PENOPELEX 30 mm: Jellemzők és előírások

Az új házban lévő személy kényelmes lakóhelye számos tényezőtől függ, és ez utóbbi szerepe ebben az esetben a hőszigetelés vonatkozik. A modern piac óriási mennyiségű anyagot kínál a szigeteléshez, jellemzőkhez és költségekhez. A leghatékonyabb, mint a gyakorlat és a fogyasztói áttekintés, a “Penopelex” 30 mm.

Ami?

Penopelex (extrudált polisztirol hab) először az USA-ban több mint 50 évvel ezelőtt volt benyújtva. Az anyag gyorsan megnyerte a vásárlók bizalmát alacsony hővezető képesség és megfizethető ár miatt.

A termék megteremtésének szakaszában nyomás alatt és magas hőmérsékleten a polisztirol granulátumokat préseljük, A szén-dioxid és a könnyű freon speciális katalizálószert használ a habzó tömeghez. Az előkeverék vastag tészta krémet emlékeztet. Keverés és habzás után az egész zsír áthalad az extrudálási szerelés speciális fúvókáján, és kijön. Freon elpárolog, és az így létrejövő üresség tele van levegővel.

Az ilyen komplex technológiai folyamatnak köszönhetően a készterméket kisoldalúak, ezért tartós és könnyű.

Az összes levegővel ellátott sejteket egymástól elkülönítjük, és átmérőjük nem haladja meg a 0,1-0,2 mm-t. Standard méret PENOPELEX panel 30 mm 585×1185 mm. A termék lemezek méretei befolyásolják a csomag lapjainak számát. Ez a kritérium befolyásolja, hogy hány m² hőszigetelést tartalmaz egy csomagban.

Általános szabályként egy csomagolás “Plenoplex” elegendő ahhoz, hogy a felület 10,08 négyzetét izolálja.

Előnyök és hátrányok

Az új generációs “PENOPELEX” 30 mm-es termikus szigetelése technikai jellemzői tekintetében nagymértékben meghaladja a korábban népszerű minvatu és a polifoam.

Kiváló előnyökkel jár.

 • Kiváló hőszigetelés. A szakemberek számításai szerint a Penoplex 30 mm cserélje ki a 750 mm-es téglafalabot. Az anyag alacsony hővezető képessége lehetővé teszi a pénzeszközök jelentős mentését, mivel a szigetelés során a “Penoplax” vékonyabb réteget használhatja, nem pedig ugyanazt a habot.
 • Nagy szilárdságú. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a polisztirol lemezek kezelését még nagy vertikális terhelésekkel is. Ezért a Penopelex 30 mm vásárolható a bázisok és alapok, kültéri falak burkolására.
 • Kiváló zajszigetelés. Az extrudált extrudált polisztirol használható a szigeteléshez. Ezzel sikeresen fel van szerelve az otthoni stúdiókkal, vagy megszabadulni az utcai zajtól, irritálja az idegrendszert. Extrúziós partíció “eszik”, 41 dB, így a darium régóta várt béke és csend.
Olvasson tovább  Faház: fajták és telepítési szakaszok

 • Nedvességállóság. Minél kisebb a szigetelés áthalad a párok és elnyeli a nedvességet, annál jobb a funkciókat. A Penopelex 30 mm vastagsága nulla nedvességfelszívódással rendelkezik, így a falakon termoszként működik.
 • Kis súly. A “Plenoplex” 30 mm-es lemezek alacsony súlyúak, ami lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan rögzítsenek és mentse a közlekedést.
 • Abszolút biztonság. Extrudált polisztikus nem mérgező, nincs kémiai szag, így ártalmatlan az emberi egészségre és a környezetre. Még a gyermekjátékok is az extrudálás bizonyos fokozatából készülnek. Káros szennyeződések, mint például a korom, salak, freon, hiányzik a termékben, ezért beszélhet az ökológiai kályhákról.

 • Hosszú élettartam. Alacsony minőségű habrúzsok a legkisebb hatásokból. Még a legdrágább ásványgyapot az évekkel kezdődik, hogy rendezze és megrepedjen, és a szigetelés “PENOPELEX” 30 mm, még az 50 éves szolgálat után is, nem veszíti el az eredeti jellemzőit.
 • Alacsony hővezető képesség. A mikrokelláknak köszönhetően az extrudálási termék alacsony hővezető anyag. A házban ilyen szigeteléssel a nyár nem lesz forró, és a hideg évszakban nem lesz hideg.
 • Hőmérsékleti tartomány, amelyben a Penopelex 30 mm-es tartományok -50 és + 75ºС között dolgozhat.
 • Széles körű.

Az anyag egyszerű és kényelmes a telepítés során.

  Az extrudált extrudált polisztirol egyetlen hátránya, hogy ez a termék nem tolerálja a szerves oldószerek hatását, például acetont. Hasonló agresszív vegyszerek lágyították a lemezeket, elpusztítják az alakjukat, és még teljesen feloldódnak.

  Alkalmazási terület

  30 mm-es szigetelőlemezeket használnak a falak, a tetőfedés, az alapítás, a bázisok és a padlók magántulajdonban történő hőszigetelésére. Valamint széles körben elterjedt használat, az extrudálási termék mind az erkélyek szigetelésére, akár a városi nagy magasságú házakban található loggia.

  “PENOPELEX” 30 mm-es szigetelés A háztartási épületek, garázsok és egyéb típusú háztartási épületek.

  A szigetelőanyag munkaterülete és az arcfelület közötti lemezek és a “hideghidak” közötti lemezek elhelyezésénél nincs kialakítva, ezáltal optimális mikroklíma létrehozása a lakóépületeken belül. A környezeti hőmérséklet mindig kellemes, hogy megtalálja a személyt minden időjárási körülmények között.

  Olvasson tovább  Az extrudált polisztirol hab URSA XPS jellemzői

  A PENOPELEX nagy szilárdságának köszönhetően 30 mm vízszintes és függőleges helyzetben van nagy terheléssel.

  Bármilyen állapotban a burkolat során nem deformálódott. Az extrudált anyag lemezei nem felszívják a nedvességet, ezért a termékeket sikeresen használják a fürdők és a szaunák, a borospincék, a medencék és más helyiségek fedezésére, ahol a páratartalom szintje folyamatosan magas. Ha be kell szigetelni a lakást, javítson javításokat egy vidéki házban, vagy végezzen vízszigetelést az alapítvány, nem kell túlfizetni, vásárolni “Penplex” drágább sorozat.

  A belső munkákhoz elegendő extrudálás “PENOPELEX” 30 mm. A termék csomagolási költsége jelentősen alacsonyabb lesz, összehasonlítva ugyanazzal a Penopelex 100 mm, emellett a kisebb vastagság nem “eszik” a hasznos ház területét.

  A “PENOPELEX” vastagságú szigetelést 30 hasznos:

  • Meleg padló rendszerek;
  • vízszigetelő alap és alapítvány;
  • bármilyen tetőfedés és mennyezet;
  • partíciók vagy “jól” fali falazat;
  • Kerti pályák.

  Márkák

   A modern piacon több “Penoplas” sorozatban is találkozhat 30 mm.

   • “Tető”. A fő cél az egyik típusú tető hőszigetelő rétegének eszköze. Ezeknek a lemezeknek a fő előnye az antiprens (az egészséges szennyeződések) nagy szilárdsága és jelenléte a készítményben.
   • “Az alapítás”. A belső és a külső rehezeléshez használják a burkoló réteg szigetelő rétegét. Ha nincs külön követelmény a terheléshez a sorozathoz, akkor biztonságosan alkalmazhatja a falak, padlók, tetők, sapkák szigetelésére.
   • “Homlokzat”. Ez a legjobb megoldás a partíciók, a falak és a homlokzati felületek szigetelőberendezéséhez. Ezeknek a lemezeknek az előnye az önhatás és a durva felület, ezért – a ragasztó és a vakolat keverékének legjobb tapadására.
   • “Kényelem”. Ez az elszigeteltség anyag, szakemberek szerint, alkalmas szinte minden igényt kielégít: a szigetelés loggiák, erkélyek, falak, padló, szigetelés az alapítvány, épületgépészeti és még kerti pályák.

   Ár

    A “Penopelex” 30 mm-es hőszigetelő anyag költsége attól függ, hogy ki termelte azt a kereskedőtől, amely eladja a lemezt a piacon, a kiválasztott sorozatból és a lap méretéből. A csomagolás 30 mm vastag, amely 12 lapból áll, 950 rubel és fent.

    Olvasson tovább  Tetőtéri lépcsők: megkülönböztető jellemzők

    A költség alacsonyabb lehet, ha Penopelex nagykereskedelmet és nagy pártokat vásárol. PENOPELEX csak csomagokkal értékesített. Ez megkönnyíti a szállítás folyamatot. A 30 mm-es szigetelési vastagság minden egyes csomagolása 16 lemezt tartalmaz (a szám a termék méretétől függ). Egy csomagoláson általában van egy táblázat a szükséges számú lemezek kiszámításához.

    A Penplex falai szigetelésével kapcsolatban lásd a következő videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: