Tambura design egy magánházban

Tambour minden magánházban van szükség. Sokan nem fizetnek kellő figyelmet erre a kis helyre, hiszi, hogy a tambour csak ruhák és cipők tárolására alkalmas, de nem. Nagyon fontos, hogy elkerüljük a vázlatokat, emellett szigetelje a bejárati ajtót, és minimalizálja az utcai por belépését közvetlenül a házba. Ezenkívül a szoba kialakítása is fontos: mivel a tambour általában a minimális területet veszi igénybe, a célnak kell lennie Egyszerű és tömör. Ugyanakkor, hogy a legkényelmesebb előcsarnokot adjon, mert ebben a térben van, hogy azonnal eljusson a küszöbértéktől.

Tamourov típusai

Tambura, mielőtt belépne a házba, nem mindig helyezkedik el, de az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak. Ahhoz, hogy menteni a tambura make formájában keret erők, amelyek alapján polikarbonát és drágább megoldás egy tégla kiterjesztés, amely szintén gyakran történik a nagy házak. Ez a tér fontos a hideg levegő és a por behatolásának minimalizálása. Ugyanakkor a Tambura nagyon változatos.

  Tekintsük a következő lehetőségeket:

  • Tambour-plébánia – Ez a leggyakoribb lehetőség. Ebben az esetben egy további folyosón közvetlenül a házban nincs szükség – nagyon gyakran nem történik meg. Így ez tamburabrács lehetővé teszi, hogy helytakarékos – ez lesz a tökéletes választás kisméretű házak, ahol minden egyes négyzetméter akarja használni a lehető legésszerűbb. Egy ilyen térben egy kis ruhásszekrényt, horgot, cipőt és tükörre helyezhetsz. Fontos jó világítás a maximális kényelem érdekében.

  Fontos jó világítás a maximális kényelem érdekében.

  • Tambour-veranda vagy egy erkélyen kombinálva – Általában elegendő tágas szoba nagy ablakokkal, amelyek a természetben való pihenésre használhatók. Itt gyakran van egy kis asztal, egy pad, miniatűr szekrények a dolgok tárolásához, és az ablakpárkányok, akkor termeszthet palántákat vagy szobanövényeket. Kényelmes hőmérséklet fenntartása, dupla ablakok a kettős üvegezésű ablakokból, szigetelt bejárati ajtóból. Ezt az elrendezést gyakran tágas magánlakásokban vagy házakban választják.

  • Tambour Seni Gyakran lakóépületekben járnak: egy ilyen lehetőség magában foglalja a háztartási igények helyének használatát. Ez egy hétköznapi szigetelt tornác, ahol mindent általában a ház kertészkedésére, javítására és tisztítására tárolnak. Azonban még egy ilyen tér is lehet stílusos, bomlik az összes szükséges dolgot a szekrényeken.

  Befejezés és anyagok

  A Tambura Finish nagyon eltérő lehet – minden attól függ, hogy a költségvetéstől, a ház külső részétől, valamint az előcsarnokok súlyos melegítésének szükségességét, vagy egyszerűen elkerülni kell a tervezeteket. A Tambour anyagok változatos lehetnek – fontolják meg az összes lehetőséget, és határozzák meg, Mi a legjobb az otthoni legjobb alkalmas:

  • Műanyag tambour – Ez egy meglehetősen gazdaságos opció, amelyet gyakran végeznek a középosztályú házak számára. A falak ebben az esetben a PVC panelekből származnak – ez az anyag elég tartós és ellenáll az időjárási viszonyok változásainak. A hasonló tibour összegyűjtése még akár önállóan sem is van. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy szigetelje. Ezt a falak további szigeteléssel történő frissítésével lehet elvégezni – a legolcsóbb és hagyományos opció érezhető, de modern hőszigetelő anyagok vannak.

  • Tégla tambour Egy téglaház számára ez lesz a leginkább harmonikusabb, és az összes lehetséges lehetőség közül a leginkább tartósabb és praktikusabb lesz – az ilyen design évtizedek óta fog állni, képes lesz megvédeni a belső helyet a széltől és a hidegtől. A téglákat a ház színe úgy kell megválasztani, hogy a tambour a főszerkezethez illeszkedjen egy együttesben. A tégla tambourja mindig jól néz ki, és gyakran nem igényel további befejezéseket belülről, ami az egyik feltétel nélküli előny.

  A tégla tambourja mindig jól néz ki, és gyakran nem igényel további befejezéseket belülről, ami az egyik feltétel nélküli előny.

  • Üveg tambour gyakran használják, mint veranda. Teljesen nyitott üvegfalokat és mennyezetet készíthet a kereten. Egy ilyen projekt már nem fog többé – különösen, ha úgy ítéli meg, hogy az összes pohárnak szigeteléssel kell lennie ahhoz, hogy kényelmes maradjon a hideg időben. Ugyanakkor egy ilyen szokatlan tervezési döntés természetesen megéri a pénzüket: csodálatos felmérést kap az udvaron, és képes leszel érezni a természet részét, és a helyiség növények tökéletesen érzik magukat ebben a tambourban. Az egyik lehetséges probléma lehet a rendszeres nedves tisztítás szükségessége, hogy a szemüveg átlátszó maradjon.

  • Fából készült tambour leginkább jellemző ugyanazon faházakra. Azonban elkülöníthető kívülről vagy belsejében bármely lehetőségről – például egy tégla vagy műanyagból. A fa nem a leggyakoribb anyag, átlagosan az ilyen tamburát 10-12 év elteltével javítani kell. Ugyanakkor a fát tökéletesen figyelheti, sok helyet hagy a fantázia számára: faragott tájat készíthet, fedje le a táblákat lakkgal vagy festékkel bármilyen színben. A fa tökéletesen illeszkedik a tervezéshez az ország stílusában, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben megtapasztalja magát a természet részét.

  Meghatározzuk a méretet

  Sokan megtagadják a tamburát azért, mert egy kis-növekvő házban túl sok helyet fog tartani, hogy a leggazdaságosabban és megfelelő módon szeretném használni. Azonban egy tambour eltarthat, és nem annyi helyet, amennyire úgy tűnik. Tekintsük a következő népszerű méreteket és döntsenek, Milyen tágas tambour van szüksége:

  • A tambour minimális mélysége 1,4 m, És a szélességnek csak 1 m legyen. Sok tulajdonos a kis házak boltja úgy tűnik, hogy a legkisebb tambour a legjobb megoldás, bár nem mindig ez így van. Egy tágasabb redőnyös, akkor tegye a funkcionális szekrények és polcok, és minimális kupoladob méretet, akkor foglalják a helyet, hogy nem végzünk semmilyen gyakorlati funkciója.

  Ezért az ilyen tambour-tornácot nagyobb valószínűséggel kell elvégezni egy tágas házban, ahol külön folyosót és verandát lehet tenni.

  • A maximális megtakarítási munkákhoz Középső méretű cső 3-4 m szélességgel. Ebben a térben könnyedén felszerelheti a folyosót: egy kis ruhásszekrényt helyezhet el, helyezzen nyitott fali polcokat vagy polcokat cipőkhöz, lógjon a felsőruházathoz és tegye a tükörhöz. Így a házban a folyosón belül nincs szükség.
  • Tágas tamburas magánházakban Több mint 5 m szélességgel A házigazdák gyakran veranda. Különösen jó, ha van egy nagy ablak tampourban, vagy lehet, hogy egy tükörfal. Jó szigeteléssel, egy ilyen előcsarnok lesz egy kedvenc hely a reggelire vagy vacsorára egy kis családban. Elég ahhoz, hogy egy kis asztalt és néhány széket helyezzen.

  Tambour csinálja magát

  Kívánt esetben a tambour saját kezével épülhet. Ez egy szokásos kiterjesztés egy magánházhoz. Ha a háznak van egy veranda, a feladat nagymértékben egyszerűsíthető – csak a falakkal kell szarni. Ha nincs tornách, akkor meg kell tennie az alapítványt és a nem: Ha soha nem foglalkozik az építéssel, Ehhez vonzza a szakembereket, Ellenkező esetben az ilyen kiterjesztés csak néhány év alatt megszakadhat vagy összeomlik.

  A tornácon lévő Tambura létrehozásakor fontos, hogy kezdetben hozzon létre egy projektet. Tekintsük a következő árnyalatokat:

  • A fal tamburka széles skálából készülhet. Ez lehet egy fa, tégla vagy pvc. A PVC-vel könnyebben működik, bár a tégla és a fából készült falak is készíthetők saját kezével.
  • Fűrészárut hoz létre fából vagy PVC-ből. Fa vagy fém rudakból készülhet. Ha nem tud hegesztéssel dolgozni, akkor illeszkedik a fából készült változathoz.
  • A szigeteléshez a falak belső felületét meg kell ragadni a hőt tartó filc vagy modern anyagokkal. A falakat ezután gipszkarton, festék vagy stick tapéta elválaszthatjuk.

  • Ha lehetséges, érdemes egy előcsarnokot készíteni az ablakkal – különösen hasznos lesz egy tágas tambura számára. Ugyanakkor, ha kettős üvegezésű ablakokkal szeretné üvegezést készíteni, amely nem fogja átadni a hideg levegőt, akkor a szakembereknek kell fellebbeznie.
  • A tervet kell kidolgozni, figyelembe véve, hogy a vonzás a házhoz viszonyítva legyen. Például lehet egy házat egy bütykös oldallal vagy elöl. Gondolj a házra, hogy kényelmes legyen az utcán, de arról is, hogy a tambour hogyan befolyásolja a ház megjelenését. Ha van egyemeletes háza, különös tambour, akkor nem kell túl szélesnek lennie. Fontos, hogy egy kiterjesztés harmonikusan nézett ki.
  • Gondolj előre a szoba megvilágítására előre. Ha nagyon kicsi tambour vagy verziója van egy ablakkal, akkor egyetlen lámpa lesz. A tágas támadásoknak világos fényre van szükségük egy vagy több forrásból. Ez különösen fontos, ha egy előcsarnokként egy előcsarnokot fog használni.

  Mester osztály a Tambura építésével.

  Belsőépítés Tambura

  Sokan elhanyagolják a Tamburban érdekes tervezési megoldásokat, anélkül, hogy figyelembe vették volna, mint a ház teljes részét. Ugyanakkor a lakóhelyi helyiségek küszöbértékének helyzete nagyon fontos – ez az, amit a ház lehetővé teszi, hogy kényelmet érezze magát. A Tambura belsejében szinte bármilyen formatervezést tehetsz – minden attól függ, hogy a tervezés, a célpontok, valamint az ízléseitől függ.

  A mennyezeti befejezést általában nem különbözteti meg egy nagy fajta. Leggyakrabban egyszerűen fehér vakolat borít, kevésbé valószínű, hogy csuklós mennyezetek. Néha az előcsarnokban lévő mennyezet vízszintes lehet, és néha háromszög alakú tető formájában marad – mindkét lehetőség jól néz ki.

  A tágas tambonban néhány helyezett lámpa a mennyezet kerülete körül, de általában egy fényforrásra korlátozódik.

  Pál nagyon eltérő módon elválasztható. Tekintsük a következő lehetőségeket:

  • Egyesek inkább a padlót betonnal hagyják el, de ebben az esetben mindig hideg lesz: érdemes egy szőnyeget lefeküdni, és csak cipőben jár.
  • Linóleum egy olcsó változat, amely lehetővé teszi a padló elválasztását, és feltétlenül nehéz önállóan lefektetni. Ugyanakkor, a magánház tambourjában ez az opció gyakran nem túl praktikus, linóleum gyorsan karcolások és szünetek.
  • Linóleum helyett kiváló minőségű lamináltat helyezhet el. Jobb lesz, ha megnézzük, hosszabb ideig tart, és melegebb lesz. Ezenkívül most egy nagyon érdekes dizájnnal rendelkező laminátumot találhatsz – például többszínű vagy monoton változatokat, imitáló fát, valamint modelleket, valamint nyomtatási és dísztárgyakat.

  • Parketta egy meglehetősen drága bevonat, amely ritkán történik a tambourban. Ugyanakkor nagyszerűen nézhet ki, évtizedekig szolgálhat, és lehetővé teszi, hogy közelebb érezze magát a természethez – ez egy kiváló lehetőség az ország stílusú ismerősére.
  • Sokan csinálnak csempét a padlón. Nagyon érdekes lehet, mert a modern csempe lehetősége rendkívül nagy. Emellett ugyanaz a csempe, amely felállíthatja a lépcsőn, amelyek a design szilárdabbá és harmonikusabbá válnak.

  A fantázia legnagyobb hatóköre elhagyja a fali tervezést. Íme számos lehetőség – mindez az Ön preferenciáitól és elrendezésétől függ:

  • A háttérképek ritkán használják őket – gyorsan lebeghetik a hőmérsékletet a hőmérsékletek ellen, így alkalmasak ideiglenes kivitelre.
  • A legegyszerűbb módja annak, hogy gyönyörűen rendezze a falakat a szobában – csak festse őket. Ha a falak tökéletesen simaak, akkor a festéket vékony réteggel helyezheti el, csak a vakolaton, és jól néz ki. Ha a falak nem tökéletesek, akkor adhatják nekik a textúrát – most vannak olyan technikák, amelyek a dombornyomott festék stroke-val vagy fröccsenésekkel vannak – elősegítik a kisebb hiányosságokat.

  A festéknek sötét vagy pasztell színeket kell választania – a területtől függően. A fehér falak nem teszik meg, mert gyorsan piszkosak, valamint a tervezők azt javasolják, hogy elhagyják az élénk színeket egy kicsiben.

  • Lehet, hogy érdekes díszes csempe. Speciális népszerűséget használnak a tégla vagy kőfőfőzés utánzó opciók. Egy téglaházban egy ilyen design nagyon harmonikus lesz.

  Tippek az elrendezéshez

  Ahhoz, hogy egy szép és hangulatos előcsarnokot biztosítson, meglehetősen szükség van a bútorokra és a kiegészítőkre. Ugyanakkor a helyzet a Tambura mintájára és célállomásától függ. Tekintsük a következő ötleteket:

  • Ha a folyosón lévő helyet szeretné felszerelni, a kabinet minden bizonnyal szükség van. Sokan olyan modelleket vesznek fel, amelyek tükrös ajtókkal vannak ellátva. Ön is figyelembe veheti a szögletes szekrényeket – gyakran nagyon tágas és segítenek kompetensen az összes rendelkezésre álló hely használatával.
  • Ha sok dolgot kell tárolnod a tambourban, de nem akarok mindenkinek, használhatod a felfüggesztés mezzanine-t.
  • A Tambura veranda egy kis asztalra van szüksége. Általában válasszon opciókat a fa, de a közelmúltban üveg és ólomüveg modellek is népszerűek.

  • A szőnyeg a tambourban extra kényelmet biztosít a szoba számára. Ugyanakkor, mivel a padlón az utcai cipőkön fogsz járni, a textilipari szőnyeg folyamatosan törli. Ehelyett fontolja meg a divatos szőnyeget most – különböző színek és méretűek.
  • Egy jó világítással ellátott meleg mintázatban több beltéri növényt is fel lehet tenni – biztosan további kényelmet biztosítanak a térben.
  • Ha a hely korlátozott, próbálja meg a funkcionális kiegészítőt – ez lehet egy kulcs, a ruhák horgok, dobozok a kis részek tárolására. A tisztán díszítőelemektől alkalmas olyan képekre, amelyek nem sok helyet foglalnak el.
  • Ha a Tibor tágas, akkor megengedheti magának a dekoratív elemeket – például a vázák vagy szobrok tökéletesen illeszkedhetnek szinte bármilyen belső térben.

  húsz

  Fotók

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: