Válasszon spray-t a csótányokból

Még akkor is, ha támogatja a tisztaságot és a megrendelést otthonában, nincs elavult szemetet, stroke bútorokat és kenyér morzsákat az asztalokon, az otthonod nem lehet teljesen védeni a csótányok megjelenésétől. Ezek a kellemetlen rovarok behatolnak a ház oldalán, és feltérképezik a szomszédok szellőzőnyílásán keresztül. Az ezek elleni küzdelem egyik leggyakoribb módszere az aeroszol használata.

Válasszon spray-t a csótányokból

Válasszon spray-t a csótányokból

Érvek és ellenérvek

Az aeroszol legfontosabb előnye a rovari szervezetre gyakorolt ​​hatása nagy sebessége. Az első áldozatok a szoba kezelését követően 2-3 óra elteltével láthatók. Insecticidal Spray komponensek Adja meg a rovarok tüdőjét és emésztőrendszerét. A könnyű toxinokból a vérbe esnek, és az idegrendszer bénulását okozza, mindez elkerülhetetlenül egy csótány halálához vezet.

A permet használata kétségtelen előnyökkel jár.

 • Könnyű alkalmazás. A gyógyszer formájában a spray formájában lehetővé teszi, hogy gyorsan permetezze a meglévő összetevőket egy jelentős területre.

 • Maximális lefedettség. Az Aerosol lehetővé teszi, hogy feldolgozza a padlón vagy a bútorok, a szekrények és a kanapék belső falait, a távoli sarkok, a távoli sarkok, a lábak mögötti helyeket és más, a nehezen elérhető területeket.

 • A készítmény alkalmazható a különböző típusú műanyag, fa, fém és textil felületén.

 • A legtöbb modern spray-nek semleges szaga van, vagy tartalmaz egy könnyű, fertőző aromás illatanyagot.

 • A kezelés utáni készítménynek nem kell vízzel le kell mosni.

 • A spray szinte azonnali hatással jár.

 • A kellemes bónusz egy megfizethető ár a spray-k és a kábítószer széles választéka a boltokban.

Válasszon spray-t a csótányokból

Válasszon spray-t a csótányokból

Ugyanakkor az aeroszolt nem lehet ideális megoldás a csonkok elleni küzdelemre. Használata saját tulajdonságai vannak.

 • A feldolgozás hatása nagyon gyorsan történik, de nagyon hosszú ideig tart. Ha a kellemetlen rovarok forrása az alagsorban vagy a szomszédokban van, akkor a csonkok gyorsan visszatérnek, így a feldolgozás újra és újra meg kell ismételnie.

 • A spray pusztító hatással van kizárólag felnőtt magánszemélyeken, nem pusztítja el a tojások és lárvák falazatát. Figyelembe véve, hogy egyszerre a nő legfeljebb 50 tojást elhalasztani, hamarosan a kőműves rovarok érése után ismét megjelenik a házban, és jelentős mennyiségben.

 • A gyógyszer jelenlegi komponensei nagyon gyorsan elpárolognak, ezért képesek csak egy kis csótányos populációt elpusztítani. Ha sok közülük vannak, az ilyen döntés nem adja meg a kívánt hatást. Ez az oka annak, hogy az aeroszoloknak össze kell kötniük más, hosszú távú megsemmisítéssel az USACH.

 • Az aeroszol komponensei veszélyesek az emberek és az állatok számára, amikor belélegezve vagy bőr érintkezők esetén a testmérgezés előfordulhat. Az egészségügyi problémák elkerülése érdekében a feldolgozás időpontjában, valamint 2-4 órán belül annak érdekében, hogy biztosítani kell a lakosság házában lévő hiányát, beleértve a háziállatokat is.

Válasszon spray-t a csótányokból

A legjobb aeroszol értékelése

Minden üzleti üzletben vásárolhat aeroszolokat USACHI-tól. A modern drogok jelentősen eltérnek a szovjet Dichlofos-tól, hatékonyabb inszekticideket tartalmaznak.

Szaggal

Jelenleg az aeroszolok, általában egy kellemes illatot tartalmaznak, de találkoznak egy hangsúlyosabb aromával.

“Intőgyík”

Az egyik leggyakoribb spray, szüleink használtuk. Az összes többi aeroszolból éles szaga különbözik. Az orosz termelés előkészítését 440 ml dózisban értékesítik – ez elég ahhoz, hogy 50 kV-os szobát permetezzen. M.

Használható, a PPE-t (kesztyűk, légzőkészülékek és poharak) kell használni.

Válasszon spray-t a csótányokból

Válasszon spray-t a csótányokból

Harc

Hatékony modern kábítószer Pusakov, hangyák, valamint bolhák és legyek ellen. Az összes többi inszekticid fölötti előnye, hogy nemcsak félig lábú egyének megöli, hanem képes megsemmisíteni és mozgatni az összes felsorolt ​​rovarok tojását.

A gyógyszert Dél-Koreában állítják elő, és 500 ml térfogatúak. Munkaelemek – Imiprotrin és Digital. Ha használják, akkor a légzőkészüléket kell használnia, és biztosítania kell, hogy az illékony komponensek ne esnek az orrba és a szájba.

Válasszon spray-t a csótányokból

Válasszon spray-t a csótányokból

Kobra

Ezt a permetet az összes feltérképező rovarok ellen használják. Orosz gyógyszer, 400 ml térfogat. Hatóanyagok – tetrametrin és digitális.

Ha a munka meg kell felelnie a biztonságnak.

Válasszon spray-t a csótányokból

Szaga nélkül

A közelmúltban a gyártók megpróbálnak pénzeszközöket készíteni a csótányoktól, amelyek nem szagolnak.

“Tiszta ház”

Az orosz termelés diklór-csoportja egyáltalán nem szaga van. 150 ml-es csomagolással hajtották végre. Ha használják, allergiás reakciót okozhat – a légzés nehézsége, duzzanat, szédülés. Ezért a permetezés során a lehető leghíresebbnek kell lennie.

Válasszon spray-t a csótányokból

“Raptor”

Ismerje meg az aeroszolokat, hogy leküzdje az aeroszolokat, hogy leküzdje az összes fegyvert, és repülő kártevők. Munkaelemek – cypermetrin, pirenonil-butoxid, tetrametrin. Az adagolásban 350 ml.

A védőszerek használatát igényli.

Válasszon spray-t a csótányokból

Válasszon spray-t a csótányokból

“Rajtaütés”

Hatékony jogorvoslat ellen Prusakov és Muravyov ellen. A 350 ml-es lombkorona végrehajtása. Alkalmazás esetén meg kell védeni a mérgező alkatrészek káros hatásaitól, amelyek az aeroszol részét képezik.

Válasszon spray-t a csótányokból

Dr. Klaus

Az erőteljes aeroszolkészítmény mindenféle rovarok megsemmisítésére szolgál, amelyet egy személy lakóhelyén lehet lefedni. A készítményt Németországban állítják elő, 500 ml csomaggal értékesítik. Meglévő alkatrészek – permeter és bioalletrin. Amikor alkalmazott, személyi védőfelszerelés szükséges.

Válasszon spray-t a csótányokból

Hogyan válasszuk ki?

A börtönök elleni permet kiválasztásakor a gyógyszerek következő paraméterei alapvető fontosságúak:

 • arány költsége / pénzösszeg;

 • A sokoldalúság a fellépés – a készítményeket, hogy a törvény nem csak a csótányok hatékonyabbak, hanem a poloska, legyek, hangyák és más rovarok;

 • A szaga jelenléte – az elsőbbségi gyógyszerekben, amelyek nem szagolnak.

És természetesen a márka. Ha mérgező eszközökkel dolgozik, a preferencia jobb, ha több mint egy évig terjedő védjegyeket ad, és bizonyították magukat a felhasználóknak

Válasszon spray-t a csótányokból

Válasszon spray-t a csótányokból

Hogyan kell használni?

A csótányokból származó inszekticid aeroszolok eltérő összetett és érvényességi időtartammal rendelkezhetnek, vagy sem. Mindenesetre az egyik használata.

Rázza fel a hengeret, távolítsa el a fedelet, és irányítsa a permetezőt magadtól a felület felé, ahol feldolgozást tervez.

Alkalmazáskor tartsa meg pontosan a léggömböt a felszíntől 20 cm-es távolságban.

Működik a levegő hőmérsékletén +10 fok és több. A feldolgozási órákon el kell távolítani az összes ételt, ételeket, gyermekjátékot, hermetikusan zárt akváriumot és más tartályokat.

Válasszon spray-t a csótányokból

Válasszon spray-t a csótányokból

Maximális figyelmet kell fordítani a Prusakov klasztereinek parcelláira:

 • a lábazatok közelében;

 • a szennyvízcsövek közelében;

 • a bútorok hátsó felületén;

 • a kagylók és a WC közelében;

 • A tárolási helyeken.

A feldolgozás után a helyiség elvégezhető és nedves tisztítás.

Válasszon spray-t a csótányokból

Elővigyázatossági intézkedések

A csövekből származó spray összetétele magában foglalja a peszticideket, ezért a vele való munka során óvatosan kell eljárni. Ez az, hogy fontos betartani a személyes higiénia normáit, valamint a biztonsági berendezéseket.

Az aeroszolos munkavégzés során lehetetlen füstölni, könnyű tüzet, szakács termékeket.

Ha a kábítószer a szem, az orr vagy az orális üreg nyálkahártyáira jutott, akkor sürgősen öblítse le az érintett területet folyó vízben.

Az állam romlása esetén az allergia vagy a bőrirritáció megjelenése, orvosi ellátást kell keresnie.

Miután befejezte a szobát, alaposan meg kell mosni a kezét szappannal. És mosni kell.

Válasszon spray-t a csótányokból

Válasszon spray-t a csótányokból

Emlékeztetni kell arra, hogy a permet lucfenyő a hengerben jelentős nyomást, ezért fontos, hogy tartsák be a szabályokat dolgozni vele:

 • Ne dolgozzon fel forró felületeket;

 • Ne melegítsen fel 40 fok felett;

 • Ne permetezzen a lángforrás közelében;

 • nincs mechanikai sérülés;

 • Használat után ne szüntesse meg a léggömböt;

 • Ne tárolja a szemetes táskában másokat az élelmiszer-hulladékkal.

Fontos figyelemmel kísérni a diklórofókat, hogy ne kerüljenek be a kisgyermekek kezébe, vagy képtelen felnőttek kezébe.

Válasszon spray-t a csótányokból

Mint bármilyen mérgező anyag, a spask aeroszolok saját ellenjavallatokkal rendelkeznek:

 • Lehetetlen kezelni a szobát gyermekeknek, serdülőknek, ápolási nőknek és jövőbeni anyáknak;

 • Tilos a lakóhelyi helyiségekben spray-t használni, ahol az allergiák állandó jelleggel élnek, valamint a légzőszervi szervek patológiáival rendelkező embereket;

 • Az aeroszol használata a magas vérnyomásban szenvedő emberek nyomásának növekedését eredményezheti.

Összefoglalva, emlékeztetünk arra, hogy a rovarok elleni hatékony rovarirtó anyag, a feldolgozás nem adja meg a hosszú távú eredményt, ha nem alkalmazza a megelőzési intézkedéseket.

Válasszon spray-t a csótányokból

Válasszon spray-t a csótányokból

A tárolás során edényeket és edényeket az alsó részre kell fordítani. A tény az, hogy A sötét terekben tárolt bármely tartály ideális hely a “fészkelő” csótányok számára.

A rovarok nem szeretik a naftalin szaga, így a szellőztető lyukak, az ajtók és a lábazatok közelében ajánlott a kis golyók bomlása ebből a gyógyszerből – ebben az esetben a paraziták valószínűleg nem veszélyeztetik a szűrést a szomszédoktól.

Jó hatás is ad a menta, szegfű, narancs és citrom héjja. Ezek a szagok kellemesek egy személy számára, de a csótányok diszkréten járnak el.

Ha van egy lyuk a falon vagy a padlón, dugja be egy cellofán csomagot, akkor a csonkok nem lesz képes bejutni a lakásba.

Fontos: Az összes halott rovar aeroszoljának házának feldolgozása során el kell dobni. Nem hagyhatja el őket a lakásban, mivel a fennmaradó csótányok nagy vadászattal fognak lenni, hogy a halott rokonaik holtjait táplálják.

Válasszon spray-t a csótányokból

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása