Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Kérdések, amelyek jobban válasszanak a habblokkok habblokkok kiválasztásához, gyakran gyakran hangzik, mert ez az építőanyag viszonylag népszerűségű volt. Hosszú ideig úgy vélték, hogy a blokk épületek és struktúrák azonnal fel kell emelniük a különleges jelzálogtermékekkel, lehetővé téve a szükséges mellékletek a falak falain. Ma ez a probléma könnyen megoldható fém és műanyag dávozókkal – Értsd meg a választékot, és megtalálja a szükséges részleteket, segíteni fogja a választásukat és áttekintését a piacon bemutatott termékekről.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Sajátosságok

A habblokkokhoz tartozó dugók nem hoztak véletlenséget. Közvetlen érintkezéssel csavarokkal vagy csavarokkal, a porózus, törékeny anyag falaiban lévő vegyület kiderül, hogy törékeny. A kötőelem csak a felületükön nem tartja. A dugók segítségével lehetővé teszi, hogy megszüntesse ezt a hátrányt, megbízható és biztonságos lógást biztosít a polcok, háztartási készülékek, egészségügyi és higiéniai berendezések, dekorációs elemek. Hasonló szerepet játszanak a házak falaiban a habblokkokból a jelzálogkartonok, de teljesen gondolkodnak a helyzet objektumainak elrendezésének minden finomságai meglehetősen nehézkesek.

A blokkpartíció függőleges felületén lévő tálcák segítségével Festményeket és tükröket, kondicionálást és ereszeket rögzíthet a függönyök, vízvezetékek és csövek, polcok és bútorok, berendezések, háztartási készülékek.

Az ilyen kötőelemek meglehetősen megbízhatóak, biztosítják a magas összetett szilárdságot, megakadályozzák a falak anyaga koronáját és megsemmisítését.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

A habblokkokhoz – celluláris szerkezettel rendelkező felületek, rögzítőelem szükséges egy adott tulajdonságkészlethez. Meg kell egy meglehetősen nagy érintkezési területet biztosítani, hogy megbízható tengelykapcsoló legyen az anyaggal. A rögzítő részeket maguknak többkomponensűek, a következőkből állnak:

 • üreges perselyek távtartókkal;
 • gyűrűk és félvesztés;
 • Csavar.

A telepítés után a telepítés nem gördül a lyukakban a terhelések hatása alatt, ezek speciális fogakkal vannak ellátva. Az anyag vastagságában leállnak. A homlokzat és a belső munkák vegyes opciói.

Ezek a termékek speciálisan előkészített lyukba vannak felszerelve, csavarozással vagy pontozással.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Fajták

A habblokkok megfelelő dáváinak kiválasztásakor A fő választás általában fém és polimer termékek között történik. Mindegyik anyagnak saját sajátosságai vannak, amelyek meghatározzák a kinevezését és alkalmazását.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Fém

Ez a fajta dávozók eltérőek Magas mechanikai szilárdság. A masszív termékek rögzítésénél és lógásakor vagy a lineáris kommunikáció területén, amelyek a legnagyobb jelentőséggel bírnak. Ügyeljen arra, hogy fémtermékeket használjon a nagy tűzveszélyű szobákban. Az ilyen dugókkal a homlokzat, a fali dekoráció, az állványok és a polcok elemei rögzítettek. Minden fémhegesztés külső fogakkal és távtartó szegmensekkel rendelkezik.

Csavarok m4 A Dowels kategóriájához is tulajdoníthatja. Egy ilyen tartó fémből készült. A hagyományos vágás mellett fűrészeleme van, amely a terméket a falon lévő termék telepítése után megbízható rögzítést biztosít.

Közvetlenül a csavar meghúzása után a tartó világíthat, anélkül, hogy további manipulációkat igényelne.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Műanyag

A polimer anyagokat a habblokkok számára elegendő dávozókészülék előállításában mutatjuk be. A leggyakrabban itt vannak a következő lehetőségek.

 1. Nejlon. Tartós rugalmas anyag, amely nem vonatkozik a korrózióra, a hőmérséklet és a páratartalom csökkenése. Az ilyen típusú kopásállóságú, bármilyen összetettség építéséhez és telepítéséhez alkalmas. A redundáns terhelés viszonylag alacsony, változhat, megváltoztathatja a termék átmérőjét.
 2. Polipropilén / polietilén. Nem szakosodott fajta. Főként a vízvezeték-kommunikáció telepítésekor használják. Elég intenzív üzemi terhelést biztosít.

A leggyakrabban használt műanyag dávozók, amelyeket nem terveztek jelentősen.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Kombinált

Ez a kategória tartalmazza a DOWELS-t is Kémiai horgonyok. Használnak műanyag hüvelyt és egy fémcsavart vagy hajtűt. A készlet tartalmaz egy injekciós összetételt, amely a termék szerszámozásakor további ragasztóréteget képez a kötőelemekhez. A jellemzői és a támogató képességek tekintetében a kémiai horgonyok 4-5-szeresére meghaladják a szokásos csavarhúzót. A felhasznált ragasztó készítmény cementhabarcsot és szerves eredetű gyantát tartalmaz.

És a fém, és a műanyag dávozóknak van egy keret kialakítása. Ezeket az acél horganyzott csavarokkal kombinálják, alkalmazzák az ablak és az ajtókeretek, más hasonló tervek útmutatók.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Milyen jobb választani?

A habblokkokhoz tartozó dugók kiválasztására vonatkozó alapvető irányelvek közvetlenül kapcsolódnak a fal falához tartozó tartozékok és eszközök típusához.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

A hasznos tippek közül a következőket oszthatja meg.

 1. Rögzítés egy faragó vagy tükör, rugalmas bélés az egészségügyi eszközök, mosógépek nem ad jelentős terhelést. Itt a nejlon polimer dávozók használata 4-12 mm átmérőjű.
 2. A helyiség belsejében vagy azon kívül történő rögzítés szükséges a befejezés során. Itt különleges dowel-körmöket használnak.
 3. A megnövekedett tűzbiztonsági követelményekkel rendelkező szobákban csak fém rögzítőket alkalmaznak. Csavarja őket jobban válasszon metrikát.
 4. A vízvezeték-vízvezetékvezetékek, a falhoz való rögzítéshez tartozó szennyvízvezetékek, a fémdíszek és a bilincsek felszereléséhez. A csavaros szerelés dimenziós paramétereinek meg kell egyeznie a terhelések szintjének.
 5. Ha a habblokkokból készült homlokzatok befejezésénél speciális dugókat használnak. Ebben az esetben a tartónak rozsdamentes fémszerkezettel kell rendelkeznie, amely megnöveli az időjárásállóságot.
 6. Nehéz bútorokat, szerkezetek, tároló rendszerek kapcsolódnak fém rögzítő legmagasabb hordozó kapacitás. Mélyen el kell merülniük a falba, ellenállnak a jelentős terheléseknek.
 7. Az ajtó és ablakblokkok felszerelése során a csúszó elemek vezetője a műanyag és a fém speciális keretek használata. A rögzítőelem közvetlenül a tervezett terhelések intenzitásától függ.
 8. A habblokkok falak felületén lévő kábelezés rögzítéséhez speciális rögzítést használnak – tartós nylonból készült dübelbilincs. A termék belsejébe csavarja nincs csavarva.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Ha a habblokkok falán kell lógnia, könnyű papírnaptár, egy fotó, egy kompakt kép a keretben, nem feltétlenül forgatja a dugót. Jobb használjon rendszeres körömt.

Minimális terheléssel nem fog megbirkózni a feladattal, rosszabb.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Beépítési

Telepítés és műanyag, valamint a habblokkfalakban lévő fémdugók egy sémában haladnak. A munka elvégzéséhez speciális összeszerelő szerszámot alkalmazunk egy fogantyú formájában, a kívánt forma csúcsa vagy a rendszeres hexagon. Az eljárás a következő lesz.

 1. Fúró lyuk a falon. A DOWEL telepítési helyén kell lennie, megfelel az átmérőnek, amely az elemek gyártóját jelzi.
 2. Távolítsa el a morzsát. Elkészített lyukat kell tisztítani a por és a fúrás egyéb következményeit. Bármely interferencia befolyásolhatja a további telepítés megfelelő telepítését.
 3. Telepítse a dugót a melléklet helyére. Ez a fúvókák segítségével történik.
 4. A dugók csavarozásához forgó mozgásokat kell előállítani. Fontos figyelembe venni a gyártó által jelzett irányt.
 5. A rögzítőelemek pontozási típusai gumifej kalapáccsal. Ez nem árt egy cellás anyag falának. Ilyen dugókban, nagy távtartó fogak, amelyek a telepítés után végezzük a rugók függvényét a kapott lyukban.
 6. A kémiai dávozók, valamint a szokásos, de a ragasztó kapszula felszerelésével. Ezután Methomez menetes csatlakozással van felszerelve.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

A dugók telepítése után a hagyományos kötőelemet megfordíthatja. Egyszer az üregben a csavar a CANG szegmenseinek összecsukásához vezet. Ez lehetővé teszi, hogy a bázis jobb sűrűbbé váljon, kiküszöböli a mechanikai rögzítési szilárdság véletlen törését vagy csökkentését.

Fontos megjegyezni, hogy a hab beton az anyag, nem túl ellenálló a rezgéseknek és a sokkterheléseknek. Nem lehet perforátorok fúrni, sokk típusú fúrási lyukak alkalmazásával. Itt kényes hatásra van szüksége.

Jobb, ha rendszeres kézi vagy elektromos fúróval a forgatási mód segítségével.

Válasszon egy dugót a habblokkokhoz

A nehéz tárgyak rögzítésével a gázkamra, az alábbi videóból tanulhatsz.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása