Népi jogorvoslatok a mig

A vérbeállítási rovarok elleni védelem a természetben és otthonban nemcsak kémiai repellensek használatával végezhető el. A népi gyógymódok nem kevésbé hatékonyak, de sokkal biztonságosabbak az emberekre és a környezetre. A rendelkezésre álló receptek részletes áttekintése segít megérteni, hogyan lehet a legjobb védelmet a saját kezével, sok erőfeszítés és költségek nélkül.

Érvek és ellenérvek

Annak ellenére, hogy rengeteg a boltokban a boltokban, a népi jogorvoslatok a Midges – erdő vagy otthonos vérhely-börtön – még mindig releváns. Ennek oka az a nyilvánvaló előnyök, hogy rendelkeznek. A kézzel készített eszközök nyilvánvaló előnyei vannak.

 1. Elérhetőség. Az ilyen reprodukciók összetevői lehetnek a tűz vagy a növénylé. Nem kell sok pénzt költeni a drága vegyszerek számára, amelyek szintén nem mindig hatékonyak.
 2. Alacsony toxicitás. A népi jogorvoslatok használata a déli elleni küzdelemben nem károsítja a környezetet. Számos recept lehetővé teszi a megfelelő védelmet még allergiás, csecsemők, bőr bőrgyulladás esetén is.
 3. Egyetemességi alkalmazás. A legtöbb ilyen recept sikeresen működik otthon és a szabadban. A természetes és természetes repékek használata Nem kell csatlakozni a villamos energiához, mint a fúgók esetében.
 4. Az egyszerűség és a tárolás kényelme. A népi jogorvoslatok összetevői megtalálhatók az otthoni elsősegély-készletben. A kész kész készítmények tárolása általában szobahőmérsékleten is lehetséges.
 5. Nincs túladagolás kockázatok. A legtöbb készpénz olyan gyakran alkalmazható, amennyire szükséges.

A népi jogorvoslatok felhasználása a középiskolákból is nyilvánvaló. Nem ölnek meg a rovarokat, de csak megijesztik őket.

Ezenkívül elegendő az ilyen alapok időtartama.

A legjobb eszköz a bőrre való alkalmazásra

Az első dolog, hogy megijesztsük a vérszívó rovarokat, beleértve a midges, az eszközök alkalmazása. Ezek saját kezével készíthetők, spray, krém, balzsam vagy krém formájában. Az ilyen készítmények fő célja az ember természetes szaga elfedése. A fizikai aktivitás pillanataiban fokozódnak, melyek és szúnyogok vonzása, vakító. Illóolaj – a legegyszerűbb természetes rovarriasztó, megment egy embert az ilyen támadások, így észrevétlen a gnúk.

A test nyitott részeihez való alkalmazásra az erős és éles szagú anyagok a legjobban megfelelnek. Az illóolajok között ezek a követelmények teljes mértékben megfelelnek:

 • rózsaszín;
 • citrus (citrom, lime, grapefruit);
 • kakukkfű;
 • bazilika;
 • rozmaring;
 • ánizs;
 • boróka;
 • cédrus.

Más ízek jól kezelik ezt a feladatot. A szegfű és a geránium, a teafa és a vanília könnyebben élesíthető és fűszeres szagok. A parfümökhöz végezhetők, parfümökkel kombinálhatók, amikor a harapós rovarok elleni napi küzdelemben használják. Természetes összetevők nem használható tiszta formában, – adják hozzá testápolók, krémek, alap, növényi vagy állati zsír bázisok, oldjuk fel alkoholban, hogy porlasztva taszító.

A gyermekek számára ugyanazt a küzdelmet használja, de figyelembe véve valamilyen korhatár korlátozást. Hát segít a rovarrohamok ellen a 12 hónapos természetes olajok előtti csecsemők ellen:

 • kamilla;
 • levendula;
 • rózsák;
 • narancs és más citrus
 • Sandala;
 • Kukorica.

Ezek az összetevők keverhetők vagy használhatók tiszta formában. Az idősebb gyermekek is illeszkednek a menta és az eukaliptuszolaj is. A bőrre alkalmazott adagolás közvetlenül az életkorhoz kapcsolódik. Az 1 év alatti gyermekek nem engedélyezettek, legfeljebb 1 csepp illóolaj, legfeljebb 5 év, ez a mennyiség megduplázódik, majd a felnőtteknél használt térfogat 1/2 részét használják. Szintén természetes repéket lehet alkalmazni ruhák és cipő baba, babakocsija.

Meneküljenek a Gnus inváziójáról az erdőben, az olajok egyedül alig sikerülnek. A rovarok bősége csökkenti az összes erőfeszítést.

De a városban, a strandon vagy a parkban, a természetes repékek valódi üdvösség lehetnek.

Hogyan védjük a lakást és a házat?

A kislövészeti rovarok és egyéb formái teljesen elviselhetetlenek lehetnek az élet otthonában. A gyerekek és a felnőttek a harapásuktól szenvednek. Néha a rovarok csak a konyhában jelennek meg. Ebben az esetben a sekély vagy fekete mészek elleni védelem nemcsak az emberekre, hanem az élelmiszerekre is szükség lesz. Távolítsa el a kártevőt a lakóövezetben, segíti a fűszereket.

 1. Szegfű. A MUTGES felkiáltásához 50 g száraz rügyek és 400 ml vízen alapuló dection-t kell előkészítenie. A tűzhelyen főzünk, kereső kártevők. A felépítőkre nyitott felvételek elhagyhatják a lakást. Egy magánházban is egyszerűen beállíthatja a száraz szegfűszűnt, vagy melegen melegíti a rügyeket egy serpenyőben, amely levegő ízesítésként használja őket.
 2. Lavr. A növény leveleinek erős lecsüggedése alkalmas az ablakkeretek, ablakpárkányok, ajtók, egyéb tárgyak alkalmazására. Egy erős aroma megijeszti a csalán kárt.
 3. Vanília. A por anyag alapján – természetes vagy mesterséges – Készítsen haza ízeket. Az ilyen komponens által tervezett víz nem túl mély tálakba önthető, majd helyezze a konyhát, vagy az ablakpárkányon a szobában.

Gyakran, mint a ház reptéra, nyírfa. Ez csak az erős kellemetlen illata nehezen hívható a lakáshoz. Ezenkívül cserélje ki a fumigátor házát, lehet egy aroma egység, amelyet olajokkal kombinálnak. Egy ilyen eszköz tálat tele van vízzel, 3-4 csepp további összetevőt adunk hozzá, melegítjük.

A legjobb választás a szegfű, a ciprus, a cédrus, a menta és a levendula olajja.

A leghatékonyabb lehetőségek a természetben

Maradjon a friss levegőben, könnyen tönkreteszi a midge-t. A kiránduláson és egy pikniken, az országban és az udvaron a saját otthonában, a kockázatok, hogy szembenézzen a vérbőr rovarok nagyon nagy. Az utcán, nem szabad elhanyagolni az alapok és védelmi intézkedések teljes összetételét. Különböző módszerek kombinálása, megszabadulhat a bosszantó kártevőktől néhány óráig, elkerülve a fájdalmas harapások megjelenését a testen.

Általában a Midges félnek az éles és erős szaga. Ha nincsenek illóolajok, akkor megfelelő helyettesítést talál közvetlenül a természetben. Elég figyelmet kell fordítania olyan növényekre és anyagokra, amelyek képesek a kártevők alátámasztására a természetes élőhelyükben. Valami füst a tűzből, szagú rovarok, lucfenyő vagy fenyő tűk.

A megfelelő használatukról érdemes egy kicsit többet mondani.

Hangyasav

Ez a természetes inszekticid jól ismert turisták, halászok és vadászok. Gyűjtse össze a hangyasavat az erdőben csak elég. Ehhez meg kell találnod a hasznos rovarok élőhelyét. Általában az anthills a jól megvilágított helyeken, a napkollektorokban, a fák között található rogs. Egy hangya halomat találtam, ez így kell cselekednie:

 • Az anyag vágása (zsebkendő, gézdarab, törölköző) heveder;
 • gondoskodjon az anthill tetején, szépen terjedjen;
 • Várjon 15-30 percet;
 • Távolítsa el az anyagot egy anthillből, rázza meg a rovarokat.

A savas szövet darab használható repellensként. A test nyitott területein dörzsöli a bőrt. Ön is megvásárolhatja az alkohol kialakításának orvosi megoldását egy gyógyszertárban. Általában a dörzsöléshez használjuk.

De ez a készítmény tökéletes és elriasztja a vérszívó rovarok szabadban, védelem egy sátor vagy napellenző létrehozásakor erdei táborban.

Szagolja a rovarokat

Ha van ideje felkészülni, megragadhatja veled a rusztikus séta, pihenés természetes repellensek. Azok a szagok, amelyek nem tolerálják a maggákat, jól ismertek. Ezek közé tartoznak a nyírfa kátrány – áztathatják egy darab gézben, használva sátorfilmként, más elemekre vonatkoznak. A bőrön ez az anyag nem ajánlott tiszta formában – kémiai égési sérülések lehetségesek -.

Camphor – egy másik illat, amely rovari rovarok. Vér-öngyilkossági paraziták – szúnyogok, midges – könnyedén megijeszteni az olaj vagy az alkohol illatát. Ezek a készítmények dörzsöljük a bőrt, a szóró ruhát, a spray sátor sátor sátor splashes. A kámforat üres ónba helyezheti, majd felmelegedhet a tűzre.

A kiadott szag több méter távolságra megijeszti a kártevőket.

A citrom fele, a csillagok halmozott benne – egy kitűnő repék, amely képes védeni a sátrat az egész éjszaka. Elég ahhoz, hogy ezt az improvizált védelmet az ágy közelében helyezze el. Ez azt jelenti, hogy otthon használható – az alvó gyermekek területén, terhes nők, akik ellenjavallt kémiai rovarirtók.

A szép természetes reptér a szokásos növények szokásos levelei tekinthető. Csak a Rowan ágot vagy cseresznyét lehet vágni. A friss leveleket tenyéren dörzsöljük, majd a kagymat az arc és a test nyitott területein kapott bőr.

Máglya és füst

Még a nyílt tűz szokásos forrása is létrehozhat egy füst mellényt, amely zavarja a Midge és a szúnyog támadását. A tüzet hígítják, és a túrák, valamint a parkolóban, egy éjszakán át, és a piknikekkel. További komponensek, amelyek rendszeresen a tűzbe kerülnek, segíthetnek sokkal észrevehetőbb hatás elérésében. Friss vagy enyhén szárított kamilla, féregfúvókák és anyák csípései olyan természetes rovarirtóként működhetnek. A tűzben is eldobhatja a tavalyi nádat, de csak akkor, ha a kandalló 5-6 méterre található a tábortól – a füst elég intenzíven kiemelhető.

Az egész éjjel támogatott tűz jó alternatívája lesz a helyi védelmi eszközök használata a MIgetges ellen. Ebben a kapacitásban a gomba-blutovik manifesztálja magát, különösen a régi, aktív, szétszórt viták. Meg kell vágni, lovagolni egy hosszú rúd, amely a sátrak mellett a földön megragadható. A gomba testét leállítja, akkor a füst, mint egy flueball.

Friss tűk és kúpok

A cédrusban, a fenyőben, a lucfenyőanyagok lehetnek gyönyörű természetes reptér. Ezek felhasználhatók a természetben, a magok elleni védelem érdekében. Elég ahhoz, hogy összegyűjtsük a chavát és a dudorokat, majd add hozzá őket a tűzbe.

Ha a helyzetről beszélünk, amikor az országban védelemre van szükség, az esti tea party alatt ez a hatás is használható. A dudorokat a samovar kivonat során használják, ugyanakkor a reptér hatása nélkül a káros anyagok permetezése nélkül. Szmitikus anyagok, amelyek benne vannak, tökéletesen megbirkózzanak azzal a feladattal, hogy megsemmisítsék a nyúlokat.

Bármi legyen is a küzdelem eszközeinek megválasztása, az emberek módszerei hasznosak az egészségük és környezeti biztonságuk mesterséges analógjai számára.

A rovarvédelem titkainak ismerete még az erdőben is könnyen elkerülhető számos harapás, valamint a kísérő viszketés.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: