Vontató tégla

A csatlakoztatott tégla a szokásos (piros) épület tégla, amely hibás megjelenésű. A külső falakat általában nem építik, mivel nem lesz nagyon szép kilátás. Végtére is, lehet, hogy zsetonnal, érdességgel, ferde vonalvonalakkal, szín és textúrák inogenitása. Ez lehet az üresség és a szilárdság. Mérete lehet különböző, de a leggyakoribb tégla 250x1250x65 mm. és 250x120x88 mm.

Az ösztönzési tégla hiányosságai azonban mind az előnyei: a hibák miatt ez egy nagyságrendje olcsóbb. És ez nagyon gyakran a fő tényező, amikor az építési anyagot választja.

Használható a falak építésére, amelyek továbbra is más anyagokkal, illetve díszítik. Ezután minden zseton és hibák rejtve lesznek más anyagok alatt.

Az incidens téglából épített épület szakadékkal fog megjelenni, ha különleges Tégla arcra. A fent említett érdesség, bár van egy visszataszító nézet, de a szabálytalanságok rovására jó tapadással jár.

Rossz megjelenés és kis házasság a gyártás nem jelenti azt, hogy néhány további kockázatnak köszönhető. Mert meglehetősen különleges gosztkövetelmények vannak. Garantálják azt a tényt, hogy az ilyen téglák kialakítása sokáig lesz.

Általában a csatlakoztatott téglákat nem készítenek kifejezetten, hanem a terméktermelés.

Ugyanakkor ugyanolyan jellemzőkkel rendelkeznek:

  • Jó fagyállóság,
  • erő,
  • Kényelmes az építési méretekhez.

Vannak különböző jelek “M100”, “M200”, “M150” és T.D.

Az M betű utáni szám azt jelenti, hogy a határ teher:

  • Például az M200 azt jelenti, hogy az 1 cm2 lehet, hogy legfeljebb 200 kg. Tökéletes az Alapítvány számára.
  • És az M150 és az M100 egyemeletes épület építésére használható.

A voidok jelenléte csökkenti a hővezetőképességet, ami jelentősen növeli a hő megőrzését a házban. Tehát ez egy másik plusz a külső falakban lévő plug-in téglát használva.

Végül szeretném megjegyezni, hogy a megjelenés hátrányai, mint a költségek kompenzálása. És a falak megjelenése mindig különböző módszerekkel rögzíthető.

Megtudhatja a nonszensz téglák sajátosságait a következő videó megtekintésével.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: