Spea méretek a téglafalon a snipban

A varrás vastagságának kivonásához vizuálisan meghatározhatja a szerkezet kialakításának minőségét, függetlenül attól, hogy üzleti épület vagy lakóhely lesz-e. Ha nem tartja tiszteletben az építési kövek közötti távolságot, akkor ez nemcsak rontja a szerkezet formáját és vonzerejét, hanem a megbízhatóság csökkentésének oka is. Ezért minden egyes kőműves az építési szakaszban folyamatosan figyelemmel kíséri a varratok vastagságát. Mindkettőt a vonal mérésével és vizuálisan mérheti.

Méretek és típusok téglák

Bármely kőműves téglából készült agyagösszetétel különböző technológiák szerint, de nem befolyásolja az építés erejét. A kőműves ereje hatással van az üresség jelenlétére a kő belsejében. A megoldás ebben az esetben behatolhat a téglába, és megbízhatóbb tengelykapcsolóval biztosíthatja őt. Ettól függően:

  • üreges;
  • Polienzel.

A füstcsövek és kandallók befejezéséhez a teljes munkaidős kőt használják, és a partíciók lefektetésekor üreges. Függetlenül attól, hogy milyen típusú téglát, hossza és a standard szélesség 250 és 120 mm, és a magasság változhat. Ezért a varratok méretét a kő szélességétől függően kell választani.

A varratok befolyásoló tényezők

Először is, ez attól függ, hogy a megoldás konzisztenciájától függ, amely az oldalakon felüli nyomáson terjedhet. Szakértők Megjegyezzük, hogy az optimális varratvastagság 10-15 mm vízszintes síkban, és a függőleges varratok átlagosan 10 mm-en kell megtenni. Ha kettős téglákat használnak, a varratoknak 15 mm-t kell tenniük.

Ezeket a méreteket a szemre vezérelheti, de egy bizonyos vastagságú vastagságú kereszteket vagy rudakat is használhat. Mindezeket a méreteket a Snip határozza meg, és a szabványoknak való megfelelést befolyásolja a munkavállaló előkészítése. Ezért amikor szóló épületek homlokzatai vagy díszítéseket, ajánlott, hogy előnyben részesítik a szakemberek, hogy lehet készíteni egy megoldás szerint a követelményeknek, hozzátéve, a szükséges mennyiségű homokot vagy más összetevője, hogy tartsa a falazat vastagsága az előírt határértékek .

Az objektum éghajlati viszonyai és későbbi működése a téglafal alatt speciális jelentése van. Ha alacsony hőmérsékleten futószalagot hajt végre, ajánlatos külön adalékanyagokat adni az oldathoz. Ebben az esetben a varratokat minimálisnak kell tenni, ami lehetővé teszi a negatív tényezők hatásának csökkentését az oldatra, és a falazat monolitikus.

GOST, van is egy kis eltérés a megadott értékek a varratok, de eltérések nem lehet több, mint 3 mm, 5 mm néha megengedhető.

A varratok típusai

Ma kielégítheti az ilyen típusú varratokat:

  • vágott;
  • egyedül;
  • üres;
  • konvex;
  • Kétkamrás.

Követelmények Snip

Minden építőkövei, amelyek használják a szerkezetekben kell kiválasztani szabványoknak megfelelően különféle típusú építőanyagok, illetve meghatározza a nyissz. Tégla, amelyet kültéri falazatra használnak, négyszögletes és tiszta arccal kell rendelkeznie. Minden épületkő, mielőtt vizuálisan vizsgálta a Master-t.

És fontos, hogy megoldást készítsünk megfelelően, amelynek mobilitása nem több, mint 7 cm. Az ilyen paraméterek biztosítása érdekében szükség lehet különböző komponensek felvételére a cementkeverékhez, amelyek között lágyítószerek, mész- és kémiai adalékok. Ezek az összetevők a gyártó követelményeitől függően készültek.

Télen ajánlott megfigyelni az oldat hőmérsékletét, amely nem alacsonyabb, mint +25 fok. Ha a feltételek nem teszik lehetővé az ilyen hőmérséklet betartását, szükség van a lágyítószerekre a megoldásra.

Továbbá a snip meghatározza, hogy az építési kövek használata, amelyek nem rendelkeznek releváns tanúsítványokkal, különösen lakóépületek építésében.

A falazat technológiai jellemzői

Ezek a pillanatok is szabályozza GOST, így minden építési munka kell megfelelően projektek és elvégzi a minősített kőművesek függően mentesítést. Bármely falazatot a munka sorrendjében szabályoznak.

  1. Fali jelölés.
  2. Az ajtók és ablakok nyílásainak meghatározása.
  3. Telepítési küllők.

A többszintes munkaépítés felállításakor szakaszokban készült, és az első emelet torzítása után átfedésben van. Ezután a belső falakat felállították, és szükség esetén megerősítve.

A használt eszköznek megbízhatónak kell lennie és válaszolnia kell a specifikációkra, valamint a munkakörülményekre. A munka végrehajtásakor szigorúan meg kell felelnie a Snip biztonsági követelményeknek. Ha az épület magas, akkor minden alkalmazottnak különleges övekkel kell rendelkeznie a magasságban. Az anyag táplálásával dolgozó összes kőművességnek földellátásnak és kommunikációnak kell lennie maguk között, hogy biztosítsák az összehangolt munkát. A létesítménynek nincs olyan idegen tárgya, amely zavarja a munkát.

Kiterjedő

Fontos szerepet játszik a kitöltött építés típusának biztosításában is, amely a téglafalabot követő kiterjesztéseket is játssza le. Más típusú lehet, és védi a víz behatolását egy tégla és egy megoldás, amely növeli az épület élettartamát. A téglák közötti távolságot speciális eszközökkel bővíti, amely lehetővé teszi a tiszta varrat kialakítását. Szükség esetén különleges összetevőket adnak hozzá a megoldásokhoz az adhézió növeléséhez. Egy ilyen struktúra, miután a kötegelt vonzóbb nézetet szerez.

Maga a munka egy karcolási keret, és megköveteli a munkavállaló bizonyos készségét. Az utolsó szakaszban folyamatosan figyelemmel kell kísérni a varratok méretét és a technológiai módok betartását a falazat elemétől függően.

Az építőipar minden minta kezdődik az elrendezés a sarkokban rögzítéséről tisztességes, ami egy külön sáv beállítására szóló szinten. Ha a fal a jövőben meleg vagy más anyagokkal átalakul, akkor meg kell oldania egy megoldást a téglák között, hogy ne beszéljen kívülről. A szögek megépítése után be kell állítania, hogy a jövőben a falak lejtők nélkül voltak. Javasoljuk, hogy egyszerre néhány tégla sorokat építsen, adjon időt arra, hogy megragadja az oldatot, hogy ne befolyásolja a fal geometriáját.

Hogyan készítsük el a téglafalabot, hogy megtudd az alábbi videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: