Bútorfalak a folyosón egy modern stílusban

A folyosót otthoni vendégkapunak tekintik, így a tervezésnek szépnek és praktikusnak kell lennie. A szoba belsejének megteremtése, nem csak a szoba dekorációját kell figyelembe vennie, hanem helyesen válassza ki a megfelelő bútorokat is. Mivel gyakran a folyosóknak kis méretűek, az optimális lehetőségük a fal, amely egy modern és többfunkciós modul. A stílusos modellek miatt ez a bútorok lehetővé teszik, hogy racionálisan használják a helyet, és létrehozzák a kényelem légkörét a szobában.

Nézetek

A mai napig a folyosón a fal egy hatalmas választékban kerül bemutatásra. Minden formaterülete egyedülállóan egyedülálló, csodálkozva gazdag színezőanyaggal és dekorációval. De az ilyen gyönyörű fajta ellenére a bútoroknak zökkenőmentesnek kell lenniük a szoba paramétereinek és a funkcionális célpontnak megfelelően. Rendszerként a folyosók esetében három fő típust használnak.

  • Modulok csuklós ajtókkal. A leginkább szükséges bútorok készletből áll. Az ilyen modell fő összetevői a ruhadarab, a tükör, a cipő és a tároló dobozok. Néha díszítő polcok ajándéktárgyakhoz és dekorációkhoz is megtalálhatók. Az ilyen falak jól illeszkednek a kis keskeny szobákhoz, kevés helyet foglalnak el, és kényelmesek.

  • Sarokszerkezetek. Hagyományosan a bútorok téglalap alakú formákból készülnek, de mindig ilyen lehetőségek alkalmasak a folyosók számára, amelyeknek kis és aszimmetrikus helyük van. Ahhoz, hogy maximálisan használja a négyzetmétert, a falakat a szoba sarkába helyezik. Így tele vannak a szoba “halott zónáival”, és egy további helyet mutat a dolgok tárolására. Hasonló modellek is alkalmasak a folyosón nem szabványos elrendezéssel.
  • Falak ruhásszekrénnyel. Még akkor is, ha egy bejárati csarnok és modern stílusban díszített, akkor a keskeny falai nem bárhol vannak. A helyiségek akadályozzák az akadályokat, és a szoba maga közel és sötét lesz. Úgy tűnik, teljesen másképp néz ki a folyosón, amelyben a modulok ruhásszekrényrel rendelkeznek. A tulajdonosok teljes hozzáférést kapnak a belső rekeszekhez, és a tér vizuálisan bővülnek.

Falak a “khruscsov”

Nem mindenki büszkélkedhet elegáns apartmanokkal, ezért soknak kell lenniük a régi épületek mini-bűnözésével. De ha a tervezői készségeket alkalmazza, és helyesen hajtja végre a tervezést, még a leginkább miniatűr előcsarnok is gyönyörű és látványos szobához fordul. A belsejében lévő főbb pontok a bútorok választéka.

A kis szobák számára a legjobb, ha a falak nyílt formatervezéssel válogathatják. Első pillantásra az ilyen modellek olcsó és egyszerűnek tűnhetnek, de eredetiek lehetnek a szoba általános kialakításához. Ezenkívül alternatív megoldás van erre a problémára – a modulok és szekrények a falak belsejében helyezkednek el. Vizuálisan nem sok helyet foglal el, és a folyosó stílusos és multifunkcionális lesz.

Sarokcsarnokok

A téglalap alakú szobát ideális a belsőépítészet számára, de gyakran kis szögletes helyiségekkel kell kezelni. Érdemes megjegyezni, hogy ez az ilyen típusú plébánia leggyakrabban az apartmanokban és házakban található. Annak érdekében, hogy az ilyen szobákban lévő szögek ne legyenek üresek, be vannak helyezve őket. Ez lehetőséget teremt az ergonómiai elrendezésre.

A moduláris bútorok a bemeneti zónába is elhelyezhetők, és az oldalán tökéletesen megnézi az akasztót és a tükröt, míg a fal fő kialakítása kontraszt színűnek kell lennie, és harmonikusan kiemelkedik.

A szögtermek kialakításának fő feladata a tér geometriájának helyes eloszlásának tekinthető, így a bútorfalok kívánatosak a szoba formáinak, a falak és a padlóburkolatok alakjainak megfelelően kiválasztva.

Ilyen modellekben kényelmes nemcsak a szekrény alapvető dolgokat tárolni, hanem táskákat, cipőket, kulcsokat és kulcstartót is elhelyezhet. Ami a bútoranyagot illeti, a legjobb a természetes színek természetes fákból származó termékeket választani.

Tervezési ötletek

A modern stílusban a folyosónak nemcsak gyönyörűnek tűnik, de még mindig funkcionális. Ezért, hogy egy tiszteletreméltó szoba egy kis bevezető zóna, szükség lesz hozzáértő gondoskodik a tervezés, a fő hangsúlyt, amelyben a bútor lesz. A közelmúltban moduláris falakat használják a csarnokok bevitelére: tágas, mentett terület, és eredetileg bármilyen belső térrel kombinálva. Számos lehetőség van az ilyen tervek gyönyörű elhelyezésére, a legnépszerűbbek,

Keskeny folyosó

A szobában ebben az opcióban ajánlott megvásárolni a falakat, amelyek készlet tartalmaz egy keskeny ruhásszekrényt. A korlátozott hely feltételeiben hasznos és praktikus lesz. Ami a ruhásszekrény szépségét illeti, akkor ebben az esetben nem fog működni, mivel minimális szélessége 45 cm legyen. Ezenkívül érdemes figyelembe venni az ajtókat és a csúszó bútorok mechanizmusait, sok helyet is igénybe vehetnek. Ezért egy kis fal nyitott akasztóval a legjobb megoldás a tervezésben.

Felsőruházat könnyen dönt horgok, és egy nagy szekrény, mint egy kabátot és bundák, legjobb elrejteni a másik szobába, ahol a hely tárolására dolgok szervezett. A folyosón a falnak meg kell felelnie az ajtók magasságának. Tehát a belső tér a szobában modern és eredeti, szükséged van egy falra élénk színekben, és a padló sötét. Ez segít a folyosón vizuálisan bővíteni. Ami a moduláris kialakításhoz hasonló méretűnek kell lennie, a falak és a padló árnyalatai között színes átlagban át kell adnia.

Kis plébánia

Racionálisan tervezzük és így hiányzik a hely, a tervezők azt javasolják, hogy a falak tolóajtókkal tegyék a falakat. A szekrények előnyösen párhuzamos rekeszekkel választhatnak. Ennek a tervnek köszönhetően érthetetlen, és visszahúzható éjjeliszekrények esetén a cipők és más otthoni tárgyak tárolása lehetséges. Ezenkívül a bútorokat kiegészíteni kell egy nagy tükörrel, amely a fal külső paneljén vagy a duzzadt ajtón van felszerelve. A modul könnyű árnyéka lehetővé teszi, hogy bármilyen formatervezéssel ötvözze.

Nagy plébánia

Ez a fajta szoba ritka, de gyakran megtalálható a modern új épületekben. A tágas szobákhoz egy fülhallgató, mellkas, tükrök, cipők és kalapok polcait használhat. De ha ilyen modellben és nyitott állványok vannak megadva, akkor nem töltheti be őket ömlesztve, és fordulhat a raktárba. Az ilyen járókelők számára lévő bútorok a legjobb, ha egy tükröt választanak, vagy falfestményekkel díszítik. Ez segít a súlytalanság érzésének megteremtésében, és előnyösen hangsúlyozni a modern hangsúlyt.

Azt is úgy néz ki, szépen beépített bútorokkal tükrös tükörfalak a mennyezetről a padlóra. Külső fali polcok díszíthetők szokatlan díszítéssel, szobrocskával. Annak érdekében, hogy az ilyen együttes a belső térben hozza létre a monolitikus, és nem öltöző, a cél a homogén színeket használva. Mivel a modern stílus nem tolerálja a túlsúlyokat, akkor a bútoroknak megfelelőnek kell lenniük: kényelmes, divatos és szigorú.

Függetlenül attól, hogy a folyosó méretétől függetlenül nem lesz felesleges a niche használatához. Ehhez a falat a megrendelés alatt hozhatja, az egyéni méretek szerint. Ez lehetővé teszi a helyiség magasságát és szélességét, valamint a csövek, huzalok és egyéb kommunikáció elrejtését. Ezenkívül, annak érdekében, hogy hangsúlyozzuk a modul megjelenését, ajánlott külön tételekre osztani, és harmonikusan rendezze el a területet.

Arról, hogy mást választhat a folyosóról, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: