Háttérkép a bejárati csarnokhoz: Modern ötletek

Folyosó – Fontos lakóterem. Ez az, aki megteremti a ház egészét. Ez a funkcionális szoba jó dekorációval, divatos tervezéssel, gyakorlati anyagokra van szüksége. Tekintsük a háttérképet a folyosó falainak díszítésére.

Mi történik?

A különböző technológiáknak, a tervezői keresésnek és a divatos trendeknek köszönhetően a háttérképek tartománya meglehetősen széles. Ezek megkülönböztetik a gyártás, szélesség, megjelenés, értékes felület módja.

Az anyagok különböző tulajdonságokkal, tulajdonságokkal rendelkeznek, más dekoratív ötlet, struktúra:

 • Az ár leghíresebb és megfizethetőbb papírrajzának tekinthető. Az ilyen vászon vékony vagy sűrű, instabilak a nedvességre, az élettartam körülbelül 5 év.
 • A vinil modellek két anyagból állnak – vinil és papír. A falak szabálytalanságait maszkolják, nem igényelnek alapos összehangolást a felület, egyszerű a fizetésben, akár 15 évig.

 • Az egyedi formatervezés létrehozása fotó háttérképek. Papírból készültek, olcsó. Lehet, hogy bármilyen rajz különböző méretű, gyönyörű, de idővel elhalványul.
 • Tafting (szőnyegpadló) háttérképek többet költenek, mint a papír és a vinil társaik. Ezeknek a vászonoknak a felülete impregnálódik egy speciális, a szőnyeg textúrájával. Ennek a célnak a fő előnyei a zaj felszívódása és a hő megőrzése.

 • A fémmodelleket a papír alapon történő alkalmazásával állítják elő. A papír bármilyen mintákat vagy rajzokat hozhat létre. A vászon alkalmazásának technológiája komplikált speciális ragasztóval, de egy ilyen tapéta kényelmes mosás, tartós.
 • A világos háttérképek környezetbarátnak tekintendők, antibakteriális hatással rendelkeznek, szokatlannak tűnnek. Ez a befejezés alapos választást igényel a stilisztika számára.

 • A jute háttérképek alkalmasak az öko stílus létrehozásakor: a modern technológiák lehetővé teszik, hogy háttérképeket hozzon létre a JUDE-ből egy papíralapú. Ragasztják a különleges ragasztót.
 • Linker – egy speciális technika, amely a papír alkalmazzák a papír alapon, köszönhetően a speciális gép átalakítja egy speciális minta. Az ilyen háttérképek előnye, hogy festhetők.

 • Textil háttérképek Készítsenek szálakkal, szövetekkel és papírszalagokkal. Ezek a termékek hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, hatalmas számú színes megoldással rendelkeznek.
 • Folyékony alkalmazás háttérkép hasonlít a vakolat, ne hagyja a varratok, alkalmazzák a görgős vagy szórópisztolyt. Ezek nem hengerelt ruhák, porcsomagokban.
 • A vízálló és tűzálló üvegművek alkalmasak irodákra vagy nyilvános helyekre. Nem okoznak allergiát, nem mérgezőek. Speciális üvegszálból áll.

Más fajtákhoz:

 • Háttérkép fa furnér alapján. Az ilyen vászonnak két rétege van – papír és furnér.
 • Szelíd és lágy velúr háttérképek, mechanikai ütközés és páratartalom mellett. Általában tartósak.
 • Háttérképek Cerpyance Cellular Walld (tartós, nem feszített).
 • Flisleele, amely tökéletesen sima falakat igényel, mivel nem tolerálják a nyúlást.

Vinil, foszlány bevonatok, üveg, folyékony háttérképek, festési lehetőség, papír háttérképek jobban megfelelnek a folyosók számára.

Színes megoldások

A folyosó esetében a tervezők azt tanácsolják, hogy ne használjanak semleges hangokat (lehetőleg könnyű természetes árnyalatok). A könnyebb szobában, annál egyre tágasabbnak tűnik. Azonban a könnyű anyag gyorsan lerakódik: a folyosó az utcához kapcsolódik. Splashes, Piszok a cipőből – Minden lesz a folyosón (a padlón és a falakon).

Meg kell választania a mosható opciókat, bár kombinálhatja a világos színeket sötét kontrasztokkal.

A színek kompetens kombinációja játszik kézzel. A falak színe könnyű lehet, míg a bútorok vagy tartozékok sötét árnyalatban vannak kiválasztva. Ha a folyosón arra kényszerül, szekrények, kanapék, van egy csomó ajtók nincsenek süket falak, a legjobb választás lesz egyszólamú tapéta vagy lehetőség egy semleges mintát. A falfesték vagy dinamikus vászon ideológiai mintával egyszerűen elveszett.

Kép

Számos népszerű díja van, amelyek nagyon jól illeszkednek a folyosón vagy a folyosón:

 • Fehér Négy nyári kontúr a bézs háttéren – tökéletes lehetőség a laconikus stílus szerelmeseinek. A fiatal és ambiciózus személyiségek esetében megváltoztathatja az unalmas bézs minden fényes árnyalaton (menta, sárga, rózsaszín, lila).

 • A Damaszkusz minták fényűzőnek és megfelelőnek tűnnek. Ezek a semleges motívumok tökéletesen illeszkednek a bejárati terembe, ezek jellemzői a színes megoldások jellemzik.
 • Ikat – díszítés homályos élek, minta, amely különösen a tervezők. Nagyszerűen néz ki tiszta, közel a természetes színek megoldásai, alkalmasak a tengeri stílus létrehozására.
 • A marokkói nyomatok és különböző rácsok alternatívak a négyszáz.
 • East Paisley (török ​​uborka) a falon semleges színben néz ki.

A folyosó déli és sült belsejében használjon afrikai és mexikói díszeket vagy díszítést az aztec. Ezekben a mintákban fontos fenntartani a napkollektorok hagyományos történeteit. Földes színek, agyag, sáfrány, homok, méz, borostyán, mocsár, gyógynövény és terrakotta árnyalatok – a színválasztás megkülönböztető jellemzője a szükséges légkör kialakításában.

Népszerű háttérkép zöldségnyomtatással. A tervezők jól működtek ebben az irányban. Divatos lombhullató megoldások a “dzsungel” stílusában, a különböző páfrányok, pálmafák, kaktuszok, pitypangok és egyéb elemei a növényi világ más elemeihez, harmonikusan illeszkedhetnek a folyosó kialakításába, és névjegykártyájává válhatnak.

Masives mintás mérete. A kis rajz harmonikusnak tűnik. Az ilyen minta bármilyen légkörbe illeszkedik, nem fogja késleltetni a figyelmet, egyensúlyt igényel más dekorációval. Egy nagy rajz mindig bizonyos jelentést és korlátozásokat határoz meg.

Csíkos tapéta – Tényleges nyomtatási belső tér több évszakban egy sorban. A függőleges csíkkal rendelkező háttérképek alacsony mennyezetű folyosókban vannak beszerezve. Segítenek kibővíteni a helyet, vizuálisan teszik a négyzetet. Nem szükséges, hogy a sávok a padlóról a mennyezetre vannak-e: csak három vagy öt különböző szélesség és színek lehetnek. Ebben az esetben vízszintesen fizetheted a falakat.

A dinamikus minta gyakran kegyelmet teremt. Jobb, ha egy ilyen rajzot egy színes webvel kombinálunk. A folyosó fala vízszintesen osztható fel a felében: a felső rész tartalmaz egy motley nyomtatást, az alsó – egy monofonikus alapot.

A folyosón ajánlatos kiválasztani a legsötétebb gamut alacsonyabb alapját: nem fogja észrevehető szennyeződés és fröccsenő cipő. Bog tapéta díszített határ. A folyosó megosztása egyenlőtlen lehet. Például egy keskeny alsó és széles teteje megveri az alacsony mennyezetet.

Egy másik módja a háttérkép kombinálásához – Panel betétek. Jellemzően a vászon mintázattal rendelkező vászon van kialakítva, az alap ebben az esetben egy monofoni doublektor. A sajátos képet fényképes redőnyök segítségével lehet végrehajtani. Ez a dekoráció nem igényel egy lyukat a falon, mint a hagyományos kép, a panel soha nem esik a falról.

A Háttérkép kombinálása egy másik belsőépítéssel lehet. Az egyik rész műanyagból vagy fa panelekkel készíthető. Fa – drágább és szeszélyes anyag. A műanyag könnyű, különböző kialakítású, könnyen tisztítható, nagy a folyosóra, lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy egyedi belső. Néha a háttérképek szomszédos dekoratív kőből vagy téglából.

Annak érdekében, hogy elkerülje a problémákat az ízületekkel, megfelelőbb lehet válasszon folyékony tapétát. Van egy megkönnyebbülési struktúra, amellyel az érezhető, sokféle árnyalatú.

A mesterek gyakran az anyag segítségével színes mintákat állítanak ki. A folyosó gyakran nem tud nagy helyet büszkélkedni, és a megfelelő formát, így a mennyezeti tapéta fizetésének ötlete súlyosbíthatja a tér hiányosságait.

Hogyan válasszuk ki?

A háttérkép kiválasztásakor figyelembe kell venni az anyag sűrűségét. A vékony papír háttérképek mennek a múltba, a használatukat bonyolítja a kavicsok culdonjainak összetettsége (ezek rohanhatnak). A papírlapok rosszul feszültek, a fal legkisebb szabálytalanságai, amelyek egyenetlen ízületeket tartalmaznak. A papír háttérképének élettartama kicsi – néhány év múlva elkezdenek leesni a falak falaiból. Fontos mínusz – ezek a vásznatok nem lehet mosni vagy festeni.

Háttérképek festéshez – az egyik sikeres választás a folyosó falainak befejezéséhez. A folyosó frissítéséhez egy görgőt és a festék kívánt színét veszi. Bárki megbirkózik vele, és a falak frissítése meglehetősen egyszerű. Az ilyen vászonnak kellemes textúrája van: a belső tér nem fog unalmasnak lenni.

Folyékony tapéta – érdekes tervezés recepció. Festhetők, bár félnek a felesleges nedvességtől – leereszkedhetnek és leeshetnek. Ha nincs kísérlet arra, hogy kísérletezzen, figyelmet kell fordítania a mosható phlizelin, a fém falburkolatokra vagy üvegre. Csak sétálj a nedves ruhával a felszínen – és olyanok, mint az új.

Modern ötletek a belső térben

A tágas folyosón kiegyenlített vízszintes csíkok stílusosnak tűnnek, de az ilyen kombináció csak tágas szobákban harmonikus.

A könnyű falak kiterjesztik a helyet, a fényes elemekkel rendelkező textúra támogatja az elegáns ampirstílust a folyosón.

Fényes tapéta díszítéssel dinamizmust adjon hozzá a terem belsejébe.

Növényi nyomtatás nagy páfrány levelekkel a háttérképen jobb, hogy egy panel formájában legyőzze.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő háttérképet, a következő videóban látható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: