Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Mole és ezen a napon a szekrényekben jelenik meg, de a kártevő elleni küzdelemre irányuló intézkedések megváltoztak – már nem kell magukat lovagolni és lények a naftalin szaggal. Ma a piac egy hatalmas számú különböző hatékony alapot képvisel a lepkékből, kellemesen illatos. Ebben a cikkben segítünk kiválasztani minden esetben a legmegfelelőbb opció (aeroszol, tasak, tabletta) gabonafélék és ruhák megőrzése káros rovarok eszik.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

A legjobb aeroszol áttekintése

Az aeroszol a leghatékonyabb megoldás a molia megjelenéséből eredő problémákra a lakásban vagy a házban. A spray mindenütt működik, ahol a rosszindulatú rovar lárvák lehetnek. Kezelik őket:

 • szekrények (belső és külső oldal);
 • egyéb bútorok, beleértve a puha;
 • maga a ruhák;
 • Más helyek.

Az ilyen küzdelem hatása villám, csak akkor kell figyelembe venni, ha az inszekticidek szerepelnek az aeroszolokban, így a szellőztetés fontos része az ilyen “küzdelemnek”. A felhasználási utasításoknak megfelelően ezek az alapok nem károsítják az embereket, csak az allergiáknak kell lenniük a használatukkal.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Tekintsük a legnépszerűbb permeteket a lepkék ellen.

 • “Taiga Antimol”. Az aeroszolt a lepke kezelésének eszközeként használják, és ennek a támadásnak a megelőzésére szolgálnak. A permetezések rombolóan dolgoznak a nagy egyénekre és a lárváikra, szekrényekkel kezelik őket, hogy megvédjék a ruhákat az étkezési rovaroktól. 145 mm-es térfogat, de az ár nem minden öltöny, hasonló eszközök és olcsóbbak.
 • “Árgus”. Nagyon kellemes szaga van, gyakorlatilag nem mérgező, és nem csak a mole, hanem a leisers is, akik szintén sok problémát szállítanak. Mind a rovarok, mind a lárváik. A vevők a nagy hatékonyság, a kellemes illat és az alacsony költség miatt értékelték ezt a permetet. Az utolsó indikátort azonban később átlépi, hogy az anyagot 100 mlililiton helyen állítják elő, és az egyik egyértelműen nem elegendő egy feldolgozáshoz. Több percig kell vásárolnia, ami nem olyan olcsó.
 • “Boltív”. Az ügyfelek becslései szerint olcsó, de nem kevésbé hatékony eszközök, mint azok, akik méltóak. Kezdetben éles szaga van, de utána egy kellemes levendula hurok a házban. A dolgok megbízhatóságát a lepkék hat hónapig. A maguk és helyükön kívül, az “Armolam” kezelésére, az “Armolam” kezelésére, minden repedés a házban és más kedvelt rovarok a lárvák elhelyezésére.
 • Dr. Klaus. Vélemények ez a spray csak pozitív: termelt nagy volumenben, amelyet megfizethető áron hajtottak végre. Egy ágyú elég elég ahhoz, hogy egy nagy szoba folyamatos hatással legyen. Aeroszol éles szaga nélkül, Pawandov jegyekkel, nincsenek foltok a ruhákon, az emberek számára.
 • “Raptor”. A népszerű gyártó a Permethrin és a tetrametrin ellen a lepkék ellen imádkozik, ami azonnali rovarokat és lárváikat okoz, nem toxikus az emberek és a háziállatok számára.

Spray gyorsan ételek, hagyva egy kellemes citromszagot.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Népszerű alapok értékelése a szekrényben

A ház teljes feldolgozásának idő hiányában a szárazpénzek helyi használatát a szekrényekben végezheti el. A legegyszerűbb módja, hogy egy csapdát vagy egy lemezt a lárvák és a felnőtt mólok ellen. Vannak különleges párnák, amelyek segítenek a kabátok sérülésétől. Amikor a rovarok nem annyira, akkor segíteni fog az ellenük elleni küzdelemben, ezeket az eszközöket és a megelőzést. Az ilyen típusú legjobb eszközök minősítését jelöli.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

RAJTAÜTÉS

A jól ismert gyártó a polcokon és a fiókokban lévő szekrényben lévő párnákat bomlik. 18 tabletta egy csomagjában (szagló zöld tea, és nem ismerős levendula szaga, mint más párnák) – elég egy feldolgozáshoz. Nemcsak a mól, hanem más rovarokra is, beleértve a legyeket is. A tablettákban lévő raid megelőző célokra használható.

A magas költségek ellenére ez a száraz megoldás jó igény a vásárlók számára.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

“Tiszta ház”

Fragravized golyó tökéletesen megijeszteni a vakond azok naftalin szagú, de kellemes virág íze jobban érezte magát az emberek. Tartalmaz rovarirtó. Elég, ha több golyót bomlik egy részre. Hosszú ideig megragadja, a csomagolás által értékesített, amelyben sok golyó van.

Igaz, jobb, ha egy hónap alatt helyettesíti a labdákat, és nem minden három, ahogy a gyártó jelzi.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Aeroxon

A szövet táskájában szárított levendula virágok – Ez 100% -ban természetes, így csak csak megelőző célokra alkalmas. Ha a MOLE már megkezdődött, akkor ez azt jelenti, hogy nem menthető meg, nem megöli a felnőtt egyének, csak megijeszteni.

A megelőző hatás legfeljebb 3-4 hónap lesz, miután a szaga gyengül.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Egyéb

Segít a MOL elleni küzdelemben Fórumok. Ez egy speciális egység folyadékkal vagy helyen, hogy helyezzen be egy lemezt, amelyből a rovarölő szerek illatát felmelegítik. A művelet a fűtés után 10-15 percet indít.

Folyadékok elektromos folyadékok elég egy hónapig, és az egyik lemez hatása egy alkalmazás korlátozza. A készlet általában nemcsak lepkék, hanem szúnyogok, legyek is. A készülék egyidejű védelmet és profilaxist tartalmaz több rovarból.

Különleges kréta Segítsen megszabadulni a házban. Az ár esetében ez nagyon kedvező eszköz, a maximális hatékonyság a 30 kV-os területen bizonyult. M. A szégyen időtartama – egy hónap és fél óra. Jobb, ha a rovarokat még nem sikerült elterjeszteni.

Ha sekélyen dolgozunk Viselj kesztyűt, Csúsztassa a fürtök helyeit, a rajzcsíkok 3 centiméter szélesek. E sorozatból származó legnépszerűbb pénzeszközök a “ház” és a “masha” kréta.

Ne okozzon allergiás reakciókat emberben.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Moly csapdák ragasztóval Segédeszközként használják a fő harcnak. Helyesen helyezze őket, ahol a mole mindenütt repül. Egy speciális ragasztót a vonzóval a kartonlemezre helyezik, amely a Pesteket ragadós alapon vonzza.

Ne aggódj, hogy az eszköz mérgező az emberek és a háziállatok számára, csak a rovarokon működik. A ragasztó csapdák biztonságosan használhatók a konyhában, nem kellemetlen szagot kapnak, nem tartalmaz méreg- és karcinógokat.

Ragasztóbázis – Gumi és zöldséggyanta. A Mole ultraibolya sugárzás alatt is meghal, így a váratlan vendégek inváziójában forduljon a kvarclámpához. Nyáron nyisd ki a függönyöket, és hagyja, hogy a napsütés közvetlenül behatoljon a szobába, ahol a Mole elkezdődött.

A napenergia hatása alatt a lepkék fehérje koagulációs folyamata következik be – ilyen körülmények között elegendő egy óra, hogy a rovarok tojása alkalmatlanná váljon az utódok reprodukálására.

Erős hővel ez történik korábban, egy óra alatt.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Gyakran az emberek népi jogorvoslatok A MOL elleni küzdelemben. Hogy megakadályozzák a rovarok a croups-ben, gyakrabban fordulnak elő a szekrényekben, és ellenőrizzék a lárvák jelenlétét. Ha bármilyen tippet észlelnek a mólón, azonnal dobja el a maradékot a croup, és indítsa el a szekrények fertőtlenítését A gazdasági szappan megoldása.

Ez a házi készítésű eszköz a házigazdák körében népszerűbb, az egyszerű és rendelkezésre állása miatt. A polcok törlése után a gabonafélék delegálhatók a sütőben, vagy vegyék ki a fagyba. A lepkék fő ellensége hideg és hő.

A MOL nem tolerálja Szag citrus, De ne rohanjon mindenütt, hogy egész citromokat és narancsot tegye. A szoknyák alkalmasak vagy szárított zestek. Az első esetben elterjedt narancssárga tisztítást a polcokon, a másodikban – feküdt a vászon táskában, és hagyja valahol a sarokban.

Ebből a szaga a szekrényben a croups lesz. De ahol a ruhákat tárolják, tegyen egy zsákot száraz dohányval – megijeszteni fogja a kártevőt is.

Ki nem tolerálja a dohányszagot, akkor egy csomó levendula vagy gally borsmenta.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Screking hatása a mólón Pijma, féregfa, gesztenye dió, öntsük le a lepkéket is fenyő és fenyő ágak, kamilla, körömvirág virágok. Mindezek a növények lebomlanak a szekrényben, ahol szőrme és más termékek tárolódnak. A szaga megijedt a szerelmesek, hogy enni dolgokat.

Ahhoz, hogy extra szemetet készítsen a fű mögött, jobb, ha megragadja, és bomlik a táskákba. Ha lehetséges, állomány levendula illóolajokat, citrusot és nedvesítsük meg, csak egy pamut tampon. A friss geránium levél is megijeszti a mol-t.

De a gyógyszertár kamilla nem csak megijeszteni a felnőtt egyén, hanem a hernyók (lárvák), amelyek nem kevesebb elrontott dolgokat, mint a „szülők”. A gyógyszer titka az, hogy természetes permethrin, halálos lárvák.

Ezért ahhoz, hogy vigye a ruhákat egy zúzott kamilla és szabadságot egy ideig, hogy megszabaduljon a kártevők.

A MOLE elleni küzdelemben a népi jogorvoslatok ugyanolyan hatásosak, mint az ipari példányok.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Tippek a választáshoz

A szakértők számos tanácsot adnak azoknak, akiknek el kell dönteniük a moly leküzdésére szolgáló eszközök megválasztásáról.

 1. Először is el kell döntenie a vásárlás céljából. A toxikus anyagokkal rendelkező syloponcentrált termékek segítenek a rovarok gyors kiszabadulásától. Ha a megelőzésre van szükség, használjon természetes biztonságos kompozíciókat vagy népi jogorvoslatokat.
 2. Ha vannak olyan allergiák vagy emberek, akiknek fokozott érzékenységük van a családban, gondosan olvassa el a tartályról vagy csomagolásról szóló információkat, és figyeljen a készítményre. Válassza ki az antiallergén védelmi eszközöket.
 3. Ne figyeljen az alacsony költségre. Jobban figyeljen a kötetre, hogy a feldolgozás ne jöjjön ki sokkal drágább. Egyes gyártók szándékosan chitryat, egy olcsó terméket kis dózisokban, és feldolgozáskor kiderül, hogy egy üveg vagy csomagolás nem elég.
 4. Aeroszol jobb vásárol egy nagy hengerben, Mivel szükség lesz arra, hogy alaposan permetezzen minden rovar élőhelyen.
 5. Hagyja, hogy kezdetben ne ijedjen az éles szaga (gyakran kellemetlen) inszekticid, Néhány idő elteltével például levendula vagy citrusfélék.
 6. Figyeljen az aeroszolok tulajdonságaira, A feldolgozás után néhány, nem kell szellőznie a szobát, amely megmenti Önt a felesleges cselekvésekből.
 7. Ügyeljen arra, hogy figyeljen az eltarthatósági időre. Használja őket, miután az időszak lejárta nem eredményezhet semmilyen eredményt. Ne dobja ki a pénzt sehol.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Végül világosan meg kell érteni, hogy vannak eszközök a kártevők gyors kiszabadulására, és vannak olyan anyagok, amelyek megelőzésére szolgálnak (rovari megijesztés). Az első esetben vegye le a háztartási rovarölő szereket, a második, amit tehetsz, és otthoni vagy ipari, megelőző intézkedésekre szántak.

Válassza ki a lepkék legjobb megoldását

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása