Ruberoid márka RPP

RPP 200 és 300 gumioroid népszerű a tetőfedő bevonatok elrendezésével, multilayer szerkezettel. Az RRK Roll anyagból való különbsége meglehetősen jelentős, amint azt a rövidítés dekódolásával bizonyítja. Amikor kiválasztunk egy megfelelő lehetőség a címkézést, a műszaki jellemzők, rubberoid tekercs súlya és mérete meg kell részletesen tanulmányozták.

Előírások

Az RPP hivatkozott RPP értéke 150, 200 vagy 300 értékben a jelölésben a GOST 10923-93 által gyártott tekercselő anyag. Megállapítja a tekercs méretét és súlyát, meghatározza, hogy mely jellemzőkkel rendelkezik. Az Oroszországban gyártott összes gumioidok bizonyos módon vannak megjelölve. Ezen az alapon érthető, hogy melyik kinevezést fedeznek.

Az RPP rövidítése azt jelenti, hogy ez az anyag:

 • utal a gumioidokra (szó szerinti r);
 • Bélés típus (P);
 • Pormentes megszórjuk (n).

A betűk utáni számok jelzik, hogy a sűrűségnek van egy karton alapja. Mint magasabb, annál erősebb lesz a késztermék. Ruberoid RPP A karton sűrűségtartománya 150-300 g / m2. Bizonyos esetekben további listákat használnak a címkézéshez – A vagy B, jelezve az impregnálás idejét, valamint annak intenzitását.

Az RPP gumioid fő célja – az ondulin típusú lágy tetőfedő bevonatokhoz vagy analógjai. Ezenkívül az ilyen típusú anyagokat 100% -os vízszigetelő alapokra, bázisokra használják. Az anyag fő jellemzői így néz ki:

 • Szélesség – 1000, 1025 vagy 1055 mm;
 • Roll terület – 20 m2 (0,5 m2-es megengedett eltéréssel);
 • 206 kgf-ről ki van téve a feszültségre
 • Tömeg – 800 g / m2;
 • Vízfelszívódás – napi 2 tömeg%.

A gumioid RPP, valamint más fajok esetében győződjön meg róla, hogy biztosítja a rugalmasságot a tárolási és üzemi időszak alatt. Az anyagot poros szórással borítják az üveg ragasztó és a kréta, hogy rétegei ne ragadjanak meg. Kötelező tulajdonságai közé tartozik a hőállóság.

A tekercsek szállítása csak függőleges helyzetben engedélyezett, 1 vagy 2 sorban, tárolás lehetséges tartályokban és raklapokban.

Mi különbözik az rkk-tól?

Az RPP RPP és az RKK bár az egyik típusú anyagra vonatkozik, még mindig jelentős különbségek vannak. Az első lehetőség arra szolgál, hogy hozzon létre egy bélésréteget a többkomponensű tetőkben. Nem rendelkezik nagy mechanikai erővel, poros megszórva.

RKK – Ruberoid a felső tetőfedés kialakulásához. Megkülönbözteti a durva szemcsézett kő jelenlétét az elülső oldalon. Az ilyen védelem biztosítja a bevonat funkcionalitásának növekedését.

A Stone Crumb jól védi a bitumenes réteget a mechanikai károktól, a közvetlen napfénynek való kitettség.

Gyártók

Sok vállalat részt vesz az RPP gumioid márka felszabadításában Oroszországban. A vezetők pontosan magukban foglalhatják a Teknonikolot – a vállalatot, anélkül, hogy a piac egyik vezető helye lenne. A vállalat termékeket termel RPP-300 címkézéssel (O), amelyet a pincék és a pincék vízszigetelésére terveztek. Az anyagot jellemzi nagyobb szilárdság, megfizethető költségek, ellenáll melegítéssel +80 fok.

Amellett, hogy az RPP RPP Enterprise felszabadítása az Enterprise CRZ-ben foglalkozik. A Ryazan növény az átlagos árkategóriában bélelési anyagokat termel. A vállalat az RPP-300 márkára specializálódott, amely alkalmas egy betonköteg, meleg padlók alapjául szolgáló alapon. A CRZ rugalmas anyag, amely alkalmas a sztrippelésre és a szerelésre, elegendő szilárdsággal rendelkezik.

Különös figyelmet érdemel az RPP gumioidok, amelyeket Omskrovlya, Drz, Yugstroykrovlya gyártott. Az építőanyagok üzleteiben is megtalálhatók.

Rendelés

Az RPP típusú hivatkozott kényszerek telepítése bizonyos eljárás után. A tekercsekben lévő anyagokat a kívánt mennyiségben a munkahelyre szállítják. A gumioid számát előzetesen hajtjuk végre, elegendő ahhoz, hogy teljesen bevonja a tetőfedő torta felületét.

Nagy jelentőségű a megfelelő időjárási viszonyok kiválasztása. Kizárólag száraz időben dolgozhat, kívánatos, hogy felhőtlen napsütéses napot válasszon. Fontolja meg a munka sorrendjét, amikor egy aljzatréteg.

 1. Felületi távolság. A tetőszakasz szennyeződésből és porból adódik, a szarufák készülnek, lehetővé téve a kívánt magassághoz való felemelkedését.
 2. Mastic alkalmazás. Ez növeli a tengelykapcsolót a felületen, biztosítja a legjobb szomszédos anyagot.
 3. A következő kezdje el a rugalmas rugalmat. A styling a jövőbeni bevonat korcsolyából vagy központi részéből, oldalán, a masztixrétegbe való felhelyezése nélkül történik. Ugyanakkor felmelegedés, lehetővé téve, hogy az anyagot a felületre alkalmazza. A munka folytatódik, amíg az egész tetőt lefedik. A tekercsek ízületi helyén a szélek egymásra helyezkednek.

Az Alapítvány vagy az alap vízszigetelésénél a lapok rögzítését függőleges vagy vízszintes síkban hajthatjuk végre. Minden módszernek saját tulajdonságai vannak. Vízszintes tartóval, az RPP a bitumenes alapon, 15-20 cm-es tartalékkal. Az építési munkák befejezése után meg kell erősíteni az anyag fennmaradó széleit, állítsa őket az emeletre, rögzítse a betonra. Ezt a módszert általában az építési szakaszban használják, lehetővé teszi az alapítás védelmét.

Függőleges vízszigetelés a gumioid RPP használatával, hogy megvédje a betonszerkezetek alsó felületét a nedvesség expozícióból. Különleges ragasztóösszetételként egy speciális primer tetején egy bitumenes folyékony masztixet alkalmazunk az adhézió növelésére. A telepítést behatolással, alulról felfelé, az átfedő szomszédos szakaszok 10 cm-rel.

Ha a talajvíz szintje elég magas, a szigetelés több rétegben van kiszabva.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: