Sekély “masha ezüst” alkalmazása a bedbugs-től

Kevesen, akik szeretik, ha az ágy az ő házában áll. Ezek a vérfejek sok problémát szállítanak – harapnak, fertőző betegségeket hordoznak, és nagyon kellemetlenek. Ezért a születendő vendégek felfedezésénél a küzdelmet a lehető leggyorsabban el kell kezdeni. Az egyik leggyakoribb eszköz a hibák ellen a Chalk “Masha Silver”.

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

Összetett

Összetételében Mashenka kréta egy kombinált akció inszekticid. Ez magában foglalja a következő alkatrészeket.

Zeta-Cypermetrin 0,1%

Magas mérgező mérgező anyag. Kezdetben a mezőgazdaság igényeire tervezték – A kullancsok, a tetvek és a bolhák parazitájának elpusztítására kerültek a baromfira, a szarvasmarha-szarvasmarhákra és a juhokra.

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

Ezt követően elkezdték használni a háztartási vegyi anyagok létrehozására, ez származik, hogy az országunkban értékesített inszekticid alapok címkéjének megjelölése a tanúsításhoz.

A Zeta-Cypermethrine a legerősebb fegyvernek tekinthető, hogy megvédje a rovarok lakóépületeit. De nem szabad elfelejtenünk, hogy ez a gyógyszer a nehéz mérgező anyagok listáján szerepel a kék savval és a DDT-vel együtt. Elnyomó hatással van az idegrendszerre. Azonban a sekély koncentrációja elhanyagolható, így az emberek olyan zsírkrétákat használhatnak anélkül, hogy félnek a háztartásoknak kárt okozni.

0,05% deltametrine

Kiegészíti a Zeta-Cypermetrin-t, kombinációban ezek az anyagok lehetővé teszik a maximális elérését, amelyek a domináns anyaggal szembeni ellenállást fejtenek ki. A Deltametin közvetlen érintkezéssel megöli a parazitákat, valamint ha a méreg az élelmiszerrel belép a rovari szervezetbe. A gyógyszer az idegrendszer diszfunkciójához vezet. Az otthoni emlősök számára nem veszélyes a nagyobb, emelkedett testhőmérsékletük és az alacsony érzékenység miatt.

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

Lehetetlen, hogy hívja Zeta-cipermetrin és deltamerin a legjobb rovarölő kezelése során bloodsowing rovarok, hatékonyabb eszközöket hoz létre ma. Mindkét gyógyszert azonban megkülönbözteti a rovarállóság csökkentett szintje – ami azt jelenti, hogy hosszú távon hatásuk hatékonyabb lesz.

A fehérje is tartalmazza a gipsz és a krétát – ezek kiegészítő összetevők, amelyek hozzájárulnak az anyag rögzítéséhez a kezelt felületeken.

A “Masha” kréta munkakompozíciójának köszönhetően tartós mérgező hatást gyakorol. A méreg érintkezik, de a paraziták elleni küzdelemben pontosan szükséges – a bedbugok nehezen kényszeríthetik a porot, ahogy a vérre táplálkoznak. Az elveszett rovarok a halálpor számára sokkal könnyebb. A munkaanyagok 4-6 héten belül működnek. Ez az idő elég ahhoz, hogy nemcsak a felnőtt magánszemélyeket elpusztítsa, hanem a friss utódok kivételével, várva a tojásfajtás kialakulását.

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

Működési elve

Az inszekticid anyagok pusztító hatással vannak a parazitákra. Mélyen behatolnak a rovari szervezetbe, és károkat okoznak az idegsejteknek. Amikor a hiba keresztezi a sekély által rajzolt vonalat, a fényvisszaverő ragasztók a parazita mancsához. Spanyolország rovara a lakosságának élőhelyére megy, és a toxint a rokonaira továbbítja. A szájüreg és a légtelenítés révén mérgező komponensek behatolnak a testbe. Az inszekticidek blokkolják az idegimpulzusok továbbítását, és ezáltal a bénulás és a vérsugarak halálát provokálják.

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

Ugyanakkor a halál aránya közvetlenül a méreg számától függ, amely belépett. Átlagosan várnia kell egy hétig. És hogy teljes mértékben megszabaduljon a hívatlan vendégektől, általában egy hónap körül jár.

Használati útmutató

A kréta és a gipsz jelenlétének köszönhetően a “mashanets” részeként a mérgező komponensek bármely kezelt felületen tarthatók. Nagyon egyszerű használni:

 • Gumi kesztyűt helyeznek;
 • A ceruzákat gondosan eltávolítják a csomagolásból, hogy ne törjenek meg, és ne nézzenek fel;
 • Rajzoljon egy szilárd vonal vastag 2-3 cm-t.

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

Először is el kell olvasnia a sekély vonalakat a lábazatok, ajtók, ablakok, szellőztető rácsok közelében, az aljzatok és a csatorna csövek közelében – vagyis az összes olyan hely, amelyhez hibák mozoghatnak egy lakásból a másikba. A tulajdonságnak szilárdnak kell lennie, hiszen még néhány milliméter még a rés is lehetővé teszi, hogy a vérszívók átkerüljenek a vázolt vonalat, anélkül, hogy károsítanák az egészségüket és a reproduktív képességek elvesztését. Ezután a bútorok alapos feldolgozását kell töltenie – finomítja a szekrények és a rlestolok belső és hátsó felületét.

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

A kötelező feldolgozást a kanapé ellentétes oldalának kell alávetni, a bútorok kerete és a festmények számára. A kréta 3 hónapig hagyja el a felületeket, majd a feldolgozást megismételjük.

Meg kell jegyezni, hogy a “masha” jelenlegi komponensei nem veszítik el funkcionalitásukat a hőmérséklet és az ultraibolya sugarak hatása alatt. A nedvességgel való érintkezéskor azonban a hatékonyság csökken.

Nagyobb eredményekért egyes vásárlók más formában használják Mashenka Crayont. Például dörzsölje por és megszórjuk a pályákat – így lehet feldolgozni kizárólag vízszintes felületeket. Emlékeztetni kell arra, hogy ebben az esetben a porrészecskék összekapcsolódnak a levegővel, és nagy kockázatot jelentenek a toxinok a légzőrendszerre. Ezért ez a módszer optimális a nem lakossági helyiségek számára, emellett egy légzőkészüléknek szüksége lesz a feldolgozás során.

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

A por vízben hígítható a Cashitz állapotába. A kapott készítményt az összes rés és repedés kefére alkalmazzuk. Ebben az esetben azonban az áramlás nagyon magas lesz, és az ilyen feldolgozás költsége feleslegesen túlbecsült lesz. Ha tenyészteni vízzel por egy folyékony állapotban, majd az oldatot lehet öntve egy üveg egy olyan spray-egy spray és feldolgozni a helyeken a falak tapéta, lábazatok, ágyak, belső felületét kanapék és más területeken, ahol hibákat lehet laknak.

Értékelések áttekintése

A “Masha Silver” nagyon népszerű, mint hatékony jogorvoslat, nemcsak a felhők, hanem bolhák, hangyák és csótányok is vezetésével. A fő előnyök közül a felhasználók a következő tényezőket tartalmazzák.

 • A jogorvoslatot kizárólag az orosz gyártók, egy kicsit kevesebb, mint Kína. Az ilyen megközelítés meghatározza a kábítószer alacsony árát és széles körű hozzáférését. Minden üzletboltban kapjon krétát és csótányokat.
 • A kétségtelen előnyei száraz formában vannak. “Masha” csak tárolni, nem igényel különleges előkészítést a helyiségek feldolgozása előtt. Ezenkívül a levegő feldolgozása után nincsenek nedvesség és gőzök részecskéi – figyelmezteti a háztartások és a háziállatok mérgezését.
 • A “Masha” -val való munka nagyon egyszerű, mert erre nincs szükség különleges készségekre.
 • A gyógyszer kizárólag rovarokra veszélyes, nem károsítja a gyermekeket, az allergiás betegségekkel és állatokkal rendelkező embereket.
 • A kellemes bónusz a kellemetlen szag hiánya.

Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

  Azonban sok felhasználó megjegyzi és hátránya.

  • A fő az a képtelenség, hogy teljesen elpusztítsa a hibákat. Miután befejezte az élőhelyek körüli szilárd felületeket, csökkentheti a vérszelsugarak lakosságát. De a kanapékban, ágyakban, matracokban és párnákban rendezett egyének limesai, lehetetlen.
  • A hátrányok magukban foglalják azt a tényt, hogy a kréta nem rendelkezik egyetlen gyártóval. Ez azt jelenti, hogy a gyártóknak nem kell harcolniuk a pozitív márkaképért, és elérheti a gyógyszerek minőségét.
  • Mivel a gyakorlatban azt jelenti, eszközök, még mielőtt alkalmazzák. Így néhány ceruzák morzsolódik a kezében, amikor kicsomagolás, mások nem lehet rajzolni valamit, mások nem segít a terrorizmus elleni felhők.

  Sekély "masha ezüst" alkalmazása a bedbugs-től

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása