Baba hintázó ágyak: modellek és tippek a választás

Gondos szülők, amelyek a baba megjelenése által lefedett, készen áll arra, hogy számtalan gyermek dolgot vásároljon. De meg kell tenned az ilyen széllökést, és jobb, ha a megszerzett dolgok szükségességét és hasznosságát gondolnád. Babaágy – Itt van a fő vásárlás a baba első hónapjaiban, mivel főleg benne van. Az ágy kiválasztásakor nem elég ahhoz, hogy csak a modell külső vonzereje legyen, gondosan meg kell vizsgálni a kínált áruk jellemzőit, és összehasonlítani őket vágyaikkal. Tudva, hogy a gyerekek jobban megboklani és elaludnak, ha elcsúsznak, a vevők leggyakrabban fürödnek a hintaszabályok.

Az ágygyökkel rendelkezik

A készülék ilyen bútor van egy kiegyensúlyozott súlypont, ami a tervezés még a legtöbb kisebb mozgások. És hogy kényelmesebb legyen a baba, a bölcső elülső falának elindítása. Az állítható alsó rész két szinten van rögzítve: a felső pozíciót az újszülöttek számára biztosítják, ha csak le tudnak feküdni, és az alsó – a már felnőtt gyermekek számára, akik leülnek, és felkelhetnek a lábakon. Egyes modelleket kiegészíti a beépített dobozok a gyermekek kiegészítők befogadására.

Az ilyen struktúrák tervezők közé tartoznak a gyerekek biztonsági problémái. A gyermekek bútorai nem rendelkeznek éles sarkokkal, néhány bölcső hátán vannak olyan szilikonbélések, amelyek védik a gyerekeket véletlenszerű sérülésekből, amikor a kiságyba akarnak ugrani, és ugyanakkor elérik az oldalakat.

Stalel vagy inga?

Vannak 2 fajta eszköz:

  • pollenal;
  • Inga.

A szavakat a közvélemény-kutatások rovására fordított elemek, amelyek összekapcsolják a hintaszék lábát. A pozitív jellemzőik hosszú élettartamot tartalmaznak. A műszak változása, ahogy a gyermek felnő, állítsa be a mellékelt kerekeket. Lehetővé teszik, hogy megterhelje az ágyat beltérben.

Általános szabályként az ilyen kiságyak természetes anyagokból készülnek, a terveket a nem fermentált fiókok egészítik ki. A hintázás nem igényel erőfeszítést, a kiságy a legkisebb érintésből izzad. Ebben a kiságyban a gyermek 5 évig aludhat.

A modell hátrányai magukban foglalják a reteszelő hiányát, amellett, hogy a gyermek önmagában forgathatja a bölcsőt. A tartalmak néha megkarcolják a padlót. Ha a padlófelület csúszik, akkor az ágy az ő által meghatározott helyről mozoghat. A jelzés során problémás a beépített dobozok használatához. A polozok cseréje a kerekeknél az eszközök jelenlétét és egy kis időt igényel.

A kiságy mozgása egy inga, amennyire csak lehetséges, hogy a gyermek kezében egy felnőtt kezében. Ha nincs szükség lengésre, akkor az ágy rögzítve van. Elég ahhoz, hogy egy kiságyat kapjunk egy kiságygal, majd egy ideig rázza meg a tehetetlenséget. Néhány gyakran asztallal van felszerelve a duzzadagoláshoz vagy a beágyazott mellkasához. A modelleket kiváló minőségű összeszerelés, ergonómikus, megbízhatóság és nem rontja el a padlót. Általános szabályként, fix ágyzal, akár három évig használják őket.

Az ágyak hátránya egy ingavel. A mechanizmus elrontható. A gyermekeknél a szokás, hogy elaludjon, amikor elalszik, és meglehetősen problémás.

A hintaszék fajtái

A modern piac nemcsak hétköznapi gyermekágyat kínál, hanem javította a gyermekek gondozását is: mechanikai, elektromos és elektronikus struktúrák.

Az elektromos bölcsőben a gyerekek aludhatnak, enni és játszhatnak (meghatározott asztal). Vannak modellek mobiltelefonokkal, játékokkal és speciális lámpákkal a csörgő rögzítéséhez. Az egységes sztrippelés hozzájárul a vestibuláris berendezés kialakulásához. Sok szülő szerint a gyerekek ilyen konstrukciókban nyugodtak, állandó idegrendszerük van. Azonban nem szükséges helyettesíteni a szülők simogatását és szeretetét a gyermekbútor mechanizmusain. A gyerekek rendkívül szükséges szülők hő és gyengédség.

Az elektronikus bölcsőknek elektronikus nedves rendszere van. A szülők vezetik a készüléket a kezelőpanel vagy a távvezérlő gomb megnyomásával. Vannak modellek, kezdő mozgások a gyermek kiáltására vonatkozó mechanizmusból. Ajánlott megtalálni a gyerekeket ilyen bölcsőben hat hónapos korban.

A mechanikai modellek maguk a felnőttek vagy a gyermekek hatásaiból származnak. Az ágygyártók további kiegészítőket tartalmaznak. Az inga-mechanizmussal rendelkező kiságyak az oszcilláció amplitúdójának amplitúdójával rendelkeznek, óvatosan a túlzottan veszélyes bútor lejtőinél, ha éles babát rázok.

A mechanikus gyermekágyak sokkal megbízhatóbbak az elektronikus opciókhoz képest, amelyek nem sikerülnek. Állandó tartózkodást igényelnek a felnőtt közelében, ami javítja a szülői felügyeletet, és kiküszöböli a gyerekek esik lehetőségét.

A gyermekek hintaszéke segíti a pihenést nemcsak a gyermek, hanem a szülők számára is. Az ilyen eszköz jelenléte lehetővé teszi, hogy az anyák kezeket engedjenek fel, és más hazai ügyekben vegyenek részt. A modell kiválasztásakor figyelembe kell vennie a gyermek jellemzőit, és nem csak a felnőttek kívánságait.

Hogyan készítsünk egy automatikus hintaszéket egy kiságyhoz a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: