Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Ha monolitikus konstrukcióban zsaluzat alkalmaz, szoros figyelmet fordítanak az elemek összekapcsolására. Garantálják a szerkezet kialakításának kialakításának stabilitását és erejét, az összes összekötő varrás merevségét és áthatolhatatlanságát. Beszéljünk részletesebben, mi a kastélyok (más nevek: bilincs, “béka”, egy Riveter, “Butterfly”, a megerősítés klipje) egy zsaluzat rendszerhez, azok jellemzői és felhasználási módjaik. Ez továbbra is lehetővé teszi a zárakapcsolatok helyes kiválasztását egy adott tervezési opció alatt.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Nézetek

Ma az építési vállalkozás gyakorolta a különböző zárak használatát a zsaluzat rendszerhez. Mindegyikük rendelkezik saját teljesítményével és kinevezésével. Ezért, mielőtt megvásárolta, minden bizonnyal meg kell ismernie magát az eszközzel. A zsaluzáshoz tartozó szerelőelemként az ilyen kötőelemeket használják:

 • ék;
 • tavaszi;
 • univerzális (hosszúkás vagy “krokodil”);
 • csavar;
 • sokk.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Ékbilincs

Ez különösen gyakran használják a rögzítő, ha az eszköz a zsaluzat pajzsok, amely lehetőséget ad, hogy pontosan vágja le és igazítsa, ami viszont, nyújt kifogástalanul sima beton síkban. Mivel ez a zár elválaszthatatlan, az elemek elvesztése a telepítési folyamat során nem félhet. Az ékzárat a cink bevonatú vagy öntöttvasból végzik, és mind a fém, mind az alumínium zárt. Az átlagos kastély súlya körülbelül 2,5 kilogramm, de vannak modellek, és időnként nehéz. Praktikus a fa vagy fém zsaluzat rendszerei számára. Telepítve és rögzítve egy speciális kulcs segítségével. A telepítés nagyon gyorsan és segédeszközök nélkül történik, ugyanakkor nagyon kényelmes, ha különböző formaterveket építenek.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Tavaszi bilincs (“béka”)

Ez a kastély a 90-es években a Törökország építőkkel együtt jelent meg, fejlett monolitikus építési technológiákat hozott. Valójában, ezért még mindig a török ​​bilincs, és a török ​​termelési vár modellje, és ma a leginkább minőségi.

A rugós klip a 6-10 milliméter átmérőjű megerősítésre van kialakítva. Jó abban, hogy részt vehet egy olyan anyagból készült zsaluzat rendszer telepítéséhez. Magas fokú megbízhatóságot biztosít a működésben, és a telepítés telepítésével jellemezhető. A bilincs pluszjai:

 • a használatban lévő gyakorlatiasság;
 • Építési enyhítés;
 • elfogadható áron.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

A tavaszi rögzítőelem teljesítménye, hogy ellenálljon a terhelés akár 2000 kilogramm, de vannak erősített eszközök is. Ez lehetővé teszi a különböző típusú zsaluzatok összeszerelését.

Kiterjesztett (“krokodil”)

A zsaluzat kiterjesztett szorítójának használata lehetővé teszi különböző anyagok gyűjtését és sima pajzsát. Ennek a rögzítőnek egy másik neve egy általános képletű univerzális bilincs, mivel lehetővé teszi (ha szükséges) lehetővé teszi a speciális betétek széles skáláját 250 milliméterrel. Azonos Ezen keresztül lehetséges, hogy a pajzsokat 90 fokos szögben kell kötni, ami különösen fontos az alapítványok építése során. Ez a bilincs alkalmas a zsaluzási struktúrák minden fajtájára.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Csavaros (tengelykapcsoló) bilincs

Mint a zsaluzat más típusai, a tengelykapcsoló zárat úgy tervezték, hogy összekapcsolja a panelek és pajzsok dokkoló varratait, és kiegyenlítse őket. Készítsen bilincseket főként a fémből, és védőréteg formájában porfestéket használjon.

Ennek a módosításnak a mínusz nagy tömegnek tekinthető. Az egyik eszköz súlya körülbelül 5 kg, azonban erősen minták vannak.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

A zárszerkezet jellemzője lehetővé teszi a jó-250 milliméter szélességét.

Ütközési kastély

Ezt a típust klipként használják kis zsaluzatszerkezetek számára. A zár egy speciális konfigurációt kifejezetten megbízható és szilárd zsaluzat a lyukakon keresztül a pántok övet. A termék szerkezete lehetővé teszi a rendszerbe történő beágyazását és a későbbi szétszerelést, és gyorsan (majdnem néhány másodpercet) kézzel készített. Egy közönséges kalapácsot alkalmaznak a bilincsek felszerelésére, ennek eredményeképpen erős és sűrű kapcsolat garantált. A telepítés nem veszi el sok időt, a klip alkalmas a zsaluzatos pajzsok fajtájának túlnyomó tömegére.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Célja

A fentiekben bemutatott összes zárak merevséget és stabilitást biztosítanak. Fő célja, hogy mentse a kívánt tervezési konfigurációkat, amely betonkeverékkel van kitöltve.

Ezenkívül a zárak mellett a zsaluzatszerkezet árnyékolása szilárdan kapcsolódik egymáshoz, mivel a betonoldat által kialakított lenyűgöző technológiai terhelések fennmaradnak. Az eljárások forgalmazás, szóló és lezárja a betonkeverék egyre könnyebbé válik, a költségekről a munkaidő, és még készpénzt is csökken.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Választási szabályok

Indítsa el azt a helytől, ahol megkapja a terméket. Ne bízzon a piacon dolgozó gyanús vállalatokban. Minden kísérő dokumentációnak kell lennie, mivel az építési területen való biztonság közvetlenül a záraktól függ, ezért kötelesek teljesíteni a jelenlegi szabványt száz százalékra.

Általában, A kastélyok acélból 35gl, szürke öntöttvas vagy öntöttvas és acél ötvözetből készülnek. A bevonat is fontos. Horganyzott, oxidálható és por lehet. Ezenkívül a permetezés nélküli mintákat is találja. A költségek jelentősen alacsonyabbak, azonban a használat időtartama sokkal rövidebb. A megrendelés végrehajtása, figyeljen a beillesztés maximális vastagságára.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Válasszon egy kastélyt a zsalura

A zsaluzási rendszer bilincsek beszerzése során ezeket a kritériumokat figyelembe kell venni:

 • A zsaluzás típusa: finomra nagy, oszlopok, falak, alapítvány és hasonlók;
 • Költségvetési mérete egy zsaluzat kialakításának kialakításán;
 • A zsaluzat rendszerének merevségére és erejére vonatkozó követelmények.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Szükséges, hogy vegye figyelembe a zsaluzat gyártójának tippjeit, amely jelentős tapasztalattal rendelkezik a különböző típusú zsaluzási rendszerek telepítésében és alkalmazásában.

Montaja technológia

A vas alakú pajzsok rögzítve vannak olyan zárakkal, amelyek képesek arra, hogy a teljes kialakítású stabilitást biztosítsák, figyelembe véve, ezzel együtt a betonkeverék minden négyzetméteres nyomásmérőjének jelzője. A szerelvények megbízhatóbbá tétele érdekében a lyukak fúrták le a rögzítő lábak rögzítésére. Ezenkívül a zsaluzat erejét a fából való keresztgerendákkal növelik, a kastélyvegyületek helyeire szerelve az összegyűjtött kialakítás területén.

A keresztirányú gerendák segítségével a szorítóból származó nyomás eloszlik, a vas lapok helyi deformációja megszűnik. Jól ismert, hogy a rögzítőelemek akkor szükségesek, ha bármely zsaluzási rendszer eszközére van szükség, amelynek tervezési jellemzői a telepítési eljárás függvényében vannak.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Az ilyen eljárás:

 • A formás pajzsok a tervezési megoldások feltételeinek megfelelően vannak felszerelve;
 • a kezdeti igazításuk elvégzése;
 • A kastélyok telepítve vannak;
 • A végső illeszkedés végrehajtásra kerül, és szorosan meghúzódik.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Tavaszi bilincsek telepítése:

 • A lyukakban a megerősítés rúdjainak telepítéséhez a kb. 15 cm-es zsaluzat határokon túl kell mennie;
 • A rúd kinyúló végére, hogy a bilincsre helyezzük;
 • visszahúzza a pajzsot;
 • Viseljen a bilincset, hogy egy kis kar segítségével rögzítse;
 • fordíts egy nagy karot, és megszilárdítsa a klipet.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

A zsaluzatbilincsek szétszerelése

Ha a monolitikus vasbeton szerkezeteket felállították, a zsaluzatrendszerek, nemcsak a telepítés technikáinak ismerete, hanem annak érdekében, hogy alaposan szétszereljük a tervezést, hogy a jövőben használják.

A szétszerelési munka elindul, amint a betonkeverés végül megfagyott, és felhalmozta a szükséges erőfeszítési együtthatót. Az első dologot a kötőelemek szétszerelik, az ilyen intézkedések algoritmusánál:

 • Ha kalapács segítségével egy ékbilincset használ, egy ék felszabadul, a szorító szivacsokat eltávolítják;
 • Ha a kapcsolatot egy rugóbilincs segítségével végeztük, akkor a rögzítőelemeket el kell távolítani, így a megerősítő rúd a beton vastagságában, és vágja le a kiálló szerelvényeket;
 • A csavaros csatlakozásban egyszerűen kapcsolja ki a dióit.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Tavaszi várak szétszerelése

Miután a betonkeveréket egy kalapáccsal üvöltsük, hogy kopogtassa a “béka” nyelvet, szétszerelje a bilincset. Vágja ki a rúd kiálló részeit.

Miután eltávolította a zárelemeket, kezdje el alaposan szétszerelni a pajzsokat, hogy áthelyezhessék őket a munka másik részéhez.

Válasszon egy kastélyt a zsalura

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása