Miért kényelmes egy cipőt a folyosóra?

Hazatérve, örömmel élvezzük a cipőt, és felkészülünk arra, hogy a régóta várt otthoni kényelembe kerüljön. Ugyanakkor kényelmesnek kell lennie az elrendezéshez. Ellenkező esetben, ha a család több emberből áll, a folyosón lévő hely nem marad. Különböző cipők jönnek a mentésre: az egyszerű műanyag Galoshnitz-től a modern design művészet ínyenc mintáig üvegből és fémből.

Mi a nézetek

Stílusos modern cipő a folyosón nem csak megoldja a cipő tárolását, hanem adja meg a szoba egy extra varázsa. A modellek sokfélesége két típusban van halmozva: nyitott és zárt.

Nyissa meg a természetes szellőzés jó elérhetőségét, amely kiküszöböli a kellemetlen szag megjelenését. Az ilyen bútorokban a cipők nagyon gyorsan száradnak, könnyen eljuthat a nyitott polcokból. A nyílt modellek hátrányai Nyilvánvaló:

 • A lábbeli az univerzális órákon marad. Sokan úgy vélik, hogy ez nem egészen esztétikus.
 • Ha a cipők a polcokra kerülnek, anélkül, hogy megváltoztatnák, akkor a szennyeződés és a por is lesz a padlón, és az alsó polcokon álló cipőben is.

A zárt típusú modellek hátránya a természetes szellőztetés hiánya, amelynek következtében különleges szellőzőnyílások vagy beépített szárítók felszerelése a cipő számára. Egyértelmű előnye egy stílusos megjelenés.

A legigényesebb modellek galoshesek, bár szokatlan tervezéssel vannak másolatok. Leggyakrabban néhány nyitott cipő polc műanyag vagy fémrács formájában. A polcok vízszintesek vagy hajlékonyak lehetnek. Ha különböző magasságokban helyezkednek el, akkor további előnyökkel jár, mivel alkalmas a magas cipőre, például a női őszi és téli csizma számára.

Számos, vízszintes polcú modell van felszerelve kényelmes puha üléssel. A cipők tárolására szolgáló terület csökken, de az ülés eltolódásának képessége. A ferde polcokkal rendelkező állványok valamivel magasabbak, ezért fordítsák őket egy hibrid polcba cipők és egy banquette nehezebb.

7

Fotók

Nagyon tágas állványok pengék helyett polcok helyett. Több mint három tíz párot tárolhat, beleértve az őszi-téli időszakban.

Klasszikus lehetőség a paszta ruházathoz Steel-Hangers. A felsorolt ​​részek mellett a modul polcokkal van felszerelve mindenféle apróság tárolására. A hely mentéséhez a sarokmodelleket gyártják.

Ha elegendő hely van a folyosón, biztonságosan választhat egy cipőszekrényt. Vannak modellek egyenes és ferde polcok. Mindkét esetben a talpra támaszkodnak, ami kevesebb deformálást jelent. A csúszó vagy a swing ajtók ilyen szekrényekben vannak felszerelve, valamint a harmonikus szárnyak. Érdekes megnézni a modellt egy tükörrel, amely vizuálisan tágasabbá teszi a szobát, és nagyon lenyűgözőnek tűnik egy különleges háttérvilágítással.

A közeli folyosóval ellátott lakások tartója rendkívül kompakt cipő-slam. A kis mélységnek köszönhetően minimális helyet foglalnak el. A cipőket függőlegesen hajtogatják. Az ilyen modellekben, általában összecsukható. Ilyen szekrényben nehéz illeszkedni az ömlesztettcipőknek, bár különböző méretű rekeszek jelenlétében ez a probléma megoldható.

Mentse el a helyet a padlón a felfüggesztési cipő segítségével. A falhoz csatlakoztatott polcok létrehozzák az űrbővítés illúzióját. Ha a szoba területe katasztrofálisan hiányzik, nyitott vagy zárt szuszpenziós modell jó kimenet a pozícióból.

A zárt modellek között is népszerű szekrények. Elég alacsonyak, mert van egy ülés a tetején, hogy eltolódjon és üljön ülve. Egyéb polcok képesek befogadni és szezonális cipőket. Különösen a kompakt állványok függőleges cipővel rendelkeznek.

A standokat álló kis- és fiókok a cipő, melyben mindig lesz kéznél gondozó párok, kulcsok és egyéb kisebb tételek. Különleges zsebek lehetnek az összecsukható ajtókban, ahol különböző kisebb tételek kibontakoznak. Vannak nyitott állványok is vannak.

A zárt szekrényekben való szellőztetés hiánya tökéletesen eldönti a kabátszárítót. Lámpák, amelyek nemcsak szárítást biztosítanak, hanem a cipők fertőtlenítése is. Emlékeztetni kell arra, hogy ebben az esetben szükség lesz arra, hogy az aljzatot olyan helyen kell biztosítani, ahol a szekrény telepítve lesz. Sajnos nem minden cipőt ilyen módon száríthatunk.

A valódi bőrből készült termékek Az ilyen ultraibolya kezelése ellenjavallt.

A JUBRY teljesen eltűnhet a szemtől a szekrényben. Sok lábbeli pár illeszkedik különböző magasságokban, beleértve a szezonális, de csak teljesen száraz dolgokat eltávolítanak egy ilyen ruhásszekrényben. A beépített mély cipő nem csak a szekrényben, hanem a niche falban is elhelyezhető, ha van egy. Kétszintes házban vannak hely a lépcsőház alatt, ami a második emelethez vezet. Az ilyen termékeket általában a szoba szabad helyének specifikus méretét figyelembe véve.

Anyagok

Olyan anyagok, amelyekből a cipő tárolására szolgáló bútorok elég sokat tartalmaznak.

 • A költségvetési lehetőségek közül kiosztásra kerülnek Műanyag és forgácslap. Az alacsony anyagok alacsony költsége vonzó, de készen kell állnia számos kellemetlenségre. Műanyag meglehetősen törékeny. Gondatlan keringéssel is megszakíthatja a polcokat. Ezenkívül könnyen kezelhető karcolások. Az anyag előnyei a vízállóság és az egyszerűség. A műanyag cipőállványok gondozása nem bonyolult: a maradékanyagot nedves ruhával törölje le őket. A műanyag termékek könnyűsége lehetővé teszi, hogy mozgassa őket a folyosó bármely helyére.

 • A chipboardból származó bútorok jól néz ki, de az ár minőségének arányában ez az opció nem ideális. Nedvességtől, ez az anyag megreped és csökkent. Hasonló jellemzőkkel és bútorokkal néz ki MDF-től. A szolgáltatás időtartama közvetlenül a cipők és csizmák tisztaságától és szárazságától függ, amelyek behajthatók.
 • Elég gyakorlati lehetőség bútorok készítéséhez – laminált tábla. LEDp nem szörnyű nedvesség, ami azt jelenti, hogy egyszerű. Ennek az anyagnak egy másik vonzó jellemzője széles színsáv, amely lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen fa fát utánozzák. Sok vásárló vonzza a lakkozott színeket.

 • Fa bútor Úgy néz ki, szilárd, hangsúlyozza a tulajdonos állapotát. Hogy a kabinet ne veszítse el a megjelenését, ne tegyen semmilyen különleges védő impregnálás nélkül. Piszkos cipő egy cipőben a fából is, nem egy hely, különben a szekrény hamarosan elrontott. Tehát a környezetbarát rattan bútorok nagyon szépek. Termékei könnyű, tiszta és nem félnek a nedvességtől. Igaz, az ilyen cipők nem alkalmasak minden belső stílusra.

 • Fém A cipő elegánsnak tűnik, de nem illeszkedik az összes belső terembe. Szinte lehetetlen károsítani őket, nem igényelnek sok gondot, de időről időre nem lesz felesleges a festékréteg frissítéséhez. A vas csuklópengék nagyon lenyűgözőek.
 • Jubia üvegből úgy néz ki, törékeny és súlytalan. Vizuálisan növelik a szobát. Azonban a szépségük nem túl praktikus, ezért a KKAK-nak folyamatosan törölje az ujjak és a cipők közötti pályákat.

Dimenziók

A felügyelet mérete két tényezőtől függ: a cipők párjainak száma, amelyeket a folyosó szabad területének kell elhelyeznie. Ha ez nem korlátozott, a választást csak a tulajdonos ízlése és pénzügyi képességei határozzák meg. Ha a szobában lévő szoba nyilvánvalóan nem elég ahhoz, hogy egy széles cipőt telepítsen, a gyártók gazdag választékot kínálnak (Slim).

A teljes kemény szekrényekben a cipők az egész talpra támaszkodnak, azaz a deformációja szinte kizárt. A cipők szűk verzióiban szinte függőlegesen vagy a döntés alatt kell állnia. Csizma nagy szalaggal és egyáltalán meg kell keresnie egy másik helyet. A karcsúakban szinte lehetetlenek.

Vannak még csak 13-18 cm mélységű mini-szekrények, amelyeket az ajtó mögött telepítenek. A standard városi lakások optimális szélessége körülbelül fél méter. Olyan nagy méretű modelleket gyárt, amelyek mélysége kétszer annyi (legfeljebb 120 cm).

Különböző típusú cipőszekrények jelentősen eltérnek a magasságban. Feltételezzük, hogy kényelmesen ülnek alacsony kurzusokon és Lavetsen. A közép- és nagy modellek pontosabbak. Annak érdekében, hogy növeljék a pár cipőpárok számát, amelyek alacsony állványokon és sheinekben tárolhatók, hosszú modellek vannak.

Egyszerűen fogalmazva, az ilyen termékek javára történő választás a folyosó szabad területének konfigurációja határozza meg.

Szín

Napjainkban a tervezők sok színhatározatot kínálnak a cipőből. Fényes, lédús árnyalatok emelik a hangulatot bárkinek, aki átmegy a küszöbértékkel. Ha a klasszikus belső tereknél a szín komplexiója nem mindig elfogadható, akkor sok más stílusban színes szekrények és állványok egyszerűen szükségesek. A szokásos fekete, népszerű fehér, burgundi, lila, lila, rózsaszín színek mellett. Általános szabályok szerint az ilyen gamme ldsp és fémből készült cipő.

Stílusos és romantikus néz ki, kovácsolt fehér hibák. Bár a bizarre fémmintákkal rendelkező fekete cipő nem rosszabb a szépség által. A fatermékek, valamint az MDF és a laminált lemezek modelljei fehéren festettek. De itt, hallgatva a tervezői tanácsokat, érdemes a kontrasztos árnyalatok kombinációját keresni. Természetesen a cipőszekrényeket és a polcokat harmonizálni kell a folyosón már rendelkezésre álló bútorok színével.

Forma

A Sholanie formáinak teljes sokféleségének közé tartozik, minden bizonnyal az egy adott folyosóra optimálisan alkalmas, minimális helyet és nagyszámú különböző méretű és különböző magasságú cipőkkel való behatolását. Ha a kész opció nem létezik, akkor mindig van lehetőség arra, hogy egy junk-rendet készítsen. Az érdeklődő folyosón való megrendelés igazolja a testreszabásra fordított pénzt.

Nyílt cipők klasszikus polcok formájában vízszintes vagy ferde polcok, cipőpadok, zárt és nyitott szekrények és kerek cipő-puff, cipők állványok, állványok menedékhely formájában, cipők a borospince és a méhek honeycombs-jei állványokhoz hasonlítanak, felfüggesztett cipő formájában vízszintes fából, fémből – a cipő összes létező formája különböző funkcionalitással és ergonomikus, de mindegyikük megvásárolja a vevőjét.

Furnitura

Ha nem találhat megfelelő modellt a boltban, és nem akarja megrendelni, akkor készíthetsz egy junkie-t a saját kezével. Ilyen helyzetekben ne tegyen további szerelvények vásárlása nélkül. A bútorok lebontása esetén szüksége van rá. A szükséges kiegészítők magukban foglalják:

 • cipők mechanizmusai;
 • Csúszó polcok cipőhöz;
 • birtokosok;
 • kötőelemek;
 • tollak.

Stílus

A különböző anyagok, színek, formák, dekoratív elemek lehetővé teszik, hogy válasszon sok gyümölcsöző lehetőség minden stílushoz.

 • Nemes Klasszikus vagy barokk megkövetelik a természetes fából készült cipőszekrény beszerzését, vagy laminált fedélzet vagy forgácslemez jó utánzása.

 • Fém termékek szervesen nézzenek a folyosón stílusban High Tech vagy minimalizmus.
 • A fafagyasztott kovácsolt minták különleges varázslatot adnak stílusban Ampire vagy barokk. Kiegészítve egy nyitott kovácsolt asztal ilyen csomópontját, valamint ebbe a technikát egy akasztóval, polcokkal és tükörkerettel, exkluzív belső teret kapunk.

 • Szerelmesek Avantgárd vagy fúziós stílus A tartós üveg cipő jelentős modelltartománya.
 • A Rotan fonott termékek tökéletesek Országstílusra, És ha textilbetéteket ad hozzá nekik, díszítik a Provence bejárati teremet. A fehér rattan azonban a szokásos, tökéletesen alkalmas a divat stílusára Shbbi-shik.

Tervezés

A tervezők különböző formák, típusok és konfigurációk modelljeiből állnak. Néhány közülük nagyon egyszerű és funkcionális, míg mások olyan szépek, hogy megcsodálják őket, elfelejtheted a fő funkciójukat. A szerelmesek által létrehozott, sok eredeti termék, hogy bútorokat készítsen a saját kezével, és gyakran a dolgok mennek, amelyek régóta sehová mennek: dobozok, fonott táskák, lépcsők és dobozok. Néhány modell annyira csodálatos, hogy nem azonnal kitalálják a rendeltetési helyüket.

A padlón álló klasszikus cipő mellett egyre több modell szó szerint rohan. A csuklós lövések nemcsak azért vannak népszerűek, mert jelentősen megmentik a helyet, hanem az eredetiségük miatt is. A csatolt modellek modelltartománya lenyűgöző: a tüdőből, látszólagos súlytalan polcok vagy tartók a cipőkhez a szilárd tumphoz.

A színes megoldások bátorabbá válnak. A fényes cipők nem csak fényes színeket adnak hozzá, hanem ragyognak.

Hogyan válasszunk folyót?

A shutajók modelljének kiválasztásakor a két fő kritérium két fő kritériumból származik:

 • a cipőpárok száma, amely benne tárolódik;
 • A folyosó vagy folyosó szabad területe.

Például egy kényelmes polcot választott, meg kell fontolnod, hogy ez nem a legszebb lehetőség. Másrészt, nem lesz szükség a folyosón is egy bankett. Miután megvásárolt egy cipőt egy padon, tudsz, figurálisan beszélni, megölni két nyúl: nem könnyű vezetni és ülni, de megszabadulni a karcsú és nem túl sorok a padlón.

A zárt tumba megvásárlásával, amely alkalmas a belső stílushoz, akkor a cipők leginkább esztétikai tárolási lehetőségeit választja, de itt van szüksége a cipőkre, mielőtt a szekrénybe helyezi őket. By the way, ha van háziállatok, amelyek nem ellentétesek a rágcsálók és cipők, a zárt szekrények az egyetlen lehetséges lehetőség.

Élvezetes A bútorok előnyeihez, a fiókokkal való előnyeihez, lehetővé válik egy olyan helyen, ahol gyakran a megfelelő pillanatban a kézi dokumentumok, a kulcsok és más hasonló dolgok kötegek. Egy nagy család számára több modulból összegyűjthet egy teljes cipőtároló rendszert.

Előnyök és hátrányok

Bútorok, amelyek megfelelnek a felhasználó követelményeinek, biztosan nem létezik. A boltokban vagy egyéniekben bemutatott modellek előnyei és hátrányai vannak.

Elemzése mind az, mind más felek, a vevő úgy dönt, hogy készen áll arra, hogy felálljon, és mi neki Teljesen elfogadhatatlan:

 • A nyílt állványok cipője por lesz, de ugyanakkor folyamatosan szellőztet.
 • A keskeny, zárt cipő-karcsúakban lehetetlen a magascipők, és a zárt káposzta vízszintes polcokkal rendelkezik, túl sok helyet foglal el.
 • A magas állványok nagyon tágasak, de rendkívül instabilak.
 • A fából készült modellek gyönyörűek, de könnyen elronthatók, a polcok piszkos, nedves cipő.

Mérés mindent “a” és a “ellen”, akkor biztonságosan megy a vásárláshoz.

Híres gyártók és vélemények

Azok, akik szeretik a cipőt és a megrendelést a folyosón, gyakran mennek IKEA A cipők tárolására szolgáló kész megoldáshoz vagy az új ötletekhez. A jól ismert gyártó kompakt és tágas bútora hagyományosan az átlagos árkategóriában található.

Azok, akik kiváló minőségűek a híres márkáktól, válasszanak bútorokat Olaszországból és Spanyolországból. Például, gyárak Panamar, Disememel, Gruppo Dos (Spanyolország) Kényelmes és funkcionális modelleket termel a természetes fából. Bármi legyen is a termék formája, mérete és megtervezése, ez segít a megrendelésnek és a tisztaságnak a házban.

A státuszbútorok szerelmeseinek kiváló véleményei az olasz gyártóknak szólnak: Ferro Rafaello, Tarocco Sergio, Morello Gianpaolo.

Luxus példák és gyönyörű lehetőségek

Az olasz és a spanyol tervezői elit cipő híres a felülmúlhatatlan minőségről és a gyönyörű dizájnról. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy stílusos, funkcionális és tartós bútorokat hozzon létre.

Mesés néz tervező cipő mintával. Ezt az opciót választotta, a vevő nem csak a bútorokat kapja meg, hanem egy igazi műalkotást is.

Nagyon elegánsan néz ki, cipő a lábakon.

Sok sikeres modell a különböző belső terek számára a saját kezével. Minden mester tervezővé válik, és egyedi bútorokat teremt, sokkal jobban megfelel a helyiség stílusának, mint a tömegtermelés bármely modellje. A híres tervezők alkotásai kitűnőek és gyönyörűek, de az eredetiség, sok házi cipő nem rosszabb.

Számos ötlet a tároló cipő szervezéséhez lásd a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: