Háttérkép kiválasztása a folyosón és a folyosón

A lakás belsejében nem lehet tökéletlenségek: Fontos, hogy vigyázzon az egyes szobákról, beleértve a folyosót és a folyosót. Nagy jelentőséggel bír ezekben a szobák díszítésében Háttérkép. A kialakítás egyik legfontosabb eleme, a falak jól ápolt és tiszta. A Háttérképek kiválasztása a folyosóra és a folyosó számára Számítógépes funkciókat tesz lehetővé. Vásárlás előtt érdemes tanulni a fajokat, a divat árnyalatokat, a színeket, a rajzolás, a textúra és egyéb árnyalatok kombinációit.

Anyagok

A háttérképek különböző típusú fal- és mennyezeti befejező anyagok. Ez a befejezés belső. A háttérképeket elsősorban hengerelt termékek formájában értékesítik, bár a modern termelési technológiáknak köszönhetően egy másik típusú anyag, csomagolva van ellátva,.

Ez a háttérkép típusa, amely meghatározza a fal felületének vakolásának módját: a kívánt hosszúság vágásaként ragasztják őket, vagy spatulával.

A termelésben különböző nyersanyagokat használnak, amelyek meghatározzák az egyes háttérképek minőségi és működési jellemzőit.

A leggyakoribb anyagok papír, textilek és vinilek. Ma ez az arc sokkal érdekesebb, mint a szovjet idő termékei: a modern gyártók széles körű árut kínálnak, ami gyakran a helyiségek hangsúlya.

Ha korábban azt gondolta, hogy a folyosó és a folyosó háttérképének nincs nagy jelentősége, ma a vélemény radikálisan megváltozott: az ilyen burkolat hozzájárul az otthoni tulajdonosok állapotának meghatározásához, jelzi az íze preferenciáit és meghatározza a esztétikai érzékelés.

Fajták

Az anyag kiválasztása a fajok ismeretein alapul. Sokan közülük azonban nem minden nyersanyag alkalmas egy bejárati teremre vagy egy keskeny folyosóra. És a lényeg egyáltalán nem színes: nem felel meg a textúra és a rajz, amely vagy csökkenti a teret a már kis szoba, vagy túl világos, vagy hozzon létre egy érzés, gravitációs. Ezenkívül egyes fajták nem alkalmasak a stílusra.

A belsõ összetétel szinte minden stílusának legnépszerűbb fajtái, amelyek a belső összetétel szinte minden stílusában relevánsak, háttérképek: papír, vinil, foszlányvonal, textil, festés, folyadék, üveg, természetes, 3D.

A hengerelt termékek különböző szélességekben különböznek egymástól, ami nagyon kényelmes, és lehetővé teszi a falakat a lehető legpontosabban, buborékok és hajtások nélkül.

 • Papír háttérkép – Költségvetési szövetek papíralapú és rajzolással vagy fotónyomtatással. Vastagsak, teljesen vékonyak és két kategóriába sorolhatók: simplex (egyrétegű) és duplex (duplex). Az első közülük könnyebb, olcsóbb és sokkal nehezebb ragadt, a második képes kitartani a falakon több mint 5 éve, nem kell hozzá bélés. Ezek a vásznák félnek a nedvességtől, így a vízzel való érintkezéskor elválaszthatók a falaktól.
 • Vinil Az analógokat porózus felületi szerkezet jellemzi. A papírvászonoktól eltérően két rétegből állnak: vinil csúcs és fliselin szubsztrát. Néhány terméknek van papírja. Ez a cél drága, bár nem indokolja az árát, mivel egy idő után a formaldehid párokat a levegőbe emeli. A faj fényes képviselői a háttérkép selyemszűrővel – sima, szilárd és habosított vászon, amelynek színezése dombornyomott, amelyből a vásznat hasonlítják a szövethez.

 • Fliselinovye Háttérkép hasonlít a vinyl-re. Elég sűrűek, polimerekből vagy textilszálakból. Az ilyen vászonok lélegzőképességgel rendelkeznek, az ultraibolya ellenállóak, így illeszkednek a folyosóra, egy elárasztott nap. A textúra kellemes ahhoz, hogy elrejti a falak kis szabálytalanságait, ami jelentős plusz. Azonban a phlizelin bevonatok felhalmozódnak a felületet a felületen, és különböznek a szelíd szerkezetben.
 • Textil A háttérképek hasonlóak a dekoratív bevonattal, a szőtt szálakkal a papír alapon. A szálak összefonódhatnak vagy párhuzamosan (a lehető legközelebb). Ez a cél nagyon ellentmondásos. Megmutatja a ház tulajdonosainak jólétét, de meglehetősen szeszélyes, és nem teszi lehetővé a legkisebb ragasztót az elülső oldal felületére. Nehéz ragasztani, és a készítményt csak a falon kell alkalmazni, ami nem mindig kényelmes és elegendő a maximális tengelykapcsolóhoz.

 • Festőfal – Háttérkép főleg fehér méter szélesség, papír alapon. Az anyag szerkezete dombornyomott, más egyszerű rajz, gyakrabban hasonlít a kaotikus stukkóhoz. A festés szokatlan megkönnyebbülésének köszönhetően egy érdekes minta jön létre, miközben elrejtheti a fal szabálytalanságait. Az anyag vonzó, hogy ismételten festhető: a festék egyenletesen esik, festeni az összes elmosó megkönnyebbülést.
 • A folyékony tapéta – Egy új generáció terméke, amely az egyetlen vonal a belső fal kivitele elérhető a csomagokban, és hasonlít egy ragasztó pamutra. És a hasonlóság nemcsak külső: az anyagot meleg vízzel is hígítjuk, és a megfelelő időt (körülbelül egy nap) biztosítják, szorosan zárva a csomagot. A kész nyersanyagokat a falon kíméljük: az arc típusa az eredeti, inhomogén, egy egyenetlen mozaikhoz hasonlítva. Az anyag egyedisége a rajz bármely rajzolásának képessége. Ehhez, miután a falon lévő primer húzza a kívánt összetételt, akkor a fal tele van különböző háttérképekkel. A nyersanyagok hátránya a víz felszínének belépésének félelme.

 • Üvegberendezés – sajátos anyag üvegszálas szerkezetű. Ezt egy speciális módszerrel állítják elő, ami hasonlít a kötéshez. A papír használatával üveg. Annak érdekében, hogy az anyag állandó formát szerzett, speciális impregnálással kezelik. A Goolomes egy eredeti megoldás a folyosó vagy folyosó kialakításához, nem érzékenyek a rothadásra, elfogadható, nincs káros toxinok, és lehetővé teszik a festményt.
 • 3D-s hatással szemben – egyfajta ömlesztett (háromdimenziós) kép. A vászon vizuális torzítással megváltoztathatja a tér térfogatát, így ez egy adott típusú befejezés. A 3D háttérképek sűrűek, ellenállnak a véletlenszerű mechanikai károknak. Nem égnek és tökéletesen esnek a falakra, anélkül, hogy buborékok kialakulnának. Azonban sok előnye, ez a befejezés nem mindig jól néz ki a falon: úgy, hogy az illúzió harmonikus, kis nyomtatásra vagy több helyre van szükséged.

 • Uralkodóban Természetes A háttérképek magukban foglaltak a juta, a levelek. Ezen túlmenően érdekes bambusz és parafa borítók. Más analógokkal összehasonlítva ezek az anyagok meglehetősen drágák, bár minőségi jellemzőik meglehetősen magasak. Ezek ellenállnak a nedvességnek, előnyösen és drága, húzza meg a kialakítást a kívánt prémium típusú szintre, és különböző dekorációval kombinálva. Megkülönböztető jellemzője a homok színének árnyéka és a megjelenés, amely messze van a klasszikus bemutatótól.

Milyen háttérképet választhat?

A falfedezést egy hatalmas választékban nehéz az első pillantásra vásárolni, amire szüksége van. Néha olyan opciók tömege körül, amelyek figyelmen kívül hagyják a kívánt webet.

Annak érdekében, hogy ne kerüljön összetévesztésre vásárláskor, érdemes az algoritmus lejáratát:

 • a meglévő bejárati terem vagy folyosó megtekintése;
 • az árnyék és a minta kiválasztása, figyelembe véve a helyet és a világítási helyet;
 • a vászon kiválasztása a boltban (több lehetőség);
 • Az előnyök azonosítása és a mínuszok (a ragasztás, a bonyolultság, a kopásállóság mechanikai expozícióban);
 • az összeg teljesítésével kapcsolatos összeg kiszámítása;
 • Vásárlás az értékarány és a prémium alapján.

A háttérképek nem vásárolnak kizárólag a megjelenés alapján. Természetesen szépnek kell lennie, és kellemes textúrája van. Ez azonban nem elég. Gyakran első pillantásra a vászon különlegesnek tűnik, és amikor ismételt figyelmet fordítanak a szemekre.

Érdemes megemlíteni néhányféle ruhát, figyelembe véve a falak szabálytalanságait, a tapéta vastagságát, a témák relevanciáját egy adott belső összetételben.

A választás egyszerűsítése érdekében több hasznos tippet kell tennie:

 • A háttérkép típusa “helyesnek” kell lennie: Fontos megtéríteni az erősség figyelmét, az anyag átlagos vastagságát, egy porózus szerkezet hiányát (kis darabok, véletlenszerű mechanikai expozícióval);
 • A szükséges vastag és texturált vászon nehezebb az szemben, ha a falak szabálytalanságok, gyorsan mozoghatnak az ízületek között;
 • A rakomány és egy kis csík a folyosón vagy a folyosó belsejében, a fali hullámok: az ilyen rajzok nagy közelről néznek ki, de megverték a szemet;
 • Itt az ideje, hogy elfelejtsük a standard megoldásokat, ma már banális: a képtől függően a háttérkép párosított tekercsekkel vagy vízszintesen ragasztható a falon;

 • Nagy nyomtatási háttérkép elpusztítja a kis helyet, így nem fog működni egy keskeny folyosón vagy egy apró folyosón;
 • Ha a szoba keskeny, megszakíthatja a Steam háttérképet, felhívhatja a figyelmet a szélességre (hosszú oldalra, jobb, ha egy fotonszövetet választani);
 • Ha a hely kicsi, akkor jobb választani mosható háttérképek: így meghosszabbíthatja a falburkolatok életét, és könnyebb gondoskodni a falak tisztaságára;
 • Ha a folyosó belsejében vannak műanyag panelek, vagy a folyosó, sűrű dombornyomott háttérképek alkalmasak számukra: jobban kombinálják a sima műanyag textúrát.

Szükséges figyelmet kell fordítani a színkombinációk részleteire. Ma ragasztja a fali tapétát – ez azt jelenti, hogy tervező. Kevés, hogy válasszon egy gyönyörű rajzot és egy érdekes alapot.

Fontos figyelembe venni a helyzetet a helyzet tárgya, az árnyék mélysége és telítettsége:

 • A gyakorlati megfontolások ellenére a sötét árnyalatok megteremtik a tér csökkenésének illúzióját, nyomást gyakorolnak a padlóra;
 • Nem lehet megvásárolni a vászonot egy színben padlóval: Ez az, hogy az az érzés, hogy a padló a falakra csomagolva;
 • Ha a folyosó vagy a folyosó kismértékű elemekkel rendelkezik, a nagy nyomtatás kizárásra kerül: a rendellenesség légkörét hozza létre;
 • Ha a szín van kiválasztva, ami nem a helyiség belsejében van, ne tegyen támogatás nélkül design elemek (vállfák, lámpák, lámpák, szőnyeg);
 • Ha a szoba ablak van, akkor a tapéta kizárva a függöny színét (a falaknak eltérnek a függönytől).

Szín

A háttérképek színei a folyosón és a folyosón multifaceted. Nincs merev keret: egy vékony íz fontos. Néhányan sötét árnyalatok használatával végeznek tervezést, és a folyosó stílusosnak és státusznak tűnik. Alapként a tapasztalt tervezők elképzeléseit veheti igénybe.

Feltételesen az összes árnyalat gyakorlati és szép. Az első csoport tartalmaz egy bézs és elvált barna gamut. A színpaletta összes árnyalatából, leginkább harmonikusan illeszkednek a folyosó belsejébe és a folyosóra. Ez egy klasszikus, releváns a stílus kiválasztása.

A második csoport vászonok kétféle típusra oszthatók: pasztell árnyalatok és telített hangok. A tompított fényfestékek tartalmazzák lila, szürke-rózsaszín, kék, türkiz és finom barack árnyalatokat. A paletta fényes hangjai lágy zöld, burgundi, borvörös festékek. A színek elhúzódtak, a vászon textúrájának köszönhetően drága és stílusos.

Ami a fehér és a sárga árnyalatokat illeti, a választásuk nem olyan népszerű. A fehér szín márka, így nem alkalmas a nagy pusztíthatóságú szobákra. A sárga rosszabb, mint a bézs és a tejtermelés: így a falak több prémiumot néznek ki. Fekete festékek a folyosó belsejében, és a folyosó nem megfelelő. Maximum, hogy feltételezhetően – díszítse a tapéta minta elemeit (majd kis mennyiségben).

Tervezés

Tisztító dekoráció – A téma különleges. Minden kereskedelmi bélyegző arra törekszik, hogy kiadja valami egyedi, hogy vonzza a vevőt. A verseny szempontjából a vászon különbözik a különböző textúrákban és rajzokban.

A háttérkép kiválasztása betartja a két szabályt:

 1. gyakorlatiasság;
 2. Szépség.

A tervezés több tényezőt vesz figyelembe, amelyek között a textúra különösen fontos.

Lehet, hogy:

 • Sima, így a rajzok világos és expresszív vonalak (csipke és zöldség motívumok, geometriai formák, virágok, csíkos háttérképek);
 • egy megkönnyebbüléssel (beleértve a 3D-t is), amely lehetővé teszi a vásznat, hogy nézze meg a hangerőt (VELOR Háttérkép, dombornyomás);
 • A utánzata a textúra a különböző anyagok (a fólia alatt, csempézett falazat, szövés, krokodil bőr, teknős héj, Zebra vagy python bőr, kavics).

A fő feltétel a relevancia: a háttérképeket harmonizálni kell az általános tervezési ötletekkel, legalább egy árnyékban egybeesnek a meglévő helyzetben, hogy megfeleljen a szükséges témáknak.

Hozzájárulnak a jegyzetek (meleg árnyalatok) és otthoni bevonatok (eliminált fémes és fluoreszkáló vászkok, a diszkók illúziójának létrehozásához). Általában a helyzetnek meg kell felelnie a lakás teljes stílusának.

Glowing kiválasztott háttérkép

A tapéta ragasztása egyszerű, azonban sok kérdés van. Néhányan érdekelnek, hogy hol kezdje el a falak falait, mások nem tudják, hogyan kell legyőzni a vászonot. Úgy tűnik, hogy minden vádlatnak van trükkjei és jellemzői.

Valójában minden nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnhet:

 • Ha a falakat más háttérkép javították, akkor eltávolítani kell egy porlasztóval és vízzel (könnyebb eltávolítani a régi bevonatot, a vászonot nagy fragmensek eltávolítják, ugyanakkor gyakorlatilag nincs por);
 • Minden tekercsen keverési módszer van (néha vázlatos ábrázolása);
 • Vékony vászon ragasztó bajusz, átfedő egy másik, sűrű háttérképek ragasztva egymáshoz közel egymáshoz (Jack);

 • Mivel az ablak ritkán történik ezekben a szobákban, az első vásznat az ajtóból ragasztják, majd az óramutató járásával megegyező irányban, és az ajtó hátoldaláról visszaküldik;
 • Ha a vászon texturált és sűrű, különbség nélkül, honnan kell menni: elkezdheti dolgozni a szögből (lehet, hogy a szög torzítás nélkül, és a lehető legnagyobb mértékben összecsukható);
 • A tervezési lehetőségeket a háttérképek tervezési lehetőségeinek befolyásolja: Ha ez egy patchwork technika, a faragott fragmenseknek középen vagy az alkalmazott jelölés szerint kell ragaszkodniuk.

Divatbeállítások

Mivel az egyik design háttérképe unalmas, díszítheti a folyosó falait és a folyosót a tapasztalt stylisták különböző technikáival.

A stilisztika legérdekesebb döntései:

 • Vízszintes kombináció – a padlóra merőleges ruhák ragasztása váltakozó, figyelembe véve a rajz jellemzőit (releváns csíkok);
 • Függőleges váltakozás – Recepció hasonló az előzőhöz, de egy kis különbség: a rajz megjelent kevesebb mint egy foton kendő (ez jobb helyet a központ a nyomtatás, az élek mentén indul váltakozó, így egy fotó csíkok szélesebb) ;

 • Két megközelítőleg azonos árnyalat használata – falak összpontosítása, diszkrét kontraszt, figyelmen kívül hagyva a figyelmet a szoba csúnya sarkaiból;
 • Monoton tapéta és festő ruhák keveréke (Vagy fotó háttérképek) – az akcentus zóna izolálásának módja, amelyben különbözőek a vászon színének textúrájában és azonos kombinációjában, a fal egy részét vagy egész fényes foltját tematikus rajz segítségével díszítik;

 • Patchwork technika – a különböző színek kis fragmensei és az aljzat mintázatának stagnálása, négyzetekre vagy téglalapokra vágva (a patchwork utánzása);
 • Punk betétek – egy otthoni művészeti galéria létrehozása, amelyet egy kis fragmentum ragasztásával hajtanak végre egy foton bevonáson, majd egy baguett vagy mennyezeti lábazat keretében kereteznek;

 • Fókuszáló szoba funkciók – szándékos aláhúzódó kiemelkedő kiemelkedések, fülkék, panelek, amelyek ellentétes háttérképekkel vannak elosztva;
 • Zoningterület fogadása – A szoba elválasztása külön részekre, egyértelmű szervezet létrehozásának módja, a sorrend láthatósága;
 • Módszer panelekkel – az eredeti megoldás a belső készítmény, amelyben a tapéta van ragasztva módszerével váltakozó, rendezési vagy elosztásának tervezési jellemzői (ragasztva a falra vagy panelek magukat).

Gyönyörű fotó a belső folyosón

Előállvány vagy folyosó, “öltözött” különböző texturált háttérképek, elegáns és hangulatos. A háttérkép egyedisége áll, és hogy tökéletesen kombinálják a fehér falakat.

A színes és puha kontrasztok egyedülálló hatást biztosítanak:

 • A folyosót és a folyosót különböző háttérképekkel lehet kiállítani, illeszkedve a szalag és a zöldség csipke bézs árnyalatokban: Kiváló megoldás a kombinált szobákra a háttérkép és panelek kombinációjának technikájával;
 • A design a könnyű folyosón is elvégezhető párosítva háttérképek csipke dísz: mivel az érdekes textúrát a fal nem néz unalmas, majd a fekete hangsúly ellentétben lehetővé teszi, hogy elterelje a figyelmet a falak, a fal, amely csökkenti a hasznos terület;

 • A Terracotta Shade texturált tapétájával kombinálhatja a Terracotta Shade texturált háttérképét bézs panelekkel: Kép és tükör hozzáadása az aranyozáshoz a belsejével, és az ötletet a fali lámpákon keresztül egy arany díszítéssel hangsúlyozhatja egy különleges státuszt;
 • A bézs háttérképek kontrasztjának eredeti vétele az ajtó formájában lévő erdei témákkal az erdei témákkal, lehetővé teszi, hogy helyet és melegséget adjon az űrbe, és kitölti a helyiséget különleges légkörrel;

 • A komplex technikák rajongói biztosan megfelelnek a belső kompozíciónak, amelyben a vízszintes és függőleges vonalak kombinálhatók: a fal egy része fókuszálható, pickup háttérképek a padlóburkolat színezéséhez;
 • A folyosó falakat a Fliseline Wallpaper segítségével lehet kiadni: a folyosó oszlopaihoz és kiemelkedő részeihez, a vászonhoz, a vízszintesen (úgy, hogy a harmónia tökéletes, érdemes támogatni a tapéta árnyékát egy szőnyeggel, de egy másik Egyszerű rajz).

A FLIESLINE Háttérkép, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: