Tuman elvesztése

A csótányok hosszú ideig harcolnak. Ezek a rovarok betöltik raktárat, munkavállalókat és lakóhelyiséget. Leggyakrabban a konyhában élnek, közelebb kerülnek az élelmiszerforráshoz. A fürdőszobákban és előadásokban is találkozhatsz, mivel a csótányok inkább a nedvességet kedvelik. Paraziták villámsebességgel. Egy kis csoport elég ahhoz, hogy csak egy hónapig lebegezze a tágas szobát.

Eddig számos kémiai készítményt fejlesztettek ki a probléma megoldására. Mínusz ilyen alapok, hogy veszélyesek lehetnek a háziállatok és az emberek számára is. Idővel is, a rovarok megszokják az agresszív alkatrészeket, és a mérgező gyógyszerek hatástalanokká válnak. A helyiségek speciális ködmel való feldolgozásának eljárása nagyon népszerű, amely megmenti a házat parazitákból.

Ami?

A Troakan Troakan kezelés az utóbbi időben gyorsan növekszik. Ez egy modern módszer a kártevők megsemmisítésére, lehetővé téve, hogy megszabaduljon a parazitáktól még a nehezen elérhető helyeken is. A gáz halmazállapotú formájának köszönhetően a gyógyszer behatolhat a legtöbb keskeny nyílásba és a mély repedésekbe. Idővel a köd rovarokba küldi, és a légutakba esik. A veszélyes kártevők megsemmisítésében részt vevő szakemberek számos technikát fejlesztettek ki a köd feldolgozására. A mai napig 4 kategória van:

 • hideg;
 • száraz;
 • forró;
 • folyékony.

Minden módszernek bizonyos jellemzői és jellemzői vannak. A szoba kezelésének feldolgozása a rovarok kémiai-termikus módon tekinthető. A cselekvés elve meglehetősen egyszerű. A működő generátor egyenletesen megszórja a méreg mikrorészecskéket, amelyek belépnek a levegőbe és befolyásolják a rovarokat. Az eszköz olyan, mint aeroszol. A vegyi anyagokat gyorsan összekeverik a levegővel, még résekbe vagy mikrokrácsokra is behatolnak.

A technika jellemzői a következők:

 • A szakértők speciális modern felszerelést használnak a legújabb technológiák által;
 • A méreg nemcsak kiküszöböli a már meglévő csótányokat, hanem a további megjelenésük megelőzésére is vonatkozik;
 • Nagy hatékonyságának ellenére a kémiai összetétel alacsony szintű toxicitást mutat;
 • A Tuman kezelés nemcsak a csótányoktól, hanem a szobában élő más káros rovaroktól is.

Megjegyzés: Ha a feldolgozást egy lakásépület lakásában végzik, meg kell vitatni ezt a folyamatot szomszédokkal. Ahhoz, hogy teljesen megszabaduljon a kártevőktől, szükség van a szomszédos lakások tisztítására. Ha a csótányok egyike, a paraziták új hordaja képes.

Milyen ködet használnak?

Az üldöztetési módszerek bizonyos elveken működnek. Annak eldöntéséhez, hogy melyik opció megfelelő jobb, összehasonlítania kell őket, és választhat egy konkrét.

Hideg

Ebben az esetben a vegyi anyagok kis részecskéit permetezzük a levegőbe. Méret – 30-80 mikronról. A vegyszereket szobahőmérsékletre melegítjük. Belépnek a szobába a generátoron keresztül történő permetezéssel. A gáz halmazállapotú állapotú méreg segít megszabadulni a rovaroktól, bárhol is elrejti.

A feldolgozás során a méreg koncentrációja a levegőben rendkívül magas értékre kerül. Elegendő csak egy érintés méreggel, hogy a csótány a csomagoló hordozó lett. Így egy személy képes lesz megfertőzni mindent. A feldolgozáshoz speciális felszerelést használnak – hideg ködgenerátor.

Forró

A következő eljárás neve azt jelzi, hogy a forró inszekticidek permetezését a szoba feldolgozása során használják. A munkákat csak szakképzett szakember végzi. A speciális védőfelszerelés – hőlámpák és légzőkészülékek használata.

A munkát a következő rendszer szerint végzik.

 • Egy speciális tíz generátor segítségével a kémiai összetételt 70 ° C-os hőmérsékletre kell melegíteni, amellyel a jadogadságok gázneművé válnak. Ebben az állapotban a részecskeméret 5-30 mikronról változik.
 • A kompozíció nyomásra kerül az eszköz fúvókáján keresztül, amelynek eredményeképpen a méreg egyenletesen oszlik el a mennyezet alatt.
 • Idővel a peszticideket lassan függőleges és vízszintes felületeken rendezik. A gyógyszer vékony, láthatatlan filmet képez.

Ez az opció fertőtlenítése népszerű volt a nagy hatékonyságának köszönhetően. Nemcsak a rovarok teljes népességét megsemmisíti, hanem megakadályozza őket is. A magas hőmérséklet hatása alatt mind a paraziták, mind a tojásaik haldoklik.

Sok dezinnitási szolgáltatás figyelembe veszi ezt a módszert az egyik leghatékonyabb. Az ilyen szolgáltatás költsége 2 vagy 2,5-szer nagyobb a hideg ködhez képest.

Száraz

Egy másik népszerű feldolgozási lehetőség a száraz köd használata. A technika jellemzői a következők:

 • Az eljárás nem csak megszabadulni a rovaroktól, hanem védi a szomszédos lakásokból való visszatérésüket is;
 • A kábítószer fogyasztása nagyon gazdaságos a kis részecskék miatt – még egy kis számú méreg is elegendő egy nagy terület kezelésére;
 • A köd egyenletesen oszlik el a mennyezeten, és fokozatosan települ, míg a nyomok nem maradnak;
 • Ha száraz köd a szobában, az optimális páratartalom fenntartása – bútorok és egyéb tárgyak, amelyek szenvednek nedvesség marad sértetlen;
 • A feldolgozás sebessége nagyon magasságban van – a szoba fertőtlenítése, mindössze 20 perc.

A szakértők nagy teljesítményű generátorokat használnak. Az ilyen berendezések megszakítják a peszticideket kis részecskékké, amelyek értéke 0,25-0,50 mikrométerből változik.

Folyékony

Az utolsó lehetőség, amit nézünk, úgy működik, mint egy száraz köd. Ebben az esetben a kémiai összetétel vízzel tenyészthető a szükséges arányban. A fő különbség a méregcseppek nagy mérete. A végeredmény megegyezik a fenti opciókkal, és a helyiségfeldolgozás egy szekvenciával történik.

Hogyan történik a kezelés?

Ha úgy dönt, hogy a fent ismertetett módszerek bármelyikét használod, akkor megfelelő módon kell tartania az előkészítő műveleteket a lakásban. A csótányok megszüntetésének folyamata több szakaszban történik, fokozatosan mozog a szobából a szobában. A kémiai összetétel megkezdődéséhez a padlót lefedi, majd bútorok. Utolsó szakasz – Csillárok és mennyezet feldolgozása.

Ahhoz, hogy megfelelő felkészítsék a lakóhelyeket a szakember eljövetelére, kövesse az alábbi lépéseket.

 • Az ételeket el kell távolítani a konyhából és a nyitott felületekről. Ha nincs lehetőség mindent tárolni a hűtőszekrényben, a termékeket megbízhatóan csomagolják polietilén csomagokban. Győződjön meg róla, hogy elrejti az otthoni tálakat, az edényeket és az evőeszközöket.
 • A személyes higiénia minden felszerelése kimarad a fürdőszobából. Különös figyelmet kell fordítani a borotvákra és a fogkefékre – ha vannak méregrészecskék, akkor kellemetlen következményekkel járhat. Minden dolog behajtható a dobozban.
 • A többi szobában a szőnyegek és az ágynemű bérleti díja. A bútorokat fedjük le a kémiai gyógyszerből eltávolított borítókkal. Ha lehetséges, kívánatos, hogy a fertőtlenítési eljárás a falról a falról a leghatékonyabb legyen.
 • A látványban maradt egyéb elemeket sűrű szövetekkel vagy polietilén segítségével védeni kell. A háztartási készülékekre és egyéb elektromos készülékekre is vonatkozik.
 • A szoba kezelése során nincs háziállat. Ha van akvárium a házban, akkor szorosan kell bezárnia. A legjobb üveg alkalmas, ami megbízhatóan lefekszik a tartály széleire.

Megjegyzés: A kisgyermekeket több napig el kell távolítani a lakásból. A szakemberek ajánlott nedves tisztítás elvégzésére a megmunkálási köd előtt. Még egy kis porréteg is csökkenti a gyógyszer hatékonyságát, mivel a por védőfilmként szolgál. Miután az összes előkészítő eljárás teljesült, biztonságosan megkezdheti a fő munkát. A speciális védőruházat szakemberei lefedi a ködszobát szobában. Külön feldolgozza a nehezen elérhető helyeket, ahol a rovarok elrejthetik.

A feldolgozás utáni intézkedések

Annak ellenére, hogy a feldolgozás eredményeként megjelenő film biztonságosnak tekinthető egy személy számára, továbbra is a következő lépéseket kell tennie:

 • A fertőtlenítési folyamatban látható étkezési lehetőségeket azonnal el kell dobni;
 • A szobát a szellőztetésre kell hagyni – 3-4 órát vesz igénybe;
 • A következő lépés az, hogy alaposan törölje le a munkafelületeket (kapcsolók, ajtó fogantyúk), hagyományos szappanoldattal.

Mielőtt elkezdené a tisztítást, várnia kell, amíg a köd esik. Körülbelül 5 órát vesz igénybe. Ellenkező esetben a feldolgozás teljesítménye jelentősen csökken.

Érdemes megjegyezni, hogy a padló csak 5 nappal később mosható, és a falak lábazat kb. 3 hét alatt mosható. Ez az idő elegendő lesz ahhoz, hogy befolyásolja a gyógyszert.

Értékelések áttekintése

Sok házak és apartmanok tulajdonosai már sikerült feldolgozni a helyiségeket a köd segítségével. A technika különböző verziói közül a világhálózat nyílt terén találhatók. A válaszok többsége pozitív. Sok ügyfelet elégedettek a végeredményekkel.

Pozitív minőségű tulajdonságokként a következőket figyelték meg:

 • A csótányok és más káros rovarok nemcsak gyorsan halnak meg, hanem a párt által feldolgozott szobát is megkerülik;
 • Az eljárást gyorsan elvégzik;
 • Függönyök, belső tárgyak és bútorok maradnak egész számok;
 • Ez a népszerű eljárás, így tapasztalt szakemberek nem nehéz.

Negatív válaszok is:

 • A forró köd feldolgozása során a páratartalom emelkedik – ez a jellemző negatívan megjeleníthető természetes bevonattal vagy fából készült bútorokkal;
 • A forró anyaggal való fertőtlenítés ára drágább a többi lehetőséghez képest.

Oldja meg a problémát magas páratartalommal, egyszerűen ellenőrizheti a szobát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: