A fotó háttérképének kiválasztásának fajtái és jellemzői egy tinédzser számára

Egyre inkább a tinédzser falainak kialakításában a fotó háttérképet használ. Ha előttük elfogultak, akkor nem a legjobb minőségű és gyors elhalványulást tekintve, ma az önkifejezés eszköze. Ez egy olyan eszköz, amellyel rámutathat a gyermek érdekeire, megverte a személyes helyének zónájának fogadását. Azonban a fotótárcák megválasztása helyes, érdemes több tényezőt figyelembe venni.

Jellemzők és funkcionalitás

A mai napig különböző nyersanyagokból készülnek fotó háttérképek, amelyek lehetővé teszik, hogy vásznat kapjon a különböző élettartamú és változékonysággal. Maguk a falfestmény maguk – nem alapul szolgálnak a falburkolathoz, függetlenül a méretüktől. Ez egy hangsúly, amely lehetővé teszi, hogy bármely szoba egy vagy egy másik zónáját jelölje ki. Használjon ilyen bevonatokat a tizenéves szoba különböző helyén:

 • a hálószobában lévő falon;
 • a munkaterület területén;
 • A tervezés hiányosságainak lejátszása (kiemelkedések vagy niche);
 • a pihenőhely kiemelése;
 • a sport sarok fókuszálásához;
 • A bejárati ajtón.

Az ilyen termékek használata hozzájárul a diszkrét szervezethez. Ezenkívül a fotó háttérképek lehetővé teszik, hogy töltse ki a tinédzser hálószobát a megfelelő hangulat, a stilisztikai ötletre mutatnak, a belső tér fényes foltja. És ha úgy véljük, hogy a témájuk kiterjedt, lehetővé teszi, hogy a falakat gyermekszövetekkel díszítsük, nem csak poszter típusú, hanem telkek, sőt képregény. A fotó háttérképeket azonban a sajátosság jellemzi. Például, hogy megfelelően néztek ki egy adott belső térben, rajzuknak meg kell egyeznie a tinédzser korának.

A médiaanyag sokféleségétől függően eltérő méretű lehet. Ez lehetővé teszi, hogy a legtöbb akcentus zónát díszítse, gondoskodjon a kívánt tér területre egy kis panelrel. Egy ilyen lehetőség kényelmes a beillesztés, mivel a kívánt rajz és a méret a ruhát lehet kiválasztani a lehető legpontosabban a méret alatt a hangsúly zóna a tizenéves szoba. Van egy másik plusz a méretek változékonysága: hozzájárul a fényképnyomtatás megfelelő elrendezéséhez a falakon vizuális ferde tér nélkül.

Anyagok

Ha a korábbi fotófalak kizárólag papírok voltak, ma a szerkezetük változatosbb. Például a papíron kívül a boltokban lévő boltokban található vinyl társaik találhatók a papír szubsztrátumon. Ezeket a termékeket különböző textúrák jellemzik, tökéletesen illeszkednek a különböző helyiségek belsejébe. A sima felületi textúra mellett utánozhatják a vászon, a len, a homok és akár a vakolat textúráját.

Figura a háttérben, különösen. Ha az ilyen termékek drágáknak tűnnek, díszíthet egy tinédzser szobát védő bevonópapírral. A kétféle számla közül választhat matt vagy fényes laminációt. Az antimkerek védelmével ellátott bevonatok nemcsak az árnyalatok fényereje, hanem a praktikusság is különböznek. Kényelmesek a munka és a szerencsejáték zóna kialakításához, mert nem teszik lehetővé a vászonra vonatkozó véletlenszerű mintákat.

Az egyik legjobb fotófota hívható phliselinnek. A vinilektől eltérően környezetbarátabbak, mivel a mérgező anyagok nem szétválaszthatók a levegőbe. Ezenkívül tartósak és díszíthetik a gyermekek gyermekeinek falait. Az ilyen fotográfiai falak kitűnnek gazdag színskála és a tisztaság árnyalatok, azok könnyebben egyéb lehetőségek beillesztés, látszanak az erő, a kis rugalmasságát.

A speciális vonal a fotó háttérképének tulajdonítható az öntapadó filmből készült ajtóhoz (PVC-alapú). Ezeknek a paneleknek van egy réteg védő laminálás. Méltóságuknak nevezhető, hogy képes legyen szimulálni egy másik típusú textúra. Az ilyen háttérképek hátrányai is vannak: a tökéletesen sima felületen kívül nehéz beilleszteni, és nem biztosítja a kiigazításokat. Ha a fragmens az első alkalommal tökéletesen ragasztódik, az esztétika észrevehetően romlik.

Szín gamma

A választás egy bizonyos színséma, amikor kiválasztja a fotó háttérképek egy tizenéves szobában, a gyermek kora mellett, a padlótól függ. Például, ha a fiatalabb korcsoportban a lányok, előnyben részesítjük a rózsaszín és lila színekkel, akkor évesen 12-14 éves lányok radikálisan megváltozhat. Sokan közülük szeretik a maguk között versengő festékek kombinációját (például fehér, rózsaszín és fekete, kék korall). Annak ellenére, hogy a festékek különböző érzelmi érzékelése ellenére, néha ilyen kontrasztok egyedül néznek ki, de meglehetősen megfelelő.

Szokatlanul nézze meg a kék és terrakotta, olíva és barna, menta és őszibarack keverékeit. Néhány lány szereti a pasztellcsoport árnyalatát, mások, éppen ellenkezőleg, hideg és nyugodt festékeket akarok. Az egyetlen dolog, amit nem lehet választani, a semleges háttérképek, amelyek a fehér, szürke és fekete színek mellett nincsenek színes betétek. Az ilyen bevonatok megfosztják az érzelmi színezést, ami nem kívánatos a serdülő hálószobában.

A tizenéves fiúk önkifejezetének módja néha kreatívabb. Például a festékek lázadásának kiemeli a tapétát a graffiti témájával. Egy ilyen rajzban rózsaszín, zöld, narancssárga, fekete és sárga kombinálható. Az ilyen design kreatív, meglehetősen született, bár saját jellemzői, hogy figyelembe kell venni a fotó háttérképét, nem irritálja a gyermeket.

A tizenéves fiúk regisztrálásához rózsaszín, lila, lila és barack színekben nem megfelelő. A srácok preferenciája a bézs, szürke, kék, kék, szürke-zöld árnyalatú fényképes háttérképeket ad. Mivel a tizenéves életkor egy hormonális háttér kialakulásával konjugált, jobb választani nyugodt hangokat, elkerülve az agresszív festékeket. Tudományosan bizonyított, hogy pontosan a színpaletta ilyen festékei hozzájárulnak a serdülők nyugodt és koncentrációjához.

Nincs bőség a fekete és komor festék a kép a fotó háttérkép vásárolt gyermekek dekoráció nem lehet. Képesek negatívan befolyásolni a gyermekek hangulatát és viselkedését, érzelmi feszültséget és koagulálni a pszichét. Emellett a komor színek vizuálisan csökkentik a tinédzser már kis helyét. A bevonatok nyomtatásában a fényfestékek érvényesülnek, a sötét kis mennyiségben jó a könnyű foltok kiemeléséhez.

Tervek és stílusok

A tinédzser hálószobai képrajzok rajzaiból álló rajzok a legkülönbözőbbek lehetnek a legkülönbözőbbek. Például a lányok 12-14 évesek, gyakran vázolja a glamour, sziluettek, bevonatok elbűvölő macskák, csillagok, feliratok. 15 év alatt a lányok több felnőtt designt akarnak, mivel a világ észlelése változik, preferenciák és hobbi változások. A tervezői ötletek lehetnek a legszokatlanabbak: a londoni építészeti helyek vázlataitól és Párizsból az éjszakai város fotójáig.

By the way, városi témák, mint és 15-16 éves fiatalok. A fényképnyomtatás azonban gyakrabban reálisabb számukra. Gyakran megfosztják a stilizációtól: ez többnyire kiváló minőségű fotók, gyakran surround hatással. Ilyen fotó háttérképe figyelemre méltó, hogy képes legyen vizuálisan növelni a helyet. Hűvös néz a háttérkép falán, a téglafalon alapuló nyomtatással.

A korábbi kor (12-14 év) választhat a futball témákkal rendelkező opciókat. Például lehet egy vászon, amely egy labdarúgó-területről nézve, amely harmonikusan megnézi a hálószoba zóna falát. Ha támogatja a kis szőnyeg labdarúgó témáit egy labda formájában, egy ilyen designnak meg kell kóstolnia egy tinédzseret, aki szereti a labdarúgást. Srácok, akik szeretik a sportot, élvezni fogják a lefedettséget a bálványok sziluettjeivel vagy portréival.

A stílusról való beszéd, lehetetlen, hogy ne említsük meg, hogy pontosan meghatározza a fényképnyomtatással ellátott bevonatok típusát és típusát. Például a klasszikus lány hálószobája lehetővé teszi a kép alatti akcentus használatát. Például a saját portréja papíralapú vászon utánzással készült. A fiatal férfiak hálószobái számára a klasszikus stílus nem illeszkedik: kényelmesebbnek érzik magukat, ha a modern célállomások egyikét a terv alapján választják ki.

A kiváló megoldás minimalizmus lesz. Elegánsan nézd meg a fotó háttérképének modern stílusát a város képével. Ebben az esetben a nyomtatásnak reálisnak kell lennie. Azok a lányok, akik szeretik a japán anime-t, szeretni fogják a hálószobai ékezeteket a hálószobában a szeretett manga karaktereivel. Az ilyen fotófalak felgyorsulnak és hatékonyan tűnnek.

Eredeti és fotónyomtatás Ecostelben. Tehát választhat egy fák rajzát, vagy egy kis vázlatot egy stilizált fa levelek nélkül. Valaki inkább díszíti a falakat fényképészeti Windows plakátokkal. Sok lány ma szereti a koreai kultúrát, díszíti a faluk falait a fotónyomtatáshoz a kedvenc Idolov képével. Általános formában ez a terv alkalmas a modern stilisztikákra (beleértve a modern terhet, az elegáns és high-tech demonstrációjával).

Kiválasztási kritérium

A fotó háttérképek megválasztása a tinédzser fal falaihoz, Érdemes élesíteni a szakemberek egyszerű ajánlásaival.

 • Ne bonyolítsuk meg a serdülő háttérkép falát a témával, amely nem felel meg az életkoruknak. Ami jó a felső osztályok diplomái számára nem mindig alkalmas 12, 13 és 14 év gyermekek számára.
 • Minden fajtából, ha lehetséges, előnyben részesítsen a foszlányok lehetőségeit.
 • Ne vegyen túl vékony és olcsó papírt háttérképeket. Nehéz ragasztani, idővel, hogy elvégezhetik sem zöld, és ezáltal elrontják a falak teljes megjelenését.
 • Figyeljen a nyomtatás méretére: Ne szedje a lehetőséget egy kis szobában, hatalmas mintával, elnyomja a gyermeket, és kényszeríti a jelentéktelenséget.
 • Ne töltse ki az összes falak fotó háttérképekkel: a fókusznak kell lennie, különben elveszítheti az expresszivenciát.

 • Vásároljon bevonatot háttérképekkel: Ez harmonikusan felveszi a háttérkép és a fotónyomtatás színét, hogy egy általános háttéren a falak tervezése holisztikusnak tűnt.
 • Vegye figyelembe a gyermek véleményét, vigye magával a boltba: Kényelmes környezetet teremt a szobájában.
 • A színek felveszik azokat a feleket, amelyekre a Windows figyelmen kívül hagyja (például a hideg árnyalatok még sötétebbnek tűnnek, amikor a gyerekek ablaka északon jön ki).
 • A fotó háttérképének témáinak kiválasztásakor vegye figyelembe, nem csak a bútorok formájában és a mennyezeti tervezés kialakításában. Lásd és világítóeszközök formájában. Gyakran azt mondják, hogy harmonikusak lesznek ebben a szobában.
 • Ne vegye az első dolog, ami esik: menj el az opciótól, amit szeretne néhány percig, nézd meg valami mást. Gyakran előfordul, hogy az újbóli nézet más benyomást kelt a bevonat mintázatáról.

Érdekes példák a belső térben

Végül láthatod A stílusos és modern design lehetőségek a fiúk és a lányok tizenéves szobáinak kialakításában.

 • Az eredeti megoldás a tinédzser szoba alvóhelyének fókuszálására.
 • A hálószobás zóna falának nem szándékos vétele.
 • A tinédzser falán lévő graffiti kitölti a különleges légkör helyét.
 • Szokatlanul hangulatos szoba sikeres térrel összpontosítva.
 • A munkaterület elosztása fotó háttérképek használatával.
 • A nyugodt hangfelvételi nyomtatás hozzájárul a pihentető légkör kialakításához.
 • Kreatív megközelítés a tinédzser hálószobájának kialakításához.
 • Fényerő plusz egy kis kreatív, hogy a tinédzser szoba kialakítása.

Hogyan válasszunk fotói háttérképet egy tinédzserhez, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: