5 évnél idősebb gyermekek számára

Sok dolgot vásárolnak a megnövekedett. A bútorok ebben az esetben nem kivétel. Egy ötéves, az ágyat ilyen fegyverrel kell választani, hogy legalább 4 évig szolgálja őt. Ez vonatkozik a hálószobára, valamint a bútorok kialakítására is.

Általános ajánlások

5 év alatti gyermekágy, mint bármely más, az ilyen témák általános követelményeinek megfelelően kell megvásárolni.

 • Biztonságosnak kell lennie – éles sarkok és megbízható kiegészítők nélkül. A kettős ágyak felső szintje korlátozott korlát.
 • Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ágy, nem csak gondosan megvizsgálja, hanem győződjön meg arról, hogy a megfelelő tanúsítvány a gyártóból.
 • Az ágy design elemei nem okozhatnak allergiát. Az ilyen bútorok előállításában elfogadhatatlan a lakkok és festékek használata, amelyek mérgezést vagy kellemetlenséget okozhatnak. A matracokban olyan természetes töltőanyagnak kell lennie, amely nem okoz allergiás reakciót.

Anyagok

A gyermekágy legjobb anyaga fás tömb. Nos, hamu, hamu vagy nyírfa – tömörfa. Bár meg kell őrizni, hogy meglehetősen drága.

Gyakran láthatja az ágyakat olyan anyagokból, mint az MDF vagy a forgácslap. Fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az alkalmazott anyagok nem tartalmaznak veszélyes gyermekkomponenseket. Ennek legalább meg kell erősítenie a termék létrehozását.

Az ilyen bútorok hozzáférhetők az árhoz, mint a tömbből. A preferencia gyakran ad neki.

És még egy opció marad – egy fémágy. Nem mindenki úgy gondolja, hogy ez a jó megoldás a gyermek hálószobájához. A fém fém. A napsugarak és a rozsda hatása alatt fűthető. Igen, és ha a fémelem véletlenszerűen csatlakozik a fémelemhez, akkor nagyon kellemetlen lesz. És egy kisgyermekből bármit is várhat. Ezek az ágyak vitathatatlan méltósággal rendelkeznek – ellenállnak, mert az alkalmazott anyag az. Bár az anyagok tervezése meg kell felelnie az ilyen követelményeknek. Minden gyermek ágy, függetlenül attól, hogy mennyit ugrik rajta, függetlenül attól, hogy kiabáljon, ne forduljon át.

A modern baba ágyak nem kerülnek költség nélkül műanyag elemek nélkül. Leggyakrabban a hátsó vagy a squint kialakítására használják őket. A plaszticitás az anyag lehetővé teszi azt, hogy ez bármilyen formában, amely megnyitja a nagy teret a tervezés gyermek bútorok.

Modellek

Amikor egy gyermek ágyat választanak, jobb, ha előnyben részesíti a márka árukat. A bevált modellek gyártói ellenőrzik az egyes termékeket a gyártás következő szakaszában. Ez biztosítja a megfelelő minőséget és tartósságot.

Az 5 évesnél idősebb gyermekek esetében az alábbiakban leírt tervek leggyakrabban megtalálhatók.

 • Loft ágy. Ebben az opcióban a hálószobás zónát kompakt módon kombinálhatja a “Fiók” munkával. A gyermek érdekli az alvás a második emeleten vagy a “tetőtérben”, amely alatt egy számítógépes asztal polcokkal vagy ruhásszekrénnyel lehet átadni.
 • Klasszikus alakú ágy. Ez ugyanaz a felnőtt ágy, csak csökkentett ágy méretével. Ez a bútor díszíthető az “unisex” stílusában, vagy a tervben készül, hogy a lány vagy a fiú fellebbez.
 • Emeletes ágy. Meg fogja oldani a két gyerek elhelyezésének problémáját. Alkalmas azonos nemű és változatos gyerekek számára.

A matrac kiválasztása

A matracnak ortopédnak kell lennie. A kis ember csontváza több éve alakul ki, így az anatómiai itt nem alkalmas. Ha ez megismétli a test alakját, az ortopédia támasztja alá a gerincet a megfelelő helyzetben, ami rendkívül fontos gyermekkorban.

Legfeljebb 6 év, a gyereknek nincs hajlítása a nyakában és az alsó hátlapon. Ezzel szem előtt tartva jobb, ha a termék átlagos merevsége, vagy a termék átlagos merevsége, elkerülve a matracokat rugókkal. Egy jó lehetőség lesz a Coconut Fiber és Latex matracjának választása. Ha a gyermek gyengén fejlődik, és nem kaphat súlyt, érdemes választani egy ilyen terméket, amelynek felső rétege lágyabb a fő.

6 évtől 12-ig, amikor a gerinc természetes hajlítása átadja a formáció színpadát, akkor is előnyben kell adnia a kemény vagy átlagos kemény matracot is. Itt már kiválaszthatja a termékeket a rugókkal, de függetlennek kell lenniük.

Eladó matracokat találhat a borítóval és anélkül, hogy ilyen lenne. Milyen lehetőség van előnyös – a kérdés ellentmondásos. Egyrészt a fedél védi a matracot a kopásból, és meg lehet csomagolni, frissítve az ágy egészét. Másrészt, a “kültéri kagylók” mosás után gyakran ülnek, a matracok már nem sikerülnek, és az ágynemű ráncolódik az ilyen felületeken és a vezetés során.

Vásárláskor meg kell győződnie arról, hogy a matrac egybeesik az ágy méretével. Szükség van az ágyban “dobozban”, mint egy szabad. Ha a termék több – elkezd hajlítani, és ha túl kicsi – ez a gyermekkel fog mozogni. Az ilyen ágyon alvás problémás lesz.

Vannak szabványok az ágyak méretére. Az 5 évesnél idősebb gyermek ágyat vesz igénybe azzal a ténnyel, hogy évek óta nagyon stretching lehet, így jobb azonnal az ágyak, a dimenziók “hazugság”, amelyből 80 190-kor (195) centiméter. Ha közbenső verziót lehet vásárolni, kényelmesebben választhat egy 150 centiméteres ágyat. A matracnak megfelelőnek kell lennie. Bár ma van lehetőség arra, hogy megrendeljék az ágyakat és a matracokat egyedi sorrendben. Itt a paraméterek beállították a vevőt.

Tervezési megoldások

Az ötödik évfordulóját jelölt gyermek nagy érdeklődési körökkel és hobbikkal rendelkezik. Az ízlésétől függően válassza ki az ágy kialakítását, bár a fanatizmus nélkül kell megközelíteni ezt a kérdést. A preferenciák beállíthatók, de a józan ész követésének szükségessége pontosan senki sem törölte.

Az ágynak szervesen illeszkedik a gyermekszobába. Túl nagy vagy túl kicsi, furcsa lesz. Nos, ha a hálószoba stílusa megfelel a teljes beállításnak. Az egy színsémában rendezett bútorok megszerzéséhez nyújtott segítségre jut, valamint a falak színével és a mennyezet színével kombinálva.

Még a hétköznapi ágy is eredeti lehet. Például az ágytakarók és párnák használata egy bizonyos témában, például egy gyermek kedvenc animációjával vagy művészi filmjével (könyv). Továbbra is az ágy közelében található, a megfelelő dekorelemek és az elegáns hálószoba készen áll.

Az opciók lehetnek a következők.

 • A padláságynak iskolabejérnek kell lennie. Érdekes lesz elaludni a magasságban, és minden fontos dolog lesz neki. Ez egy számítógépes asztal, és egy lépcsőház éjjel-asztalok könyvek és notebookok – valódi ház a miniatűr.
 • Emeletes ágy formájában egy londoni busz lehet a gyerekek szobájának valódi díszítése. A megfelelően díszített éjjeliszekrények gyakorlati kiegészítések lesznek.

 • Ágy egy autó formájában – minden fiú álma. Tágas alvóhely és magas oldalak lehetővé teszik, hogy elegendő alvást kapjon. Délután egy ilyen autó, ha eltávolítják az ágyneműből, akkor nagyszerű hely lesz a játékok számára.
 • Csónakágy Béreljen egy kis kalózot, éjjel lebegnek a mágikus álmokban. A polcokkal felszerelt kialakítás nagyon kényelmes a gyermek hálószobájában.
 • Gyermekágy egy másik alvó helyével, A szekrényben elrejti, nem csak a gyermekek űrhajóját szolgálja, hanem egy kis szoba számára is jó megoldás lesz. Eltávolított egy extra nap – és játszhatsz.

 • Ágy fiókkal Az alábbiakban elérheti az ágyneműt elzárva. Itt eltávolíthatja a takarót és a párnákat.
 • A leggyakoribb szoba, amelyhez 2 oldalról származhat – elegáns megoldás. A gyermek kényelmes helyet kap az alváshoz. Ugyanakkor egy színes sémában díszített bútorokkal díszített és jó ágytakaróval díszített, az ágy tökéletesen illeszkedik a közös stílusba.

Hogyan készítsünk egy gyermekágyat a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: