3 évnél idősebb lányok

Az idő felmelegedhetetlenül rohan előre. Ez különösen észrevehető, hogy a gyerekek gyorsan növekednek. Tehát a baba nőtt. Most csak új ágyra van szüksége.

Ez a cikk meg van írva annak érdekében, hogy segítsen a szülőknek a bútorpiacon bemutatott különböző modellekben, valamint azokat az anyagokat, amelyekből a nyaralók készülnek.

A gyermekbútorok kiválasztásakor hatalmas számú árnyalat veszi figyelembe, különösen akkor, ha szükség van egy kiságy kiválasztására.

A kiságy alapvető követelményei

3 évesnél idősebb babaágy, mint egy felnőtt hálószoba. A tervezés szerint nagyon hasonlít a szülőhöz. Az alap a megbízható keret, egy vagy két hátlap az oldalán, a raklap a matracot tartja.

Gyakran vannak olyan modellek, amelyek egy holisztikus dobogóképessége, egy hátsó, egy alvóhely, egy féla-lánc bevonat, töltés.

A gyermeknek szüksége van egy olyan területre, ahol az álom folyamatban fekszik. Az alvás a túl keskeny kiságyon nagy kockázatot jelent, hogy a gyerek a szélén és esik.

Gyermekágyak a gyermekek számára alacsony, így a gyerekek szabadon mászhatnak rájuk, és könnyen leereszkedhetnek.

Fontos tényező a COT vásárlásakor a funkcionalitás. Különösen jelentős ez a kritérium, ha a gyermekszoba nagyon kicsi. Ez jobb, ha a lakóhelyet mentő típusokra és modellekre összpontosít.

Gyakran az ágyak védőoldallal vannak felszerelve, megakadályozzák a gyermek bukását, megszüntetve az alvás közbeni félelemtől való félelemtől. Mennyit igényelnek, egyáltalán szükség van – az alvó csád mobilitásától függ.

A kiságy vásárlása, előnyben részesíti a természetes anyagokból létrehozott termékeket: fa, pamut vászon a bevonatban, hipoallergén töltőanyag.

A tiszta fából készült kiságy változatja lesz a legjobb. Wood – természetes anyag, nem tartalmaz radioaktív anyagok összetételét, megfosztva éles szagokat, kiemelve a magas kopásállóság, ami fontos, amikor a gyermek bútorok. By the way, a fából készült ágyak nagyon vonzóak a megjelenésükre, így különösen szeretem a lányokat.

Sajnos a minőség és a kényelem meg kell fizetnie. Az ilyen termékek ára nem felel meg. Ezért a gyártók gyakran olcsóbb alternatív lehetőségeket kínálnak MDF-től vagy forgácslapból.

Az MDF számos színváltozatot tartalmaz. Az anyag számos tervezési megoldást hajt végre. Az MDF-től származó kiságyak különböznek az eredetiségben, a fajta formákban.

A chipboardból származó kiságyak a leginkább rövidebbek, meglehetősen alacsony kopásállósággal rendelkeznek. De ha jelenleg nem engedheti meg magának valamit, amit valami tartósabb és drágább, akkor segítenek neked. Ennek eredményeként minden attól függ, hogy milyen szépen fogja kihasználni a gyermekét. Általában a lányok megkülönböztetik a gabonafélék, így azonnal említik ezt az opciót nem érdemes. Ezenkívül az ilyen termékek is nagyon aranyosak és harmonikusan néznek a szobákba.

Rendkívül ajánlott egy fémgyakorlat megszerzésére. Ez a design veszélyes lehet egy gyermek számára. A 3 éves korú gyermekek általában nagyon mobil, így hatalmas kockázatot jelent az ágy szilárd darabjainak elérésére, súlyos sérüléseket kapott.

Különös gonddal, ajánlott egy matrac megvásárlása. Ez az alvóágy ebből az alkotóelemből származik alapvetően a baba állapota alvás közben függ.

A matrac mérete tökéletesen illeszkedik a hálószobához: egy nagy matrac nem illeszkedik a kiságyba, túl kicsi lesz folyamatosan ragyog, ami kellemetlenséget okoz.

Olvassa el a matracok főbb típusait:

 • tavaszi;
 • ízesített;
 • ortopédiai.

Nem ajánlott túl puha matracokat szerezni. A gyermek csontjai nőnek, továbbra is formálódnak. Hogy ne károsítsa a gerincet, a matrac egy merevséget választ. De ne túldobja – a gyermek teste még mindig nagyon gyenge, így az alvás túl kemény matrac gyermek kényelmetlen.

Matrac, amelynek eltávolítható tokja természetes anyagból, tökéletes a bébi ágy számára. Jó modellek, amelyek két kárpitozással rendelkeznek: nyáron és télen.

Mit vesznek figyelembe a kiságy vásárlásakor

Ne feledje, hogy 3 éves babák nem egészen jól kezelik testüket az alvás folyamatában. Ez a tény az ágy kiválasztásakor. Javasoljuk, hogy megbízható oldalakkal ellátott kiságyat vásároljon, amely a matracot egyáltalán becsukja.

Győződjön meg róla, hogy emlékezz arra, hogy a gyerek folyamatosan növekszik. Válasszon egy hosszúságot, amely meghaladja a növekedését 30-40 cm-rel. Ez 2-3 évig nem vesz egy másik kiságyat.

A legtöbb kényelmes társalgókkal felszerelt modern ágyak. Az ilyen típusú ágy nem teszi lehetővé a gyermekek szobáját nagy szekrényekkel, van egy hely a ruhákhoz vagy játékokhoz.

A gyerekek különösen szükségesek a kényelmes állapothoz és kényelemhez. Nem javasoljuk, hogy egy kis puha matracot vagy holisztikus bevonatot vásároljon. Előnyös a keverék töltőanyagot, amely a kényelem biztosítása mellett ortopédiai funkciót is végez. Az ilyen ágy lehetővé teszi, hogy a gyermek tökéletesen aludjon.

A jó szellőzés érdekében ajánlatos egy kiságyat választani, amelynek alja a foltokból, a rugalmas vándorokból származó lökésekből áll, amelyek keresztirányban vannak.

Túl nagy mennyiségű meleg hálószoba tartozékok is tükrözhetik a gyermekek egészségét, megakadályozzák az elaludt. Szükséges a vászon a biztonságos szövetekből és töltőanyagokból, átlagos hőszigetelésből. Kényelmet biztosít.

Nézetek

A modern bútorüzletek készen állnak arra, hogy számos gyermekbútorokat biztosítsanak, beleértve az ágyakat is.

Kiosztja a gyermekágyak főbb típusait:

 • sarokmodellek;
 • egyenes klasszikus;

 • bunk;
 • Ágyak – tetőtér;
 • Transzformátorok.

Általában a kiságyak:

 • egy vagy két hátral;
 • az egész hossz vagy részleges kerítés mentén található oldallapokkal;
 • az alsó fiókokkal.

A sarokmodellek ismertek, hogy tökéletesen helyezkednek el a szoba sarkában. A közvetlen klasszikus modellek ismerősek, kényelmesek, soha nem jönnek ki a divatból.

Különös figyelmet fordítanak a emeletes ágyakra. Ez a faj jó, ha két gyerek alszik a szobában. Az ilyen típus kiválasztása helyet takarít meg a szobában. A leggyakrabban az ágyak leggyakrabban. Vonattal rendelkeznek utazási hatást. Ha ezt a faj bútorát választja, ne felejtsd el a biztonságot. Az emeletes ágyak szükségszerűen védőoldalokkal vannak felszerelve minden oldalról. A lépcsőnek minden bizonnyal stabil, lépések – kényelmes, alapja.

A gyermekek leggyakrabban kiságya élénk színekben történik. Ez megtörténik, hogy a színek egymással kombinálva vannak. A lányok leggyakrabban a rózsaszín, bézs és fehér színeket kedvelik.

A bébi ágyak érdekes tervezési lehetőségekkel vannak kiemelve. Gyakran termékek lehetnek transzformációs mechanizmus, amely hasonlít a felnőttek számára.

Ágynemű – Transzformátorok – Ez nem csak eredeti tervezői verzió, hanem gyakorlati döntés is.

A más háztartási elemekben átalakított konstrukciók nagyon kényelmesek. A leggyakoribb példa egy gardrób ágy. Besorolt ​​elem – Ruhásszekrény, Tervezett – COT.

Érdekes transzformátorok, amelyek pódium ágyak. Ha bútorok hozzáteszik, a hálószobát a dobogó belsejébe helyezik, amely az összeszerelt formában a gyerekjátékok területe. Úgy néz ki, mint az ilyen modellek stílusos és eredeti. Gyakorlati szempontból is nagyon kényelmesek.

A transzformátor ágyak a roll-out ágyak. Ezek a kiságyak érdekesek az összeszerelt formában, a bútorok egy csecsemő alvóágy, de ha szükséges, a második ágyat alulról dobja ki.

Van egy másik példa egy haldokló ágyra: az ágy alatt az ágy elrejti a falat vagy a szekrénybe, és éjszaka dobja ki, átalakul egy kényelmes hálószobába.

A modern szülők egyre inkább megállítják a gyermekek hangjainak megválasztását. Ez a téma vonzza az elrendezések után, a kanapénak több helye van az alvásnak, ezért az álom szélére gördülő kockázata minimálisra kerül. Azonban nagy jelentőséggel bír a vizelet gyermekének ellenőrzése. Ha a baba még mindig nedvesen ébred, akkor jobb lesz a hagyományos ágymodell előnyben részesítése.

Alapmodellek

A különböző bútorgyártók magas színvonalú alvó bútorokat hoznak létre gyermekeknek. Vásárolsz egy európai kiságyat, vagy maradsz a hazai gyártónál – ez rajtad múlik.

Nagyon nehéz elosztani különösen a bútorok vásárolt modelljeit. Gyakran a babaágyakat az egyes ügyfélpreferenciák figyelembevételével kell elhelyezni.

Vásárláskor, nem csak az ár és az anyagok, hanem a megjelenésen is összpontosít. A gyermek számára fontos.

Ha gyermeke szeret álmodni, akkor szeret egy ágymintát eredeti formatervezéssel. Tervezés formájában ház, csónakok, kocsik hoznak létre egy csodálatos hangulatot a lány számára mind lefekvés előtt, mind pedig az ébredés után.

A lányok szülei gyakran kiságyakat választanak Baldakhinnal. Kényelmes, mivel a Baldahin sötétíti az alvó helyet, amikor a gyermek délután alszik, vagy amikor a fény be van kapcsolva a szobában.

A hercegnők ilyen struktúrái nagyon változatosok. A szokatlan tervezés és a multifunkcionalitás különbözhet az úgynevezett padlólemezek. Különösen kényelmesek a nagyon kis szobák számára.

Ebben a designban az alvóágy a második emelet, és az első emeleten sok töltés, például egy számítógépes asztal. Az ilyen típusú úgy néz ki, hogy az eredeti, egyidejűleg megmenti a lakóterületet.

A preferencia és könnyebb olcsó szabvány modellek, például a “Babi-4”.

Az olasz vállalkozásokat a legjobb vállalatoknak tartják, de az olasz bútorok ára sokkal magasabb lesz, mint a háztartási kiságyak ára, és mérete eltérhet az ismerős szabványoktól számunkra.

Számos olyan modell, amely az egyszerűsített formákkal készül. A lányok leginkább előnyösek.

A designer ágy kiválasztása, ne feledje, hogy el kell szállnia az áru örömére, ne fáradjon meg.

Következtetés

Tehát megpróbáltuk megmondani a leggyakoribb típusok és modellek a kiságyak.

Az alvóágy kiválasztása a termesztett baba számára, ne feledje: nem kell üldözni a divatban, hangos márkákban. A lányod teljesen egyébként, mennyi az ágya. A fő dolog az, hogy a gyermek kényelmes, hangulatos, biztonságosan. Ezeket a tényezőket a kiságy kiválasztásakor a főnek tekintik.

Arról, hogyan készítsünk egy ágyat a lánynak a saját kezével, nézd meg a következő.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: