Zsaluzat az armopoya számára

  Az Armopoyas egyetlen monolitikus kialakítás, amely a falak erősítéséhez szükséges. A kerületben telepítve van, mielőtt az átfedés tetője vagy lemezei elhelyezése. Az öv kitöltésének sikere közvetlenül függ az összeszerelés helyességétől és a zsaluzat rendszer telepítésétől. Ezért, mielőtt az armopoyákra vonatkozó zsaluzat telepítené, tanulmányoznia kell az összes finomságot és árnyalatokat.

  A készülék és a cél jellemzői

  A modern építőanyagok, mint például a tégla, a levegőztetett beton, a habblokkok vagy a clayclocks, praktikus és nagyon kényelmes. Gyakran használják a különböző komplexitás és célállomás házak és épületek építésében. De annak ellenére, hogy minden pozitív tulajdonság, önmagában ezek az anyagok viszonylag törékenyek: nagy pont terhelésnek kitéve, könnyen összeomlanak vagy repedést okozhatnak.

  Az építési folyamatban az épület falának terhelése fokozatosan nő, és nem csak a tetején, a téglák vagy a levegőztetett beton új soraiból, hanem alulról is, a talajmozgások vagy az egyenetlen zsugorodás hatása alatt. Jelentős keresztirányú nyomás az épület végső eleme, a tető, amely a szó szerinti értelemben a falak különböző irányban történő vágása. Hogy ezek a tényezők nem vezetett a falak megsemmisítéséhez és repedések kialakulásához, különösen a levegőztetett betonblokkoknál és egy ceramzit betonon, és egy speciális erősítőszalagot hoznak létre.

  Az Armopoyas holisztikus kemény keretet képez, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolja az épület összes falszerkezetét. Ezt követően pontosan a tető és a felső emeletek főbb terhelése, majd egyenletesen elosztva az építés falainak kerülete körül. A zsaluzat telepítése és a megerősítő öv létrehozása kötelező, ha szinte bármilyen épületet emel a fokozott szeizmikus aktivitás zónáiban.

  Továbbá, az erősítőszalagra vonatkozó zsaluzat telepítése akkor lesz szükség, ha az építés befejezése után tervezik, hogy tovább növeljék a fal vagy a tető terhelését.

  Például a tetőtér elrendezésével vagy az úszómedencék, játszóterek, pihenőhelyek, megfelelő felszereléssel rendelkező lakófelületek megteremtésével, az építés általános felépítésének mérésével.

  Az építés során a földszintes házak gázbeton blokkok, zsalu Armopoyas telepítve csak a teljes építése minden falszerkezetek, közvetlenül a telepítés előtt az elemek a tető. Általában ebben az esetben az erősítőszalag előfeltétele speciális szegecsek, amelyeket ezután MauryLalat rögzítenek. Az ilyen kialakítás keményebb illeszkedést és tetőelemeket köt egy építőiparhoz. Ha az építkezésen két vagy több árnyalat lesz, akkor az armoomákban lévő zsaluzat minden következő padló után azonnal fel van szerelve a lemez átfedése előtt, valamint az összes falak építése előtt a tető felszerelése előtt.

  A különböző típusú armoo típusú zsaluzat típusai

  Mielőtt kiválasztanunk egy anyagot, és a jövőbeli zsaluzat elemeinek megteremtése előtt tisztázni kell, milyen méretre van szükség erősítő övre. Csak akkor kiderül, hogy helyesen tervezi a tervezés szélességét és magasságát. Általános szabályként a gázblokkok standard karmopojátját 10-20 centiméter magassága hozza létre, és megfelel a hagyományos levegőztetett betonból. A zsaluzatrendszer két alapvető és leggyakoribb formatípus van.

  Speciális gázblokkokból

  Az első típus az alapítvány nem eltávolítható zsaluzatára utal, és magában foglalja a speciális U alakú gyári termelésű blokkok használatát. Ezek a szellőztetett betonból származó rendes blokkok, amelyekben vannak speciális kiválasztott üregek egy latin betű formájában. Az ilyen blokkokat a szokásos séma szerinti falszerkezetek soraiba helyezzük, és a keret megerősítő anyagok (megerősítés) vannak felszerelve, és konkrét keveréket öntünk. Így az elegy öntése után kész egy kész egyszemélyes karmopootot, amelyet az úgynevezett hideghídon levő levon levegőztetett beton védett. A hatás akkor érhető el, mivel az U alakú formasú blokkok külső falainak vastagsága nagyobb, mint a belső vastagság, és ez további hőszigetelési tulajdonságokat eredményez.

  Érdemes megjegyezni ezt A gyár U alakú blokkok meglehetősen magas költséggel rendelkeznek, így a szakmai építők gyakran önállóvá teszik őket. A hagyományos gázblokkok kézi vágása megfelelő hornyokat.

  Az anyag könnyen feldolgozható egy speciális hacksaw egy gázbeton.

  Fából készült panelekből vagy OSB-kályhából

  Az Armopoysa második és gyakoribb formája a cserélhető rendszerekre vonatkozik. Az OSB lemezből, a táblákból vagy a fából készült pajzsokból ugyanúgy készült, mint a szokásos öv alapozásának elrendezésével, csak ebben az esetben a munkahelyen magasságban történik. A gyártási anyag önkényesen választható, a fő dolog az, hogy a vastagsága legalább 20 milliméter. Általános szabályként az ilyen zsaluzat két oldalán lévő zsaluzat alsó széle közvetlenül a levegőztetett betonblokkok felületéhez van csatlakoztatva, és a pajzsok tetején, amelynek szüksége van a fából készült rudak kis szegmenseinek, amelyek között 50- 100 centiméter.

  Ha a zsaluzat OSB-kályhákból áll, a pajzsok speciális fémcsapokkal vannak összekötve egymással. Belövése után az egész rendszer a kerületük mentén az alsó részén keresztül furatokat (a lépés megfelel a helyét a felső hasábok), és műanyag csöveket behelyezzük őket. Ezekben a csövekben a zsaluzat teljes szélességében a csapok bevezetésre kerülnek, és mindkét oldalán meghúzódnak az anyákkal.

  Beépítési

  A formációs rendszer felszerelésének módja a kiválasztott anyagtól függ. Ebben a sorrendben készül a speciális blokkokból készült építés.

  1. A falra helyezhető egy sík síkság, az U alakú tömbök segítségével, amelynek tömítésére van felszerelve. Ők “növény” a szokásos megoldás, emellett rögzítve a fő falra öntsük.
  2. A belső blokkok illeszkednek a standard keretből a megerősítő rudakból. Ehhez a méret szükséges, hogy szabad hely legyen az összes oldalról (kb. 5 centiméter) a beton védőrétegére.

  A formák megfelelő összeszerelése a fa pajzsokból:

  1. rögzítse a pajzsokat a fal két oldaláról a kerület körül (Biztosítsa őket jobban a speciális dowel-körmök segítségével, amelyek lyukakon fúrnak);
  2. A szint használata, hogy a pajzsok felső szélét sima, Ezután kombinálja a fából készült rudak pajzs sorait;
  3. Gyűjtse össze és telepítse a megerősítő keretet, A tervezési távolság belsejében a betonkeverék (5-6 centiméter) zsaluzat falain belül ellenállása.

  A pajzsok elhelyezése előtt győződjön meg róla, hogy nincsenek rések és repedések a táblák között. Szükség esetén be kell zárnia a palackokat, vagy zárja be a síneket, a vékony hosszanti deszkákat. Ha az armopoyák a tető alatt készülnek, akkor a megfelelő jelzálogelemek hegesztve vannak az erősítő kerethez (a beton öntése előtt), amely rögzíti a tetőt.

  A cserélhető zsaluzás pajzsok saját kezével való telepítésekor nagyon fontos, hogy egyenletesen tegye a pajzsokat, és hozzon létre egy sík síkot a kerületben (ellenállási szint). A betonkeverékből létrehozott erősítőszíj az átfedés vagy a Mauerlalata tetőfedések lemezeinek főbb alapul szolgál, és szorosan fekszenek, Gnesks és repedések nélkül. Mint további hőszigetelő anyag, a hideghidak kialakulásának megakadályozása, a rögzítőelemek leggyakrabban használják – extrudált polisztirol hab homogén szerkezetű.

  Számos zárt anyag-sejt adja szinte nulla vízfelszívódását és gőzáteresztő képességét.

  Leszerelés

  A zsaluzat rendszere körülbelül 2-3 nappal a beton kitöltése után eltávolítható. A keverék szárításának pontos ideje az adott helység időjárási viszonyaitól és az év időpontjáról függ. Ezért az eljárás előtt önállóan meg kell győződnie arról, hogy az armopoyas elég megoldódott. Kezdetben kötéseket vagy csapokat extrahálnak, a felső kötésű fából készült rudakat eltávolítják, majd a pajzsokat szépen szétszerelik.

  Szárítás és sztrippelés után újra felhasználható.

  A kérdéssel kapcsolatos további információkért az alábbi videóból tanulhat.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: