni a rovarok főbb élőhelyeit, és megérteni, milyen nagy a probléma, és mit kell tennie.

Mit kell használni a hibák ellen?

A Bedbugs jelenlétének jelei a szobában, azonnal el kell kezdeni a helyiség feldolgozását. Először is meg kell vizsgálnia a kanapét. El kell távolítani a falról, és távolítsa el az ágyneműt. Ezután folytathatja a bútorok, párnák és varratok hátoldalának ellenőrzését. A fertőzött helyeket vegyszerekkel vagy kézzel készített megoldásokkal kell kezelni.

Vegyszerek

Leggyakrabban vegyszereket használnak a kárpitozott bútorok kezelésére. A fő plusz, hogy az ilyen termékek hosszú ideig a feldolgozás után érvényesek. Így a bogarak a szobába nem kerülnek vissza. A bútorfeldolgozáshoz a bizonyított előkészületek kívánatosak.

 • “Összesen”. Az eszköz több mint 50 típusú rovarot, beleértve a bedbugokat is elpusztíthatja. A terméket a kárpitozott bútorok kezelésére, valamint a mellette lévő hely kezelésére használják. Megszabaduljon a hibáktól, ha ez az alap lehet 2-3 óra. Nem veszélyes az emberek és az állatok számára. Az egyszobás lakás feldolgozásához szüksége lesz egy kis üveg a gyógyszerre.
 • “Medilis”. Ez a permet a lehető leggyorsabban megöli a bedbugokat anélkül, hogy nem hagyja el a foltokat és kellemetlen szagot. A klaszterek feldolgozására és a bedbugok mozgására szolgál. Spray Ez a termék nemcsak a kanapé, hanem a falakon vagy a lábazatok mentén is szükség van. A szőnyeghez is érdemes használni a permetet. De az ágynemű nem érdemes permetezni. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyorsan működik. Már 30 perccel a használat után, a rovarok haldoklik.
 • “MIGRIGRICS”. Az olcsó eszköz tökéletesen segít a klaszterek és a tetvek elleni küzdelemben. Ezt a terméket nagyon gazdaságosan fogyasztják, így hasznos lehet használni. Plusz anyagok és a használat után azonnal cselekszenek. Már 5-7 perccel a hibák feldolgozása után.
 • “BiOProtector”. A gyógyszernek nincs kellemetlen szagja, és nem sérti sem az embereket, sem az állat háziállatokat. Ezért gyakran használják az olyan helyiségek kezelésére, ahol a hibák kezdődtek.
 • “Harc”. A permet kényelmes használni, és segít gyorsan megszabadulni a kanapé parazitáktól. A termék mínusz magas ár és éles szaga. De ha rövid idő alatt egy kis területet kell kezelned, ez az eszköz tökéletes.
 • “Fufanon”. Ez azt jelenti, hogy a rovarok ellen biztonságosak az emberek számára, és hosszú maradék cselekvéssel rendelkeznek. Ez az, hogy nemcsak a rovarok megölését, hanem a helyiségeket legalább hat hónapig meg kell védenie az új támadásukból. Az inszekticid is jó, mert a kis részecskéi még a nehezen elérhető helyeken is eleshetnek, és teljesen elpusztítják a rovar fészket.
 • “Raptor”. Ez a permet lehetővé teszi, hogy gyorsan és a legalacsonyabb költséggel távolítsa el a bedbugokat. A termék erős szaga van, így a szoba feldolgozása után mindig nyitni kell az ablakokat. De a szellőzés nem sok időt vesz igénybe. Annak érdekében, hogy egy kellemetlen szag, hogy víz, ez fél óra. A bedbugok mellett a spray is elpusztítja a csótányokat, hangyákat és bolhákat. De azt kell szem előtt kell tartani, hogy ez az eszköz nem fog segíteni a nagy kolónia kezelésében. Ezért érdemes használni csak kis mennyiségű bedbugokat vezetni.
 • “Carbofos”. A gyógyszer segít a felmerülő egyének megbénításában, és elpusztítja a hibás tojásokat. Használatának hatása néhány hónapig tart. Ezt a canziókban, emulzió formájában, vagy por formájában lévő csomagok formájában értékesítik. Mindkét lehetőség nagyszerű a klaszterek elleni küzdelemhez. De a termék kiválasztása, érdemes emlékezni arra, hogy teljesen nem alkalmas allergiára.

Ha sok rovar van, néhány napig kell lovagolni egymás után, feldolgozza az összes élőhelyét.

Érdemes emlékezni arra is, hogy a hibák, mint a csótányok, alkalmazkodhatnak a különböző vegyi anyagokhoz. Ezért, ha a kiválasztott termék nem segít megbirkózni a parazitákkal, akkor cserélnie kell egy másikval. Talán hatékonyabb lesz.

Népi jogorvoslatok

Megszabadulhat a kanapé ágyaktól és népi módszerektől.

 • Ecet. Ez az egyik legbiztonságosabb terméke, amelyet a klaszterek elleni küzdelemben használnak. Megijesztette a hibákat az éles szagával. Ezenkívül, ha az ecetsav a rovar testére esik, égési sérülést okoz, ami halálához vezet. Az ecet feldolgozása után a rovarok nem tűnnek elég hosszú ideig az előző területen.
 • Kerozin. Nos segít a rovarok elleni küzdelemben és a turpentar és a kerozin alapján készült megoldásban. Forró vízzel készül. Mindezeket az összetevőket összekeverjük egymással, és a bútor felületére alkalmazzák. A termék hátránya az erős kellemetlen szag. Ezenkívül a megoldás elhagyja a kanapé nyomok felületét. Állítsa vissza a bútorok megjelenését az eszköz feldolgozása után már nem lehetséges.
 • Hidrogén-peroxid. A felületkezeléshez hidrogénatom, alkohol és só alapján készült oldatot is használhat. Használja a nyílások és varratok feldolgozására a kanapén. Hatékonyan működik.
 • Sagebrush. Ez a felhőkön fertőzött legbiztonságosabb felületi feldolgozási módszerek. Friss gyógynövényekből sörfedve, amelyet később a kanapé permetezésére használnak. Ezenkívül a bútorok feldolgozása után a felszínén a Frespwood friss leveleit is lebomlik. A féregfenyő mellett gyógynövényeket használnak, mint például a pirhem vagy a menta. Ők is különböznek telített aroma és aktívan megijesztenek bedbugok.

Más módon megszabadulhat a rovaroktól. Tehát például erre a célra használhatja a szokásos porszívót. Őket betakarítják és élnek az ágyak és a tojásuk. Plusz ez a módszer, hogy a rovarokkal együtt, lehetséges a szemetet a kanapén és mellette. Ennek a módszernek a mínusz az, hogy így lehetetlen azonnal megszabadulni az egész kolóniától. Ezért a rovarok többi részével más módszerekkel kell harcolniuk. A felhők elleni küzdelemhez is használható a termofen vagy gőzfejlesztő. Ferry vagy forró levegő kell kezelni a hajtások és varratok, amelyekben a hibák bujkálnak. A hőfeldolgozás lehetővé teszi, hogy megsemmisítheti a tojásaik hibáit és falazatát.

Ha lehetséges, a kanapé csatlakoztatását el kell távolítani és magas hőmérsékletű üzemmódba csomagolni. A forró víz rovarok haldoklik. Ezenkívül a hidegtől félnek. Így maga a kárpitozás vagy a kanapé fagy érhető el. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megszabaduljanak a bedbugok otthonról. Abban az esetben, ha önmagával nem lehet megbirkózni a rovarokkal, érdemes megrendelni a szétválasztást egy különleges szolgálatban. A szakemberek határozottan ezeket a kanapé parazitákat rövid idő alatt hozják.

De mielőtt egy olyan céget választanánk, amely rovarokkal foglalkozik, akkor annyi információt kell tanulnia, amennyit csak lehet.

Feldolgozási szabályok

Folyamat a kanapé, amelyben a hibák elkezdődtek, gondosan szükséged van. Először is, gondoskodnia kell a védelemről. Használjon légzőkészüléket vagy sűrű géz kötést, gumi kesztyűt, valamint különleges szemüveget. Ebben az esetben mindkét szem és légzőrendszer védett. A kanapé feldolgozása nagyon óvatos. Mivel a hibák nagyon kis méretűek, nem hagyhatja ki a kis részeket is. Különös figyelmet kell fordítani olyan helyekre, ahol rovar fészket fedeztek fel. A hibákhoz nem költöznek a szomszédokba vagy egy másik szobába, nemcsak a kanapé, hanem az ajtók, valamint a szellőztető rácsok is ajánlottak.

A rovarok eltávolítása az otthonodból teljesen, érdemes összegyűjteni és csomagolni az összes textíliát, beleértve az ágyneműt, a függönyöket és az asztalterítőket. Azok a dolgok, amelyeket nem lehet mosni, kezelhetők hibákkal szemben, vagy fagynak. Az összes textíliát nagyon óvatosan kell eltávolítania, mert a felszínén lehet rovaros tojás. A dolgok és elemek feldolgozása után ajánlott megnyitni az összes ablakot a lakásban, és hagyja el több órán át. Ez idő alatt a szoba jól szellőztethető. A hazatérés után az összes edényt át kell mozgatni, és törölje a rendelkezésre álló felületeket. Erre a célra hagyományos szóda megoldást használhat. További hatásra kell hagyni a padlók és a lábazat mosását 2-3 napig. A kanapé nem ajánlott megérinteni a következő napokban.

Annak érdekében, hogy megakadályozzák a bedbugok új kolóniájának megjelenését otthonában, érdemes maradni bizonyos óvintézkedésekkel.

 • Utazás után gondosan meg kell vizsgálnia a dolgokat. Szükség esetén a legjobb, ha azonnal átmegyek száraz tisztításra. A felhőkön fertőzött dolgok kezelésére elektromos autót is használhat. Képes elpusztítani a rovarokat és a felnőtt magánszemélyeket.
 • A rovarok nem kerülnek elszámolásra, azokat az első javításra kell megszüntetni.
 • A házban rendszeresen nedves tisztítást kell készítenie. A szobában nem lehet extra szemetet és olyan szabályokat, amelyek nem használják a mindennapi életben.

A bútorok hibái károsíthatják az emberi egészséget. Ezért az élőhelyük után azonnal megszabadulni őket.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: